Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın kızlar
bu hafta paylaşımımın çok az olduğunun farkındayım özür diliyorum
pek raslanan bi durum olmadığını biliyorsunuz tekrar eski halime dönüyorum meraklanmayın

dün öğle 2 tane lahmacun 1 ayran yedim ben

o beni epey dıyurdu yanlız süper doydum hatta

saat 6 gibi 1 şeftali yedim

akşamda 1 kaşık pilavla 1 kaşık patlıcan oturmadan tattım
arkadaşlardaydık çayın yanında 2 tane ekler yedim azcık ta çekirdek

anlıycanız dün cozuttum ben yarında kahvaltıya misafirim var azcık kaçabilir yine
bide bugün regli oldum.felaket durumdayım yanii :))

ama bu sabah canım biraz sıkkındı başımda ağrıyodu ondan herhalde 2 lokma ekmek yedim 1 parça kaşar ve domatesle o kadar

öğlenede yanımda yemek yok bakalım napcaz kızlarrrrr

valla bu sefer baktım da pek teselli edecek yanı yok fazla kacmıs kulağını çekelim de hemencecik toparla sıkıca diyete girişirsen halledersin canım valla bu sefer baktım da pek teselli edecek yanı yok fazla kacmıs kulağını çekelim de hemencecik toparla sıkıca diyete girişirsen halledersin canım

kızlar dün gece okudum yazılanları ama fazla msj yazamadım,sebebine gelince bütün akşam ellerim yandı,ne kötü birşeymiş acı biberin eli yakması,eşim eczaneden ilaç taşıdı sür sür,dolapta buz bırakmadım elimi buzlu suya soktum çok kötüydüm anlayacağınız.şimdi bile parmak uçlarım hafif hafif yanıyor

bugün yediklerim sabah fix zaten aç karna 2 kayısı 1 badak su,bir fincan karanfim çayı (metabolizmayı canlandırıyor) domat salatalık biber zeytin peynir kepekli ekmek,arada 3 incir 8-10 tane, üzüm öğlene balık salata yapıcam amma akşam çaya davetliyiz şimdiden beni affedin tadına bakıcam sadece ,akşam yemeğinde salata yerim dengelemeye çalışırım yanında da tarçınlı karanfilli yeşil çay

geçen gün iş yerinde çay geldi 1 kupa 2 şeker attım sonra vicdanim dürttü içemiyorum,sonra açtım neti küp şekern kalorisine baktım 20 imiş benim 0 kalorilik çay olmuş 40 kalori işede yürüyorum kaori harcayayım diye neyse ben o çayı bitiremedim boğazımdan geçmedi nasıl bir hale gelmişim kendi kendime şaşırdım sizce normalmiyim kızlar,dev cips paketlerini löp diye yutan benim düştüğüm hale bakarmısınız?

tebrik ederim devam edelim lütfen
bende tam bi kola canavarıyım ama diyete başlayalı yüzüne bile bakmadım inş böyle gider
allah yardımcımız olsun

hafta sonu olunca ıssız oluyo buralar ama yinede

heeey çıtır adayı dünyanın 8. harikası hatunlarım benim tünaydııııııııııııııın

bugün yine çoook mutluyum..İnş. zamanı gelince nedenini söylerim..bugün kahvaltıda küçük bi dilim boool peynirli börek bolca domates bir bardak şekersiz çay içtim.aslında börek yemiycektim ama annemin işgüzarlığı e zaten zor dayanıyorum neyseeee eritirim onları ben öptüm sizi ben kaçıyorum şimdilik..

Geçmis olsun canim

madem öyle biri gelene kadar ben bu günkü lokmacıklarımı yazayımmm
saat 10 da :5 tana incir
öğleden sonra kahvaltıda
5 dilim domates
6 dilim salatalık
5 dilim kızarmış patates(dilimler küçüktü)
3 tane siyah zeytin
küçük bi tabak yeşil salata(kıvırcık ve maydanozlu bol limonlu ve yağsız)

saat 16 da yarım armut 2 şeftali 1 incir (açım ya hırsımı meyveden çıkarıyorum ama kesmiyo abartıyorummm)
yarım küçük kase yoğurt

geçmiş olsun yanık köyüdür biber yanığı da olsa

Alemsin kızzz

Çok mutlu oldum canım:)
Tebrik ediyorum hepimizi

Kıss yine bir sürü alıntı yapmışsın.
Hangisine cevap versem şaşırdım

Ödül konusunda haklısın:)
Bir de bu aralar çok ödül vermeye başladım kendime

Rujumu da sürerim
Kilo da veririm
Çocukta yaparım
Kariyer de

Ayyy çok güzel bir tablo valla, bayıldım
İyice de azmim arttı ama he

Kızlar tebrik ediyorum 2 . olmuşsunuz ..
Hep böyle güzel sonuçlar bekliyorum sizden ..

Teşekkürler canım:)

Çok fazla bir şey göremedim burada canım.
Neyi kastettşn çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…