- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.961
tatlım ben ifşa olmak isteemdiğim için paylaşmıyorum da k bakmazsın umarım..
nasıl gidiyo bakalım rejim?
kaçamak yok di mi
tabi canım sende kalsın odarejim iyi gidiyo kaçamak yok gitsin kilocuklar
lütfen basenlerim terkedin beni yok yok sahiplenmeyim ben onları basen defol git hayatımdan
Ben geldim kızlar
dünden beri net yoktu giremiyorum
heranda gidebilir bilginiz olsun
kız sende mi basenlerden müzdaripsin bakiiimmmm
tamam canımcım
nasıl gidiyor hayat?
kimse gelip gitmiyor buraya
sıkılıyorum bende
bi yoklama alalım listede ismini gören ve sonradan gelipte listeye girmesi gerekenler lütfen alıntıyla cevaplayalım
vee sonradan gelen herkes hedef kilo?
mrb lar...
hedef kilom ilk önce 70 kg. sonrasında işler yolunda giderse 65 kg a inmek.
kısa özgeçmişime gelince..)
kendimi bildim bileli genelde çok şişman olmadım.ama çok zayıf da olmadım. üniversitedeyken bi ara 60 kg a kadar inmiştim ama fazla uzun sürmedi :)
evlilik , 2 çocuk, devamlı düşen tansiyondan dolayı tatlı atıştırmaları ve kriz anlarında kendini buzdolabı veya çocukların atıştırmalık dolabının önünde bulma sendromları dvm ettikçe bi ara 85kg a çıktım.
aslında 172 boyla kilomu fazla göstermiyorum. ama "artık yeter" :) önümüzdeki yaz için bir çok planım var.bu sonbahar ve kış benim için zor geçeceğe benzer:)bu hafta okulların başlamasıyla birlikte ( öğretmenim de) :) ben de kendime artık bi çeki-düzen veriyorum. bu haftanın yoğunluğuyla ne spor yapabildim ne de suyumu doğru dürüst içebildim.gerçi 40 kişilik 1. sınıf öğrencileriyle sporumu fazlasıyla yapmış sayıyorum kendimi :)
günlük menümü de yazıp çıkayım artık.
aç karnına = 2 bardak ılık su
kahvaltı= 1 kk light peynir+ domates+ maydonoz+ 4 kuru kayısı + 2 cevşz içi+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 bardak tatlandırıcılı çay
ara= 1 yeşil çay+ 2 şeftali ( şeftaliye aşığım :))
öğle= (okuldayım) yarım çay bardağı tuzsuz leblebi + 3 hurma+ 1 fincan light probiyotik bi içecek :)( migrostan almıştım)
ikindi= 1 salatalık
akşam= 1 tabak z.yağlı taze fasulye+cacık+ 1 dilim ekmek+salata
yatış= sanırım 1 bardak light süt ve 2 galeta yicem
menüm bi diyetisyenin listesi( belirtiim de :))
yarın sabah kilo bildirimimi yapcam inş.
slm ile...
bi yoklama alalım listede ismini gören ve sonradan gelipte listeye girmesi gerekenler lütfen alıntıyla cevaplayalım
vee sonradan gelen herkes hedef kilo?
mrb lar...
hedef kilom ilk önce 70 kg. sonrasında işler yolunda giderse 65 kg a inmek.
kısa özgeçmişime gelince..)
kendimi bildim bileli genelde çok şişman olmadım.ama çok zayıf da olmadım. üniversitedeyken bi ara 60 kg a kadar inmiştim ama fazla uzun sürmedi :)
evlilik , 2 çocuk, devamlı düşen tansiyondan dolayı tatlı atıştırmaları ve kriz anlarında kendini buzdolabı veya çocukların atıştırmalık dolabının önünde bulma sendromları dvm ettikçe bi ara 85kg a çıktım.
aslında 172 boyla kilomu fazla göstermiyorum. ama "artık yeter" :) önümüzdeki yaz için bir çok planım var.bu sonbahar ve kış benim için zor geçeceğe benzer:)bu hafta okulların başlamasıyla birlikte ( öğretmenim de) :) ben de kendime artık bi çeki-düzen veriyorum. bu haftanın yoğunluğuyla ne spor yapabildim ne de suyumu doğru dürüst içebildim.gerçi 40 kişilik 1. sınıf öğrencileriyle sporumu fazlasıyla yapmış sayıyorum kendimi :)
günlük menümü de yazıp çıkayım artık.
aç karnına = 2 bardak ılık su
kahvaltı= 1 kk light peynir+ domates+ maydonoz+ 4 kuru kayısı + 2 cevşz içi+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 bardak tatlandırıcılı çay
ara= 1 yeşil çay+ 2 şeftali ( şeftaliye aşığım :))
öğle= (okuldayım) yarım çay bardağı tuzsuz leblebi + 3 hurma+ 1 fincan light probiyotik bi içecek :)( migrostan almıştım)
ikindi= 1 salatalık
akşam= 1 tabak z.yağlı taze fasulye+cacık+ 1 dilim ekmek+salata
yatış= sanırım 1 bardak light süt ve 2 galeta yicem
menüm bi diyetisyenin listesi( belirtiim de :))
yarın sabah kilo bildirimimi yapcam inş.
slm ile...
okulla ilgisi olan herkes nedense okulların açılmasıyla hayatını düzene sokuyo :) ben de pazartesiden itibaren hem hiç kaçamak yapmadım hem diyetim düzgündü(bugün hariç annemler yüzünden geç yedim )
12. sınıf olmam nedeniyle derslerde de istikrarlı bi şekilde devam ediyorum..ama yarın gidemiycem doktora gidicem zaten nöbetçiydim de yarın derslere giremiycektim :/
tamam o zaman yarın olabildiğince erken yaparsan sevinirim canım benim kaçta geliceğim belli olmaz..
selam canlarım çok özledim sizleri iki gündür giremedim geçen hafta dişim kırılmıştı kökü içerde kalmıştı bugün onu çektirmeye gittim canımdan can koptu diyebilirim 15 dak uğraştı doktor berbat bişeydineyse bir kilocuk vermişim ehehe pek umudum yoktu bu hafta ama yinede verdim süper morel oldu bu diş olayından sonra,sevgili anneciğimde başlamış diete çok sevindim inşallah istikrar sağlar ben bu akşamdan bildirim yapsam iyi olur sanırsam..
gecen hafta:80
bu hafta:79
hedef kilo:65
bu hafta giden:1 kgr
Kardeş takımın çıtırları nasılsınız ?
Çok boş kalmaya başladı takım, bırakmayın ama böyle ..
yeni birini daha davet ettim şimdi şu yoğunluğumu bi atlatayım biraz zor kullanacaz mecbur olmuyo ya birileri kendini zorlayıp kimse o anda cevap yazmasa bile yazıcak ya da kendilerine bi kaptan bulmak zorunda kalıcaklar çünkü ben burada paylaşımla uğraşırken işlerim birikecek hani diyoruz ya eskiler gitti tadı kalmadı yenilerle de öyle olsun istiyorum onlar gittiğinde yoklukları farkedilsin..ben de sizin takıma gelicektim şimdi ama hemen çıkmak zorundayım yarın akşam gelmeye çalışacam ama ..cumartesi çook işim var çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?