- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.341
Herkese günaydın kızlar
bu hafta paylaşımımın çok az olduğunun farkındayım özür diliyorum
pek raslanan bi durum olmadığını biliyorsunuz tekrar eski halime dönüyorum meraklanmayın
dün öğle 2 tane lahmacun 1 ayran yedim ben
o beni epey dıyurdu yanlız süper doydum hatta
saat 6 gibi 1 şeftali yedim
akşamda 1 kaşık pilavla 1 kaşık patlıcan oturmadan tattım
arkadaşlardaydık çayın yanında 2 tane ekler yedim azcık ta çekirdek
anlıycanız dün cozuttum ben yarında kahvaltıya misafirim var azcık kaçabilir yine
bide bugün regli oldum.felaket durumdayım yanii :))
ama bu sabah canım biraz sıkkındı başımda ağrıyodu ondan herhalde 2 lokma ekmek yedim 1 parça kaşar ve domatesle o kadar
öğlenede yanımda yemek yok bakalım napcaz kızlarrrrr
inşallah sizlerde bana uğurlu geleceksiniz motivasyonum tavan yapacak
kızlar dün gece okudum yazılanları ama fazla msj yazamadım,sebebine gelince bütün akşam ellerim yandı,ne kötü birşeymiş acı biberin eli yakması,eşim eczaneden ilaç taşıdı sür sür,dolapta buz bırakmadım elimi buzlu suya soktum çok kötüydüm anlayacağınız.şimdi bile parmak uçlarım hafif hafif yanıyor
Ayy ben de ilk günden beri alacağım alacağım hep kalıyordu.
Bakalım görelim neler olacak ..
Evet internetten sipariş verdim dış kutusu da aynıydı ama gelince de hemen fotoğrafını koyarım.
Dışı aynı olup içinin sahte olanları yoktur değil mi?
tam isabet işte tamda o konuydu
Var tabi canım sahteleri de...
Sen gelince anlarsın zaten biraz katı olacak.
Gelince sor bana ben anlarım:)
bugün yediklerim sabah fix zaten aç karna 2 kayısı 1 badak su,bir fincan karanfim çayı (metabolizmayı canlandırıyor) domat salatalık biber zeytin peynir kepekli ekmek,arada 3 incir 8-10 tane, üzüm öğlene balık salata yapıcam amma akşam çaya davetliyiz şimdiden beni affedin tadına bakıcam sadece ,akşam yemeğinde salata yerim dengelemeye çalışırımyanında da tarçınlı karanfilli yeşil çay
tebrik ederim devam edelim lütfen
bende tam bi kola canavarıyım ama diyete başlayalı yüzüne bile bakmadım inş böyle gider
allah yardımcımız olsun
hafta sonu olunca ıssız oluyo buralar ama yinede
heeey çıtır adayı dünyanın 8. harikası hatunlarım benim tünaydııııııııııııııın
bugün yine çoook mutluyum..İnş. zamanı gelince nedenini söylerim..bugün kahvaltıda küçük bi dilim boool peynirli börek bolca domates bir bardak şekersiz çay içtim.aslında börek yemiycektim ama annemin işgüzarlığı e zaten zor dayanıyorum neyseeee eritirim onları ben öptüm sizi ben kaçıyorum şimdilik..
selam kızlar.karnım feci ağrıyo biran önce eve gitmek istiyorummmmm
huuu huuuuuuu kimse yokmu
yaaaa yine mi in cin top oynuyo ben geldim ya
kimsecikler yok ortada
kimsenin gelmeye niyeti yok
bak giderim haaaa
ahada gidiyom
bak sonra demeyin alev hiç uğramıyo diye
Selam kızlar
Gelebildim sonunda:)
Malum işe başladım sonunda, yoğunluğum arttı, idare ediverin artık
hatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..
bende bugun 2 tane lahmacun yedim hakkatten çok doyurucu şiştim resmen:)
geçmiş olsun canım yemek filanmı yaptın acı biberle
mutlulugunn nedenini sölemessen hatırımızz kalır hehehe paylaş bizle:)
hayırlısı olsun :)
Bolu kışları ne kadar soğuktur bizim için bolçi ye dermişim ehehehe
benim eşim beni çok güldürdü dün dünkü yediklerimi çok görmüş oğluma hitaben
_oğlum bende diyete başlıcam ilk olarakda bir bütün kuzu yiyeceğim diyor
bana inanmadı ama ben çok ısrarlıyım inş vericem bu kiloları
aklıma yazacak bişey gelmiyor muhtemelen bir daha glemiycem (boludan dönene kadar) kendinize çooook iyi yapın bu hafta paylaşımlar da bol olsun birini davet ettim ama ses çıkmadı gelirse ilgilenirsiniz...hatta bulabilirseniz birilerini alırsınız takımaşöyle sağlamlarından...öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
Arkadaşlar bu arada çok teşekkür ederim dün sorduğum diyet konusunu cevaplayıp, fikirlerinizi belirttiğiniz için
Bak tabi canım:)
O kadar olacak, ölüm orucu yapmıyoruz ya
Valla benim canım çok isteyince bir kaşıkta olsa alıp tadına bakıyorum, biryerlerim şişmiyor
Amaa abartmadan tabi
değilmi ya günaydın kızlar bu arada,dün akşam misafirlikte tadına baktım sadece birazda geç yattım sorun yok yani,şimdide kahvaltımı yaptım elmamı yedim geziniyorum
Bak tabi canım:)
O kadar olacak, ölüm orucu yapmıyoruz ya
Valla benim canım çok isteyince bir kaşıkta olsa alıp tadına bakıyorum, biryerlerim şişmiyor
Amaa abartmadan tabi
değilmi ya günaydın kızlar bu arada,dün akşam misafirlikte tadına baktım sadece birazda geç yattım sorun yok yani,şimdide kahvaltımı yaptım elmamı yedim geziniyorum
ayyyy ben tadına bile bakmıyorum kendimi tutamam diye 1 haftedır sadece bi kere çikolata yedim oda minnacıkk
bu arada bende kahvaltımı yaptım biraz geç oldu ama neyse
selaaamm kızlaaarrr
dün gelemedim pikniğe gittik de
sınav öncesi pikniğe ne gerek varsa,piknik benim neyimeyse
14:30 da sınavım var bugün,başarılar dileyin banaaa
gerçi kesin kalacam ama
allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin
çıkmış soruları çözdüm aslında
ama hiç aynı soruları sormamışlar ki
her yıl yeni soru hazırlamışlar
neyse kısmet artıkın
zaten 30 soruda 13 yapsam yetiyo :97:
yapabildiğim kadarını yapıp diğerlerini aynı şık işaretlemeyi düşünüyorum şahsen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?