Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence gayet iyi canım

Sağol bende çok kaçırdım sandım
pazardaki meyvelere gözüm düştü 3er 5 er kilo birden aldım eve gelince pişman oldum ama neyse olan oldu artık

kızlar bugüün çoooooooooooooooooooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atasım bağıra bağıra şarkı söyleyesim var ama yapamıyorum ama bi gün mutlaka yapıcam :)

birrazdan paylaşım sonuçlarını belirliycem.. ama bişey unuttum..

bi zahmet göremiyorsanız resme tıklayıp açın..

bence normal yemeklerden ye halsiz düşersin bunu bende düşünmüştüm ama gözüm yemedi
mawaycım umarım geldiğinde kusura bakmazsın ama artık listeyi paylaşıma veriyorum..

canım bildirimini yapman için 4 buçuğa kadar bekledim ama gelmeyince paylaşıma verdim
bugün sabahtan dr gittik bebişkom için kilo hiç almamış ona üzüldüm zaten dün annemlerdeydim ev darmadağın olmuş tümgün evle uğraştım birde canımı sıkan biçok olay oldu bildirimde bulunamadım netin oldugu odada çocuk uyuyor gündüzleri giremiyorum diğer odalarda da net çekmiyor daha doğrusu kk ne bağlanamıyorum bildirimde bulunamadım kusura bakmakeşke akşamdan bildirseydim çok mahcubum

hmm hayırlısı olsun canım ben daha ne okuyacağıma karar veremedim

hiç aklında bişi yokmu yaşın çok genç olmalı ne güzel ya ama hemen karar verde başla okumaya

bende herkezi tebrikediyorum..bence gayet başarılısın diet konusunda

yeni kurallarımızda bu var zaten teşekkürler canım müsaitsen paylaşımları da saysana :) üşendim
olmadı akşam ben girecem sayarım bahane olur başka önemli bi işim daha var.

dur sayayım hemenceciiikkkkk

amaaaannn incirden nolcek yahuuuu

kızlar bugüün çoooooooooooooooooooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atasım bağıra bağıra şarkı söyleyesim var ama yapamıyorum ama bi gün mutlaka yapıcam :)

acaba niye böyle mutlusun kiiii?

birrazdan paylaşım sonuçlarını belirliycem.. ama bişey unuttum..

bi zahmet göremiyorsanız resme tıklayıp açın..

Eki Görüntüle 253910

oyyyy pek yahşi olmuş bu amaaaaaaaa

kızlar tebrk ediyorum hepinizi haftaya 1.takım oluruz böyle gidersebenim listeye alınmamda emeği geçen herkese teşekkürler:81:

eveeeeeettt uzun uzuuuun saymanın sonucunda listeyi açıklıyorum;

05.09.11 itibariyle saydım,bayram dönüşü olarak o günü kabul etmiştik çünkü

1.seng 115 mesaj
2.alew2781 65 mesaj
3.ateşsizprenses 60 mesaj

4.gaydirigubbak 51 mesaj
5.Amonra 29 mesaj
6.kimyayas 25 mesaj
7.3meleğimvar 16 mesaj
8.begümD 14 mesaj
9.maway 8 mesaj
10.lequim 2 mesaj

kızlaaarrr herkes kendine bu listeden ders çıkarır umuyorum,bende dahil olmak üzere
42 paylaşımın altında kalan üyelerimizide görüyorsunuz
artık uyarıya gerek kalmayacağını düşünüyorum

Kız ben sana demedim mi yonetımdeyiz ilk 3etsek yazmayalim diye ... Bi yerde gorevimiz paylaşımı toparlamak ...ben de saydım saydım karisti biraktim yarın bakacaktım teşekkürler canım emeğine sağlık...

bence o kadar yapma yine sabah nesfitini ye öğle az sebze yemeği dilersen ekmek hiç yeme
aralarda 1 porsiyon meyve akşamlarıda sade salatayla geçir daha sağlıklı olur bence tatlım

maşallah diyelim o zaman sana kuzum.şekerinde birazda stresten düşmüyo olabilir bak tatlım

Kızlar bugüün çoooooooooooooooooooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atasım bağıra bağıra şarkı söyleyesim var ama yapamıyorum ama bi gün mutlaka yapıcam :)

nedir bu mutluluğun sebebi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…