- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.761
günaydıınGünaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerelerdesiniz kızlar ya?
dükkanı ben kapamıştım ben açtım
valla ben evdekilerle dışarı çıktım mı burnumdan geliyo arkadaşımla çıksamda annemin dilinden kurtulamıyorumselam kızlar pazar günü gezionuzmu nerelerdesiniz havada mis gibi bu güzel günü kaçırmamak gerekli valla dışarı çıkasım var
günaydın kızlar kahvaltı ev işi yemek hazırlığı derken bu saat oldu bugün ki yediklerim ve yemeyi düşündüklerim kahvaltıda peynir zeytin yumurta 2-3 tane patates kızartması 1 dilim kepek ekmeği bol yeşillik taze acı biber(her öğünümde var aslında ) 2 bardak çay,arada yeşil çay 10 tane üzüm,öğlene yayla çorbası kepek ekmeği,akşamada yoğurtlu ıspanak (öğlen ile akşam yerde değiştirebilir) ooohh bukadar,çok şükür dünki iştahım yok bugün,dün yedim diye pes etmek yok o da ödülüm olsunkaldığım yerden devam
dolayısıyla yeni yeni aclık hissetmeye başlayınca annemin o lösemili bebeğe gönderdiği meyvelerden(haşlanmış kabuklarıyla beraber ve şekersiz) bi kaseye yakın aldım ve tarçın ekeledimbugün pek iştahım yok ekşi ekşi iyi gelince yiyim dedim suyuda var
hilalim gel gel azcıkın dedikodu edelim
Biz yıllarca bu kaynatılmış meyveleri çok sağlıklı zannettik ya.
Nasıl zararlıymış bir bilsen.
Trans yağlara dönüşüyorlar, kalp damar sağlığı için de çok zararlı.
Ayrıca kolay eritilmez trans yağlar.
Anneciğinle de paylaşmalısın bence.
kızlar aklınıza ihtiyacım var malum yarın okul açılıyo ve benim saçım kısa toplanmaz.ama bizim okul biraz sıkı yani ilk gün diye biraz da laf söyleyebilirler kendilerini kanıtlarcasına
bi düşündüm yanlardan ince ince birer tane örüp tel tokayla tutturayım çok mu düşük yaş seviyesi olur karar veremedim aslında tekte olabilir.
ya da yanları ince ince büküp tel tokayla tutturabilirim
veya tek tokayla üstte birleştirebilirim o da olmadı sadece tarayıp gidecem ama sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum :/
yiih aslında yararlı mı zararlı mı bunu araştırmayı düşünüyodum bende ama bebişe de çiğ yedirmiyolar yaaneyse şu meyveler de masum gözüküyo ama maşallah yani neredeyse canımın hiç istemediğine seviniyorum..
Geldim geldim.
Nasıldı bakalım tatilin??
süpperdi 5 günde 0,5 kilo verdim ama o kaplıca suyu sıkılaştırıyo dün son giydiğim karnımın çıktığı elbiseyi denedim fark büyük bacaklarım desen fark her türlü belli yüzüm desen en büyük fark orada :):) artık bi dahakine çıtır olur gelirim
hmm sabahın köründe aklm yatarsa örebilirim o zamanBen yandan iki tane örmeyi özellikle lise öğrencilerine çok yakıştırırım.
Bence olabilir.
Meyveler tek başına da salt şeker.
Ondan olacağın vitaminleri başka şeylerden de alabilirsin ama yine de yenebilir.
Ama aman kaynatılmışını içme.
Kıyamam ya ben o bebişe.
Bol bol spor yapıyorsun ya.
O yaptığın sporla belki kas oluşturmuşsundur.
Kas yağdan daha az yer kaplar ama daha ağırdır.
O yüzden tartıda az görmüşsündür.
Önemli olan kendindeki incelmeyi görmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?