- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.461
himm olan olmus uzulme fazla artida degilsin çabuk toparlarsin belki yarina eksiye bile geçebilirsin moral bozmak yooookk
yarın sabah yürüyüşlere çıkıcam artık bide şu ödem meselesi nasıl atıcam bu ödemi vücuttan ne tavsiye edersin
arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen
aramıza hoşgeldin canım umarım bir an önce hedefine ulaşırsın ama bu boyda bu kilo bence çok da fazla değil siz böyle derseniz 1,62cm lik alev 70 liloyla napsın neyse çenem düştü yine allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğin varmış allah analı babalı sağlılklı bir şekilde büyütmek nasip etsin[/QUOT
Hosbulduk :) valla bu boyda bu kilo şişman değil iri gösteriyor. Karşıdan gelen korkar yani. Bir bayan olarak pek hos olmuyor :))) İnşallah hepimiz su fazlalıklarımızdan kurtuluruz. İncecik oluruz :)) Ama zor. Dün kayınvalideme gittim. Aksam yemegıne analı kızlı yapmıs ben yemeyım dedım bozuldu. diette olduguma o da ınanmadı (5000 kere dıet boozdugum ıcın) bır tabak doldurdu koydu onume. Işımzor valla.
yazık adama yaw biraz merhametet kaya gibi bişi alma :))
Kaya değil ama cok guzel seyler var:)))
aynen zaten aslan burcuyum aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum ama fotolarda göbeği kolları tonton yanakları görünce anaa bu da kim olaki:S diorum:44:
bebeği kime bırakıp gittin?bende çok gitmek isterdim ama bebeğe şuan kimse bakamaz kimseden mama yemior
hoşgeldin memurinsan şuana yazılanları tek tek okudum sanki ben yazmışım gibi geldi.benimde doğum günm 10 aralık ogüne kadar idealime ulaşmaktı niyetm ama 60lar da olur ,benim başımada bolca ödül koydular birde diyetisyenin 60 kilo olman imkansız 70 lerde kalırsın demesi bizimkileri daha da gaza getirdi,ödüller iki katına çıktı,aa ben emin adımlarla ilerliyorum sen de öyle olacaksın inşallah[/QUOTE
Kılo vermeyı ne kadar cok ıstıyorum Alah bılıyor. Ama en kotusu sana destek olmamaları değıl cıddıye almayıp sureklı ye ye dıye ısrar etmelerı esının eve gelirken cerez alması ye ne olur bos ver boyle de guzelsın demesı ( tamam cok cırkınlestın dıyecek halı yok ama bırı sıze ayna tutacak kımı zaman zayıflaman lazım dıyecek )
walla bende senin gibi görüyorum ama son zamanlarda farkettim boynumdan aşağısının ne feci göründüğünü.insanın yüzü sınırlı şişmanlıyor galiba ama vücut alıp baş:26:ını gidiyor
Evet cok berbat bısı ınsan soke oluyor resımlerı gorunce.
