Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

himm olan olmus uzulme fazla artida degilsin çabuk toparlarsin belki yarina eksiye bile geçebilirsin moral bozmak yooookk

yarın sabah yürüyüşlere çıkıcam artık bide şu ödem meselesi nasıl atıcam bu ödemi vücuttan ne tavsiye edersin

arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen

Bende bebegımı kıme bırakacağım diye cok dusundum. Arastırdım falan olmuyor. İmdadıma calıstığım yer yanı Universite yetisti. Ogle arası spor yaptırıyorlar. Hoca canımızı cıkardı. Ama kendimi cok mutlu ıyı hıssettım. Herkese tavsıye ederım.

Zayıflayanların fotografrlarına baktım ve ınanamadım. Ve bır turlu neden o dıetlere baslayamadığımı anladım. Kocam degıl esasında ben kendıme ınanmıyormusum. Hemen bugun bırkaç fotograf cekılıcem ve bende 60 kıloya dustugumde ayay paylasacağım. Buraya gelmekle ne kadar dogru bır ıs yapmısımanladım. Motvisyonum artt. Bırde benım gıbı bır suru ınsan varmış onu gordum. BASARACAĞIM - BASARACAGIZ KIZLARRR !!!!!!!!!!!!!!!!!

günaydınlar kızlaaaarrrrrr

ayyy bu sabaha işte bunun hayaliyle uyandım;

bacaklarım böyle olur mu ki acaba benimdeeeeee:97::97:

hayaller gerçek olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:97:

canım bazen oluyo öyle şeyler
vücut su tutuyo,ödem oluyo vs vs...
sen umutsuzluğa kapılıp bırakma diyetini sakın
devam et faydasını mutlaka göreceksin

kısır bulgurdan olduğu için masum olduğunu düşünüyorum
toparlanamıcak şey değil
şeftaliler ne de çok kız
bi seferde nasıl 2 tane şeftali yiyon kız deliiii
yoksa küçük mü ki?
gerçi benide bıraksan yerim de neyse

olsun canım ya
birkere 3 te yedin diye ölecek değilsin ya
önemli olan toparlayabilmekmiş
ben bunu böyle bildim böyle gördüm
yediğin günden sonra kırmızı alarma geçtin mi sorun kalmıyo hiç sıkma sen canını
öpüyorum senniiii

mavay ,hilal ne duruyonuz gelinde şu yarama merhem olun ben yukardaki listeye yazmadım bide bi dilim pasta yemiştim offff nolcak bu halim benim

ben gelsem olmuyo mu kiii??????:78:

yarın sabah yürüyüşlere çıkıcam artık bide şu ödem meselesi nasıl atıcam bu ödemi vücuttan ne tavsiye edersin

arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen

ödem için doğanın slim phyto diye bi çayını önermişlerdi takımın mezun üyeleri
ben bulamadım burada
heryerde doğadan,doğuş fln var
migrosta bulunuyomuş canım ama
bide bence tuzu hiç almamaya çalış
buda tutulan suyu atacaktır zannımca

evet basaracagiz hep birlikte çitir mi çitir olacagiz bende 95,96 gibi çekindim ilk sonra devaamli çekiyorum farki kendimde goruyorum aklima gelmedi 105.5ken çekinseydim tek olarak (çunki aile resimlerine katilmazdim hiç utaniyordum:78:)amannnnn neyse olmadigi daha iyi sankim kendimi en fazla 96 hatirlarim bende benimde esim hep oyle derdi suphem yok sevgisinden ilgisinden bazan diyorum keske dikkat et deseydin ben kilolu sevmem deseydin nolurdu diyorum(benim bi arkadasim çok dikkatederi azcik gobusu çiksin esi hemen uyarirmis)oylesi dahami iyi acep:44:
simdide 75 ol yeter diyor bilmiyorumki :44: ben 60 istiyorum yaaaa:84::84::84:
esimi duymiyim en iyisi

şey ben bişi sorucam?
biraz özel olucak ama :78:
eşinin boyu 1.80 den uzun mu ki?

