Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günayyydınnnnlar :
dün gece ki kadar olmasa da burukluk var içimde ama bastırıcam.pazartesi günü lisenin son senesi başlayacak ve ben özgürlüğüme uçacağım..arkadaşlarımla dershane, kütüphane okul vs. derken en azından evdeki dertlerle uğraşmayacağım para biriktirebilecem.. ve daha bi çok şey ..

öff bu sitede bişey var yine o kadar yazdım yazdım göndermedi..bugğn elimden geldiğince paylaşım yapıcam özledim valla :)

bence de iyi olur..takıntı yapıyosundur kendine
sen paylaşım yapda ne zaman yaparsan yap biz bıkmayız emin ol hem sohbet koyulaşır sayende ben de bi aralar kendi kendime çok konuşuyodum burada :)
bende her sabah tartılıyorum
haftada bir mümkünatı yok dayanamam

o zaman iyi ki ben de tartı yok ehehehee

Son düzenleme:
bolu sana yaradı demek maşallah canım
yaradı yaradı
gelip gelip bakıyorum göz atıyorum kim var kim yok dondurma yedim biraz maraş usulu öff itiraflar itiraflar sevmiyorum böle olunca
lütfen müsaitsek burada olduğumuza dair işaret bırakalım
O kadar çok karbonhidrat ve şeker almışsın ki bugün.
O pastada neler var biliyorsun.
O yüzden 10 kere düşünüp sonra yemelisin.
Bir de meyveler masum değil.
ONlar da direk şeker olarak depolanıyor ..
ayy bunu boluda okuyunca takıntı oldu bende karpuz hariç(o da azdı) meyve yemedim..fena takıntı yaptı :)

Yeşil çay ve maydonoz suyu işe yarayacaktır.
tuzu da kesersen çok faydasını görürsün.
maydonoz suyu mu :/ maydonozu sevmem ki suyunu seveyim..
onun linkini verirmisin canım aramak zor geldi nedense tarayıcından kopyala direk yapıştır

hmm tarif için teşekkürler ben duyduuuuum haklısın canım
biz kadınlar pek önem vermiyoruz erkekler sonradan akıllansa bile başta o tür özelliklere önem veriyo

evde annem varken temizlik yapmayı sevmiyorum herşeye karışıyo sonuçta benim yaptığımda doğru sonuç veriyo geceleri bile otursamda kapıya ben kalkar bakarım ama gündüz vakti hiç bir zaman evde tek bırakılmam ..bende küçük çaplı temizliklerle yetiniyorum kendi odam da yok olsa günde 3 defa baştan siler süpürüüm ehehe :)

:) ne güzel..bu arada uzmanlar yaptığınız en ufak hareket kalori yakmanıza yardımcı olur diyor..

ciddi olmasın diye dalgalı fön iyi gibi geldi bana
maşallah tatlım sen daha ne kilo vermeye uğraşıyosun.gayrt fıstık gibisin

katılıyorummmm darısı başıma :) yahu benim boyumda kısa bunun iyi maşallah..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM NE OLDU Kİ BÖLE SANA.DİYET YÜZÜNDEN DEĞİLDİR İNŞ.AMAN DİYELİM DİKKATLİ OL.ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SANA

O KADAR KORKMA TATLIM.SONUÇUNU DÜŞÜN İYİ GELİR

AMA MEZUN OLMADAN AYRILMIŞ OLMAK FARKLI BİŞEY MEZUN OLMAK KARNE ALMAK FARKLI BİŞEY KIZLAR.YÖNETİME YADA ELİFE SORUN BUNA BAŞKA Bİ ÇARE BULMANIZ GEREK.YADA LEQUİMLE İLETİŞİME GEÇMEYE ÇALIŞIN Bİ BENCE

TATLIM NİYE Kİ ÖLE.KESİN KAFAYA BİŞEYLER TAKMIŞSIN SEN.
BEN SANA DİYİM SENİNKİYLE UZUN ZAMANDIR GÖRÜŞEMEMENİN VERDİĞİ HUZURSUZLUKTAN KAYNAKLANIYO OLABİLİR BU RUH HALİ TATLIM.NE DERSİN?

SENDE ANLAT O ZAMAN TATLIM.YÜZLERİNİ BİLMEDİĞİN İNSANLARA DERT ANLATMAK DAHA KOAY OLUR BENCE.DÖK İÇİNİ RAHATLARSIN

HEMEN MORAL BOZMA.KİLO ALMIYO OLMANDA BİŞEY SONUÇTA ONU DÜŞÜN.HEM SEN DAHA EMZİRİYOSUN TATLIM

Herkese merhabalar tatlılar

dün akşam ben kızartma yaptım evde başka yemeğimde yoktu

kabaj patlıcan patates karışık şakşıka
domates ve yoğurt sosolu
başka yemekte olmayınca malum benimde o oldu mönüm

1 tabak yedim 5 kaşık kadar,1 dilim ekmekle

sonrasında 3 parça karpuz yedim bu kadar

sabahta 2 dilim ekmekle güzelce klasik kahvaltımı yaptım

ara yapmadım

öğlen arasına çıkıyorum şimdi dönünce yemeğimi yerim artık

herkese güzel haftasonları diliyorum.hoşçakalınnn

off sıkılıyorumm..kızlar gazetede diyetle ilgilii bişeyler buldum onları inceleyeyim misafir gelecekmiş size de yazarım o bilgileri çıkmalıyım şimdi

öğlen yemeğimide yedim.benimde canım sıkıldı kızlar
bende gazeteleri karıştırdım baya bi hatim ettim
5 e kadar işyeriindeyim daha sonra anneme gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…