- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.541
sanırım memurinsandan bahsediyoruz değilmi adı zeynepmiymiş bu arada bende alev senin adın nedir canım
selamlar arkadaslar...ben takimin yeni uyesiyim adim zeynep ne yazik ki 75 kilodayim su anda hamile kalmadan once 65tim ve burasi sayesinde zayiflamistim simdi tek basima yapamadigim icin tekrar buradan destek almaya geldim...birlikten kuvvet dogarInsallah gene veririm kilolarimi hizlica...diyetisyene gidiyorum emzirdigim icin oldukca zengin bi diyet listem var sasirabilirsiniz biraz ama sutum daha onemli oldugu icin fazla bi oynama yapamam...
Bu arada boyum 1.59 yani benim en fazla 60 kilo olmam lazim hedefim 55 olmak kendime de 2012 marta kadar vakit verdim insallah o zamana akadar hedefime ulasirim evlenirken 58 kiloydum kemikli oldugum icin kilomu fazla belli etmiyorum sukur ki..
Calismaya basladim bu arada ama bebegi de yanimda goturuyorum
spor olarak da yuruyus bandim var hergun en az 1saat yuruyorum hizli tempoda...gecen hafta cumadan beri de diyetime basladim bakalim bu hafta kac cikacagim?
Tek sorunum simdilik sadece aksamlari yazabilirim cunku isyerime henuz net baglatamadimUzgunum...
Umarim basarili oluruz hep birlikte size ve kendime guveniyorum kizlar...baslangic kilom 75 kayitlara gecsin lutfen
Hepinize ii aksamlar yarindan itibaren yediklerimi de yazarim kizlar bu aksam sadece kendimi tanitayim dedim
Hepimize kolayliklar dilerim...simdiden hosbuldum
[sıze=3]kızlar aşk olsun ya
o kadar heyecanımı paylaştım
begüm haricinde kimse hiçbi cevap yazmamış
cidden çok üzüldüm....[/sıze]
ne için öncelikle bu kombin?
Fiziğinde göze batan bir fazlalık yok ama sanırım sen de benim gibi incecik olayım.
Gencim hiç bir fazlalığım olmasın diyorsun.
Ama basen ve bacaklarda azıcık kalmış.
Saçlarının normal de yapı nasıl ?
Ince, kalın, düz, kıvırcık ?
Ne renk ?
Ona göre yorum yapayım.
Yalnız converse nasıl olur ben pek emin olamadım.
Pantolonun daha spor olup üstün klasiğe yakın olsa kabul de.
Pantalon da sanki klasik bir model.
Converse yerine babet türü giysen nasıl olur ki_?
kızlar aşk olsun ya
cidden çok üzüldüm....
geçen haftada vardım listede (yeni diye belirtilmiştim) ,hazırım aslında çok acelem yok yavaş kalıcı zayıflamak istiyorum,hızlı koşup çabuk yorulmak yarıda bırakmak istemiyorum,mesela şubat marta kadar uzayabilir,bu durumda 1.olmak hayal amma hayallerime kavuşmak (şimdilik 60 kilo)daha önemli öyle değilmi?bu yarışmanın amacıda bizi yıldırmak değildir herhalde,değilmi tecrübeli arkadaşlarım
kızlar aşk olsun ya
cidden çok üzüldüm....
şimdi kızgınlığın geçtimi bak yorum yaptım ben pantolon giymediğim için yorum yapmak istememiştim de ondan yapmadım kızzzyazıyorum ama kırgınım size çok fenaaaaaaa
Ben bugün sadece 2 japon eriği yedim :) Üstüne öğle arası spora gittim ve 2 L su içtim. Ama biliyorum ki eve gidince tır kazası yasanacak yine :)
bakalım alev bugün ne yemiş
saat 10 da maydanoz suyu içmiş -tarif için eski bir masala teşekkürler-
1 dilim ekmek -dilim küçücüktü-
12 de yarım kase yoğurt ve 1 -küçük- şeftali yemiş
akşama da çorba içmeyi düşünüyorum
e artık böyle de gitmezse bu kilolar ve ödem bilmiyorum artık
o zaman bende ölüm orucuna başlarım
şaka şaka
Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
Sana oralarda iyi eğlenmeler şekerim bol bol stres at spor yap detoks yap gel.güzel olur ohh miss valla
yapta görsün ne kadar istikrarlı olduğunu şekerim.bu erkekler böle işte
tatlım sen kuafördün dimi?
