Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende öyle umuyorum zaten başka çaremde yokk

hoşgeldin zeynep ben nur,bende geçen hafta katıldım takıma,bende emziriyorum tabi benimki 13 aylık ama neler yediğini takipçisiyim,kolaygelsin sana

kızlar ya şu kilo almak isteyenlere bir yardım etsek diyorum yazık kilo alamıyorlar mış:84:ne garip dünya değil mi?bir tarafta biz zayıflayalım diye aç geziyoruz, bir tarafta onlar yana yakıla kilo almak için formül arıyorlar"şok şok haftada 4 kilo garanti":84:aslında tıp bilimi onları ve bizleri birlikte incelese bir orta yolu busada bizde ne yersek yesekde zayıf olsak ooof of

isyan etmiyorum ,bıkmadım da bu beslenme düzeninden ama bir tane muzlu gofret yemiştim aklım onda kaldı:84:

Selam arkadaşlar

Hemen gelicem dedim gelemedim geçen

Şimdi geldim:)

hoş geldin canım iyiki geldin

yok yok sailormoon(zeynep) yeni geldi ,bende nur yakın zamanlarda geldik galiba alev yanlışmı hatırlıyorum
sanırım öyle bir kaç gündü aramız bu arada bu haftaki listede sende varsın hazırmısın cumaya

sabah akşam pasta börek yesinler çok mu zor millet kilodan kurtulmak ister bunlarda almak evet doğru söylüyosun çok garip dünya

geçen haftada vardım listede (yeni diye belirtilmiştim) ,hazırım aslında çok acelem yok yavaş kalıcı zayıflamak istiyorum,hızlı koşup çabuk yorulmak yarıda bırakmak istemiyorum,mesela şubat marta kadar uzayabilir,bu durumda 1.olmak hayal amma hayallerime kavuşmak (şimdilik 60 kilo)daha önemli öyle değilmi?bu yarışmanın amacıda bizi yıldırmak değildir herhalde,değilmi tecrübeli arkadaşlarım

sabah akşam pasta börek yesinler çok mu zor millet kilodan kurtulmak ister bunlarda almak evet doğru söylüyosun çok garip dünya[/QUOTE]

canım eğer bu dediğini uygularlarsa bir sonraki durakları burası oluryoksa amacın takıma üye yetiştirmek mi?walla kaptan duysa alnında öper

Ateşsiz prensess ..
Nerelerdesin ?
Bir şey soracağım bu macun ne kadar da etkisini gösterecek.
Benim tuvalet sorunum var da ..

Yeşil yazayım da dikkatini çeksin.

hoşgeldin kızzz

gider kuzum
acele etme yeter ki sen
sen düzenli şekilde devam et birden inersin tartıda

aramıza hoşgeldin canım
kaptanımız geçici süreyle yok
ama ben kaptan yardımcısı olarak yardımcı olmaya hazırım soruların olursa eğer
diğer arkadaşlarda yardım edecektir zaten
akşamları yaz olur bizim için
ama yeterki yaz
paylaşımsızlık içki gibi her kötülüğün anası

ben meyve yiyorum hemde çok fenaaa
yanlış mı yani?
mesela birkerede 30 üzüm,3-4 mürdüm eriği yiyorum
depolanıyo mu yani yaaa??

Selam arkadaşlar

Hemen gelicem dedim gelemedim geçen

Şimdi geldim:)

hani gelmiştiiiinnnnn
seni yayamaz seniiiiii

benim onlara inanılmaz tavsiyelerim var
bazen girip yazasım geliyo ya,vazgeçiyorum

isyan etmiyorum ,bıkmadım da bu beslenme düzeninden ama bir tane muzlu gofret yemiştim aklım onda kaldı:84:

hmmm
kaç kaloriydi peki?

tabikide değil canım benim
az olsun öz olsun kalıcı olsun her zaman için

Ne için öncelikle bu kombin?
Fiziğinde göze batan bir fazlalık yok ama sanırım sen de benim gibi incecik olayım.
Gencim hiç bir fazlalığım olmasın diyorsun.
Ama basen ve bacaklarda azıcık kalmış.

Saçlarının normal de yapı nasıl ?
İnce, kalın, düz, kıvırcık ?
Ne renk ?
Ona göre yorum yapayım.
Yalnız converse nasıl olur ben pek emin olamadım.
Pantolonun daha spor olup üstün klasiğe yakın olsa kabul de.
Pantalon da sanki klasik bir model.
Converse yerine babet türü giysen nasıl olur ki_?

duz fon olabilir canim
ama kiyafetin biraz resmi degilmi?gerçi nereye gidecegini bilmiyorum ama

valla super gorunuyorsun neden zayiflamak için çabaliyorsunki
birak ya sen zayiflama bence biz zayiflayalim

hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…