- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.501
Şöyleki biz bazen fark etmiyoruz ama küçük şeyler bile engelliyor kilo vermemize.
Meyveleri yıllarca masum zannettik ama bildiğim şeker yağ olarak depolanıyor.
Yediğin pasta inisülin direncini ortaya çıkarıyor yağ yakımını azaltıyor.
Farketmeden yanlışlar yapıyoruz yani ..
Ama inatla devam ediyoruz.
Gidecekler.
hoşgeldin zeynep ben nur,bende geçen hafta katıldım takıma,bende emziriyorum tabi benimki 13 aylık ama neler yediğini takipçisiyim,kolaygelsin sana
sanırım memurinsandan bahsediyoruz değilmi adı zeynepmiymiş bu arada bende alev senin adın nedir canım
Selam arkadaşlar
Hemen gelicem dedim gelemedim geçen
Şimdi geldim:)
sanırım öyle bir kaç gündü aramız bu arada bu haftaki listede sende varsın hazırmısın cumayayok yok sailormoon(zeynep) yeni geldi ,bende nur yakın zamanlarda geldik galiba alev yanlışmı hatırlıyorum
kızlar ya şu kilo almak isteyenlere bir yardım etsek diyorum yazık kilo alamıyorlar mış:84:ne garip dünya değil mi?bir tarafta biz zayıflayalım diye aç geziyoruz, bir tarafta onlar yana yakıla kilo almak için formül arıyorlar"şok şok haftada 4 kilo garanti":84:aslında tıp bilimi onları ve bizleri birlikte incelese bir orta yolu busada bizde ne yersek yesekde zayıf olsak ooof of
Ateşsiz prensess ..
Nerelerdesin ?
Bir şey soracağım bu macun ne kadar da etkisini gösterecek.
Benim tuvalet sorunum var da ..
Yeşil yazayım da dikkatini çeksin.
doğru diyorsun dikkkat etmeli ama bide şu var hamur işi dondurma şeker kızartma yağlı yemek ..vb. şeyleri çıkardım hatta hiç yemiyor gibiyim 2 haftadır sadece 1 dilim pasta yedim ama yedim de denmez ekmek neredeyse hiç... anlamıyorum niye gitmiyo bu kilolar yaaa
Selamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogarinsallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
Spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadimuzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen
Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim
Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum
Şöyleki biz bazen fark etmiyoruz ama küçük şeyler bile engelliyor kilo vermemize.
Meyveleri yıllarca masum zannettik ama bildiğim şeker yağ olarak depolanıyor.
Yediğin pasta inisülin direncini ortaya çıkarıyor yağ yakımını azaltıyor.
Farketmeden yanlışlar yapıyoruz yani ..
Ama inatla devam ediyoruz.
Gidecekler.
Selam arkadaşlar
Hemen gelicem dedim gelemedim geçen
Şimdi geldim:)
kızlar ya şu kilo almak isteyenlere bir yardım etsek diyorum yazık kilo alamıyorlar mış:84:ne garip dünya değil mi?bir tarafta biz zayıflayalım diye aç geziyoruz, bir tarafta onlar yana yakıla kilo almak için formül arıyorlar"şok şok haftada 4 kilo garanti":84:aslında tıp bilimi onları ve bizleri birlikte incelese bir orta yolu busada bizde ne yersek yesekde zayıf olsak ooof of
isyan etmiyorum ,bıkmadım da bu beslenme düzeninden ama bir tane muzlu gofret yemiştim aklım onda kaldı:84:
geçen haftada vardım listede (yeni diye belirtilmiştim) ,hazırım aslında çok acelem yok yavaş kalıcı zayıflamak istiyorum,hızlı koşup çabuk yorulmak yarıda bırakmak istemiyorum,mesela şubat marta kadar uzayabilir,bu durumda 1.olmak hayal amma hayallerime kavuşmak (şimdilik 60 kilo)daha önemli öyle değilmi?bu yarışmanın amacıda bizi yıldırmak değildir herhalde,değilmi tecrübeli arkadaşlarım
hoşgeldin kızzz
gider kuzum
acele etme yeter ki sen
sen düzenli şekilde devam et birden inersin tartıda
dayanamadım resim ekliyorum kuzuşlaarrrrr
içime gömlek giysem diye düşünüyorum
gömlekli bu resimde zaten
Eki Görüntüle 255766
nasılım kızlaaaarr?
pek heyecanlıyım:78:
saçımı napsam ki yaaaa:78:
şimdi bu çok ciddi olmasın diye beyaz konversle kombinlemeyi düşünüyorum
ufak çapraz çantalardan alıcam birde
oda beyaz olacak tabiiiii
duz fon olabilir canimselam kızlaaarrrrr ben geldim dışarıdaaannn
ceket aldım 36 beden booolll olduuuuu
34 olduğum ispatlandı böylece birkez dahaaaa
ömrümün ilk 38 beden pantolonu olan,yaklaşık bir ay önce aldığım lacivert pantolonum
ki benim canııımmmmmmm pantolonum olur kendileri
hiç giymeye kıyamıyorum
25 eylül günü yeni aldığım ceketimle kombinleneceeeekkkk
ceket bol mu oldu acaba?
içime sinmedi peekkk
içime de dar beyaz bir body giymeyi düşünüyorum
sizce saçlarımı nasıl yapsam kiiiiiiiiii?
düzleştirip muz tokayla toplasam mı?
dalgalı fön mü olsa?
düz fön mü?
düzleştirsem mi?
günlük model bir topuz mu olsa?
hangisiii kızlaaaarrrrrr
ben çok heyecanlıyım da bi el atın banaaaaaaa
valla super gorunuyorsun neden zayiflamak için çabaliyorsunkidayanamadım resim ekliyorum kuzuşlaarrrrr
içime gömlek giysem diye düşünüyorum
gömlekli bu resimde zaten
Eki Görüntüle 255766
nasılım kızlaaaarr?
pek heyecanlıyım:78:
saçımı napsam ki yaaaa:78:
şimdi bu çok ciddi olmasın diye beyaz konversle kombinlemeyi düşünüyorum
ufak çapraz çantalardan alıcam birde
oda beyaz olacak tabiiiii
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinSelamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogarinsallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
Spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadimuzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen
Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim
Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum
Hoşbuldumm ..
Buraya da uğramayı ihmal etmiyorum.
Dur bakayım geçmişe bakayım ne mesajıymış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?