- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.481
Evet canim ama esi gerçekte soyluyormus simdi dogum yapti(4ay oldu) derdi kilo vermek nekotu bebegiyle ugrasmak yerine kiloyu dert ediyor oyonden esim bana herzaman der ben seni her halinle seviyorum sevicemde sagligin için biraz versen iyi olur der(biraz ama bak adam zayifla tig gibi ol demiyor) allah im seviyorum kocami gerçekten benim en buyuk destekçim yeri geliyor arkadasim,kardesim,babam,gibi oluyo her seyimi paylasirim ailem turkiyede oyuzden esim benim herseyim simdi oncelikle sagligim,esim ve çocuklarim için zayifliyacagim sonrada ciciler alicam istedigim gibi giyinecem havali havali gezecem bende(60olunca butuuuuun kiyafetlerimi atacam 65 tede olabilir )hepsini yeniliyecem kendime sozum var esimde destekliyor sen nasil istersen dedi
Evet canim haklisin ama iste ben kendi adima konusayim meleklerimle ilgileniyorum ev isi el isi derken kendimi unuttum resmen anaammmm bide baktim 105 hata 107 yi gordum kilo aldikça aliyorum sonum nereye varacak diye korkmaya basladim ama ozaman bende yeni dogum yaptim sutum baslarda azalmisti tasimdim falan derken yorgunluktan sonra onu yedim sut olsun bunu yedim sut olsun olduda masallah yaradida kizima ama bende oldummu 107 çok sukur kizim 6aylik ounca basladim dikkat etmeye yuruyuslerime agirlik verdim kendimi fazla yormadan arkadaslarla sohbet ede eder yuruyorum bide bakmissin 1saat oluyor +pazara markete giderken yuruyorum alisverisimi bikereden almiyorum acil olanlari aliyorum kalanlara tekrar gidiyorum +yuruyus oluyor bana kilo veriyorum bunye meselesi ben çok çabuk kilo veririm eskiden 58 den 52 kolayca duserdim benim sorunum kilo verememe degildi baslamaydi bide kendimi biliyordum çabuk veririm ben baslarsam falan derken birakmisim kendimi ama busefer vericem hepsini çunki 10,15 kilo vermek için baslamadim 60olmak için basladim bilemedin 65 olurum ama 6li rakamlar olsunda benim olsun
Kizlar buarada ben ebvlenirken 52kiloydum dogumlar emzirme donemleri derken buhaldeyim ama vericem insallah
sonrada sıkılasma yontemlerine bakicam gerçi yuruyerek verdigim için sarkma olmuyor ama 60olunca nasil olurum bilmem simdilik iyi çok sukur
azcik gobekten sikayetçiyim kilonun çogu ordaymis yaww ver ver kuçulmedi fazla elim(parmaklar) yuzum bacaklar gidim bile gitti ora masallah dar giysem hamile sanarlar
Az yemissin tabi doyman yeseydin kis biraz daha pazara gidecekmissin eritirdin yediklerini ben bazan yuruyus yapacagim zaman canim neyi istiyorsa yiyorum(abartmadan tabi)nede olsa eritiyorum zayifliyorum
Evet bende okudum bende soru dusunuyorum
hatta alıntı yapmama fırsat kalamdan gitmem gerkiyo kızceleeerrrr
çok öpüldünüz
çıkmadan sabahki berbat kahvaltımı yazayım;
10 adet patates kızartması
yoğurt
1 tatlı bisküvi
5-6 kadar çizi
1 kk peynir
domates
5 zeytin
annemle müge anlı izleyerek yapılan kahvaltı bu sonucu doğuruyor işteeeeeee:84:
13:30
üzüm
2 erik
dahada bişi yemesem mi neeee:84:
selam kızlaaarrrrr ben geldim dışarıdaaannn
Ceket aldım 36 beden booolll olduuuuu
34 olduğum ispatlandı böylece birkez dahaaaa
ömrümün ilk 38 beden pantolonu olan,yaklaşık bir ay önce aldığım lacivert pantolonum
ki benim canııımmmmmmm pantolonum olur kendileri
Hiç giymeye kıyamıyorum
25 eylül günü yeni aldığım ceketimle kombinleneceeeekkkk
Ceket bol mu oldu acaba?
Içime sinmedi peekkk
Içime de dar beyaz bir body giymeyi düşünüyorum
Sizce saçlarımı nasıl yapsam kiiiiiiiiii?
Düzleştirip muz tokayla toplasam mı?
Dalgalı fön mü olsa?
Düz fön mü?
Düzleştirsem mi?
Günlük model bir topuz mu olsa?
Hangisiii kızlaaaarrrrrr
Ben çok heyecanlıyım da bi el atın banaaaaaaa
bende yemekten sonra 1 armut yedim tatlım
az öncede 2 avuç kadar beyaz leblebi yedim 1 bardak çayla
akşamada pilav barbunya var yine
biskivi canavarıı.yine yemişsin biskivi
sen en iyisi kahvaltı sofrasına çıkarma hiç bunlardan anca öle engellenicek herhalde :))
bu arada sen niye bukadar heycanlısın ve çok güzel olmam lazım d,yosun ben kaçırdım mı söledinde hayırdır?
Bizde akşama arkadaşlara gidicez
ramazandan önce evlendier ilk kez evlerine gidicez
bende onları ramazanda yemeğe davet etmiştim.
Ev hediyesi olarak engilish home dan 2 tane havlu aldım az olmasın diyede bide borcam set aldım olur herhalde
yemekten sonra oturmaya gidicez bakalım ne ikram edicekler
dayanamadım resim ekliyorum kuzuşlaarrrrr
Içime gömlek giysem diye düşünüyorum
gömlekli bu resimde zaten
Eki Görüntüle 255766
nasılım kızlaaaarr?
