- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.461
kızlar bugün pek bi boş kalmış burası hani nerde paylaşımlarınız
selamlar nasılınız kızlar
merhabaa
ben 6 ay önce diyete başladım 130 kiloydum başladıgımda 19 kilo verdim beynimde bitirmiştım ama ramazandan beri gevşeklik var biraztoparlanmaya çalışıyorum daha çok vermem gereken kilo var.85 kiloya bir insem boyum uzun 1.72 şimdilik hedefim bu.umarım başarırım.haftada 5 gün yürüyüşe cıkıyorum 1 saat yürüyorum.hatta biraz sonra cıkcam :)
hoşgeldin canım aramıza benm fikrim sabah sadece nescafe olmaz bak ben nesfit yiyorum hersabah ya böyle bişe ye yada 1-2 dilim kepek ekmeği yada buğday ekmeği kk kadr peynir domates salatalıkla kahvaltı yap diyetteyken kahvaltı çok önemlidir metobolizman kahvaltı yapmadan çalışmaz hem bu şekilde ağır yaparsan rejimin bi süre sonra hüsranla biter çünkü çok ağır gibi geldi bana. sabah kahvaltı yap ara ögünde 1 meyve öğlen tamam güzel yemişsin öğleden sonra da ya az yağlı süt ya meyva ye akşamda sebze yemeği olabilir benm dedğim gibi beslenirsen hem saatler boyu aç kalmamış olursun hemde metobolizman daha hızlı çalışırkızlar ben kendimi hiç tanıtmamışım öyle başlıym ilk
21 yaşındayım
176 boyum var kilom 89 malesef
hedef ilk 80 sonra 70 (inşallah)
vee bugün yediklerim
(( nasıl yazılıyo bilmiyorum ))
sabah kahvaltıda sadece nescafe
öğlen et/yoğurt
akşam meyve (incir)
incir de tehlikeliymiş rejimdekiler için ama bir defalık yemiş oldum
spor olarak 35 dk spor yaptım
ben seviyorum sütü yoğurdu çok sevmezdim diyet sayesinde onuda sevdim :)bilgin için sağol canım ben hayatımda süt ve süt ürünleri yemeyi sevmezdim sanırım kilo veremesemde bu diyetin bana en büyük faydası bu yiyeceklere alışmam olacak
merhabaa
ben 6 ay önce diyete başladım 130 kiloydum başladıgımda 19 kilo verdim beynimde bitirmiştım ama ramazandan beri gevşeklik var biraztoparlanmaya çalışıyorum daha çok vermem gereken kilo var.85 kiloya bir insem boyum uzun 1.72 şimdilik hedefim bu.umarım başarırım.haftada 5 gün yürüyüşe cıkıyorum 1 saat yürüyorum.hatta biraz sonra cıkcam :)
masallah canim iyi vermissin 19 kilo, darisi diger kilolarin basina insallah. ama gevseklik yok. en kisa zamanda toparlaniyorsun ve istedigin kiloya cabucak ve saglikli bir sekilde iniyorsun Allah'in izniyle.merhabaa
ben buradayim da cok halsizdim bugun yaa.kızlar bugün pek bi boş kalmış burası hani nerde paylaşımlarınız
iyiyiz sukur canim sen nasilsin?selamlar nasılınız kızlar
kızlar ben kendimi hiç tanıtmamışım öyle başlıym ilk
21 yaşındayım
vee bugün yediklerim
öğlen et/yoğurt
akşam meyve (incir)
hoşgeldin canım aramıza benm fikrim sabah sadece nescafe olmaz bak ben nesfit yiyorum hersabah ya böyle bişe ye yada 1-2 dilim kepek ekmeği yada buğday ekmeği kk kadr peynir domates salatalıkla kahvaltı yap diyetteyken kahvaltı çok önemlidir metobolizman kahvaltı yapmadan çalışmaz hem bu şekilde ağır yaparsan rejimin bi süre sonra hüsranla biter çünkü çok ağır gibi geldi bana. sabah kahvaltı yap ara ögünde 1 meyve öğlen tamam güzel yemişsin öğleden sonra da ya az yağlı süt ya meyva ye akşamda sebze yemeği olabilir benm dedğim gibi beslenirsen hem saatler boyu aç kalmamış olursun hemde metobolizman daha hızlı çalışır
canim isvec diyeti mi yapiyorsun?
