Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım ben ifşa olmak isteemdiğim için paylaşmıyorum da k bakmazsın umarım..
nasıl gidiyo bakalım rejim?
kaçamak yok di mi

tabi canım sende kalsın oda rejim iyi gidiyo kaçamak yok gitsin kilocuklar
lütfen basenlerim terkedin beni yok yok sahiplenmeyim ben onları basen defol git hayatımdan

tabi canım sende kalsın oda rejim iyi gidiyo kaçamak yok gitsin kilocuklar
lütfen basenlerim terkedin beni yok yok sahiplenmeyim ben onları basen defol git hayatımdan

kız sende mi basenlerden müzdaripsin bakiiimmmm

Ben geldim kızlar
dünden beri net yoktu giremiyorum
heranda gidebilir bilginiz olsun

tamam canımcım
nasıl gidiyor hayat?
kimse gelip gitmiyor buraya
sıkılıyorum bende

ne bu hal yaa eskiler teker teker gidince 5. takım bitmiş resmen hemen yeni üyelerin kaydına ve listeye gireceklerin belirlenmesine geçiyim dicem ama birer mesajla kaçan olmaz umarım valla kızlar okuldan gelince öyle bi yorgun oluyorum ki anlatamam ..

diyette kaçamak yok yalnız dün annem kavga dövüş resmen iftiralarla evde kahvaltı yapmamı istemediğini benim hiçbirşey beceremediğimi dolayısıyla benim kestiğim peynirden bile hayır gelmeyeceğini öne sürerek okulda hergün simit yemeye itti amaaa ben susamın olumsuz etkisini bildiğim içiin bugünlük ayranla idare ettim az kalsın kaçırıyodum ipi ama toparladım ve bir tek ayranı alıp hemen çıktım sınıfa..

bundan sonra bazen simit alsam da çok azını yicem mesela 3 güne bölebilirim taze kalabilirse yanına ayran ya da çay bazen kepekli galeta formun çörekotlu bisküvisi olabilir evden biraz zeytin aşırırım (görmesin benim ki nerede yicen onu simit yetmiyo mu der) ayran tam olmasa da peynir yerine geçer herhalde ben zaten elimden geldiğince evden kahvaltı ihtiyacımı karşılıycam böylece okulda ara ve kahvaltı aynı anda olacak ..bugün eve geldiğim de kahvaltı sofrası kuruluydu hmen yedim birşeyler peynir süt (azar azar) çok az kepekli ekmek arada nektari (küçük) azıcıkta üzüm bakalım akşama ne olacaz..

karar verdim cumartesi günü kaçamak yapıcam ama nasıl...Geçenlerde annemler lahmacun aldı tabi ben diyetteyim diye sade ayran içim ve salatasından yedim..benim hakkımı da gözüme baka baka götürdü saolsunlar cumartesi günü arkadaşımla buluşucaz hem ikimizinde canı istiyo hem de o beni toparlar diyetime destek oluyo da ..şöyle booool sebzeli bi lahmacun yicem hatta yarısını arkadaşıma verebilirim

o gün bol bol yürürüz o yerinde duramaz dışarıdayken okulda falan bi evdeyse oturur yerine ..sınıfta kaldı geçen sene bu sene 11. sınıflarımız öğlenci hal böyle olunca okulda görüşemiyoruz cumartesi günnü buluşucaz bizde anlıycağınız uzun sürecek ve bol hareket olacak..

derslere hızlı giriş yaptım şükür..

bi yoklama alalım listede ismini gören ve sonradan gelipte listeye girmesi gerekenler lütfen alıntıyla cevaplayalım

vee sonradan gelen herkes hedef kilo?

gaydirigubbakbu hafta mezun olacak
Begumd
3meleğimvar
alew2187
Seng her an ayrılabilirim lütfen birisi kaptanlık için cesaret göstermeye hazırlasın kendini
maway
kimyasas kendi isteiyle ayrıldı
memurinsan
sailormoon(bunun yazılışını bi öğrenemedim )
chosen
siret

unuttuğum ya da görmediğim varsa alıntılayıp söylesin lütfen..artık şu yardımcı işi hallolabilir mi?

bi de ben yarın sabah doktora gidecem kaç gibi gelirim bilmiyorum ama 4e kadar gelirim heralde

4. gündür uyuyamıyorum doğru düzgün yaa babam çalışmayınca annem de hiç susmuyo habire bişeyler anlatıyo böyle yorgun kalıyorum..
4gündür boşladım burayı valla kusuruma bakmayın kızlar yorgun olunca gelsem bile ne yazacağımı bilemedikten sonra..

selam canlarım çok özledim sizleri iki gündür giremedim geçen hafta dişim kırılmıştı kökü içerde kalmıştı bugün onu çektirmeye gittim canımdan can koptu diyebilirim 15 dak uğraştı doktor berbat bişeydineyse bir kilocuk vermişim ehehe pek umudum yoktu bu hafta ama yinede verdim süper morel oldu bu diş olayından sonra,sevgili anneciğimde başlamış diete çok sevindim inşallah istikrar sağlar ben bu akşamdan bildirim yapsam iyi olur sanırsam..

gecen hafta:80
bu hafta:79
hedef kilo:65

bu hafta giden:1 kgr

öncelikle geçmiş olsun canım
tebrikler ayrıca umarım herkes için bol ve sağlıklı kilo kaybı olmuştur..akşamdan yaptığın içinde teşekkürlerr..

çıtırlarımm ben çıkıyorum yarın görüşürüzz cadııııııı yarın böyüük bir süpriz bekliyorum..

Kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Çok boş kalmaya başladı takım, bırakmayın ama böyle ..

yeni birini daha davet ettim şimdi şu yoğunluğumu bi atlatayım biraz zor kullanacaz mecbur olmuyo ya birileri kendini zorlayıp kimse o anda cevap yazmasa bile yazıcak ya da kendilerine bi kaptan bulmak zorunda kalıcaklar çünkü ben burada paylaşımla uğraşırken işlerim birikecek hani diyoruz ya eskiler gitti tadı kalmadı yenilerle de öyle olsun istiyorum onlar gittiğinde yoklukları farkedilsin..ben de sizin takıma gelicektim şimdi ama hemen çıkmak zorundayım yarın akşam gelmeye çalışacam ama ..cumartesi çook işim var çünkü..

Yeni üyeler geldiğinde kimse olmayınca paylaşım olmuyor fazla Ececim.
Ben buralardayım şimdi, gelenlere anlatırım biraz.
Davette ederim gördükçe.
Kardeş takım sessiz kalmasın değil mi ?

istanbulda havalar soğudu yaw yağmur filan kış yine yüzünü gösterior oysaki ben bu yazı sevmiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…