Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hatta alıntı yapmama fırsat kalamdan gitmem gerkiyo kızceleeerrrr
çok öpüldünüz

çıkmadan sabahki berbat kahvaltımı yazayım;

10 adet patates kızartması
yoğurt
1 tatlı bisküvi
5-6 kadar çizi
1 kk peynir
domates
5 zeytin

annemle müge anlı izleyerek yapılan kahvaltı bu sonucu doğuruyor işteeeeeee:84:

13:30
üzüm
2 erik

dahada bişi yemesem mi neeee:84:

selam kızlaaarrrrr ben geldim dışarıdaaannn

ceket aldım 36 beden booolll olduuuuu
34 olduğum ispatlandı böylece birkez dahaaaa

ömrümün ilk 38 beden pantolonu olan,yaklaşık bir ay önce aldığım lacivert pantolonum
ki benim canııımmmmmmm pantolonum olur kendileri
hiç giymeye kıyamıyorum
25 eylül günü yeni aldığım ceketimle kombinleneceeeekkkk

ceket bol mu oldu acaba?
içime sinmedi peekkk

içime de dar beyaz bir body giymeyi düşünüyorum
sizce saçlarımı nasıl yapsam kiiiiiiiiii?

düzleştirip muz tokayla toplasam mı?
dalgalı fön mü olsa?
düz fön mü?
düzleştirsem mi?
günlük model bir topuz mu olsa?

hangisiii kızlaaaarrrrrr
ben çok heyecanlıyım da bi el atın banaaaaaaa

bende yemekten sonra 1 armut yedim tatlım
az öncede 2 avuç kadar beyaz leblebi yedim 1 bardak çayla
akşamada pilav barbunya var yine

biskivi canavarıı.yine yemişsin biskivi
sen en iyisi kahvaltı sofrasına çıkarma hiç bunlardan anca öle engellenicek herhalde :))
bu arada sen niye bukadar heycanlısın ve çok güzel olmam lazım d,yosun ben kaçırdım mı söledinde hayırdır?

Bizde akşama arkadaşlara gidicez
ramazandan önce evlendier ilk kez evlerine gidicez
bende onları ramazanda yemeğe davet etmiştim.

Ev hediyesi olarak engilish home dan 2 tane havlu aldım az olmasın diyede bide borcam set aldım olur herhalde
yemekten sonra oturmaya gidicez bakalım ne ikram edicekler

ben sofraya çıkarmıcam ama annem durmuyo ki
kötü anne

şeeeyyy söylemedim canım :78::78:

ooo hediyelerimizde pek güzelmiş
yeni gelin kız şimdi o,nede heyecanlıdır ne yapsam acaba diyodur

dayanamadım resim ekliyorum kuzuşlaarrrrr
içime gömlek giysem diye düşünüyorum
gömlekli bu resimde zaten

nasılım kızlaaaarr?
pek heyecanlıyım:78:
saçımı napsam ki yaaaa:78:

şimdi bu çok ciddi olmasın diye beyaz konversle kombinlemeyi düşünüyorum
ufak çapraz çantalardan alıcam birde
oda beyaz olacak tabiiiii

Son düzenleme:
öğle yemeği için 5 kaşık barbunya 1 dilim ekmek yedim kızlar

şimdide bol su içiyorum

işim olmayınca da canım hep bişeyler istiyo napcaz böle bilmiyorum valla
bende öyleyin boş kalmak bize yaramıyor hemen açlığım aklıma geliyor
bende artık öyle yapıcam bugün yürüyüş yaptım inş devamını getiririm
selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum
inş o eksilenler geri gelmez darısı başıma canım
O kadar çok karbonhidrat ve şeker almışsın ki bugün.
O pastada neler var biliyorsun.
O yüzden 10 kere düşünüp sonra yemelisin.
Bir de meyveler masum değil.
ONlar da direk şeker olarak depolanıyor ..
evet uyarını dikkate aldım meyveyi de azaltmaya başlicam

Yeşil çay ve maydonoz suyu işe yarayacaktır.
tuzu da kesersen çok faydasını görürsün.

mazdanoz suyunu nasıl hazırlicam biraz anlatırmısın canım

Hosbulduk :) valla bu boyda bu kilo şişman değil iri gösteriyor. Karşıdan gelen korkar yani. Bir bayan olarak pek hos olmuyor :))) İnşallah hepimiz su fazlalıklarımızdan kurtuluruz. İncecik oluruz :)) Ama zor. Dün kayınvalideme gittim. Aksam yemegıne analı kızlı yapmıs ben yemeyım dedım bozuldu. diette olduguma o da ınanmadı (5000 kere dıet boozdugum ıcın) bır tabak doldurdu koydu onume. Işım zor valla.[/QUOTE]
al işte benim de eşim hiç inanmıyor ama bilmiyorki ben kendimle nasıl mücadele ediyorum

aynen canım motivasyon konusunda burası bire bir ah bide sen ve arkadaşlarla karşılaşabilsem