eger isvec yapmiyorsan(gerci isveci de hic tasvip etmiyorum da o ayri konu) muhakkak kahvaltini atlamamalisin.
hayır yapmıyorum ilk gün diye böyle oldu :/
bundan sonra inş daha iyi olucak
vaay bunu okumak insanı motive etmez de ne yaparkızlaaaaaar...............
içim kıpır kıpır yaaaaa benim motivasyon tavan yaptı içime sığamıyorum
akşam 19.10 da yemeğimi yedim
yemekten sonra 5-10 dk dinlendim sonrada
100 tane oklava hareketi
30 tane mekik
30 ardan 60 tane sağlı sollu basen çalışması
15 tanede kalça çalışması yaptım kızlar
bu arada benim kan şekerim düşmüş yarım 1 su bardağı meyve suyu içtim
hoşgeldiiiiiiiiinmerhabaa:)
mesajınızı yeni okudum.beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim:)aranızda olmaktan çok mutluyum.bu yarışmanın beni çok motive ediceğine eminim.bu hafta deneme haftammı oluyo
alevim kaptan yardımcılığının sorumluluğunu istemedin ama yardımcı oluyorsun çok teşekkürler bu takım sana minnettar kalacakaramıza hoşgeldin canım
umarım hedeflerine bizimle birlikte kolayca ve paylaşarak ulaşabilirsin
bu arada
başlangıç kilon
boyun
hedef kilonu yazarsan
kaptan ve kaptan yardımcısı arkadaşları bilgilendirmiş olursun
kaptanımız -seng-
kaptan yardımcımızda-şirine35-
takım içi paylaşımını yüksek yaparsan yiyip içtiklerinden varsa yaptığın özel hareketler yada kürler varsa bizleri de bilgilendirirsen motivasyonumuz artar ve kenetleniriz
umarım doğru şeyleri kararında yemişsindirgunaydııııııııııııın cok uykum war ama kuzenm aradı kahwaltya gel dıe oraya gıdıorum ıns cok kacırmam hepınızı koccaman opuorum gelnce hemn buradaım
bence çook iyi5. takııııııııııııııııııım hepinize günaydııııınnnnnnnnnn.
ben yine oruçluyum o yüzden akşamki menümle başlayayayım zaten bugün son orucum
1 armut
yarım muz
yarım paket form bisküvi kepek-yulaflı
1 bardak meyve suyu
gece boyunca 2 litre su
kızlar ben bunları yedim ama vicdanım rahat etmedi o yüzden 50 tane oklava hareketi yaptım
artık sız gelecksınız aklıma kacrmamam gerek
:):)sen olayı çözmüşsün arkadaşım
saol canım hepimiz için inş.günaydın kızlar:Hepinize Hayırlı,bereketli, bol paralı ve de bol aşklı bol kilo vermeli bi hafta olsun arkadaşlar
bence çok iyi gidiyorsun canımmerhaba kızlar
hepimize başarılı bir hafta diliyorum.
sabah 7.30 ılık ballı limonlu su
8.00 kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
1 brd şekersiz çay
biraz yağsız tel peynir
2 zeytin
1 tatlı kaş bal
ara 10.00
1 brd şekersiz çay
biraz çubuk kraker
şimdi yarım lt su içtim.
sabah tartıldım.69.6 bakalım cumaya kadar 68.5 olmalıyım.
evet canım bu cuma günü bildiricez..Kızlar benim talebim kabul edildimi?
