Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız daha ne olsun yaa
Onayı da almışsın ohh ..
Bu motivasyonla iyi devam edersin ama okullar açılınca kopma buradan sakın ..

çikolatalı gofreti yarım tüket bari canım
anlamadım aslında hergün mü yiyorsun sen :44:
kararlı olman çok güzel canım
inşallah bizede motivasyon olarak etki edersin:97:

akşamları olsun fark etmez
sen yeter ki paylaşım yap,girersin listeye

bendenizden bu gecelik bu kadar kızlar benim oğlan diker beni gece ayağa o nedenle uyumalıyım yüksek müsadelerinizle...herkese kolay gelsin...

Kız daha ne olsun yaa
Onayı da almışsın ohh ..
Bu motivasyonla iyi devam edersin ama okullar açılınca kopma buradan sakın ..

aldım şükürler olsun yaaa
hediyeleşiriz fln memnunum yani Allaha şükür

senin ne zaman görünüyo tanışma?
ne kadardır berabersiniz bu arada?
söyledin de ben mi kaçırdım hatırlayamıyorum:44:

cevaplamadan geçemedim ben 2 3 günde 1 yioyebiliyorum çikolatalı gofret canım ya da sütlü tatlım var her gün ikindi arası öğün olarak ama ben dondurmayı abarttım...dedim benim listem kabarık şaşırırsınız diye emzirdiğim için diyetisyenim sütünm etkilenmesin diye kalori hesabımı yüksek tuttu...o nedenle yani...
bu arada kilo listemi yapmayı da başardım...inşallah aşağıdaki 75 haftaya aşağılara çekilir de takımı da kendimi de mutlucuk ederim
çok öpüyorum ii geceler...

ben senin emzirdiğini unutmuşum canım k bakma
şimdi anladım neden yediğini
ye tabikide sen süt olsun bol bol

iyi geceler canııımmmm

selam selam :98:gelmedim uzun zamandır dimi aferim bana özledim sizi düğün bitsinde bi yerleşeyim gelmek istiyorum takıma ben yememeye çalışıyorum yine bazen dayanamayıp yiyorum bazende şu azmime inanamıyorum işte böyle yuvarlanıp gidiyoruz

hala takımda mıydın canım sen?
tam hatırlayamadım ben
ece ilgileniyor ya daha çok

düğün telaşesi nede güzeldir şimdi,maşAllah diyeyim sana
pek bişi kalmamış ama son 8 gün galiba

hala takımda mıydın canım sen?
tam hatırlayamadım ben
ece ilgileniyor ya daha çok

düğün telaşesi nede güzeldir şimdi,maşAllah diyeyim sana
pek bişi kalmamış ama son 8 gün galiba

yok canım takımda değilim ama uğrayacaktım düğün telaşı çok güzel ama sanki birazcık yıpranıyo insan iki taraf bazen bozuk atabilioevet haftaya cuma akşamı kına cumartesi akşamı düğün allah izin verirse

uğra kız uğra tabiiii,bekleriz her daim

ayyy düğün telaşı olsunda yıpranalım yeterkii:78:
sen nasılda heyecanlısındır şimdi
insanın eli yağına dolanır

uğra kız uğra tabiiii,bekleriz her daim

ayyy düğün telaşı olsunda yıpranalım yeterkii:78:
sen nasılda heyecanlısındır şimdi
insanın eli yağına dolanır

heyecanlıyım tabi olmam mı ahanda böleyim :86: ama içim bi buruk yahu evimden ayrılıcam die 24 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç ayrı kalmadım evimden fotolara da albüm yapıcam canım

heyecanlıyım tabi olmam mı ahanda böleyim :86: ama içim bi buruk yahu evimden ayrılıcam die 24 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç ayrı kalmadım evimden fotolara da albüm yapıcam canım

ayy yap canım benim bakarım bende takımın gelini sayılırsın nihayetindeee
ayrılmak zor ama başka bi taraftanda kavuşmak var
Allah ömür kılsın mutluluğunu canım

Kusura bakma telefon keyfi yaptık da ..
Ne güzel hep iyi olsun aranızz ..
Valla ne zaman geleceğine bağlı tamamen, o da belli değil.
Geçen geldiğinde tanıştıracaktı ama eve de gitmesi gerekiyordu, 10 gün beraber kalalım sonra dedik.
2.5 sene ayrılıkla beraber tabi.

Herkes gece kusu aksam muhabbet kaynıyor gunduz kımse yok. Ben geceleri ancak yemek ve oğlana zaman ayırıyorum oğluşumda 9:30da uyuyor ama emerek. Ne oluyor elifte sızıyor.

Japon eriği cevizden büyükçe sert kırmızı bir erik. Markette japon eriği diye satıyorlar. Çok da lezzetli değil. 2erikten sonra eve gidince dediğim gibi kötü oldu. Böğrek vardı bir gece önceden (misafir geldi diye yapmıştım) ondan yedim sonra browni vardı onu da yedim sonra 1 saat uyudum aksamda hunkar begendi yaptım onuda yedim :26: Ya ben dısarıdayken hıc yemek aramıyorum ama eve gidince çok kotu oluyorum zaten tartıldım 85 cıktım mutsuzum...

Karataya gelince mantıklı seyler soyluyor ama ben mantı makarna pastadan temelli vazgecemem ondan sonra ne olacak hop verdıgın kılolar hop gerı gelecek

MÖNÜN GÜZEL TATLIM.KADAYIFTA AZCIK YEDİYSEN SÜTLÜ TATLI OKADAR ÇOK ZARARI OLMAZ MERAK ETME

Herkese merhabalar arkadaşlar

dün öğlen ve sabah yediklerim biraz ağır olunca akşam yemeği yemedim

saat 10 gibi 1 dilim karpuz yedim sadece

bu sabahta 2 dilim ekmek
sahanda domatesli yumurta
1 dilim peynir ve az reçelle kahvaltımı tamamladım

ara:2 küçük kuru pasta

öğlen:5 kaşık barbunya,1 dilim ekmek(henüz yemedim birazdan yerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…