kesinlikle çok doğru söylüyorsun
benimde teşvik edenelrim olamsaydı ben kilo vermeye cesaret dahi edemezdim
bitane gıcık bi arkadaşım var
kendiside kiloluydu ama inat etti verdi
aslında benim halimden en iyi o anlamalı ama tam tersine köstek oluyor bana
aynı odada kalıyoruz yurtta
giyinip soyunurken sürekli vücudumu inceliyor
belimi ince diye eleştiriyor
kalçamı büyük,bacakalrımı kalın diye..
nasıl yaranacağımı bilemiyorum
o şuan aşırı zayıf ama kotta 27 fln giyiyor
bilmiyorum bende onu beğenmiyorum aslında
o kadar zayıf olmaya da gerek yok bence
bak aklıma geldi sinir oldum yine
ayın 25 inde yine mahkumum ona pfff....
en sonunda bi gün dayanamıcam elimden kimse alamıcak

canım şu mesajın beni öyle motive etti ki anlatamam yaaaaaaaa

Son düzenleme:
75 yeter der ama 60 dan daha memnun olur bence
bilmiyorum haksız mıyım
ama ne yalan söyeleyeyim benim eşimde inşAllah senin eşin gibi olur
adam senin ruhunu sevmiş
kilolu olmanın bi önemi yok ne güzel
Allah korusun yarın birgün bi hastalıktan kilo alsanda emin olabilirsin ki o yanında
diğer arkadaşın içinse üzüldüm açıkçası
hayat böyle geçmezzz
eşi böyle yapmamalı insanın
yapsa bile ben memnunum ama diye başlayarak yumuşak yumuşak yapmalı :78:
ve her verilen kilodan sonrada memnuniyet belirtilerek motive edilmeliiiiii

yani ben evli diilim ama öööölleeee olsun şahsen

Merhaba kızlar
herkese tünaydın

geçmişi okudum ama işim var alıntı yapamadım özür

aklımda kalanlar ödem için doğadan beşibiyerde yada phyto silim idealdir.
Yeşil çayda olur tabii
bie elma çayı hazırlanabilir
şöleki elmayı kabukları ve çekirdekleriyel 1 litre suya katın içine bi limonu yine aynı şekilde katın
1 kabuk tarçın 4,5 tane karabiber ilavee edipp kaynatın ve için müthiş ödem attırıyo ilgişlilere duyrulur

bu arada eşlerimiz hep sen bölede güzelsin der ever bizleri her halimizle kabullenmeleri güzel bişey tabii sonuçta bizde onları zayıfta olsalar kiloluda olsalar seviyoruz
ama erkekler hep öle demezlermi ?
Makyaj yapmana gerek yok ki sen bölede güzelsin
zayıflamana gerek yokki ben seni bölede seviyorum v.s v.s.
Ama bi kadın her zaman için kendine bakmalı güzel ve bakımlı olmalı

kocam nasılsa beni beğeniyo diye salmamalı kızlarr huu duydunuzmu...

Dün akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık kıymalı patlıcam yemeği 1 kasede cacık yedim

saat 9 gibide 1 top sade 1 top çikolatalı dondurma yedim

Sabah 2 dilim cevizli ev yapımı ekmekle bir güzel kahvaltımı yaptım
2 lokmasınada incir reçeli sürdüm

ara yapmadım kahvaltı epey iyi gelmiş

azönce öğle yemeğimi yedim

4 kaşık barbunya,1 dilim ekmek

pek doymadım ama şimdi bi şişe su dolduruyorum ki midem şişsin iyice

saat 1 de de pazara gidicem öğle aramda

Bu arada şeffaf o dda konuk elif

onu okuyodum sabahtan beri anca bitti ne çok soru sormuşlar yahu
işiniz uyarsa bi okuyun derim süper :)

Seni motive ettiğime cok sevindim. Bır ınsana ayna tutmak guzelde arkadasıın yaptıgı gıbı sureklı suran kotu buran kotu demekte yanlıs bence. Her seyın bı usulu var.

Kocamın boyuna gelince o 167lik bir dev adam. Cok asık olarak evlendim. Sevdın mı boyun pek önemi kalmıyor.

