Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni üyeler geldiğinde kimse olmayınca paylaşım olmuyor fazla Ececim.
Ben buralardayım şimdi, gelenlere anlatırım biraz.
Davette ederim gördükçe.
Kardeş takım sessiz kalmasın değil mi ?

saol valla hep sen bize yardım ediyosun biz bi gelip halinizi hatrınızı soramıyoruz
istanbulda havalar soğudu yaw yağmur filan kış yine yüzünü gösterior oysaki ben bu yazı sevmiştim:)

öyle valla yaa dün akşam bayağı yağdı sabah okula giderken soğuktu bayağı..bence çok sıcak olmasındansa soğuk olması iyidir...

valla hilalim allah razı olsun senden ben de en fazla 10 dk durabilirim duş alıp yatmam lazım ama uzatabildiğim kadar uzaıyorum... sırf paylaşım yaparım diye..

valla hilalim allah razı olsun senden ben de en fazla 10 dk durabilirim duş alıp yatmam lazım ama uzatabildiğim kadar uzaıyorum... sırf paylaşım yaparım diye..

Elimden geleni yaparım tatlım ne demek, yeterki eski formunuzu kazanın sizde.
Bir de yaza yakın gelen üyeler daha kararlı oluyor gibi geliyor, yazın kilo verme amaçlı.
Bu sıralar insanların acelesi olmuyor.
O yüzden eski üyeler daha istikrarlı.
Sen derslerine çalış.

evet öyle ben de yazın gelmiştim

bayağı toplandık galiba ama bakıp çıkmazlarsa :/

merhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)
hoşgeldin canım aramıza o kadar da fazla kilolu değilsin ne güzel

c.tesi günü yapacagın kaçamağı okuyunca birden heyecanlandım hehe :))simit taze kalmaz canım 3 gün boyunca

c.tesi günü yapacagın kaçamağı okuyunca birden heyecanlandım hehe :))simit taze kalmaz canım 3 gün boyunca
bende başka bi çare bulurum..

hakkatten çok doğru yazın insanlar daha çabuk kolay kilo verceklerine inanırlar terle filan kilolar uçar gider ben hayatım boyunca hep fazla kiloları yazın vermişimdir yalnız bir keresinde ekimde başlayıp aralığın sonunda bitirmiştim dieti çok fit olmuştm gerçi aşk acısı filan vardı ama yaramıştı bana:)

alıntı yapmayı becerememişim sahi işte bize sohbet konusu evde kahvaltı edemiyorum evden bişeyler hazırlayıp götüremem dışarıdan temin edebileceğim öneriler...ben kepekli galete dedim, ayran dedim, bazen küçük peynir alırım falan..bekliyorum önerileri hee

off 4601. sayfayı açmıyo yaa çıldırıcam şimdi kalksam babam hemen oturucak bi daha kalkmıycak..

bana yaramıyo aksine tatlı şeyler yiyesim geliyo..

güllüoğlundan kepekli poça süper gidiyordu işyerine alırdım bazı sabahlar ne lezzetli olurlardı ah ah bazen öğle yemeğinde bile yerdim aç geziyormuşum ben vakti zamanında ondan fitmişim anlaşılan eski günlerimi daha çok yadetmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…