al işte benden de o kadar kimse yokmu paylaşım yapalım çok dertliyim dün gece 03 te yemek yedim bugün desen turşu kızartma ooooof of ya ben diyetten taviz vermeye başladım yaaa moralim çok bozuk dün akşam misafirlikte o kadar kek pasta börek ...vb . şeylere hayır dedim ama eve gelince hende saat 3 te yemek yedim aklım almıyo gelin de beni motive edin azıcık yaaaa
selak kızlar nasılsınız kurtuluyomuyuz fazlalıklardan bakim ya ben dün tartıda 68,800 düm bugün 70,100 oldum şaştım kaldım yediklerimi toplasan 100 gram etmez ama bi günde 1,300 gram aldım bu nması bişey yaa
pazar günü ne yedim sabah 10da yarım muz
kahvaltıda saat 12 de 1 bardak süt 1 yumurta kıvırcık salata yağsız
arada 2 şeftali 1 dilim kek
3 dilim kızarmış patates
yarım dilim ekmek
akşam 20 de 1 kase çorba
gece saat 3 te de 1 dilim ekmek yarım porsiyon taze fasulye +2 tane şeftali sanırım şekerim düşmüştü
pazartesi
sabah 10 da 1 şeftali
11 de 1 bardak süt
2 de turşu
3 dede 2 kızarmış tavuk küçücük 1 dilim ekmek 10 dilim domates 6 dilim salatalık 2 kk büyüklüğünde peynir
saat 6 da 1 kase kısır
al işte benden de o kadar kimse yokmu paylaşım yapalım çok dertliyim dün gece 03 te yemek yedim bugün desen turşu kızartma ooooof of ya ben diyetten taviz vermeye başladım yaaa moralim çok bozuk dün akşam misafirlikte o kadar kek pasta börek ...vb . şeylere hayır dedim ama eve gelince hende saat 3 te yemek yedim aklım almıyo gelin de beni motive edin azıcık yaaaa
mavay ,hilal ne duruyonuz gelinde şu yarama merhem olun ben yukardaki listeye yazmadım bide bi dilim pasta yemiştim offff nolcak bu halim benim
yarın sabah yürüyüşlere çıkıcam artık bide şu ödem meselesi nasıl atıcam bu ödemi vücuttan ne tavsiye edersin
arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen
evet basaracagiz hep birlikte çitir mi çitir olacagiz bende 95,96 gibi çekindim ilk sonra devaamli çekiyorum farki kendimde goruyorumZayıflayanların fotografrlarına baktım ve ınanamadım. Ve bır turlu neden o dıetlere baslayamadığımı anladım. Kocam degıl esasında ben kendıme ınanmıyormusum. Hemen bugun bırkaç fotograf cekılıcem ve bende 60 kıloya dustugumde ayay paylasacağım. Buraya gelmekle ne kadar dogru bır ıs yapmısımanladım. Motvisyonum artt. Bırde benım gıbı bır suru ınsan varmış onu gordum. BASARACAĞIM - BASARACAGIZ KIZLARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hosbulduk :) valla bu boyda bu kilo şişman değil iri gösteriyor. Karşıdan gelen korkar yani. Bir bayan olarak pek hos olmuyor :))) İnşallah hepimiz su fazlalıklarımızdan kurtuluruz. İncecik oluruz :)) Ama zor. Dün kayınvalideme gittim. Aksam yemegıne analı kızlı yapmıs ben yemeyım dedım bozuldu. diette olduguma o da ınanmadı (5000 kere dıet boozdugum ıcın) bır tabak doldurdu koydu onume. Işımzor valla.
Kılo vermeyı ne kadar cok ıstıyorum Alah bılıyor. Ama en kotusu sana destek olmamaları değıl cıddıye almayıp sureklı ye ye dıye ısrar etmelerı esının eve gelirken cerez alması ye ne olur bos ver boyle de guzelsın demesı ( tamam cok cırkınlestın dıyecek halı yok ama bırı sıze ayna tutacak kımı zaman zayıflaman lazım dıyecek )
Zayıflayanların fotografrlarına baktım ve ınanamadım. Ve bır turlu neden o dıetlere baslayamadığımı anladım. Kocam degıl esasında ben kendıme ınanmıyormusum. Hemen bugun bırkaç fotograf cekılıcem ve bende 60 kıloya dustugumde ayay paylasacağım. Buraya gelmekle ne kadar dogru bır ıs yapmısımanladım. Motvisyonum artt. Bırde benım gıbı bır suru ınsan varmış onu gordum. BASARACAĞIM - BASARACAGIZ KIZLARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!
75 yeter der ama 60 dan daha memnun olur benceevet basaracagiz hep birlikte çitir mi çitir olacagiz bende 95,96 gibi çekindim ilk sonra devaamli çekiyorum farki kendimde goruyorumaklima gelmedi 105.5ken çekinseydim tek olarak (çunki aile resimlerine katilmazdim hiç utaniyordum:78:)amannnnn neyse olmadigi daha iyi sankim kendimi en fazla 96 hatirlarim bende benimde esim hep oyle derdi suphem yok sevgisinden ilgisinden bazan diyorum keske dikkat et deseydin ben kilolu sevmem deseydin nolurdu diyorum(benim bi arkadasim çok dikkatederi azcik gobusu çiksin esi hemen uyarirmis)oylesi dahami iyi acep:44:
simdide 75 ol yeter diyor bilmiyorumki :44: ben 60 istiyorum yaaaa:84::84::84:
esimi duymiyim en iyisi
şey ben bişi sorucam?
