- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.441
aah aaahhhh
sana benim kilom az gibi geliyodur ama hiç öle diil
evde tam kendimi iyi hissediyorum,zayıfım galiba diyorum
anam okul açılıyo
okul açılınca kızların yanında ben yine şişkoyum yine şişkoyuuummmmmm:84::84::84::84::84::84:
Ben çıkmak zorundayim ama gelecem tekrar
ben geliyorum herkesçikler gidiyo aaaaaaaa:84:
Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
ayy ne güzel böle diet yapmaktan mutluysanbol bol yuruyus ise yariyor valla
dogrudur 3melegim ev isi (el isi) derken bide yuruyusler oldumu masallah iyi gidiyor kilolar
neyse aklim basima geldi geç geldi ama iyi geldi
kendime çok kiziyorum simdi neden daha once baslamadiysam birakmisim kendimi offff offf
ee senin ayda 4 bucuk kiloyu nasıl verdiğin anlaşıldı sen çocukları okuldan filan almaya gidiyorsun sanırsamkizi yatirip pasalarimi almaya gidecem aksama gorusurus
yuruyusten sonra gelirim
saat 4 le 5 arası acıkma durumuma göre bikaç grisini yiyorum işte akşama kadar tutsun die yada 1 meyve
bugün 1 paket çubuk kraker yedim tuzlu tuzlu hoşuma gidince 1 paket bitti valla
ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...
pazar günü ne yedim sabah 10da yarım muz
kahvaltıda saat 12 de 1 bardak süt 1 yumurta kıvırcık salata yağsız
arada 2 şeftali 1 dilim kek
3 dilim kızarmış patates
yarım dilim ekmek
akşam 20 de 1 kase çorba
gece saat 3 te de 1 dilim ekmek yarım porsiyon taze fasulye +2 tane şeftali sanırım şekerim düşmüştü
pazartesi
sabah 10 da 1 şeftali
11 de 1 bardak süt
2 de turşu
3 dede 2 kızarmış tavuk küçücük 1 dilim ekmek 10 dilim domates 6 dilim salatalık 2 kk büyüklüğünde peynir
saat 6 da 1 kase kısır
ayy ne güzel böle diet yapmaktan mutluysan
ee senin ayda 4 bucuk kiloyu nasıl verdiğin anlaşıldı sen çocukları okuldan filan almaya gidiyorsun sanırsam
afiyet olsun başarılısın azimlisin sen diet konusunda
bolu sana yaradı demek maşallah canım
amma çok şeftali yemişin:)
napim ya o gözüme battı :)fazlada abartma istersen meyvelerde de şeker baya varkız okadar alıntıya tek yorumun amma çok şeftali yemişinmi allah iyiliğini versin bu arada evet çok şeftali hatta meyve yedim çünkü ben eskiden çok tatlı ve şekerli şeyler yerdim diyete girince de vucut şekeri aramaya başladı bende beyaz şekerli şeyleri yemekten se meyve yemekte bulmaya çalışıyorum çareyi
offfff ya böyle de olmazki
nerde bu 5. takım
nerde bu millet hadiii çıkın çıkın gelin
napim ya o gözüme battı :)fazlada abartma istersen meyvelerde de şeker baya var
farkındayım ama napimm
gelip gelip bakıyorum göz atıyorum kim var kim yok dondurma yedim biraz maraş usulu öff itiraflar itiraflar sevmiyorum böle olunca
tebrik ederim canim insallah bekledigin neticeyi alirsinsınavımı soranlara toplu olarak belirtmek isterim kii galiba geçiyooommm
sınav esnasında bilerek yaptıklarımı,daha doğrusu kesin emin olduklarımı saydım 16 yapıyodu
gerisinden de çıkarsa ooo tamamdır
13 yetiyodu zaten
odem olabilir belki:44:selak kızlar nasılsınız kurtuluyomuyuz fazlalıklardan bakim ya ben dün tartıda 68,800 düm bugün 70,100 oldum şaştım kaldım yediklerimi toplasan 100 gram etmez ama bi günde 1,300 gram aldım bu nması bişey yaa
bak odemdir dedim ama neden oldugu belli oldu kiz gece 3te yenirmi onlarpazar günü ne yedim sabah 10da yarım muz
kahvaltıda saat 12 de 1 bardak süt 1 yumurta kıvırcık salata yağsız
arada 2 şeftali 1 dilim kek
3 dilim kızarmış patates
yarım dilim ekmek
akşam 20 de 1 kase çorba
gece saat 3 te de 1 dilim ekmek yarım porsiyon taze fasulye +2 tane şeftali sanırım şekerim düşmüştü
pazartesi
sabah 10 da 1 şeftali
11 de 1 bardak süt
2 de turşu
3 dede 2 kızarmış tavuk küçücük 1 dilim ekmek 10 dilim domates 6 dilim salatalık 2 kk büyüklüğünde peynir
saat 6 da 1 kase kısır
ayy ne güzel böle diet yapmaktan mutluysan
ee senin ayda 4 bucuk kiloyu nasıl verdiğin anlaşıldı sen çocukları okuldan filan almaya gidiyorsun sanırsam
afiyet olsun başarılısın azimlisin sen diet konusunda
bolu sana yaradı demek maşallah canım
amma çok şeftali yemişin:)
mavay ,hilal ne duruyonuz gelinde şu yarama merhem olun ben yukardaki listeye yazmadım bide bi dilim pasta yemiştim offff nolcak bu halim benim
himm olan olmus uzulme fazla artida degilsin çabuk toparlarsin belki yarina eksiye bile geçebilirsin moral bozmak yooookkben 1 haftadır takımdayım ilk defa dün 20 den sonra bişey yedim çünkü dün çok stresli bi geceydi de ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?