bi mesajım alewi teselli etmeye gitmiş
bi mesajımda memurinsanın mesajlarına dert yanmaklaaaa

hem derdim hem dermanım galibaa

evet canim ama esi gerçekte soyluyormus simdi dogum yapti(4ay oldu) derdi kilo vermek nekotu bebegiyle ugrasmak yerine kiloyu dert ediyor Oyonden esim bana herzaman der ben seni her halinle seviyorum sevicemde sagligin için biraz versen iyi olur der(biraz ama bak adam zayifla tig gibi ol demiyor) ALLAH im seviyorum kocami gerçekten benim en buyuk destekçim yeri geliyor arkadasim,kardesim,babam,gibi oluyo her seyimi paylasirim ailem turkiyede oyuzden esim benim herseyim simdi oncelikle sagligim,esim ve çocuklarim için zayifliyacagim sonrada ciciler alicam istedigim gibi giyinecem havali havali gezecem bende(60olunca butuuuuun kiyafetlerimi atacam 65 tede olabilir )hepsini yeniliyecem kendime sozum var esimde destekliyor sen nasil istersen dedi

evet canim haklisin ama iste ben kendi adima konusayim meleklerimle ilgileniyorum ev isi el isi derken kendimi unuttum resmen anaammmm bide baktim 105 hata 107 yi gordum kilo aldikça aliyorum sonum nereye varacak diye korkmaya basladim ama ozaman bende yeni dogum yaptim sutum baslarda azalmisti tasimdim falan derken yorgunluktan sonra onu yedim sut olsun bunu yedim sut olsun olduda masallah yaradida kizima ama bende oldummu 107 çok sukur kizim 6aylik ounca basladim dikkat etmeye yuruyuslerime agirlik verdim kendimi fazla yormadan arkadaslarla sohbet ede eder yuruyorum bide bakmissin 1saat oluyor +pazara markete giderken yuruyorum alisverisimi bikereden almiyorum acil olanlari aliyorum kalanlara tekrar gidiyorum +yuruyus oluyor bana kilo veriyorum bunye meselesi ben çok çabuk kilo veririm eskiden 58 den 52 kolayca duserdim benim sorunum kilo verememe degildi baslamaydi bide kendimi biliyordum çabuk veririm ben baslarsam falan derken birakmisim kendimi ama busefer vericem hepsini çunki 10,15 kilo vermek için baslamadim 60olmak için basladim bilemedin 65 olurum ama 6li rakamlar olsunda benim olsun
kizlar buarada ben ebvlenirken 52kiloydum dogumlar emzirme donemleri derken buhaldeyim ama vericem insallah
sonrada sIKILasma yontemlerine bakicam gerçi yuruyerek verdigim için sarkma olmuyor ama 60olunca nasil olurum bilmem simdilik iyi çok sukur
azcik gobekten sikayetçiyim kilonun çogu ordaymis yaww ver ver kuçulmedi fazla elim(parmaklar) yuzum bacaklar gidim bile gitti ora masallah dar giysem hamile sanarlar

az yemissin tabi doyman yeseydin kis biraz daha pazara gidecekmissin eritirdin yediklerini ben bazan yuruyus yapacagim zaman canim neyi istiyorsa yiyorum(abartmadan tabi)nede olsa eritiyorum zayifliyorum

Bu arada şeffaf o dda konuk elif

onu okuyodum sabahtan beri anca bitti ne çok soru sormuşlar yahu
işiniz uyarsa bi okuyun derim süper :)

evet bende okudum bende soru dusunuyorum

Seninde dediğin gibi bende aile fotograflarna gırmek istemiyorum bir tane bile hamile fotorafım yok ya da oglumla cekilmiş boydan fotografım yok hep gogsumden asağısı masa altına saklı tombul yanaklarımın basrol oynadıgı fotograflar. Kocalara gelince ufak ufak uyarsınlar ama bana baskı yapmasın valla dayanamam hıc gelemem

pasalarimin okul saati geliyor goturup sonrada biraz isim var (utu,yemek)onlari yapiyim gelirim tekrar
artik is yapmak bile okadar zevkliki bana nekadar is okadar -kilo pc basina oturmasam hep is yapasim var
kizlar kapi,cam silmek +evi supur derken -700gram test ettim nekadar
hani bazen diyorlaryailerde yapamayacaginiz spora baslamayim ona katiliyorum oyuzden ben yuruyusumu gunluk herzaman yapabilirim yerim ve ortamim musait temizligimide yapabilirim fazla temiz olmak goz çikarmaz
oyuzden temizlik+yuruyus=kilo verme
devam:64

katlıyorum sana,bende en kötü hareket bile hereketsizlikten iyidir diyorum.eşim zevkle iş yaptığımı biliyorya takılıyor bazen bu çay demli olmuş bir koşu açda gel diyor ,bana katkıda bulunmaya çalışıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…