- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.381
neyse prenses gelir birazdan
aklimdayken bisey sorayim
haftalik paylasimlari nasil sayiyorsunuz mesaj sayisi olarakmi?
yoksa mesaj içindeki paylasimlari
çunki bazan bir mesaj içinde bikaç paylasim yapiyoruz onu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden tesekkur ederim
neyse prenses gelir birazdan
aklimdayken bisey sorayim
haftalik paylasimlari nasil sayiyorsunuz mesaj sayisi olarakmi?
yoksa mesaj içindeki paylasimlari
çunki bazan bir mesaj içinde bikaç paylasim yapiyoruz onu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden tesekkur ederim
ecemi kim kızdırdı bakiiimmmmmmm
selam kızlar dün geceden beri başım korkunç ağrıyor sanırım yorgunluktan detle aram iyi bugün hatta bugün aç bile sayılırım yani tabi bu yüzden başım daha da şiddetli ağrıyor erken uyumayı düşünüyorum bu gece herkeze iyi geceler
sağol canım aldım ama kesmedi ağrıyıgeçmiş olsun ilaç al bari dinlenincede daha iyi olursun
Kızlar geldim de hala işlerim bitmedi.
Bu arada ben takıma birini davet ettim seng yok, buraya da biri lazım, eksiğiz diye.
Bilginiz olsun:)
himmmm anladim canim ozaman ben ayin 9undan itibaren olan mesajlarimi ve paylasimlari ayri ayri sayip bakiyimaslında ben onda kararsız kaldım ama en son ben mesaj sayısını saydım cadıyı bilemem mesaj sayısıyla kolay oluyo :) aslında şöyle yapsak sizler 1 2... Diye yazsanız hem kolay olur hem de adil...
geçmis olsun canim insallah yarina biseyin kalmazselam kızlar dün geceden beri başım korkunç ağrıyor sanırım yorgunluktan detle aram iyi bugün hatta bugün aç bile sayılırım yani tabi bu yüzden başım daha da şiddetli ağrıyor erken uyumayı düşünüyorum bu gece herkeze iyi geceler
Bu arada ben takıma birini davet ettim seng yok, buraya da biri lazım, eksiğiz diye.
gozumuz yollarda kaldi hos geldin memurinsanGelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?