- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.981
saol valla hep sen bize yardım ediyosun biz bi gelip halinizi hatrınızı soramıyoruzYeni üyeler geldiğinde kimse olmayınca paylaşım olmuyor fazla Ececim.
Ben buralardayım şimdi, gelenlere anlatırım biraz.
Davette ederim gördükçe.
Kardeş takım sessiz kalmasın değil mi ?
istanbulda havalar soğudu yaw yağmur filan kış yine yüzünü gösterior oysaki ben bu yazı sevmiştim:)
valla hilalim allah razı olsun senden ben de en fazla 10 dk durabilirim duş alıp yatmam lazım ama uzatabildiğim kadar uzaıyorum... sırf paylaşım yaparım diye..
Elimden geleni yaparım tatlım ne demek, yeterki eski formunuzu kazanın sizde.
Bir de yaza yakın gelen üyeler daha kararlı oluyor gibi geliyor, yazın kilo verme amaçlı.
Bu sıralar insanların acelesi olmuyor.
O yüzden eski üyeler daha istikrarlı.
Sen derslerine çalış.
bugün saba tümerin konuğu canan karataydı izleyen var mı?
hoşgeldin canım aramıza o kadar da fazla kilolu değilsin ne güzelmerhaba arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum boyum 170 kilom 74 hedef kilom 64 (60) da olsam fena olmaz yani) ama şmdiki hedefim 64
herkese slmlar :)
ne bu hal yaa eskiler teker teker gidince 5. takım bitmiş resmen hemen yeni üyelerin kaydına ve listeye gireceklerin belirlenmesine geçiyim dicem ama birer mesajla kaçan olmaz umarım valla kızlar okuldan gelince öyle bi yorgun oluyorum ki anlatamam ..
diyette kaçamak yok yalnız dün annem kavga dövüş resmen iftiralarla evde kahvaltı yapmamı istemediğini benim hiçbirşey beceremediğimi dolayısıyla benim kestiğim peynirden bile hayır gelmeyeceğini öne sürerek okulda hergün simit yemeye itti amaaa ben susamın olumsuz etkisini bildiğim içiin bugünlük ayranla idare ettim az kalsın kaçırıyodum ipi ama toparladım ve bir tek ayranı alıp hemen çıktım sınıfa..
bundan sonra bazen simit alsam da çok azını yicem mesela 3 güne bölebilirim taze kalabilirse yanına ayran ya da çay bazen kepekli galeta formun çörekotlu bisküvisi olabilir evden biraz zeytin aşırırım (görmesin benim ki nerede yicen onu simit yetmiyo mu der) ayran tam olmasa da peynir yerine geçer herhalde ben zaten elimden geldiğince evden kahvaltı ihtiyacımı karşılıycam böylece okulda ara ve kahvaltı aynı anda olacak ..bugün eve geldiğim de kahvaltı sofrası kuruluydu hmen yedim birşeyler peynir süt (azar azar) çok az kepekli ekmek arada nektari (küçük) azıcıkta üzüm bakalım akşama ne olacaz..
karar verdim cumartesi günü kaçamak yapıcam ama nasıl...Geçenlerde annemler lahmacun aldı tabi ben diyetteyim diye sade ayran içim ve salatasından yedim..benim hakkımı da gözüme baka baka götürdü saolsunlar cumartesi günü arkadaşımla buluşucaz hem ikimizinde canı istiyo hem de o beni toparlar diyetime destek oluyo da ..şöyle booool sebzeli bi lahmacun yicem hatta yarısını arkadaşıma verebilirim
o gün bol bol yürürüz o yerinde duramaz dışarıdayken okulda falan bi evdeyse oturur yerine ..sınıfta kaldı geçen sene bu sene 11. sınıflarımız öğlenci hal böyle olunca okulda görüşemiyoruz cumartesi günnü buluşucaz bizde anlıycağınız uzun sürecek ve bol hareket olacak..
derslere hızlı giriş yaptım şükür..