gayet güzel listen beğendim bende geçen cuma 72.6ydım bu cuma bakim kaç çıkacam hafta sonu kaçamaklarım oldu ama cumaya kadar toparlarım bide ben sadece cumaları tartılıyorum hergün tartılmak motivasyonu düşürüyor yani ben haftada bir tartılmayı doğru buluyorum
benmde yediklerim
sabah:nesfit süt
ara öğün:2 erik
öğlen:yoğurt ve eti form yiyeceğim (iş yerimde yememe uygun sadece bu var)
ara öğünde:yine meyve yerim
akşama allah kerim bilmiyorum henüz
çok haklısın biliyorum ama sabahları bir şey hazırlamaya vaktim olmadığından yiyemedim
bugün nesfit aldım ben de, değiştirerek sağlam kahvaltı yapmaya çalışıcam
akşamları da öyle, zaten hep düzensiz beslenmeden ve cips bisküviyle karın doyurmaktan aldım kiloları
bilgi için teşekkürler canım özellikle bunun için işe yarayabileceğini bilmiyordumcanım hergün sabah uyandığında 2 tatlı kaşığı çekilmiş toz halinde keten tohumunu su ile iç baırsaklarında faydasını göreceksindir
bunu bende merak ediyorumbence senin öğünlerinde çok güzel bu arada nesfit tok tutuyor mu bende kullanmayı düşünüyorum da
bence de yeni başlayan biri için gayet iyi sonuçta iradene sahip çıkmak kolay değil sonuçta bizler damak tadı gelişmiş insanlarızyengmın ewı ama herkes ıste oldugu ıcın bn ılglenıorum syılır hersyle tam anlamıyla yerlesmıs dıılız malesfyerlessekte bnde ewıme gecsm artık ozledım annecımıı kuzenme kahwaltya gtmıstm kacrcam dıe korktm ama nasıl sızce menum
sabah form cay
kahwaltıda yarım sımıt
2 zeytn
1 kbrt kutusu kadr bıle dııl peynır
2 kere tadımlık patates kızartması we sosısten aldım
az domats we salata
smdıde ara ogn olarak karpz yedım nasıl szce
emzirirken olsaydı neyse
şimdi tembihlerim bişiy olmas
demesemıydm bıde bıercıgın sıser
ayy canım süt çekti şmdi ılıtıyımda içiyimben her sabah nesfit yiyorum yarım yağlı sütle hem seviyorum hemde çalıştığım için hazırlaması kolay oluyor gün içinde yoğurt tüketiyorum yatmadan önce 1 çubuk tarçını bir bardak süte koyup mikrodalgada ısıtıp içiyorum şeker ihtiyacımı karşılıyor süt yoğurt doğru tüketildiğine yağ yakımını hızlandırıyormuş
buda bi yerden alıntı:
Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.
hoşgeldin canım ben de seni bekliyordum..merhabaa
selam canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın bu arada burda eskilerden diyebileceğim tam olmasa da sen kaldın azcık sahip çıkarsın artıkselamlar nasılınız kızlaranlatsana biraz neler yapıyorsun çok uzak kaldın takımdan
tamam canım o kadar da sorun değil yeter ki fırsatını bulduğun da boşlamacanım iş yerimdeyim yoğunum fırsat buldukça yazıyorum öğünleri atlamak pek doğru değil ama öğlen yiyeceğim yoğurdu ancak yeni yiyebildim o kadar yoğunum yani şimdide müşterim gelecek girebilirsem tekrar girerim
öyle yazdığın gibi yaz işte canımkızlar ben kendimi hiç tanıtmamışım öyle başlıym ilk
21 yaşındayım
vee bugün yediklerim
öğlen et/yoğurt
akşam meyve (incir)
merhaba kızlar
öğlene kadar yediklerimi yazmıştım
12.30
1 kase çorba
yeşil fasulye yemeği
küçük kase cacık
yarım kepek ekm
16.00
süt ve special k
19.30
yoğurtlu semizotu
salata
3 kaşık patates kavurma
bugün 1 lt su içtim . bu hafta alışma haftası olsun.1.30 saat yürüdüm.okula yürüyerek gidip geldim.gerçekten çok yorucu bir gündü.
tartı konusunda haklısın canım.her gün tartılmaktan psikolojim bozuldu.100 gr aldım verdim derken sinirlenip herşeyi bırakıyorum.cumaya kadar tartılmak yok.inş sabrederim.
kızlaaar ne yapıyoruz tartılarımızı uzaklaştırıyoruz ki psikolojimiz bozulmasın..ben de bi türlü tartı alamadım hafta da bir zor tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?