Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aah aaahhhh
sana benim kilom az gibi geliyodur ama hiç öle diil
evde tam kendimi iyi hissediyorum,zayıfım galiba diyorum
anam okul açılıyo
okul açılınca kızların yanında ben yine şişkoyum yine şişkoyuuummmmmm:84::84::84::84::84::84:[/QUOTE]

ya çok zayıfda olma bence hasta gibi görünüyor bazıları(tabi bizde böyle hastalıklı gibiyiz ya neyse)aslında senin kendini hangi kiloda iyi hissettiğin önemli

ya çok zayıfda olma bence hasta gibi görünüyor bazıları(tabi bizde böyle hastalıklı gibiyiz ya neyse)aslında senin kendini hangi kiloda iyi hissettiğin önemli[/QUOTE]

haklısın canım
benim asıl isteğim 51-52 kiloya düşebilmek
ama bilmiyorum ne zamana başarabilirim bunu
acelem yok
sene içerisinde okul zamanı tek amacım 57-58 kiloyu korumak olacak
seneye yaz inşAllah tekrardan sıkarım veririm o 5 kiloyu :97:

Ben çıkmak zorundayim ama gelecem tekrar

tamam canım

selak kızlar nasılsınız kurtuluyomuyuz fazlalıklardan bakim ya ben dün tartıda 68,800 düm bugün 70,100 oldum şaştım kaldım yediklerimi toplasan 100 gram etmez ama bi günde 1,300 gram aldım bu nması bişey yaa

pazar günü ne yedim sabah 10da yarım muz
kahvaltıda saat 12 de 1 bardak süt 1 yumurta kıvırcık salata yağsız

arada 2 şeftali 1 dilim kek
3 dilim kızarmış patates
yarım dilim ekmek

akşam 20 de 1 kase çorba

gece saat 3 te de 1 dilim ekmek yarım porsiyon taze fasulye +2 tane şeftali sanırım şekerim düşmüştü

pazartesi
sabah 10 da 1 şeftali
11 de 1 bardak süt

2 de turşu
3 dede 2 kızarmış tavuk küçücük 1 dilim ekmek 10 dilim domates 6 dilim salatalık 2 kk büyüklüğünde peynir

saat 6 da 1 kase kısır

ben geliyorum herkesçikler gidiyo aaaaaaaa:84:

al işte benden de o kadar kimse yokmu paylaşım yapalım çok dertliyim dün gece 03 te yemek yedim bugün desen turşu kızartma ooooof of ya ben diyetten taviz vermeye başladım yaaa moralim çok bozuk dün akşam misafirlikte o kadar kek pasta börek ...vb . şeylere hayır dedim ama eve gelince hende saat 3 te yemek yedim aklım almıyo gelin de beni motive edin azıcık yaaaa

aramıza hoşgeldin canım umarım bir an önce hedefine ulaşırsın ama bu boyda bu kilo bence çok da fazla değil siz böyle derseniz 1,62cm lik alev 70 liloyla napsın neyse çenem düştü yine allah hepimizin yardımcısı olsun bebeğin varmış allah analı babalı sağlılklı bir şekilde büyütmek nasip etsin

mavay ,hilal ne duruyonuz gelinde şu yarama merhem olun ben yukardaki listeye yazmadım bide bi dilim pasta yemiştim offff nolcak bu halim benim

ayy ne güzel böle diet yapmaktan mutluysan
kizi yatirip pasalarimi almaya gidecem aksama gorusurus
yuruyusten sonra gelirim
ee senin ayda 4 bucuk kiloyu nasıl verdiğin anlaşıldı sen çocukları okuldan filan almaya gidiyorsun sanırsam
saat 4 le 5 arası acıkma durumuma göre bikaç grisini yiyorum işte akşama kadar tutsun die yada 1 meyve

bugün 1 paket çubuk kraker yedim tuzlu tuzlu hoşuma gidince 1 paket bitti valla

afiyet olsun başarılısın azimlisin sen diet konusunda

ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...

bolu sana yaradı demek maşallah canım

amma çok şeftali yemişin:)

kız okadar alıntıya tek yorumun amma çok şeftali yemişinmi allah iyiliğini versin bu arada evet çok şeftali hatta meyve yedim çünkü ben eskiden çok tatlı ve şekerli şeyler yerdim diyete girince de vucut şekeri aramaya başladı bende beyaz şekerli şeyleri yemekten se meyve yemekte bulmaya çalışıyorum çareyi

napim ya o gözüme battı :)fazlada abartma istersen meyvelerde de şeker baya var
offfff ya böyle de olmazki
nerde bu 5. takım
nerde bu millet hadiii çıkın çıkın gelin

gelip gelip bakıyorum göz atıyorum kim var kim yok dondurma yedim biraz maraş usulu öff itiraflar itiraflar sevmiyorum böle olunca

ne dondurma mı hemde maraş usulü hiç utanmadınmı takımdan dün kocamla oğlum gözüme baka baka yediler hatta bana da almışlar dolapta duruyor hala da ben dönüp bakmıyom bile

tebrik ederim canim insallah bekledigin neticeyi alirsin
odem olabilir belki:44:

bak odemdir dedim ama neden oldugu belli oldu kiz gece 3te yenirmi onlar
bide artidayim diyorsun

yok canim okullar yeni açildi tatildi 2aydir
ama tabiki faydasi oluyor simdi gunde 4kez git gel 20dk dan 80dk ediyor (yuruyuslerimi katmiyorum)
ben firsat buldukça yuruyorum alisveris,pazar derken yuruyoruz arkadaslarla iyi oluyor

mavay ,hilal ne duruyonuz gelinde şu yarama merhem olun ben yukardaki listeye yazmadım bide bi dilim pasta yemiştim offff nolcak bu halim benim

O kadar çok karbonhidrat ve şeker almışsın ki bugün.
O pastada neler var biliyorsun.
O yüzden 10 kere düşünüp sonra yemelisin.
Bir de meyveler masum değil.
ONlar da direk şeker olarak depolanıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…