önerin için sağol denemeye çalışıcam

selam kızlarr nasılsınız kim var kim yok iki gündür giremedim işlerim vardı halletmeye çalıştım ama şimdi burdayım

hemen bu günkü yedilerimle başlayayım
sabah 9da yarım bardak süt içip yürüyüşe çıktım 40dk yürüyüşten sonra ablama kahvaltıya gittim
öğlen 12 de 2 kase kısır dolapta görünce ipler koptu
bir kaç dilim domates salatalık 3 dal roka 2-3 dal maydanoz
1 kk beyaz peynir
3 bardak şekersiz çay
yine ekmek yemedim

saat 17 de de 1 tane biber dolma yedim
18 de de 1 şeftali yarım armut
bu arada kısırdan sonra tam 3.5 saat yürüdüm bol su içiyorum ama bi türlü eksilmiyorum bigün tartılıyorum eksiyim ertesi gün bi anda 1.5 kilo artı daha sonraki gün yarım kilo eksi kafam çok karıştı ben şimdi zayıflıyormuyum yoksa daha da kilo mu alıyorum

Alevcim ödem için maydonoz suyu tarifi ..

alıntı tabiki ..

Maydonoz suyu nasıl yapılır – Maydanoz suyu yapımı tarifi

Her derde deva olan maydanoz zayıflamada da etkilidir. Maydonoz suyunun limonota tadına benzemesi de içilmesini kolaylaştırmaktadır. Maydonoz suyu için ev ve bahçede doğal ortamda yetişmiş olan taze maydonoz demeti kullanmalısınız.

*15 adet minik hormonsuz maydanoz (saplarıyla birlikte olmalı) ( kekik suyu ile de karıştırabilirsiniz)

*2 çay kaşığı kadar limon suyu

*yarım çay bardağı su(isteğe bağlı arttırılabilir)

Ööncelikle blendırımıza yıkanmış maydanozlarımızı koyup ince ince olana kadar geçiririz 2 tatlı kaşığı limonuda katarak tekrar blendırla geçirip yarım çay bardağı su ile karıştırıp 3 sefer yine blendırdan geçiririz. Maydonoz suyu artık içilecek kıvamda olduğunda tok veya aç olarak günde 1 kere olmak üzere tüketebiliriz. Maydonoz suyunu ilk kez tatmanızla birlikte sindirim sistemimize çok faydalı hem zayıflamaya yardımcı hemde çok leziz bir içiçek keşfetmiş olacaksınız.

Bu tarifi kendim uyguladım ve kendim limonlu maydanozu kahvaltıda severek tükettiğim için içeçek şeklinde de denemek istediğim. Ortaya çıkan sonuç harika! 1 ayda sadece maydonoz suyu içerek 3 kilo verdim. Hem de diyetsiz egzersizsiz bir biçimde zayıfladım.

Ben de hiç aynı çıkmıyorum.
Günden güne değişiyor sinir oluyorum.
Çok güzel yürümüşsün ama kısır hiç olmamış.
Fazla çıkacaktır kısırdan dolayı ..

Ben de hiç aynı çıkmıyorum.
Günden güne değişiyor sinir oluyorum.
Çok güzel yürümüşsün ama kısır hiç olmamış.
Fazla çıkacaktır kısırdan dolayı ..

gerçekten mi ben kısırı böyle bilmezdim üstelik yağsızdı
demek ki benim diyet bu hafta dibe çöktü ama pes etmek yok bu kilolar ve göbek gidecek iki gecedir mekik de çekiyorum bakalım cuma ne çıkacak:18:

Bir kaç kaşık yersek sakıncası olmaz ama 2 kase de az değil ki ..
İnşallah yine de gider cuma ama kaçamak yaptıkça yapasın gelir o yüzden dur demek lazım.

Ateşsiz prensess ..
Nerelerdesin ?
Bir şey soracağım bu macun ne kadar da etkisini gösterecek.
Benim tuvalet sorunum var da ..

Yeşil yazayım da dikkatini çeksin.

Bir kaç kaşık yersek sakıncası olmaz ama 2 kase de az değil ki ..
İnşallah yine de gider cuma ama kaçamak yaptıkça yapasın gelir o yüzden dur demek lazım.

doğru diyorsun dikkkat etmeli ama bide şu var hamur işi dondurma şeker kızartma yağlı yemek ..vb. şeyleri çıkardım hatta hiç yemiyor gibiyim 2 haftadır sadece 1 dilim pasta yedim ama yedim de denmez ekmek neredeyse hiç... anlamıyorum niye gitmiyo bu kilolar yaaa

Selamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogar insallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
Spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadim uzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen
Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim
Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum

Selamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogar insallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
Spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadim uzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen
Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim
Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum

Şöyleki biz bazen fark etmiyoruz ama küçük şeyler bile engelliyor kilo vermemize.
Meyveleri yıllarca masum zannettik ama bildiğim şeker yağ olarak depolanıyor.
Yediğin pasta inisülin direncini ortaya çıkarıyor yağ yakımını azaltıyor.
Farketmeden yanlışlar yapıyoruz yani ..
Ama inatla devam ediyoruz.
Gidecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…