evet tatlım takımdan uzak kaldım diye oldu galiba gerçektende .motivasyon eksikliği işte
bide ramazan da tututtum o kadar boğazımı bayram sonrası bi açıldıki sorma gitsin
neyse bugün itibariyle tekrar eski ben oluyorum inş.
merak etme tatlım bende burdayım :))
normal şartlarda zaten ayda 4 kilo karatay diyeti olmadan da verilebiliyo tatlım
herşeyde ye ama ölçülü ye
az ve sık ye 3 ana 3 ara öğün olarak bizler hepimiz burda bunu uyguluyoruz ve diyete yeni başlayan biri olarak ayda 4,5 kilo çok rahat verebilirsin
herkese günaydın kızlarrr
bu sabah itibariyle aranıza dönüyorum inşllah.
eski yeme düzenime ara vermişim epey kendimden korktum valla :)
bu sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
ara olarak:2 kuru incir ve 1 fincan yeşil çay içtim
gün içinde görüşmek üzere hoşçakalınnn
Emziriyorum ama benimki pek emzirmek sayılmaz öğleden sonra 3te evde olduğum halde pek sütüm olmuyor. Zaten 4.aydan itibaren sütüm yetmediği için doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başladık. Geceleri de emziriyorum ama sütüm yetmediği ve bizim oğlan biberon almadığı için mecburen kasık maması veriyoruz. Buna dayanarak diyete başlayabilec eğimi düşünüyorum.
Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
[/QUOTE]
hoşgeldin bende 7 ay olucak doğum yapalı buraya geldinmi birdaha burdan kopamıyorsun sölimmm işte bu en büyük destek oluyor:)
[/QUOTE]
hoşgeldin bende 7 ay olucak doğum yapalı buraya geldinmi birdaha burdan kopamıyorsun sölimmm işte bu en büyük destek oluyor:)[/QUOTE
Hoşbulduk. Gerçekten daha önce google da arama yaparken kadınlarklubunde bazı sayfalara girmiştim ama geçen gün bu yarışma işini görünce heveslendim. Öğle arası spor diet deken inşallah veririm diye düşünüyorum. Şimdi eşimle telefonda konuştuk. benim spora düzenli gitmeyeceğimi söyleyip gülüyor.. 2.5 ay gidersem pırlanta yüzük alacakmış. 2,5 ay sora onu kuyumcunun önünde inim inim inleteceğim.
Konuların içindeyim ve karatayı da okudum ama anlamadım gitti
Biraz özet geçersin artık:)
Sadece pırlanta için diyet yapmaya devam edebilirim valla
Bu arada alıntılar birbirine girdi
İdare ediverin artık
Muhtemelen içindekinden dolayı fark edemiyordur.
Ama ya o kadar da dikkatli olunmaz ki ..
Olsun olsun hem sağlıklı hem çok güzel olacak ..
Ne bu ya yeni moda mı kıskançlık?
