Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende babet giymeni tavsiye etmiştim ama son karar senin canım
converse giyersen de gömlek biraz zor olmazmı o zaman badi giyebilirsin saçı ne düşündün malum büyük gün seni takip ediyorum inan senden çok ben heyecanlandım yaaa bana be oluyosa

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy canım benim ya
teşekkür ederiiimmm
saçımı muz tokayla at kuyruğu yapacağım
yüzüme en çok o gidiyo,kesin karar verdim
gömlekle konvers olmuyo orası kesin zaten
ya gömlek-babet yada body-konvers olacak
body olursa kolyeyle felan tamamlayacağım,hareket katmak için
veye fular olabilir

ayyy 6 gün kaldı inşAllaaahhhh

ben hiç bu tip heyeccanlar yaşamadım zaten görücü usulüyle evlendim o yüzden senin bu heyecanların bambaşka bişey gibi benim için inan senin için çok heyecanlıyım ayyyyyyyy e bizide aydınlatırsın artık
saç içinde aynı tavsiyede bulunmuştum sanırım bide begümd de aynısını tavsiye etmişti bu arada fular çok abes olur bence neticede okul resmi olmalısın ama bi o kadarda spor doğrumu bence en iyisi badi kolye converse yanlış anlama sakın nacizane fikirlerim

Günaydın kuzularım nerelerdesiniz bakalım ben 6 buçukta kalktım mis gibi kahvaltımı ettim yeni sınıf arkadaşlarıma alışmaya çalışıyorum veee orta katta oluruz sanıyodum ama en üstteki dolayısıyla rahat spor yapmış olacam sabah sabah 2 3 kere indim ciktim sonra yine gelirim bay gelirim bay

yeni eğitim - öğretim dönemimiz hayırlı olsun kaptancım umarım bu yılınız çok iyi geçer

di mi ya?
bende babet giyince iş görüşmesine gider gibi oldum
bi garip geldi gözüme
ama body de içinde böölleee sönük gibim kalıyo:44:
ayyy amma çok dert yahu

canım benim ya
görücü usulü de olsa mutluluk önemli olan
bende senin yerinde olup hergün eşimi beklemeyi isterdim şahsen:78:

kız hadi hayırlı olsun tekrardan
nasıl fark ettiler mi bakiiim zayıfladığını?

kahvaltıcığımı yazıyorum;

yarım kızartma kırmızı biber
1 kk peynir
2 zeytin
yoğurt
1 bardak şekersiz çay
1 kuru pastaaaa

bu hafta 66.3 ün altına inmem gereeeeeeekkkkkkkkkk:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…