- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.801
2 ,5 sene canım dile kolay di mi? askerliğini bile sesiz sedasız bekledim..ama az kaldı ya hep ya hiç benim mutluluğumdan daha önemli ne olabilir ki di mi?
yarın okul açılıyo da ne oluyo kiii ben kendim uçucam özgürlüğe bi arkadaşım var aslında :/
beklediğinden haberi yok mu kuzum?
bi geçmişiniz var mı,yoksa sadece sen taraflı mı?
bi arkadaşım var derken? anlamadım? çok arkadaşım yok anlamında mı?
evet yok..ama olacak. geçmişimiz olamadı!
bir tane arkadaşım..
canım yaa kusuruma bakmazsan ben çıkmalıyım malum yarın sabahçıyım..kahvaltıya da zaman ayırabilmem lazım..iyi geceler sana..he bu arada ben katılmak isteyenleri kontrol ediyorum zaten..
ay bugun bi gezdim bi gezdim hava esiodu hürrrem sultanla kanuninin türbesine gittik çok güzeldi yaw
Selammmmm
Ben geldim kızlar.
Ne bu karamsarlık ayol
Hem ben daha bir yere gitmedim, takımın bir üyesi değilim ama hala buradayım.
Tepenizdeyim valla
ateşsizim buldum kilonu
inanılmaz kilo vermişsin yaaaaaaaaaa
kusura bakmayin iki gundurki giremiyorum
çarsambada biara girdim okudum ama yazamadim
kilom
hedef kilo 70
baslangiç 105.5
simdiki 77.6
geçen hafta 79.4
bu hafta 77.6
giden 1.800
tekrar ozur dilerim hastane islerim vardi kan vermem gerekiyordu(fmf) için
fazla paylasim yapamadim
22mesajim var
44 paylasimim var
yanlisim yoksa eger buhaftalik da affedin
ay ay ne güzel mezun olmak istior midenin küçüldüğünü nasıl hissediyorsun yemekmi yiyemiyorsun?
bu arada ne güsel herkez bikaç kilocuk vermiş ehehe darısı başıma yaw şu adetim gelsede rahatlasam
kızlar buda bizim bu haftaki takım içi derece listemiz;
1.ateşsizprenses
2.3melegimvar
3.gaydirigubbak
4.begümD
5.seng
6.kimyayas
7.maway bildirimde bulundu ama 0
8.alew2187 bildirimde bulunmadı
Ellerine sağlık cadıcım bu hafta paylaşımları saymayalım bişeyler var aklımda otobüsteyim ıstanbul gelıyorumakşama gelirim
Kızlar tebrik ediyorum birinciliğinizi ..
arkadaşlar 2 gündür hastanede tedavi görüyordum bu yüzden bildirim yapamadım üzgünüm ayrıca doktorum bi sürelüiğine diyeti askıya aldırdı yani diyetim bitti zaten 2 gündür aldığım serumlardan dolayı 2 kilo aldım bile çok üzgünüm hepinizden ayrı ayrı özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum
selam kızlaaaaarrrrr 1. olmuşuuuuzzzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html
ateşsizprensesimi de tebrik ediyorum,bireysel 1. si olmuuuşşşşşş
çok morelim bozuk arka dişlerimden kaplamam düştü ama dişiminde yarısı kırıldı çok azı kalmış yarın dişciye gidip cektirmem gerekiyor ama kökün yarısından fazlası içerde kalmış dişin kökünü çektiren varmı hiç aranızda çok canım yanarmı acaba
bi sorunumuz var
geçen hafta lequim mezun olmak istediğini söyledi ben de ki tabloya göre bu mümkün değildi ama ben belki yanlıştır diye paylaşımda iletmiştim henüz mezun olamayacağı belirtilmişti bunu takımda tam söyliycekken hep bişeyler çıktı dolayısıyla bu hafta paylaşımda lequim yazılmadı geri döner mi acaba yoksa hemen bildirelim kendi isteğiyle ayrıldı ama listeye yazmayı unutmuşuz diye..bi fikir verin banaaa...
kızlar ben çok kötüyüm ya...
annemle babam yatsın da ağlayayım diye bekliyorum..
dün gecede oturdum ağladım saatlerce..
daralıyorum..
çok bunaldım..
içimdeki bişeyi sıkıp sıkıp bırakıyolar sanki..
sebebini düşünüyorum bulamıyorum
Allahım güç ver bana
gerçekten çok kötüyüm ya
kimseye anlatacak birşeyde değil
yapayalnız kaldım
şımarıklık yapıyorum diye kızıyorum kendime
ama yok düzelmiyor
giderek artıyor hala
biri beni mutlu etsin yaa
dün oturdum bi kitap bitirdim
düşünün artık
oda fayda etmedi
kitabın sonuna ağladım yine
ona ağlıyo gibi yapıp kendime ağladım aslında
şimdi yine ağlamak istiyorum
çok ihtiyacım var rahatlamaya
çoo..ookkkk......
oyy kıyamamm şimdilik derdine çare bulamam ama senle oturur ağlarımben de dertliyim hazır..böyle üzüldüğünü falan anlat birazcık açılırsın belki..
somut elle tutulur bir derdim yok
ah olsa zaten hemen ona yönelik bir çözüm bulacağım
benimle ağlayacak birine de çok ihtiyacım var
gerçekten bunalıyorum yaa
sanki uzun zamandır birşeyelre dayanmışım dayanmışım da artık son haddeye gelmiş gibi hissediyorum kendimi..
susmuş,her şey iyi gibi davranmış gibi..
ama aslında herşey içimde birikmiş gibi..