Önceden kadınlar kıskanırdı benim bildiğim ..
yok benim adım elif :))
görmemişlerdir belki tatlım.ama bece geçmişi herkes dönüp okumuyo sanki(
bencede converse yerine babet daha güzel olur gibi
bence saçlarını düzleştirip muz tokayla topla
akşamki sohbeti okudum okudum beni 10 yıl önceki günlerime götürdü.bizde eşimle üniversitede tanışmıştık ,bu yaz tatilleri okadar uzuuuuuun gelirdiki hatta yaz okuluna kalmıştık ,diğer yazda benim stajım vardı o zamanda 15 dayanabildi,çıkıp gelmişti güzel günlerdi sizinkilerde öyle tadını çıkartın.bende bu kız zaten zayıf niye uğraşıyor diyordum
kız aşk olsun canım benim resmini gördüm fiziğine de bayıldım doğrusu hala ne kilosu vermekten bahsediyorsun ki sen maşallah manken gibi olmuşsun işte
çenem düştü yine beni boşver sen kıyafet kombinin bence güzel olmuş böyle saçını da düz fön yapıp muz tokayla toplayabilirsin altına da konverse değilde şöyle hoş bi babet çok sıradan olmayan ohhhh fıstık gibi olursun maşallah
şimdi kızgınlığın geçtimi bak yorum yaptım ben pantolon giymediğim için yorum yapmak istememiştim de ondan yapmadım kızzz
bakalım alev bugün ne yemiş
saat 10 da maydanoz suyu içmiş -tarif için eski bir masala teşekkürler-
1 dilim ekmek -dilim küçücüktü-
12 de yarım kase yoğurt ve 1 -küçük- şeftali yemiş
akşama da çorba içmeyi düşünüyorum
e artık böyle de gitmezse bu kilolar ve ödem bilmiyorum artık
o zaman bende ölüm orucuna başlarım
şaka şaka
Ben bugün sadece 2 japon eriği yedim :) Üstüne öğle arası spora gittim ve 2 L su içtim. Ama biliyorum ki eve gidince tır kazası yasanacak yine :)
Ben sabah evde kahvaltı edemedim
1 simit,1 üçgen peynir,1 bardak çayla işyerinde kahvaltı ettim
öğlende çeyrek ekmek tavuk döner yedim,1 bardak ayranla
Aleve afiyett olsunn ..
Maydonozun etkisi olup olmadığını paylaşırsan sevinirim.
Yalnız çok az yiyerekte kilo verilmez biliyorsun değil mi?
Belki 1 süre evet ama en fazla 1 ay sonra yediğin her şey kilo aldırmaya başlar.
Menülerinde ortasını bulmalısın.
Bir gün pasta bir gün çok az olursa işin zor.
Bugünkü menün de açlık orucuna yakın zaten.
Sabah kahvaltını çok güzel yap ki hem diğer öğünleri yapmana gerek kalmasın.
Hem de kaçamak yapmanı kontrol edebil.
Mümkün oldukça kahvaltına yumurtayı yerleştir.
Hem kilo aldırmaz hem çok tok tutar.
Peynir zeytin domates biber kuru kayısı ceviz badem ..
BUnları yiyebilirsin çekinmeden.
Sonraki öğünlerde ise dikkat.
Ben öğle zamanı yemeye gerek duymuyorum kahvaltım harika olduğundan.
Akşamı da çok hafif bir şekilde geçiriyorum.
Ve ben her hafta yağ kas oranımla beraber tartılıyorum.
500 gram gitse bile hepsi yağdan gittiğinden farkı görmemem mümkün değill.
Spor yapıyor musun ?
hilalcim nerede tartılıyosun yağ kas oranı olarak
bende çok merak ediyorumda
evde mi var,eczane fln mı yoksa?
Aşk böcüğü senii
Evde tartılıyorum canım ilk önce doğru değildir falan demiştim ama artık inanıyorum.
Denemeler yaptım.
Arka arkadaya 3-5 kerede aynı sonu.
Sonra birden su içip öyle tartılıyorum su oranı artıyor falan
Şimdi tartılmayı haftada 2-3 e indirdim.
Yoksa her gün tartılırdım.
seninde benden aşağı kalır yanın yok hani böcüklükteee
bende birkere bile ölçtürsem yetecek
merak ediyorum
olduğum kilodan fazla gösteriyorumda yağ oranından mı acaba diyorum:44:
Kesinlikle yağ oranındandır.
Aynı ağırlıktaki yağ ve kastan, yağın hacmi daha büyük olduğundan öyle gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?