- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #44.841
Selamlar cankuşlar:)
Ne zamandır bakamıyorum bir iki kelam yazayım dedim...
Herkes iyidir inşallah...
Nasıl gidiyor kilocuklar gidiyor mu bakayım??
Ben sabit kilomu korumakla meşgulum bu aralar diyet miyet yapamıyorum ama o kadar yoğun geçiyor ki günler yemek yemeye de vakit bulamıyorum bazen çok enteresan...
Eskiden her halukarda ayırırdım vakit ayak üstüde olsa:)
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutluyorum...
Beni unutmayın emi:)
Çok öpüyorum...
Sevgiler
tartı dan bahsedmiştim ya hani 2 tartıda da tartıldım mecburen başlangıç kilo mu yükselticemçünkü daha önce tartıldığım tartıda aynıyım (en son yaptığım bildirimle) her ne kadar olsa tartıda 69,5 görünce(yeniyle) mıralim fena oldu karmaşık duygular içerisindeyim ve bunun sonucunda bugün kü menüm ;
sabah peynir, 1 yumurta(çooook az yağda ikisi bir) kahvaltım pek kararlı değildi..bir bardakta sıcak su
öğle 1 bardak limonata(şekeri yok gibiydi) 2 hamur kızartması(küçük) 4 dilim domates(ince) 5 zeytin 1 tuzlu kurabiye(limonata önce kurabiye sonra aralıklarla yani )
akşam 1 tabak(tam değil) yayla çorbası 1 yudum ekmek 2 dilim domates 2 çatal da dolma içi
öff şimdi baktım da kötüymüş yaaa
evet canim çok tatlilar dimii minik minik eller ayaklar melek onlar çocuklara bayilirim op op doyulmaz yaa benim kiz çabuk buyudu anlamadimki simdiden 1yasinda gibi boy pos masallah zayiflayayimda ALLAH im nasip ederse bitane daha melegim olsun seveyim esime diyorum buyusunde bitane daha olsa neguzel olur diyorum:97: sana kalsa hep dogurursun diyor
yok okarda degil dedim 4 maximum 5 dedimde guluyor(napiyim çok seviyorum çocuklari onlarla ilgilenmeye bayiliyorum)evlenmeden once ilerde ana okulu ogretmeni olmak istiyorum derdim hepkismet iste esimle tanistik evlendik iyikide evlenmisiz hayatim onlar benim
buarada bende regl oldum 2gun agrili geçiyor amaaaa pazartesi tam olarak yuruyuslerime basliyorum hergun araliksiz olarak +leslie yapicam ramazanda hergun duzenli olarak yapamamistim artik 7leri gormek istiyorum haftaya insallah olucak
kızlar kahvaltım:
2 kk peynir
1 büyük domates(çok ta büyük değildi)
şimdi bebişin yanına gidicez bugün erken gelicem akşama dizim var
merhaba kızlar herkese güzel günler diliyorum
benim diyet fena gitmiyo ama çok canım sıkkın şöleki
koca razaman kilo verdim
en son 79 u bile gördüm
şu 3 gün bayramda nasıl oluyo da hemen kilo aldım onu anlamıyorum
81 82 falan geliyorum yine kafayı yicem
onun dışında herşey güzel işte öle
işlerden dolayı pek giremiyorum öpüyorum herkesi hoşçakalınn
kızlaaarr ben geldim
bu sabah 6 gibi evdeydim
sonra valizleri yerleştirdim biraz uyudum falan
bi bakayım takıma dedim
hepinizi çok özledim
selam kızlar nasılsınız?sitede bir sorunmu vardı bikaçgün bağlanamadım ben çalışma var diyordu bana anasayfada neyseki şuanda düzelmiş.bayram bayram dedik o da bitti p.tesi sıkı sıkı dörtelle sarılcam yine diete bayram dolayısıyla biraz kaçamaklarım oldu
bugün öğlen yemeği ve ara yemedim de çooooooook kötü bişey yaptım 3 küçük çikolata yedim
akşamda
sebzeli mantar çorbası yarım tabak
2 kaşık şehriye pilavı
4 kaşık haydari
1 kaşık taze fasülyekaşıklar çorba kaşığı ..
umarım hepimiz için güzel bir hafta olur..Ben diyorum ki şu kuralları bi yazayım da fikir verin aslında üzerinde fazla düşünemedimcadıyla da konuşamadık kuralların karalaması aşağıda kızlar..