Pek heyecanlıyım:78:
Saçımı napsam ki yaaaa:78:
maşallah tatlım sen daha ne kilo vermeye uğraşıyosun.gayrt fıstık gibisin
bende öyleyin boş kalmak bize yaramıyor hemen açlığım aklıma geliyoröğle yemeği için 5 kaşık barbunya 1 dilim ekmek yedim kızlar
şimdide bol su içiyorum
işim olmayınca da canım hep bişeyler istiyo napcaz böle bilmiyorum valla
bende artık öyle yapıcam bugün yürüyüş yaptım inş devamını getiririmbol bol yuruyus ise yariyor valla
dogrudur 3melegim ev isi (el isi) derken bide yuruyusler oldumu masallah iyi gidiyor kilolar
neyse aklim basima geldi geç geldi ama iyi geldi
kendime çok kiziyorum simdi neden daha once baslamadiysam birakmisim kendimi offff offf
inş o eksilenler geri gelmez darısı başıma canımselam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum
evet uyarını dikkate aldım meyveyi de azaltmaya başlicamO kadar çok karbonhidrat ve şeker almışsın ki bugün.
O pastada neler var biliyorsun.
O yüzden 10 kere düşünüp sonra yemelisin.
Bir de meyveler masum değil.
ONlar da direk şeker olarak depolanıyor ..
Yeşil çay ve maydonoz suyu işe yarayacaktır.
tuzu da kesersen çok faydasını görürsün.
Zayıflayanların fotografrlarına baktım ve ınanamadım. Ve bır turlu neden o dıetlere baslayamadığımı anladım. Kocam degıl esasında ben kendıme ınanmıyormusum. Hemen bugun bırkaç fotograf cekılıcem ve bende 60 kıloya dustugumde ayay paylasacağım. Buraya gelmekle ne kadar dogru bır ıs yapmısımanladım. Motvisyonum artt. Bırde benım gıbı bır suru ınsan varmış onu gordum. BASARACAĞIM - BASARACAGIZ KIZLARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!
canım bazen oluyo öyle şeyler
vücut su tutuyo,ödem oluyo vs vs...
sen umutsuzluğa kapılıp bırakma diyetini sakın
devam et faydasını mutlaka göreceksin
devam ediyorum etmesine ama pekde umutlu değilim en azından bu hafta için
kısır bulgurdan olduğu için masum olduğunu düşünüyorum
toparlanamıcak şey değil
şeftaliler ne de çok kız
bi seferde nasıl 2 tane şeftali yiyon kız deliiii
yoksa küçük mü ki?
gerçi benide bıraksan yerim de neyse
küçük küçük zaten tek teselliside küçük olmaları
olsun canım ya
birkere 3 te yedin diye ölecek değilsin ya
önemli olan toparlayabilmekmiş
ben bunu böyle bildim böyle gördüm
yediğin günden sonra kırmızı alarma geçtin mi sorun kalmıyo hiç sıkma sen canını
öpüyorum senniiii
sağol canım desteğin için
ben gelsem olmuyo mu kiii??????:78:
kız o zaman onların adını gördümde ondan öyle yazdımdı tabiiii ki sen de gelebilirsin hatta bütün arkadaşlarda gelsin bi arada olalım motivasyon tavan yapsın
ödem için doğanın slim phyto diye bi çayını önermişlerdi takımın mezun üyeleri
ben bulamadım burada
heryerde doğadan,doğuş fln var
migrosta bulunuyomuş canım ama
bide bence tuzu hiç almamaya çalış
buda tutulan suyu atacaktır zannımca
selam kızlarr nasılsınız kim var kim yok iki gündür giremedim işlerim vardı halletmeye çalıştım ama şimdi burdayım
hemen bu günkü yedilerimle başlayayım
sabah 9da yarım bardak süt içip yürüyüşe çıktım 40dk yürüyüşten sonra ablama kahvaltıya gittim
öğlen 12 de 2 kase kısır dolapta görünce ipler koptu
bir kaç dilim domates salatalık 3 dal roka 2-3 dal maydanoz
1 kk beyaz peynir
3 bardak şekersiz çay
yine ekmek yemedim
saat 17 de de 1 tane biber dolma yedim
18 de de 1 şeftali yarım armut
bu arada kısırdan sonra tam 3.5 saat yürüdüm bol su içiyorum ama bi türlü eksilmiyorum bigün tartılıyorum eksiyim ertesi gün bi anda 1.5 kilo artı daha sonraki gün yarım kilo eksi kafam çok karıştı ben şimdi zayıflıyormuyum yoksa daha da kilo mu alıyorum
Ben de hiç aynı çıkmıyorum.
Günden güne değişiyor sinir oluyorum.
Çok güzel yürümüşsün ama kısır hiç olmamış.
Fazla çıkacaktır kısırdan dolayı ..
gerçekten mi ben kısırı böyle bilmezdim üstelik yağsızdı
demek ki benim diyet bu hafta dibe çöktü ama pes etmek yok bu kilolar ve göbek gidecek iki gecedir mekik de çekiyorum bakalım cuma ne çıkacak:18:
Bir kaç kaşık yersek sakıncası olmaz ama 2 kase de az değil ki ..
İnşallah yine de gider cuma ama kaçamak yaptıkça yapasın gelir o yüzden dur demek lazım.
doğru diyorsun dikkkat etmeli ama bide şu var hamur işi dondurma şeker kızartma yağlı yemek ..vb. şeyleri çıkardım hatta hiç yemiyor gibiyim 2 haftadır sadece 1 dilim pasta yedim ama yedim de denmez ekmek neredeyse hiç... anlamıyorum niye gitmiyo bu kilolar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?