Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

neyse prenses gelir birazdan
aklimdayken bisey sorayim
haftalik paylasimlari nasil sayiyorsunuz mesaj sayisi olarakmi?
yoksa mesaj içindeki paylasimlari
çunki bazan bir mesaj içinde bikaç paylasim yapiyoruz onu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden tesekkur ederim

Geldim kuzu geldim:)

Ama biraz alışveriş yapmıştım, evde yumurta bile kalmamış

Bir güzel yerleştireyim hemen geliyorum.

Ben geldim burada internet buldum ve ilk günün raporu

sabah 5 tane corekotlu form bisküvi 5 tane tadinda ikramlık olduğu için küçüktü bir bardak şekersiz çay bir bardak ılık su tabi bunları 4 5 saat içinde yedim...

Ara 1 avuç findik..

Öğle domates peynir 1 salam
az da ekmek

akşam bir bardak yoğurt çorba
2 avuç kadar da tuzlu fıstık

yarım saate yakın yürüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...rüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...

aslında ben onda kararsız kaldım ama en son ben mesaj sayısını saydım cadıyı bilemem mesaj sayısıyla kolay oluyo :) aslında şöyle yapsak sizler 1 2... Diye yazsanız hem kolay olur hem de adil...

Yaa yalnız kaldım prenseslm yerleştir şunları da gel

he bu arada net odadan cekmezse sabah gelirim...

oh be gelebildim sonunda,benim kuzu grip olmuş uyumakta zorlanıyor tabi benide zorluyor,bugünkahvaltım herzamanki gibi fazladan omlet vardı,öğlen makarna cacık,arada çubuk kraker akşam şehriye çobası kepek ekmeği yeşil bider sonra biraz yürüyüş soda birde üzüm

selam kızlar dün geceden beri başım korkunç ağrıyor sanırım yorgunluktan detle aram iyi bugün hatta bugün aç bile sayılırım yani tabi bu yüzden başım daha da şiddetli ağrıyor erken uyumayı düşünüyorum bu gece herkeze iyi geceler

geçmiş olsun ilaç al bari dinlenincede daha iyi olursun

aslında ben onda kararsız kaldım ama en son ben mesaj sayısını saydım cadıyı bilemem mesaj sayısıyla kolay oluyo :) aslında şöyle yapsak sizler 1 2... Diye yazsanız hem kolay olur hem de adil...
himmmm anladim canim ozaman ben ayin 9undan itibaren olan mesajlarimi ve paylasimlari ayri ayri sayip bakiyim
bakalim nekadar olucak haftaya bildirim yaparken yazarim

geçmis olsun canim insallah yarina biseyin kalmaz

Kızlar geldim de hala işlerim bitmedi.

Bu arada ben takıma birini davet ettim seng yok, buraya da biri lazım, eksiğiz diye.

Bilginiz olsun:)

henuz gelen giden yok ama biz burdayiz

Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.

Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.

Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?

Son düzenleme:
gozumuz yollarda kaldi hos geldin memurinsan
MASALLAH ALLAH bagislasin benimde 3melegim var kuçugum 9buçuk aylik
emziriyorsan dikkat et sutun azalmasin
insallah istedigin kiloya ulasirsin ama 1.80 boya 60 az degilmi?kiz

Biraz az ama bu halimden, bu bedene kıyafet aramaktan ama hiç birşey bulamamaktan, giydiklerimin üzerinde bidona giydirilmiş gibi durmasından bıktım usandım. Ayrıca daha önce 65 kiloydum ve gayet iyiydi. Ayrıca biraz daha zayıf olsam bana artık yeme diyen herkese kapak olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…