- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.361
Aynen canım bende açık lisede aynısını yapardım bildiklerimi yapar gerisini sallardım gerçi bizde 3 yanlış bi doğruyu götürmüyordu
bizde de götürmüyo canım
e daha ne öyleysebu arada kopya varmı kopya
:18::18::18::18::18:Bi zahmet kendiniz bulunca davet ediniz benim çok uykum var birazdan sebene oradanda kesenözü köyü yakınlarına gideceğim ki orada tel. Cekmiyor ama fırsat buldukça gelecem
Dualarım aklim gönlüm sizlerle sanırım mesajlar yerini buldu cadıcim cumaya gelmeye çalışacağım olmadı kardeş takımdan yardım istersin paylasimlar azalmış bakiyorum geldiğimde 45 50 olsun lütfen toplam sayfanın son 2 rakamı
tamam canım sen keyfine bak
ben hallederim burayı hiç merak etme
bende sınava kaçayım artık
çok öptüm hepinizi görüşüüüürrüüzzzzz
Ben kızmadım ki sadece telden ifade koymak zor diye koymuyorum
canım sıkıldı beklemekten ama yazacak bişey bulamıyorum ...
Selam arkadaşlar:)
Yine yalnız kaldım
Bu aralar rastlamıyoruz birbirimize...
Konuyu okuyanlara baktım da
12 kişi konuyu okuyor
Heyecanlandım tabi:)
Bie baktım
1 üye ve 11 ziyaretçi
Bi zahmet kendiniz bulunca davet ediniz benim çok uykum var birazdan sebene oradanda kesenözü köyü yakınlarına gideceğim ki orada tel. Cekmiyor ama fırsat buldukça gelecem
selaaamm kızlaaarrr
dün gelemedim pikniğe gittik de
sınav öncesi pikniğe ne gerek varsa,piknik benim neyimeyse
14:30 da sınavım var bugün,başarılar dileyin banaaa
gerçi kesin kalacam ama
çıkmış soruları çözdüm aslında
ama hiç aynı soruları sormamışlar ki
her yıl yeni soru hazırlamışlar
neyse kısmet artıkın
zaten 30 soruda 13 yapsam yetiyo :97:
yapabildiğim kadarını yapıp diğerlerini aynı şık işaretlemeyi düşünüyorum şahsen ben
kızlar bugün çok acayip hissediyorum kendimi yiğenimi istemeye geliyolar bende erkenden kalkıp kek yaptım misafirlere ama ben yemicem tabi
bu sabah erkenden kalkıp yemeklerimi yaptım kekimi yaptım işlerimi bitirdim kahvaltımı yaptım.oglumu bıcı bıcı yaptım ....oooooobakıyorum da bayaa çalımışım neyse çenem düştü yine en iyisi kahvaltı listem
sabah kalkınca yarım muz yedim
kahvaltıda 1 su bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
kıvırcık maydanozdan boooool limonlu yağsız salata
Hoşgeldin canım:)
Tamam kaptanım biz hallederiz.
Tetikteyim valla, her ben de katılmak istiyorum diyene atlamaya hazırım
Vayy piknik he:)
Ne güzel olmuştur şimdi o
Dolmalar, börekler
Püfür püfür eserken miss gibi
Sınavdan çıkar çıkmaz haber ver bize canım.
Eminim güzel haberlerle geleceksin, cadısın ya sen kesin başarırsın
Hadi bakalım hayırlısı
Panik yapma,aceler edip heyecanlanma yeter, başaracaksın eminm ben:)
Sen kalk kek yap, yeme...
Allah'tan reva mı bu
Bu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım.
Canım birşey yemek istemiyor nedense
Sabah regl oldum ondandır diye düşündüm.