1.Günlük paylaşım sayısı en az 12 olarak belirlenecek.
3.Her hafta en çok paylaşımda bulunan kişi 1 günlük idare hakkına sahip olacak.Ama o hafta içinde..(o gün diyete ara vermemek şartıyla)
4.Her hafta en az paylaşımda bulunan kişi bir ceza alacak örneğin o hafta sonu toplam en az 30 paylaşımda bulunacak
6.Yardımcı gidene kadar en az paylaşım yapan kişi yardımcı olarak seçilecektir.(bu işi üstlenebilcek olanlardan).Ya da bunu giden yardımcı seçecek.
7.Yüzdeler nededinyle bazı üyelerimiz bireysel dereceye girememektedir.Bunu takım içinde de dereceler yaparak takım içinde bir eşitlik sağlamayı düşündüm.
Tüm takım üyelerinin dereceleri belirlenecek.Ama yüzdeye göre değil.Farka göre.
bazıları bunlar
Yaaa demek öyle, 10 sayfa he..
Görürsün sen
Ben de diyorum kendine gel diye...
Sporu falan bıraktım iyice sapıttım ya..
Saldım çayıra, mevlam kayıra durumundayım.
İnşallah ben de toparlarım kendimi.
Spora devammmmm
eleştiriler iyi gidiyor sayenizde toparlayacam inş. teşekkür ederim arkadaşlar.bu arada ateşsiz prensesim haftalık paylaşım güzel fikir onunla ilgili aklıma güzel bir fikir geldi saol..
ayyy umarım geldiğimde yardımcım burada olur ve şu kuralları birlikte yaparız...
birinci maddeyi ateşsizprensesimizin dediği gibi şöyle yapsak nasıl olur?=
paylaşım sayısı günlük 6den sayılarak haftada en az 42 paylaşım olacak.
zaten en çok paylaşım yapanları belirliyoruz her bildirim günü..(zor oluyo biraz ama olsun)
bu arada cadıcım bizim yenge yahşi cazibe ve sihirli annem (boş kalmıyım diye)
şu yenilerden merve_ahmet ve hande58den ümitliyim gayet iyi giriş yaptılar stair ve aysena2004 29undan beri siteye giriş yapmamışlar...
aysena takıma hiç giriş yapmadı en son katılmak isteyenler bölümne yazmış.stair daha öğrenememişti siteyi ve takımları ama gelir diye umuyorum
ben burdayım amaaaaa
haftalık 42 değilde 50 paylaşım öneriyorum ben,olmaz mı?
kız sihirli annemi de mi izliyon
doktorları izlemiyo musun ki?
sürekli onu yayınlıyolarda
aaa ben bu gelenler, hiç bilmiyorum
ya ben ya benşu yenilerden merve_ahmet ve hande58den ümitliyim gayet iyi giriş yaptılar stair ve aysena2004 29undan beri siteye giriş yapmamışlar...
aysena takıma hiç giriş yapmadı en son katılmak isteyenler bölümne yazmış.stair daha öğrenememişti siteyi ve takımları ama gelir diye umuyorum
ya ben ya ben
canim bencede paylasimlari haftalik toplarsan daha iyi sanki
paylasimimdan memnunmusun anlamindaya ben ya ben derken öğrenemediğinden mi bahsediyorsun canımvalla gitmeden önce yardımcıyı seçme görevini sevgili yardımcıma verdim ama sormak istiyorum istermisin seçilmek..
kiz sen nekadar az yiyorsun ben senin gibi yesem 70leri çoktan gorurdum heraldesaat 3 gibi yarım kase yoğurt çorbası
7ye doğru(akşam)
fırında makarna ıspanaklı..
ben biraz erken yedim misafir gelicek masaya oturmadı demesinle diye patatesli böreğin tadına bakarım ama çooooooooook az olur bugünkü menüme yorum istiyorummmmm he bi de yarım bardak kola içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?