- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.321
prenses bu msj limiti olayı nedir bir sınırlamamı var
hayırlı olsun hakkında hayırlısı ise daim olsun
Ayyy çok güzel bir tablo valla, bayıldım
İyice de azmim arttı ama he
Teşekkürler canım:)
Çok fazla bir şey göremedim burada canım.
Neyi kastettşn çoktan
hatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..
öyle olacak inş canım..Harikasın Ececim hem rahatlarsın iyi gelir doğa, yürüyüşler ..
O sırada da bol kilo verirsin.
bende bugun 2 tane lahmacun yedim hakkatten çok doyurucu şiştim resmen:)Herkese günaydın kızlar
bu hafta paylaşımımın çok az olduğunun farkındayım özür diliyorum
pek raslanan bi durum olmadığını biliyorsunuz tekrar eski halime dönüyorum meraklanmayın
dün öğle 2 tane lahmacun 1 ayran yedim ben
o beni epey dıyurdu yanlız süper doydum hatta
saat 6 gibi 1 şeftali yedim
akşamda 1 kaşık pilavla 1 kaşık patlıcan oturmadan tattım
arkadaşlardaydık çayın yanında 2 tane ekler yedim azcık ta çekirdek
anlıycanız dün cozuttum ben yarında kahvaltıya misafirim var azcık kaçabilir yine
bide bugün regli oldum.felaket durumdayım yanii :))
ama bu sabah canım biraz sıkkındı başımda ağrıyodu ondan herhalde 2 lokma ekmek yedim 1 parça kaşar ve domatesle o kadar
öğlenede yanımda yemek yok bakalım napcaz kızlarrrrr
geçmiş olsun canım yemek filanmı yaptın acı biberlekızlar dün gece okudum yazılanları ama fazla msj yazamadım,sebebine gelince bütün akşam ellerim yandı,ne kötü birşeymiş acı biberin eli yakması,eşim eczaneden ilaç taşıdı sür sür,dolapta buz bırakmadım elimi buzlu suya soktum çok kötüydüm anlayacağınız.şimdi bile parmak uçlarım hafif hafif yanıyor
mutlulugunn nedenini sölemessen hatırımızz kalır hehehe paylaş bizle:)hafta sonu olunca ıssız oluyo buralar ama yinede
heeey çıtır adayı dünyanın 8. harikası hatunlarım benim tünaydııııııııııııııın
bugün yine çoook mutluyum..İnş. zamanı gelince nedenini söylerim..bugün kahvaltıda küçük bi dilim boool peynirli börek bolca domates bir bardak şekersiz çay içtim.aslında börek yemiycektim ama annemin işgüzarlığı e zaten zor dayanıyorum neyseeee eritirim onları ben öptüm sizi ben kaçıyorum şimdilik..
Selam kızlar
Gelebildim sonunda:)
Malum işe başladım sonunda, yoğunluğum arttı, idare ediverin artık
hatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..
eceeeeeeeeeeee seni gördüm geldinmi allahım dualarım kabul mü oluyor acaba
Pöff bugün de git gel oldum buraya iyi mi???
Tam giriyorum yazıcam ya biri çağırıyor, ya müşteri geliyor, ya telefon çalıyor vs vs...
Şimdi evdeyim tabi de biraz işim var kk'da.
Hem buraya yazmaya çalışıp, hem de edilik işlerimi yapıcam kızlar kusura bakmayın olur mu:)
kızlar bugüün çoooooooooooooooooooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atasım bağıra bağıra şarkı söyleyesim varama yapamıyorum ama bi gün mutlaka yapıcam :)
birrazdan paylaşım sonuçlarını belirliycem.. ama bişey unuttum..
bi zahmet göremiyorsanız resme tıklayıp açın..
Eki Görüntüle 253910
eveeeeeettt uzun uzuuuun saymanın sonucunda listeyi açıklıyorum;
05.09.11 itibariyle saydım,bayram dönüşü olarak o günü kabul etmiştik çünkü
1.seng 115 mesaj
2.alew2781 65 mesaj
3.ateşsizprenses 60 mesaj
4.gaydirigubbak 51 mesaj
5.Amonra 29 mesaj
6.kimyayas 25 mesaj
7.3meleğimvar 16 mesaj
8.begümD 14 mesaj
9.maway 8 mesaj
10.lequim 2 mesaj
kızlaaarrr herkes kendine bu listeden ders çıkarır umuyorum,bende dahil olmak üzere
42 paylaşımın altında kalan üyelerimizide görüyorsunuz
artık uyarıya gerek kalmayacağını düşünüyorum
Ateşsiz prensess !!
Sonunda mindivan siparişi verdimm
ay canım çok mu yoruyolar seni olsun sen işine bak bu arada gördüm bi konuyu daha kilitledin şimşek gibi aferin sana
Yine nereye kilit vurmuşum kıss:)
Şu ilaç konusudur galiba
Yasak yasak
Hehh bravo
Dilimde tüy bitti valla, alın deneyin gerçekten faydasını gördüm yoksa tavsiye eder miyim diye...
İyi de nereden verdin sipariş, netten deme...
İnşallah doğru gelir
Gidip aktardan alsaydın ya canım, hem emin olurdun
Neyse sen gelince resmini koy bakalım o mu değil mi anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?