Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

prenses bu msj limiti olayı nedir bir sınırlamamı var

Canımcım gruplarda belirlenmiş bir kuraldır bu, uzun uzun paylaşım yapılır:)
O yüzden mesaj sayıları hesaplanıyor, belli bir limit koydularmı kaptan kızçelerimiz hatırlamıyorum fakat işte belli bir sayının altına düşülmemeli.
Diskalifiye oluruz maazallah

hayırlı olsun hakkında hayırlısı ise daim olsun

Teşekkür ederim canım da, zaten işim vardı çalışıyordum da, sadece şu dişlerim yapılıyor diye bir süre işe gidememiştim

hatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..

Harikasın Ececim hem rahatlarsın iyi gelir doğa, yürüyüşler ..
O sırada da bol kilo verirsin.

bende bugun 2 tane lahmacun yedim hakkatten çok doyurucu şiştim resmen:)
geçmiş olsun canım yemek filanmı yaptın acı biberle
mutlulugunn nedenini sölemessen hatırımızz kalır hehehe paylaş bizle:)
Selam kızlar

Gelebildim sonunda:)

Malum işe başladım sonunda, yoğunluğum arttı, idare ediverin artık

hayırlısı olsun :)

Bolu kışları ne kadar soğuktur bizim için bolçi ye dermişim ehehehe

kilolardan arınma detoksu olacak yani diyorsun sana iyi yolculuklar bol gezmaler:80:

bu arada kimse yokmu ben geldim
hanımlar huuu huuu

neyse bu akşam ki menüm
saat 19 da bir porsiyon sote
1 armut
boooooool su yaklaşık 4 litre

benim eşim beni çok güldürdü dün dünkü yediklerimi çok görmüş oğluma hitaben
_oğlum bende diyete başlıcam ilk olarakda bir bütün kuzu yiyeceğim diyor
bana inanmadı ama ben çok ısrarlıyım inş vericem bu kiloları

aklıma yazacak bişey gelmiyor muhtemelen bir daha glemiycem (boludan dönene kadar) kendinize çooook iyi yapın bu hafta paylaşımlar da bol olsun birini davet ettim ama ses çıkmadı gelirse ilgilenirsiniz...hatta bulabilirseniz birilerini alırsınız takıma şöyle sağlamlarından...öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

kızlar birden fazla alıntı yapamıyorum vaktimde kısıtlı tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,biber salçası yaparken oldu bu yanma ,iyi geceler

Pöff bugün de git gel oldum buraya iyi mi???

Tam giriyorum yazıcam ya biri çağırıyor, ya müşteri geliyor, ya telefon çalıyor vs vs...
Şimdi evdeyim tabi de biraz işim var kk'da.
Hem buraya yazmaya çalışıp, hem de edilik işlerimi yapıcam kızlar kusura bakmayın olur mu:)

ay canım çok mu yoruyolar seni olsun sen işine bak bu arada gördüm bi konuyu daha kilitledin şimşek gibi aferin sana

kızlar bugüün çoooooooooooooooooooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atasım bağıra bağıra şarkı söyleyesim var ama yapamıyorum ama bi gün mutlaka yapıcam :)

Neler oldu merak ettim şimdi...
Anlatsana bize de, çatlatacak mısın yani

birrazdan paylaşım sonuçlarını belirliycem.. ama bişey unuttum..

bi zahmet göremiyorsanız resme tıklayıp açın..

Eki Görüntüle 253910

Ellerine sağlık kaptancım çokkk güzel.
Çok teşekkürler
Emin ol bu senin başarın bizlerden çok
Bu arada ben ne başardım onu da bilmiyorum ya

Seng ve gaydirigubbak sizi saymıyorum, bizim önümüze nasıl geçersiniz ya, siz kaptanlığınızla ilgilenin
Alev seni tebrik ederim
Bu kadar kısa sürede neredeyse bir ilki başardın diyebilirim:)
Bana gelinceee yani ateşliye gelince(ateşsiz değilim ama nerden bu ismi aldım bilmem ki) bu kadar paylaşım yaptığımı bilmiyordum.
Bana da aferin

Ateşsiz prensess !!
Sonunda mindivan siparişi verdimm

Hehh bravo
Dilimde tüy bitti valla, alın deneyin gerçekten faydasını gördüm yoksa tavsiye eder miyim diye...
İyi de nereden verdin sipariş, netten deme...
İnşallah doğru gelir
Gidip aktardan alsaydın ya canım, hem emin olurdun
Neyse sen gelince resmini koy bakalım o mu değil mi anlarız

Ayy ben de ilk günden beri alacağım alacağım hep kalıyordu.
Bakalım görelim neler olacak ..
Evet internetten sipariş verdim dış kutusu da aynıydı ama gelince de hemen fotoğrafını koyarım.
Dışı aynı olup içinin sahte olanları yoktur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…