Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama kızlar benim metabolizma şaşırdı baya,sen bir çalış bir çalış ,sabah tartıldım cumaya göre eksik bile geldim arada yapmak mı lazım acaba bir araştırayım hele

Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nerelerdesiniz kızlar ya?
dükkanı ben kapamıştım ben açtım
günaydıın
selam kızlar pazar günü gezionuzmu nerelerdesiniz havada mis gibi bu güzel günü kaçırmamak gerekli valla dışarı çıkasım var
valla ben evdekilerle dışarı çıktım mı burnumdan geliyo arkadaşımla çıksamda annemin dilinden kurtulamıyorum amaaa yarından itibaren herşey değişicek :)

hmm afiyet olsun canımm

kızlar kusura bakmayın gelemedim annem tatildeyken ne var şu bilgisayarda gel de benle otur diyo yanına gidiyorum ya telefonla birini arıyo saatlerce yüksek sesle konuşuyo ya da televizyonu ele geçirip üstüne bi de kendi kaçırdığı şeylerin hesabını benden soruyo, okullar açılınca girersin sen bilgisayara görürüm seni diyo ama mecbur bilgisayardan ders çalışırken açıyorum ehehee:) biraz avantaj topluyım diyorum hani hep bilgisayarın başındasın diye başlayamasın ki başımın etini yicek bişeey bulamasın :)

bugün yine ve son kez (hemen hemen) kahvaltımı çook geç yaptım 12yi geçmişti ..
zeytin peynir domates çok az biber 2 dilim kadar kepekli ekmek yoğurt ve bir bardak şekersiz çay kızlar süper haberim var ben öyle böyle derken basbayağı şekersiz kahveye ve çaya alıştım şekerlisi garip geliyor

dolayısıyla yeni yeni aclık hissetmeye başlayınca annemin o lösemili bebeğe gönderdiği meyvelerden(haşlanmış kabuklarıyla beraber ve şekersiz) bi kaseye yakın aldım ve tarçın ekeledim bugün pek iştahım yok ekşi ekşi iyi gelince yiyim dedim suyuda var

Son düzenleme:
arkadaşlar biliyosunuz ki haftalık paylaşım sayısını 42 olarak belirlemiştik..Ve aslında en az paylaşım yapan kişiye ceza olarak haftasonu kimse gelmese bile paylaşım yaapma cezası önermiştim ama bunu yapamayacak olan çok kişi var aramızda..ben şöyle düşündüm paylaşım kapsamına giren mesajlar cumartesi 06.00dan başlasın cuma 00.00a kadar devam etisn.ve her cuma günü bildirimlerle birlikte paylaşım sayısını da listeleyelim.en son bi üyemizle aramda mesaj sayısı mı mesaj içerisindeki paylaşım sayısı mı konusu oldu..bundan sonra birlikte alıntılayalım ama yanlarına sayı yazalım diyorum 1,2... diye böylece hem herkes durumunu görür hemde sayması kolay olur ayrıca doğru takip edilirse adilde olur tabi duruma göre haftalık 42 değişebilir..önümüzdeki cuma bu kurala göre hesaplanacak ama bu hafta için pazartesi 06.00dan başlayacak..

lütfen yorumarınızı esirgemeyin..

bu henğz kabul edilmiş değil bir öneridir ben kaptan olarak böyle olmasını öneriyorum ceza işi de şimdilik yok ayrıca..gerekirse oylama yapabiliriz..

Son düzenleme:
eveet gelelim üyelere;
gaydirigubbak
Begumd
3meleğimvar
alew2187
Seng
maway
kimyasas
memurinsan
saloirmoon

cadının son bildirimi olacak yanlış hatırlamıyorsam cadıcım ne yap ne et bu hafta 56,3 ol yoksa mezun olursun da karne alamazsın
alev bu hafta izine ayrılıyor..
ve son 2 kişi bu hafta listeye giriyor..(tabi paylaşımları iyi olursa)
he bide cadıcım artık yardımcı konusuna el atarsan sevinirim..yardımcı olacak kişi çok zorlanmayacak zaten ben hesaplamalardan memnunum şahsen ..

kızlar aklınıza ihtiyacım var malum yarın okul açılıyo ve benim saçım kısa toplanmaz.ama bizim okul biraz sıkı yani ilk gün diye biraz da laf söyleyebilirler kendilerini kanıtlarcasına

bi düşündüm yanlardan ince ince birer tane örüp tel tokayla tutturayım çok mu düşük yaş seviyesi olur karar veremedim aslında tekte olabilir.
ya da yanları ince ince büküp tel tokayla tutturabilirim
veya tek tokayla üstte birleştirebilirim o da olmadı sadece tarayıp gidecem ama sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum :/

Biz yıllarca bu kaynatılmış meyveleri çok sağlıklı zannettik ya.
Nasıl zararlıymış bir bilsen.
Trans yağlara dönüşüyorlar, kalp damar sağlığı için de çok zararlı.
Ayrıca kolay eritilmez trans yağlar.
Anneciğinle de paylaşmalısın bence.

yiih aslında yararlı mı zararlı mı bunu araştırmayı düşünüyodum bende ama bebişe de çiğ yedirmiyolar yaa neyse şu meyveler de masum gözüküyo ama maşallah yani neredeyse canımın hiç istemediğine seviniyorum..

Ben yandan iki tane örmeyi özellikle lise öğrencilerine çok yakıştırırım.
Bence olabilir.

Meyveler tek başına da salt şeker.
Ondan olacağın vitaminleri başka şeylerden de alabilirsin ama yine de yenebilir.
Ama aman kaynatılmışını içme.
Kıyamam ya ben o bebişe.

Geldim geldim.
Nasıldı bakalım tatilin??

süpperdi 5 günde 0,5 kilo verdim ama o kaplıca suyu sıkılaştırıyo dün son giydiğim karnımın çıktığı elbiseyi denedim fark büyük bacaklarım desen fark her türlü belli yüzüm desen en büyük fark orada :):) artık bi dahakine çıtır olur gelirim

Bol bol spor yapıyorsun ya.
O yaptığın sporla belki kas oluşturmuşsundur.
Kas yağdan daha az yer kaplar ama daha ağırdır.
O yüzden tartıda az görmüşsündür.
Önemli olan kendindeki incelmeyi görmen.

Ben yandan iki tane örmeyi özellikle lise öğrencilerine çok yakıştırırım.
Bence olabilir.
hmm sabahın köründe aklm yatarsa örebilirim o zaman

Meyveler tek başına da salt şeker.
Ondan olacağın vitaminleri başka şeylerden de alabilirsin ama yine de yenebilir.
Ama aman kaynatılmışını içme.
Kıyamam ya ben o bebişe.

bizde kıyamıyoruz zaten ama bugün gazete de okudum nette de araştırdım vucuttaki kanserler savaşan hücrelerle aidse neden olan hıv virüsü birleştirilip tekrar vucuda enjekte edildiğinde işe yarıyormuş bu yöntemle bir kişi yüksek seviyede bi kişi de kısmen iyileşmiş..

aynen öyle spor diyet sıcak ve şifalı su birleşti e dolayısıyla fark büyüktü bu sefer eğlenceliydi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…