- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.821
himmm az degilmi nasil doydun kizkızlar kahvaltım:
2 kk peynir
1 büyük domates(çok ta büyük değildi)
şimdi bebişin yanına gidicez bugün erken gelicem akşama dizim var
selamlar cankuşlar:)
ne zamandır bakamıyorum bir iki kelam yazayım dedim...
Herkes iyidir inşallah...
Nasıl gidiyor kilocuklar gidiyor mu bakayım??
Ben sabit kilomu korumakla meşgulum bu aralar diyet miyet yapamıyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki günler yemek yemeye de vakit bulamıyorum bazen çok enteresan...
Eskiden her halukarda ayırırdım vakit ayak üstüde olsa:)
bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...
Beni unutmayın emi:)
çok öpüyorum...
Sevgiler
tamam canım.. Pazartesi herkes toplansın bi konuşalım.. Son 28 gün.. Telaşım fena. Bayramdan 2 gün önce ev aldık. Bütün plan geri değişti.. Ne yediğimden haberim var ne içtiğimden.. Paylaşım desen hakgetire.
iyiyim canım sen nasılsınseng hos geldin nasilsin?
bişey ıcmedım ama çok az çavdar çekirdekli simit yedim :)himmm az degilmi nasil doydun kiz
çay yokmu?yada meyve suyu
Elif ablaaaa hosgeldin :)
hos geldinkızlaaarr ben geldim
bu sabah 6 gibi evdeydim
sonra valizleri yerleştirdim biraz uyudum falan
bi bakayım takıma dedim
hepinizi çok özledim
tesekkur ederim bende iyiyim çok sukur(accik karin agrim var)iyiyim canım sen nasılsın
bişey ıcmedım ama çok az çavdar çekirdekli simit yedim :)
1.Günlük paylaşım sayısı en az 12 olarak belirlenecek.
2.Her hafta en düşük kilo veren kişi bir ceza alacak.
3.Her hafta en çok paylaşımda bulunan kişi 1 günlük idare hakkına sahip olacak.Ama o hafta içinde..
4.Her hafta en az paylaşımda bulunan kişi bir ceza alacak örneğin o hafta sonu toplam en az 30 paylaşımda bulunacak
5.Her hafta en çok kilo veren kişi en düşük kilo veren kişinin cezasını belirleyecek.(hafif mümkün olduğu kadar net üzerinden yapılabilcek birşey)
6.Yardımcı gidene kadar en az paylaşım yapan kişi yardımcı olarak seçilecektir.(bu işi üstlenebilcek olanlardan).Ya da bunu giden yardımcı seçecek.
7.Yüzdeler nededinyle bazı üyelerimiz bireysel dereceye girememektedir.Bunu takım içinde de dereceler yaparak takım içinde bir eşitlik sağlamayı düşündüm.
Tüm takım üyelerinin dereceleri belirlenecek.Ama yüzdeye göre değil.Farka göre.
bazıları bunlar
kaç gündür giremedim ama sadece 10 sayfa ilerlemiş zaten
açıkçası çok şey kaçırmadığım içinde sevindim
bildirimim..
başlangıç 75
geçen hafta 63,4
bu hafta 61,9
giden 1500 gr
toplamda giden 13100 gr
lequim ( 63,4 / 61,9 / 1,5 / %2.37 )
herkese günaydın.. geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.. ben pek bayram geçiremedim, arifeden bi gün önce teyzemdn kötü bi haber aldık, beyin kanaması geçirmiş, anjüye almış doktorlar hemen ama anjü için olan ilaçlar alerji yaptıgı için hala ne anjü ne de ameliyat yapılamadı, araya bayram girdi fln bide öyle bekliyolar.. gazi hastanesine hava ambulansıyla götürüldü karstan, pazartesiyi bekliyoruz smdi, o zmna kadar dayanabilirse doktorlar ameliyata almaya calıscaklar, annemler teyzemin yanındaydı bende balıkesire gittim kanser olan teyzem bizde kalıyo kemoterapi görüyo biliosunuz bende o teyzemle ilgiliendim hep, kaç gece hastaneye acile gttik diğer teyzemin beyin kanaması gecirdiğni duyunca panik atak oldu her gece krizlere fln girdi, bgn de işteym dün gece döndüm, bugün iş cıkısı da ankaraya gidicem diğer teyzemin yanına, ameliyat olmadan bi göriiim elini öpiiim doktorlar pimi çekilmiş bomba gibi diyolar
hiç dikkat edermediğim halde geçen hafta aldığım fazlalıklardan kurtulmuşum, bu sabah evde tartılınca sasırdım, bide şişliğim war reglolamamdım hala, öyle işte kızlar, herşeyin başı saglık..
