- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.781
hmm sabahın köründe aklm yatarsa örebilirim o zaman
bizde kıyamıyoruz zaten ama bugün gazete de okudum nette de araştırdım vucuttaki kanserler savaşan hücrelerle aidse neden olan hıv virüsü birleştirilip tekrar vucuda enjekte edildiğinde işe yarıyormuş bu yöntemle bir kişi yüksek seviyede bi kişi de kısmen iyileşmiş..
Peki tedavi durumu nasıl ?
Onkoloji hastanesinde mi ?
Ahh yavrum ya ..
çapa tıp fakültesinde yatıyo canım hematoloji de
hastane ismi vermek yasak mı?
Çocuklara hiç kıyamam, belki de en hassas noktamdır.
Geçen sene zor zamanlar geçirdiğimde her fırsatta çocuk esirgemedeydim.
Yok canım değil merak etme.
Çok şükür atlattım o zamanları, geçti gitti .
Ama bu kilolar o zamanlardan mirasçı
Onkoloji hastanelerine dayanamıyorum, bir kere gittim ama tutuldum kaldım resmen.
Oradaki çocukların o tutukluğumu yanlış anlamalarından da çekindim gitmedim bir daha ki gidebileceğimi de zannetmem.
Çocuk esirgemede de çok etkilenirim ama bir süre sonra alışabiliyorum oraya.
Ama sen benim ablam olsana sen çok tatlısın diyen melek diye bir kızı hiç unutmam.
Böyle tepkiler zaten çok oluyor ama kız beni bırakmamak için nasıl tutunmuştu içim acımıştı.
kızlar kusura bakmayın gelemedim annem tatildeyken ne var şu bilgisayarda gel de benle otur diyo yanına gidiyorum ya telefonla birini arıyo saatlerce yüksek sesle konuşuyo ya da televizyonu ele geçirip üstüne bi de kendi kaçırdığı şeylerin hesabını benden soruyo, okullar açılınca girersin sen bilgisayara görürüm seni diyo ama mecbur bilgisayardan ders çalışırken açıyorum ehehee:) biraz avantaj topluyım diyorum hani hep bilgisayarın başındasın diye başlayamasın ki başımın etini yicek bişeey bulamasın :)
günaydın kızlar kahvaltı ev işi yemek hazırlığı derken bu saat oldu bugün ki yediklerim ve yemeyi düşündüklerim kahvaltıda peynir zeytin yumurta 2-3 tane patates kızartması 1 dilim kepek ekmeği bol yeşillik taze acı biber(her öğünümde var aslında ) 2 bardak çay,arada yeşil çay 10 tane üzüm,öğlene yayla çorbası kepek ekmeği,akşamada yoğurtlu ıspanak (öğlen ile akşam yerde değiştirebilir) ooohh bukadar,çok şükür dünki iştahım yok bugün,dün yedim diye pes etmek yok o da ödülüm olsunkaldığım yerden devam
bugün yine ve son kez (hemen hemen) kahvaltımı çook geç yaptım 12yi geçmişti ..
zeytin peynir domates çok az biber 2 dilim kadar kepekli ekmek yoğurt ve bir bardak şekersiz çaykızlar süper haberim var ben öyle böyle derken basbayağı şekersiz kahveye ve çaya alıştım şekerlisi garip geliyor
arkadaşlar biliyosunuz ki haftalık paylaşım sayısını 42 olarak belirlemiştik..Ve aslında en az paylaşım yapan kişiye ceza olarak haftasonu kimse gelmese bile paylaşım yaapma cezası önermiştim ama bunu yapamayacak olan çok kişi var aramızda..ben şöyle düşündüm paylaşım kapsamına giren mesajlar cumartesi 06.00dan başlasın cuma 00.00a kadar devam etisn.ve her cuma günü bildirimlerle birlikte paylaşım sayısını da listeleyelim.en son bi üyemizle aramda mesaj sayısı mı mesaj içerisindeki paylaşım sayısı mı konusu oldu..bundan sonra birlikte alıntılayalım ama yanlarına sayı yazalım diyorum 1,2... diye böylece hem herkes durumunu görür hemde sayması kolay olur ayrıca doğru takip edilirse adilde olurtabi duruma göre haftalık 42 değişebilir..önümüzdeki cuma bu kurala göre hesaplanacak ama bu hafta için pazartesi 06.00dan başlayacak..
lütfen yorumarınızı esirgemeyin..
bu henğz kabul edilmiş değil bir öneridir ben kaptan olarak böyle olmasını öneriyorum ceza işi de şimdilik yok ayrıca..gerekirse oylama yapabiliriz..
eveet gelelim üyelere;
gaydirigubbak
Begumd
3meleğimvar
alew2187
Seng
maway
kimyasas
memurinsan
saloirmoon
cadının son bildirimi olacak yanlış hatırlamıyorsam cadıcım ne yap ne et bu hafta 56,3 ol yoksa mezun olursun da karne alamazsın
alev bu hafta izine ayrılıyor..
ve son 2 kişi bu hafta listeye giriyor..(tabi paylaşımları iyi olursa)
he bide cadıcım artık yardımcı konusuna el atarsan sevinirim..yardımcı olacak kişi çok zorlanmayacak zaten ben hesaplamalardan memnunum şahsen ..