biraz özel olucak ama :78:
eşinin boyu 1.80 den uzun mu ki?
kesinlikle çok doğru söylüyorsun
benimde teşvik edenelrim olamsaydı ben kilo vermeye cesaret dahi edemezdim
bitane gıcık bi arkadaşım var
kendiside kiloluydu ama inat etti verdi
aslında benim halimden en iyi o anlamalı ama tam tersine köstek oluyor bana
aynı odada kalıyoruz yurtta
giyinip soyunurken sürekli vücudumu inceliyor
belimi ince diye eleştiriyor
kalçamı büyük,bacakalrımı kalın diye..
nasıl yaranacağımı bilemiyorum
o şuan aşırı zayıf ama kotta 27 fln giyiyor
bilmiyorum bende onu beğenmiyorum aslında
o kadar zayıf olmaya da gerek yok bence
bak aklıma geldi sinir oldum yine
ayın 25 inde yine mahkumum ona pfff....
en sonunda bi gün dayanamıcam elimden kimse alamıcak
canım şu mesajın beni öyle motive etti ki anlatamam yaaaaaaaa
bi mesajım alewi teselli etmeye gitmiş
bi mesajımda memurinsanın mesajlarına dert yanmaklaaaa
hem derdim hem dermanım galibaa
evet canim ama esi gerçekte soyluyormus simdi dogum yapti(4ay oldu) derdi kilo vermek nekotu bebegiyle ugrasmak yerine kiloyu dert ediyor Oyonden esim bana herzaman der ben seni her halinle seviyorum sevicemde sagligin için biraz versen iyi olur der(biraz ama bak adam zayifla tig gibi ol demiyor) ALLAH im seviyorum kocami gerçekten benim en buyuk destekçim yeri geliyor arkadasim,kardesim,babam,gibi oluyo her seyimi paylasirim ailem turkiyede oyuzden esim benim herseyim simdi oncelikle sagligim,esim ve çocuklarim için zayifliyacagim sonrada ciciler alicam istedigim gibi giyinecem havali havali gezecem bende75 yeter der ama 60 dan daha memnun olur bence
bilmiyorum haksız mıyım
ama ne yalan söyeleyeyim benim eşimde inşAllah senin eşin gibi olur
adam senin ruhunu sevmiş
kilolu olmanın bi önemi yok ne güzel
Allah korusun yarın birgün bi hastalıktan kilo alsanda emin olabilirsin ki o yanında
diğer arkadaşın içinse üzüldüm açıkçası
hayat böyle geçmezzz
eşi böyle yapmamalı insanın
yapsa bile ben memnunum ama diye başlayarak yumuşak yumuşak yapmalı :78:
ve her verilen kilodan sonrada memnuniyet belirtilerek motive edilmeliiiiii
yani ben evli diilim ama öööölleeee olsun şahsen
evet canim haklisin ama iste ben kendi adima konusayim meleklerimle ilgileniyorum ev isi el isi derken kendimi unuttum resmen anaammmm bide baktim 105 hata 107 yi gordum kilo aldikça aliyorum sonum nereye varacak diye korkmaya basladim ama ozaman bende yeni dogum yaptim sutum baslarda azalmisti tasimdim falan derken yorgunluktan sonra onu yedim sut olsun bunu yedim sut olsun olduda masallah yaradida kizima ama bende oldummu 107 çok sukur kizim 6aylik ounca basladim dikkat etmeye yuruyuslerime agirlik verdim kendimi fazla yormadan arkadaslarla sohbet ede eder yuruyorum bide bakmissin 1saat oluyor +pazara markete giderken yuruyorum alisverisimi bikereden almiyorum acil olanlari aliyorum kalanlara tekrar gidiyorum +yuruyus oluyor bana kilo veriyorum bunye meselesi ben çok çabuk kilo veririm eskiden 58 den 52 kolayca duserdim benim sorunum kilo verememe degildi baslamaydi bide kendimi biliyordum çabuk veririm ben baslarsam falan derken birakmisim kendimi ama busefer vericem hepsini çunki 10,15 kilo vermek için baslamadim 60olmak için basladim bilemedin 65 olurum ama 6li rakamlar olsunda benim olsunMerhaba kızlar
herkese tünaydın
geçmişi okudum ama işim var alıntı yapamadım özür
aklımda kalanlar ödem için doğadan beşibiyerde yada phyto silim idealdir.
