Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabaa
ben 6 ay önce diyete başladım 130 kiloydum başladıgımda 19 kilo verdim beynimde bitirmiştım ama ramazandan beri gevşeklik var biraztoparlanmaya çalışıyorum daha çok vermem gereken kilo var.85 kiloya bir insem boyum uzun 1.72 şimdilik hedefim bu.umarım başarırım.haftada 5 gün yürüyüşe cıkıyorum 1 saat yürüyorum.hatta biraz sonra cıkcam :)

kızlar bugün pek bi boş kalmış burası hani nerde paylaşımlarınız

canım iş yerimdeyim yoğunum fırsat buldukça yazıyorum öğünleri atlamak pek doğru değil ama öğlen yiyeceğim yoğurdu ancak yeni yiyebildim o kadar yoğunum yani şimdide müşterim gelecek girebilirsem tekrar girerim

maşallah dahlia çok tebrik ettim seni. inş hedefine ulaşırsın devam devam!

kızlar ben kendimi hiç tanıtmamışım öyle başlıym ilk

21 yaşındayım
176 boyum var kilom 89 malesef
hedef ilk 80 sonra 70 (inşallah)

vee bugün yediklerim
(( nasıl yazılıyo bilmiyorum ))

sabah kahvaltıda sadece nescafe
öğlen et/yoğurt
akşam meyve (incir)

incir de tehlikeliymiş rejimdekiler için ama bir defalık yemiş oldum
spor olarak 35 dk spor yaptım

hoşgeldin canım aramıza benm fikrim sabah sadece nescafe olmaz bak ben nesfit yiyorum hersabah ya böyle bişe ye yada 1-2 dilim kepek ekmeği yada buğday ekmeği kk kadr peynir domates salatalıkla kahvaltı yap diyetteyken kahvaltı çok önemlidir metobolizman kahvaltı yapmadan çalışmaz hem bu şekilde ağır yaparsan rejimin bi süre sonra hüsranla biter çünkü çok ağır gibi geldi bana. sabah kahvaltı yap ara ögünde 1 meyve öğlen tamam güzel yemişsin öğleden sonra da ya az yağlı süt ya meyva ye akşamda sebze yemeği olabilir benm dedğim gibi beslenirsen hem saatler boyu aç kalmamış olursun hemde metobolizman daha hızlı çalışır

bilgin için sağol canım ben hayatımda süt ve süt ürünleri yemeyi sevmezdim sanırım kilo veremesemde bu diyetin bana en büyük faydası bu yiyeceklere alışmam olacak
ben seviyorum sütü yoğurdu çok sevmezdim diyet sayesinde onuda sevdim :)

çok güzel canım sen 19 kilo vermiş birisin ve 19 kilo verdiysen dahaa fazlasını çok rahat verebilirsin ne güzel sporunuda yapıyorsun tebrik ederim seni hadi hepberaber kilo vereceğiz inş :)

masallah canim iyi vermissin 19 kilo, darisi diger kilolarin basina insallah. ama gevseklik yok. en kisa zamanda toparlaniyorsun ve istedigin kiloya cabucak ve saglikli bir sekilde iniyorsun Allah'in izniyle.
kızlar bugün pek bi boş kalmış burası hani nerde paylaşımlarınız
ben buradayim da cok halsizdim bugun yaa.
selamlar nasılınız kızlar
iyiyiz sukur canim sen nasilsin?

canim isvec diyeti mi yapiyorsun?
eger isvec yapmiyorsan(gerci isveci de hic tasvip etmiyorum da o ayri konu) muhakkak kahvaltini atlamamalisin.

merhaba kızlar

öğlene kadar yediklerimi yazmıştım

12.30
1 kase çorba
yeşil fasulye yemeği
küçük kase cacık
yarım kepek ekm

16.00
süt ve special k

19.30
yoğurtlu semizotu
salata
3 kaşık patates kavurma

bugün 1 lt su içtim . bu hafta alışma haftası olsun.1.30 saat yürüdüm.okula yürüyerek gidip geldim.gerçekten çok yorucu bir gündü.

tartı konusunda haklısın canım.her gün tartılmaktan psikolojim bozuldu.100 gr aldım verdim derken sinirlenip herşeyi bırakıyorum.cumaya kadar tartılmak yok.inş sabrederim.

ben geldiiiiim
kusura bakmayın çıtırlarım bugün okul çıkışı hastaneye gittim beden eğitimine giremiyorum omuriliğimden ameliyatlı olduğum için okul nöbetlerinden de muafım raporumu yeniledim

bi de regl oldum dün gece itibariyle malum ağrılar işte bi uyumuşum gelince 8e 20 vardı kalktım hemen yemek yedim

çorba biraz peynir 2 zeytin..

sanırım 10-10,30a kadar buradayım.. ee durumlar ne bakalım ben bi geçmişe döneyim geleyim

çok haklısın biliyorum ama sabahları bir şey hazırlamaya vaktim olmadığından yiyemedim
bugün nesfit aldım ben de, değiştirerek sağlam kahvaltı yapmaya çalışıcam
akşamları da öyle, zaten hep düzensiz beslenmeden ve cips bisküviyle karın doyurmaktan aldım kiloları

vaay bunu okumak insanı motive etmez de ne yapar süpersin canım ..
merhabaa:)
mesajınızı yeni okudum.beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim:)aranızda olmaktan çok mutluyum.bu yarışmanın beni çok motive ediceğine eminim.bu hafta deneme haftammı oluyo
hoşgeldiiiiiiiiin
alevim kaptan yardımcılığının sorumluluğunu istemedin ama yardımcı oluyorsun çok teşekkürler bu takım sana minnettar kalacak
gunaydııııııııııııın cok uykum war ama kuzenm aradı kahwaltya gel dıe oraya gıdıorum ıns cok kacırmam hepınızı koccaman opuorum gelnce hemn buradaım
umarım doğru şeyleri kararında yemişsindir
bence çook iyi allah kabul etsin bu arada orucunu
artık sız gelecksınız aklıma kacrmamam gerek

sen olayı çözmüşsün arkadaşım
:):)
günaydın kızlar: Hepinize Hayırlı,bereketli, bol paralı ve de bol aşklı bol kilo vermeli bi hafta olsun arkadaşlar
saol canım hepimiz için inş.
bence çok iyi gidiyorsun canım böyle devam...
Kızlar benim talebim kabul edildimi?
evet canım bu cuma günü bildiricez..

bence sende süper gitmektesin

evet canım çok aç kalırsan elinde olmadan diyetin sonunda yiyeceklere saldırırsın sakın aç kalma yanında etiformun olsun baktın acıktın 2 tane ye mideni bastır allah korusun aç kalırsan başın falan döner tansiyonun düşer daha verecek kilo çok pes etmek yok yavaş emin adımlarla yürüyeceğiz :)

canım hergün sabah uyandığında 2 tatlı kaşığı çekilmiş toz halinde keten tohumunu su ile iç baırsaklarında faydasını göreceksindir
bilgi için teşekkürler canım özellikle bunun için işe yarayabileceğini bilmiyordum ama nası içicez hap içer gibi mi?:26:
bence senin öğünlerinde çok güzel bu arada nesfit tok tutuyor mu bende kullanmayı düşünüyorum da
bunu bende merak ediyorum
bence de yeni başlayan biri için gayet iyi sonuçta iradene sahip çıkmak kolay değil sonuçta bizler damak tadı gelişmiş insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…