bi yoklama alalım listede ismini gören ve sonradan gelipte listeye girmesi gerekenler lütfen alıntıyla cevaplayalım
vee sonradan gelen herkes hedef kilo?
mrb lar...
hedef kilom ilk önce 70 kg. sonrasında işler yolunda giderse 65 kg a inmek.
kısa özgeçmişime gelince..)
kendimi bildim bileli genelde çok şişman olmadım.ama çok zayıf da olmadım. üniversitedeyken bi ara 60 kg a kadar inmiştim ama fazla uzun sürmedi :)
evlilik , 2 çocuk, devamlı düşen tansiyondan dolayı tatlı atıştırmaları ve kriz anlarında kendini buzdolabı veya çocukların atıştırmalık dolabının önünde bulma sendromları dvm ettikçe bi ara 85kg a çıktım.
aslında 172 boyla kilomu fazla göstermiyorum. ama "artık yeter" :) önümüzdeki yaz için bir çok planım var.bu sonbahar ve kış benim için zor geçeceğe benzer:)bu hafta okulların başlamasıyla birlikte ( öğretmenim de) :) ben de kendime artık bi çeki-düzen veriyorum. bu haftanın yoğunluğuyla ne spor yapabildim ne de suyumu doğru dürüst içebildim.gerçi 40 kişilik 1. sınıf öğrencileriyle sporumu fazlasıyla yapmış sayıyorum kendimi :)
günlük menümü de yazıp çıkayım artık.
aç karnına = 2 bardak ılık su
kahvaltı= 1 kk light peynir+ domates+ maydonoz+ 4 kuru kayısı + 2 cevşz içi+ 1 dilim kepekli ekmek+ 1 bardak tatlandırıcılı çay
ara= 1 yeşil çay+ 2 şeftali ( şeftaliye aşığım :))
öğle= (okuldayım) yarım çay bardağı tuzsuz leblebi + 3 hurma+ 1 fincan light probiyotik bi içecek :)( migrostan almıştım)
ikindi= 1 salatalık
akşam= 1 tabak z.yağlı taze fasulye+cacık+ 1 dilim ekmek+salata
yatış= sanırım 1 bardak light süt ve 2 galeta yicem
menüm bi diyetisyenin listesi( belirtiim de :))
yarın sabah kilo bildirimimi yapcam inş.
slm ile...
canım hoşgeldein sende aynen bende en gazla tartıda oldum olası 60 görmüşümdür şöyle bir 55 hiç olamamışımdır şimdi ise hayal gibi neyse yinede zayıflayabildiğim kadar zayıflamak istiyorum
İzledim ben, çok güzeldi.
Seviyorum Karatay hocadan.
Bizim forumdan da bahsetti.
Elimden geleni yaparım tatlım ne demek, yeterki eski formunuzu kazanın sizde.
Bir de yaza yakın gelen üyeler daha kararlı oluyor gibi geliyor, yazın kilo verme amaçlı.
Bu sıralar insanların acelesi olmuyor.
O yüzden eski üyeler daha istikrarlı.
Sen derslerine çalış.
hakkatten çok doğru yazın insanlar daha çabuk kolay kilo verceklerine inanırlar terle filan kilolar uçar gider ben hayatım boyunca hep fazla kiloları yazın vermişimdir yalnız bir keresinde ekimde başlayıp aralığın sonunda bitirmiştim dieti çok fit olmuştm gerçi aşk acısı filan vardı ama yaramıştı bana:)
Bazen benimkisi de oluyor.
Sayfayı açmıyor.
Mesajları cevpa yazdan okuyabilirsin ama bunu okuman lazım tabi öncelikle.
hilalim avatar resminde güzelmiş :) darısı hepimizin başına..
6 ay sonraki fiziğimi koydum fıstığım.
alıntı yapmayı becerememişimsahi işte bize sohbet konusu evde kahvaltı edemiyorum evden bişeyler hazırlayıp götüremem dışarıdan temin edebileceğim öneriler...ben kepekli galete dedim, ayran dedim, bazen küçük peynir alırım falan..bekliyorum önerileri hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?