bugün yine çook işim var o yüzden selam verip kaçıcam kızlar bugün bildirim yok ama bende yazayım
geçen hafta 60,6
bu hafta 59
giden 1,6
öptüm canlarımm
eveeeeettt ramazanın son on günü salan ben acilen toparlanıyorum
bu sabah itibariyle 59 dum
kahvaltıyla birlikte güne güzel bir başlangıç yaptım
kaçamak yok,bol kilo verme var 25 eylüle kadar :97:
vee mezun olup gitmek tabiiii:97:
akşamları yürüyüşe başlıyorum hemen
bir saat yürüyüş,yarım saat kadar da belediyenin aletleriyle çalışma şeklinde yapacağım
inşAllah tabii
gün içerisinde de bacak hareketlerime devam edeceğim hayırlısıyla
az laf,çok iş,az kilo çok hareket
2 lt su ve 2-3 bardak bitki çayınıda destek için kullanacağım:97:
vermem gerek vermem gerek vermem gerek...!
şimdilik böyle bakalım :97:
bekle beniiii 95 santiiiimmmmmmm
canım takıma almak isterim gerçi son davet edilenlerden ve gelenlerden pek haber yok üzgünümsen katılmak isteyenler bölümüne yaz oradan birisi alır takımına..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
kızlar kahvaltım:
2 kk peynir
1 büyük domates(çok ta büyük değildi)
şimdi bebişin yanına gidicez bugün erken gelicem akşama dizim var
merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum
benim diyet fena gitmiyo ama çok canım sıkkın şöleki
koca razaman kilo verdim
en son 79 u bile gördüm
şu 3 gün bayramda nasıl oluyo da hemen kilo aldım onu anlamıyorum
81 82 falan geliyorum yine kafayı yicem
onun dışında herşey güzel işte öle
işlerden dolayı pek giremiyorum öpüyorum herkesi hoşçakalınn
kızlaaarr ben geldim
bu sabah 6 gibi evdeydim
sonra valizleri yerleştirdim biraz uyudum falan
bi bakayım takıma dedim
hepinizi çok özledim
bugün öğlen yemeği ve ara yemedim de çooooooook kötü bişey yaptım 3 küçük çikolata yedim
akşamda
sebzeli mantar çorbası yarım tabak
2 kaşık şehriye pilavı
4 kaşık haydari
1 kaşık taze fasülyekaşıklar çorba kaşığı ..
1.Günlük paylaşım sayısı en az 12 olarak belirlenecek.
3.Her hafta en çok paylaşımda bulunan kişi 1 günlük idare hakkına sahip olacak.Ama o hafta içinde..(o gün diyete ara vermemek şartıyla)
4.Her hafta en az paylaşımda bulunan kişi bir ceza alacak örneğin o hafta sonu toplam en az 30 paylaşımda bulunacak
6.Yardımcı gidene kadar en az paylaşım yapan kişi yardımcı olarak seçilecektir.(bu işi üstlenebilcek olanlardan).Ya da bunu giden yardımcı seçecek.
7.Yüzdeler nededinyle bazı üyelerimiz bireysel dereceye girememektedir.Bunu takım içinde de dereceler yaparak takım içinde bir eşitlik sağlamayı düşündüm.
Tüm takım üyelerinin dereceleri belirlenecek.Ama yüzdeye göre değil.Farka göre.
bazıları bunlar
kurallar biraz agir degilmi gunluk 12paylasim biraz fazla bence isimiz olabilir giremeyebiliriz girdigimizde yazamayabiliriz mesela benim esim aksamlari pek fazla sevmiyor girmemi girsemde okuyorum genellikle rahatça yazamiyorum siz bilirsiniz yinede sonuca raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?