Yeşil çayda olur tabii
bie elma çayı hazırlanabilir
şöleki elmayı kabukları ve çekirdekleriyel 1 litre suya katın içine bi limonu yine aynı şekilde katın
1 kabuk tarçın 4,5 tane karabiber ilavee edipp kaynatın ve için müthiş ödem attırıyo ilgişlilere duyrulur
bu arada eşlerimiz hep sen bölede güzelsin der ever bizleri her halimizle kabullenmeleri güzel bişey tabii sonuçta bizde onları zayıfta olsalar kiloluda olsalar seviyoruz
ama erkekler hep öle demezlermi ?
Makyaj yapmana gerek yok ki sen bölede güzelsin
zayıflamana gerek yokki ben seni bölede seviyorum v.s v.s.
Ama bi kadın her zaman için kendine bakmalı güzel ve bakımlı olmalı
kocam nasılsa beni beğeniyo diye salmamalı kızlarr huu duydunuzmu...
az yemissin tabi doyman yeseydin kis biraz daha pazara gidecekmissin eritirdin yediklerini ben bazan yuruyus yapacagim zaman canim neyi istiyorsa yiyorum(abartmadan tabi)nede olsa eritiyorum zayifliyorumDün akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık kıymalı patlıcam yemeği 1 kasede cacık yedim
saat 9 gibide 1 top sade 1 top çikolatalı dondurma yedim
Sabah 2 dilim cevizli ev yapımı ekmekle bir güzel kahvaltımı yaptım
2 lokmasınada incir reçeli sürdüm
ara yapmadım kahvaltı epey iyi gelmiş
azönce öğle yemeğimi yedim
4 kaşık barbunya,1 dilim ekmek
pek doymadım ama şimdi bi şişe su dolduruyorum ki midem şişsin iyice
saat 1 de de pazara gidicem öğle aramda
Bu arada şeffaf o dda konuk elif
onu okuyodum sabahtan beri anca bitti ne çok soru sormuşlar yahu
işiniz uyarsa bi okuyun derim süper :)
evet basaracagiz hep birlikte çitir mi çitir olacagiz bende 95,96 gibi çekindim ilk sonra devaamli çekiyorum farki kendimde goruyorumaklima gelmedi 105.5ken çekinseydim tek olarak (çunki aile resimlerine katilmazdim hiç utaniyordum:78:)amannnnn neyse olmadigi daha iyi sankim kendimi en fazla 96 hatirlarim bende benimde esim hep oyle derdi suphem yok sevgisinden ilgisinden bazan diyorum keske dikkat et deseydin ben kilolu sevmem deseydin nolurdu diyorum(benim bi arkadasim çok dikkatederi azcik gobusu çiksin esi hemen uyarirmis)oylesi dahami iyi acep:44:
simdide 75 ol yeter diyor bilmiyorumki :44: ben 60 istiyorum yaaaa:84::84::84:
esimi duymiyim en iyisi
pasalarimin okul saati geliyor goturup sonrada biraz isim var (utu,yemek)onlari yapiyim gelirim tekrar
artik is yapmak bile okadar zevkliki bana nekadar is okadar -kilo pc basina oturmasam hep is yapasim var
kizlar kapi,cam silmek +evi supur derken -700gram test ettim nekadar
hani bazen diyorlaryailerde yapamayacaginiz spora baslamayim ona katiliyorum oyuzden ben yuruyusumu gunluk herzaman yapabilirim yerim ve ortamim musait temizligimide yapabilirim fazla temiz olmak goz çikarmaz
oyuzden temizlik+yuruyus=kilo verme
devam:64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?