- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.821
ben hala bekarım yaa
erken davranmışsın kız sen
hala karar veremedim ben yaaa:84::84:
yarın babetle çekilmiş resim koyacağım bakarsınız sizde
ama çok ciddi oldum öylede sanki yaa:26:
okula gider gibi olmadı pek:26:
bende babet giymeni tavsiye etmiştim ama son karar senin canım
converse giyersen de gömlek biraz zor olmazmı o zaman badi giyebilirsin saçı ne düşündün malum büyük gün seni takip ediyorum inan senden çok ben heyecanlandım yaaa bana be oluyosa
ayy canım benim ya
teşekkür ederiiimmm
saçımı muz tokayla at kuyruğu yapacağım
yüzüme en çok o gidiyo,kesin karar verdim
gömlekle konvers olmuyo orası kesin zaten
ya gömlek-babet yada body-konvers olacak
body olursa kolyeyle felan tamamlayacağım,hareket katmak için
veye fular olabilir
ayyy 6 gün kaldı inşAllaaahhhh
alevcim canım ben çıkayım artık
saat 3 e geliyor yavaştan
yarın sabah erken kalkmam gerekiyorda
iyi geceleeeeerrrrrrr
Günaydın kuzularım nerelerdesiniz bakalım ben 6 buçukta kalktım mis gibi kahvaltımı ettim yeni sınıf arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum veee orta katta oluruz sanıyodum ama en üstteki dolayısıyla rahat spor yapmış olacam sabah sabah 2 3 kere indim ciktim sonra yine gelirim bay gelirim bay
ben hiç bu tip heyeccanlar yaşamadım zaten görücü usulüyle evlendim o yüzden senin bu heyecanların bambaşka bişey gibi benim için inan senin için çok heyecanlıyım ayyyyyyyy e bizide aydınlatırsın artık
saç içinde aynı tavsiyede bulunmuştum sanırım bide begümd de aynısını tavsiye etmişti bu arada fular çok abes olur bence neticede okul resmi olmalısın ama bi o kadarda spor doğrumu bence en iyisi badi kolye converse yanlış anlama sakın nacizane fikirlerim
Günaydın kuzularım nerelerdesiniz bakalım ben 6 buçukta kalktım mis gibi kahvaltımı ettim yeni sınıf arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum veee orta katta oluruz sanıyodum ama en üstteki dolayısıyla rahat spor yapmış olacam sabah sabah 2 3 kere indim ciktim sonra yine gelirim bay gelirim bay
bende yazayım kahvaltımı bakem
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı kahvaltılık ezme
2 dilim ekmek
kahvaltılık ezme nasıl bişi canım
valla çok güzel bişey bimden aldım denemeni tavsiye ederim canım
hmm şu acılı domatesli şey miiiii
acılısı da varda onu yedikçe yiyesim geliyo bende tatlısını aldım sen severmisin öyle şeyleri
kız kim sevmez onları yaaa
valla ağzım sulandı şuan
ama yedikçe yiyesi geliyor insanın..
en iyisi hiç almamak
ben şu kahvaltılık galetalar varya onun bitanesine batırıpbatırıp yiyom acaba kalorisi nasıl kilo yaparmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?