Selam şekerler ..
NAsılsınız bakalım ?
kızlar aklınıza ihtiyacım var malum yarın okul açılıyo ve benim saçım kısa toplanmaz.ama bizim okul biraz sıkı yani ilk gün diye biraz da laf söyleyebilirler kendilerini kanıtlarcasına
bi düşündüm yanlardan ince ince birer tane örüp tel tokayla tutturayım çok mu düşük yaş seviyesi olur karar veremedim aslında tekte olabilir.
ya da yanları ince ince büküp tel tokayla tutturabilirim
veya tek tokayla üstte birleştirebilirim o da olmadı sadece tarayıp gidecem ama sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum :/
bana uyar canım
gerçi artık benim fikrimin bi önemi yok gibi
son günlerimi yaşıyorum artık takımda
yardımcı olacak kişiyi seçtim gibi birşey..
ona özel mesaj atıp fikrini soracağım bakalım bi:26:
dilerim kabul eder de takım zorlanmaz
yandan ince ince örüp tel tokayla tutturma diyoruuummmmm
ne demek fikrinin bi önemi yok sen şu anda takımın bi üyesisin ve henüz bu cuma mezun olacaksın sonraki hafta gelebilirsen haftayada olabilirsin..
ay ben kesin çatlarım ama kimse istemiyo kii yardımcı olmak hepsi kıvırıyo ben idare edemeyip okulla takımı ayrılmak zorunda kalırsam ne yapıcaklar bilmiyorum zaten kimse kalmadı burada aah ah elif abla ceren abla prenses onlar varken böylemiydi bi de şimdi sen gidiyorsun bu durumda buradaki ilk göz ağrım begümcüğüm kalıyo
hmm sabahın köründe umarım yapabilirim yoksa cinnet geçirebilirim ehehehee ..
selam milleeetttt
bugün arkadaşlarımla buluştum da gelemedim o yüzden..
dünkü kaçamağın ardından bugün sıkı bir gündü benim için
hiçbirşey yememiş gibi hafif hissediyorum kendimiii
ececim bu arada 56.3 olduğunu bilmiyordum,ben 55 sandığım için veremem mezun olamam diye düşünüyordum
çoo..ook sevindim
benim artık bi umuduuuuuuuuuuummmmmmmmmmm vaarrrrrrr
hatta ve hatta 55 bilem olabilirriiimmmm:97::97:
cidden öyle..
takımda bir durgunluk var..
yaprak dökümü gibi olduk
ben ayrılsam bile her haftasonu uğrayacağım canım
napıyorsunuz ne ediyorsunuz merak ederim
sıkı birgün olmasına sevindim..
umut hep vardı hala var her zaman olacak unutma ben de yavaş yavaş platonik sevdama ait olan umutlarımı tek tek birer inci tanesi gibi toplaıp onları dizmeye çalışıyorum çünkü vazgeçersem hayatımın her anında tek tek dağlardan taşlardan kopanlarla diktiğim kaleyi yerle bir edecek..ve ben şu önümdeki önemli 1-2 yılı amaçsızca geçireceğim böyle bir durumda en az zararla çıkacağıma inanabiliyorum gerçi..
neyse içim doluydu biraz kendi çapımda dert anlattım kusura bakma sıktıysam..
durgunluk ne kelime ki.. hafta sonları inanılmaz derecede farkediliyo..ama cidden sıkı yönetime geçicem artık..nerede bu takımın yıkılmak üzereyken bile meydan okuyan zamanları..demekki herşey elif abla ve prensesmiş..benim şansım işte yaa ben beceremiyorum bişeyleri ama bulamıyorum ne olduğunu ilk buraya geldiğim zamanlarda herşeyin gerçekten iyiye gittiğine inanmıştım ama herşey başa döndü ben yine bişeyleri iyi yapmaya çalıştıkça herşey büyük bir hızla dibe doğru ilerliyo..ne yapıcam bilmiyorum..
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar,
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım,
Bir haykırsam belki duyulur sesim,
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım.
Kaderim bu böyle yazılmış yazım,
Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm,
Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,
Çekmediğim dert kalmadı dünyada,
Hangi gönle girdimse kaldı izim,
Taşa geçer kendime geçmez sözüm,
Kaderim bu böyle yazılmış yazım,
Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm,
Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım,
sevda çiçeği dizisinde dinlediğimden çok etkilenmiştim sesi çıkaramadım belki gerçekten oynayan kişiydi ama çok güzeldi..kimin sesiyle seviyorsanız ondan gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?