Ne yesem acaba?
kızz olurm şu saate kadar bişey yememek hemen bi şeyler atıştır diyet metabolizma bi yana halsiz kalırsın kan şekerin düşer allah muhafazahele bide adetliymişsin yapma böyle
banada lazim bi zayiflama kampi yada sIkIlasmak için lazim neguzel bol bol yuru incecik ol gel insallahhatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..
obow kiz 4litre çok degilmi ?nasil içebiliyorsun okadaribu arada kimse yokmu ben geldim
hanımlar huuu huuu
neyse bu akşam ki menüm
saat 19 da bir porsiyon sote
1 armut
boooooool su yaklaşık 4 litre
benim esimde bana demisti 70olacam hatta 60olacam dedimde sen hele bi 90olda dedibenim eşim beni çok güldürdü dün dünkü yediklerimi çok görmüş oğluma hitaben
_oğlum bende diyete başlıcam ilk olarakda bir bütün kuzu yiyeceğim diyor
bana inanmadı ama ben çok ısrarlıyım inş vericem bu kiloları
masallah prenses nasil yetisiyorsun heryere bide bakmissin prenses konuya kilit vurmus gelmis hemen nerden goruyorsunPöff bugün de git gel oldum buraya iyi mi???
Tam giriyorum yazıcam ya biri çağırıyor, ya müşteri geliyor, ya telefon çalıyor vs vs...
Şimdi evdeyim tabi de biraz işim var kk'da.
Hem buraya yazmaya çalışıp, hem de edilik işlerimi yapıcam kızlar kusura bakmayın olur mu:)
bak ismmini unuttum o dediginiz sey nedir?ne ise yariyor?Neler oldu merak ettim şimdi...
Anlatsana bize de, çatlatacak mısın yani
Ellerine sağlık kaptancım çokkk güzel.
Çok teşekkürler
Emin ol bu senin başarın bizlerden çok
Bu arada ben ne başardım onu da bilmiyorum ya
Seng ve gaydirigubbak sizi saymıyorum, bizim önümüze nasıl geçersiniz ya, siz kaptanlığınızla ilgilenin
Alev seni tebrik ederim
Bu kadar kısa sürede neredeyse bir ilki başardın diyebilirim:)
Bana gelinceee yani ateşliye gelince(ateşsiz değilim ama nerden bu ismi aldım bilmem ki ) bu kadar paylaşım yaptığımı bilmiyordum.
Bana da aferin
Hehh bravo
Dilimde tüy bitti valla, alın deneyin gerçekten faydasını gördüm yoksa tavsiye eder miyim diye...
İyi de nereden verdin sipariş, netten deme...
İnşallah doğru gelir
Gidip aktardan alsaydın ya canım, hem emin olurdun
Neyse sen gelince resmini koy bakalım o mu değil mi anlarız
bende sendenim merak etme yemekten sonra su çay derken seni geçiyorumdur belkimbiraz önce şunu farkettim,grubun en ağır topu benim galiba(80,1kg) üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kaptanımızdan rica etsem benim gibilerden davet etse birkaç tane daha,yalnız hissettim kendimi
ALLAH zihin açikligi versinselaaamm kızlaaarrr
dün gelemedim pikniğe gittik de
sınav öncesi pikniğe ne gerek varsa,piknik benim neyimeyse
14:30 da sınavım var bugün,başarılar dileyin banaaa
gerçi kesin kalacam ama
masallah iradene hayran kaldim içinizde en çok yiyen benim heralde:78::78:kızlar bugün çok acayip hissediyorum kendimi yiğenimi istemeye geliyolar bende erkenden kalkıp kek yaptım misafirlere ama ben yemicem tabi
bu sabah erkenden kalkıp yemeklerimi yaptım kekimi yaptım işlerimi bitirdim kahvaltımı yaptım.oglumu bıcı bıcı yaptım ....oooooobakıyorum da bayaa çalımışım neyse çenem düştü yine en iyisi kahvaltı listem
sabah kalkınca yarım muz yedim
kahvaltıda 1 su bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
kıvırcık maydanozdan boooool limonlu yağsız salata
ben tam tersi regl olmadan bikaçgun once ve oldugum gun içimde ki ayilik ortaya çikiyorBu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım.
Canım birşey yemek istemiyor nedense
Sabah regl oldum ondandır diye düşündüm.
Ne yesem acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?