Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar nasılsınız ben dişçiye gittim bugun cekmedi persembe cekıcekmıs antibiyotik kullanıcakmışım şimdi evdeyim ama canım dısarı cıkmak istior belki giderim bi yerlere

kız okula özgürlük diyen de bi snei görüyom haaa
millet okuldan kaçmak ister,hanımefendiye bak hele

ayy şimdi damara bağlayasım geldi

ben dün gece bağladım valla
jilet jilet jilet mod

güle güle git güle güle gel inş. canım

sağol canım,geldiim billeeeeee

ilk defa snei yemeğin ardından meyve yemiş bir menüyle görüyorum
çok şaşırdııımmmm
kızartmada olur arada canım
sıkma canını

öğlen yemeğimide yedim.benimde canım sıkıldı kızlar
bende gazeteleri karıştırdım baya bi hatim ettim
5 e kadar işyeriindeyim daha sonra anneme gidicem

her cumartesi çalışıyosun kuzum sen ya
ne işle ilgileniyorsun ki?

gule gule git gel canim eglenmene bak

eğlennnddiiiiimmm de gellldiiiimmmm

selam kızlar nasılsınız ben dişçiye gittim bugun cekmedi persembe cekıcekmıs antibiyotik kullanıcakmışım şimdi evdeyim ama canım dısarı cıkmak istior belki giderim bi yerlere

iltihap varsa onu kurutacaktır doktor canım

kızlar ya sabahtan beri yiyorum biraz canım sıkkın yardım edin

duygusal yeme..
en kötüsü bu işte...
ve ortak sorunumuz :18:

ateşsiiiizzziiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
yerini dolduramaz kimseeeeeeeeeeeeee

gaydırıgubbak ewet aynen öyle duygusal ,içimdeki boşluğu krakerlerle doldurdum .evden çıkmak iyi geldi ama,sende çiğ börekleri götürmişsün ohhh:82:

ya neler yemedim ki benim oğlanın ne kadar çubuk balık krakeri varsa götürdüm meyve bir taraftan ğözüm doymadı bir türlü ama yürüşten geldim duruldum biraz yeşil çay içiyorum

canın sıkkın olduğunda yiiyosun sende benim gibi....

çii börekmi yedin:)) eskişehirliler çii börek diyormuş bugün tv sölediler:)

çii börek deriz canım biz
siz anlayın diye yazdım öyle
tatarım ben,çiibörek bizim işimiz

selam kızlar pazar günü gezionuzmu nerelerdesiniz havada mis gibi bu güzel günü kaçırmamak gerekli valla dışarı çıkasım var

günaydın kızlar kahvaltı ev işi yemek hazırlığı derken bu saat oldu bugün ki yediklerim ve yemeyi düşündüklerim kahvaltıda peynir zeytin yumurta 2-3 tane patates kızartması 1 dilim kepek ekmeği bol yeşillik taze acı biber(her öğünümde var aslında ) 2 bardak çay,arada yeşil çay 10 tane üzüm,öğlene yayla çorbası kepek ekmeği,akşamada yoğurtlu ıspanak (öğlen ile akşam yerde değiştirebilir) ooohh bukadar,çok şükür dünki iştahım yok bugün,dün yedim diye pes etmek yok o da ödülüm olsun kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…