ama ne birikti söyle derseniz hiçbirşey söyleyemem size
çünkü bulamıyorum
yalnızım..
yalnız kalmakta istiyorum
ama aslında istemiyorum
ya bilmiyorum ben yaaaa
ben de hemen hemen öyleyim ama ben neyi biriktirdiğimi biliyorum olmayacak bir hayalim var ama inanmadan birşey yapamayacığımı bildiğimden hep inanma rolü oynadım mutuymuşum gibi yaptım ama sonunda bugün her ne kadar güzel iyi olanı istesem de hayal etmeye çalışsam da olmuyor ve bağıra bağıra ağlamak geliyor..seninde ibrçok şeye canın sıkılmıştır dolayısıyla hangi derdin büyük farkedemiyosundur..konuş bizimle
ben derdimi bi sizden saklamıyorum valla benim derdim belli doğru tahmin canım
slm kızlar ben gelebildim nihayet dün gece misafirliğe gittiğimiz için giremedim geldiğimde yorgundum malesef direk yattım...
bugün de önce listemi yazayım ama ondan da önce tebrik ederim 1.olmuşuz:)))şimdilik benim bi payım yok ama haftaya inşallah listeye girebilirsem ben de elimden geleni yapmaya çalışırım inşallah...
bu arada efkar basmış buraları kızlar hayırdır inşallah????umarım biran önce toparlarsınız bu ruh haliniz uzun sürmez...bazen oluyo ama biz kadınların doğasında var geçer gider inşallah...
bugün biraz geç kalktım kızlar malesef oğlan gece uyutmadı pek ööle olunca da sabah zor kalktık...11 gibi(((
kahvaltı:
1 fincan çay (1kesmeşekerle)
2 dilim kaşar peyniri
2 dilim ekmek
2 ad.marul biraz maydonoz
1 yumurta
arayı atladım çünkü öğlen yemeğim çok geçe kalacaktı
öğlen:
2 ad. köfte
6 kaşık taze fasulıye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara:
1 bardak çay (1 kesmeşekerle)
1 ad.küçük hobby lerden
misafirlikte ikram ettiler de akşamüstü...
akşam:
2 dilim ekmek
2 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 ad. köfte
1 kase yoğurt
ara:
2 ad. incir
1 bardak süt
ayrıca bugün 1.5 saat yürüdüm kızlar öğlende 1 saat akşamleyin de yarım saat olmak üzere...
yanlız moralim bozuluyo tartıda en ufak bi oynama yok arada kaçamaklarım olsa da dikkat ediyorum halbuki fazlasıyla yürüyüşlerimi de hiiç aksatmıyorum...sanırım vücudum direniyo çok moral bozucu
neyse benden havadisler böyle şimdilik malesef ben yazarken kimse kalmamış oluyo yarın akşam daha erken gelmek istiyorum belki muhabbetlere daha çok katılırım böylece...
hepinizi öptm tekrar tebrikler...
hadi yaa ben bayılırım Türk kahvesine şöyle bol köpüklü eskiden her gün içerdim ama malesef ki ödem yaptığı için bıraktım artık...ara ara keyfim gelince içiyorum muhabbeti güzel insanlarla çok güzel oluyo...:)
Ben de bayılırım:)
yarın sabah günü birlik Eskişehir'e gidiyorum kızlar beeeennnnn
Kız ne işin var orada?
Benim de bir ayağım orada çünkü
Selammmmm
Ben geldim kızlar.
Ne bu karamsarlık ayol
Hem ben daha bir yere gitmedim, takımın bir üyesi değilim ama hala buradayım.
Tepenizdeyim valla
arkadaşlar doktorum onay verdi şeker meker yokmuş diyetime devam edicem müsade varmı bi kaç gündür ipin ucu kaçtı biraz ama en kısa zamanda yeniden tutarım ben onu inş bu haftaki listeye yeniden alınırım
Bana söyleseydin ben düzeltirdim kuzu
Aaaaaa
Şurada 3 gün yazamadım alt tarafı
Ağlama duvarına çevirmişsiniz burayı
Sakin olun kuzu
Anlatamadıklarınızı buraya dökün
Ben bu şekilde rahatladım hem de zayıfladım:)
Burası hem zayıflama kampım hem de dert ortağım oldu
Canım ilk zamanlar böyle oluyor
Ben de öyle olmuştum
Sen azimli ol, eninde sonunda kazanacaksın bu savaşı
Ben de bayılırım:)
Kız ne işin var orada?
Benim de bir ayağım orada çünkü
ben eskişehirliyim prensesiiiimmmmmmmm
ben gidiyorum demiştim de bana kimse gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye seslenmemişti
küstüm işte
kız cadı sen ne ara uyudunda uyandın valla yarasadan bi farkımız kalmadı yaaaaa:82:
seninki sağlık yüzündendi canım
ondan diyemedim ben şahsen..
yoksa sende gitmeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84:
uyumadım ki canım ben
şaka kız sevdim ben seni çok tatlısın hele o avatarın yok mu ...........
bu arada kaç yaşındasın ki sen
ayyy tişekküürrr edeyyyiiimmmm
kokulu kokulu
21 yaşındayım canım ben
iyi bende 23 eceydi değilmi adın yanlış mıyım eskişehirlimisin sen
yok canımcım benim adım elif
ece sengin adı
evet eskişehirliyim ben
sen evli miydin peki?:44:
hımm ok elifçim
ben evliyim evet bi oluşum var 2,5 yaşında kendileri bu arada pantalon kıyafet kombinini naptın saç ve ayakkabıda neye karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?