Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mawaycım niye uzak kaldın sen böyle bizee işin falan oluyodur yorgun oluyosundur sonra tabi...anlat anlat dinleyelim bizde..

iyi geceler arkadaşlar ne var ne yok bugun mutfakta bol zaman gecırdım yemek flan pişirdim ama fazla bişi yemedim ve bol bol bugun hareketettim sizlerde iyisinizdir umarım

kızlar ben birazdan çıkarım erkenden uyuyım ki sabah kalkabileyim yarın 3 ders edebiyat var.. bide benim için dua edin hoca benim sağlık sorunumu unutupda yerimi değiştirmesin sınıfta söyleyince arkadaşlarım yanlış anlayabiliyo konuştum hocayla amaa..:26:

him tamam
bildirim yapmayanlarla izne ayrilanlari da bi anlatirsan ececim sana zahmet

bak şimdi canım diyelim üye izne ayrılmak istedi mesela begüm 3meleğimvar ve amonra izinde şu an.üye geri dödüğünde bildirim listesinde atıyorum 224, etapta izne ayrılmıştı geri döndü. diye bildiriyorsun ve gittiğinde yaptığı son bildirimde 72 kiloydu.o 226. etapta döndü 2 hafta yoktu ya sen onu 3e böleceksin geldiğinde 71di diyelim
72-71=1 kg
1 bölü 3=0,33
0,33*100=33
33bölü72=0,46

bildirim yapmadı geçen hafta önceki hafta 72ydi bu hafta 71
yine bildirim listesinde geçen hafta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü diye bildirirsin
72-71=1
1bölü/2=0,5
0,5*100=50
50/72=0,69

tamam canim tesekkur ederim.

tamam canim tesekkur ederim.

ne demek kuzum ..anlamadğın şeyleri sorarsın çekinmeden tamam ben kaçarım kızlar buralar size emanet ..ayrıca bugün azda olsa gelip birşeyler yazan herkese teşekkür ederim..iyi geceler çıtırlarım benim dünyanın 8. harikası olmaya hazırlanıyoruz unutmayın

gunaydin kizlar neredesiniz kahvaltimi yaptim uzerine keyif cayi iciyorum.
ustundeyken kahvalti menumu yazayim da siz de yorumlayin

kahvaltidan once 500 ml ilik su
2 kk yakin peynir
5 zeytin
1 cay kasigi bal
1 cay kasigi visne receli
sekersiz cay
sinirsiz domates ve salatalik

herkese günaydın...
önce menümü sonra da sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum
aç karnına= 2 bardak ılık su
kahvaltı= 1 kk light peynir+ 4 kuru kayısı + 2 ceviz içi + 2 dilim ekmek + 2 bardak tatlandırıcılı çay
+ 1 bardak yeşil çay

az sonra 1 bardak lihgt süt ve 2 galeta içip okula gitcem
okulda 1 çay bardağı tuzsuz leblebi + 5 hurma ve 1 bardak ayran içcem
akşama brokoli salatası ve 1 kase mercimek çorbası içmeyi planlıyorum.

şimdi geleyim problemime
pc başına geçmek için cidden bi türlü fırsat bulamıyorum. çalışan anne olunca eve geldiğimde yemek, bulaşık, çocuklar, okul işlerim derken çoğu kez kanepede uyuya kalıyorum. hiç böle olmamıştım . sanırım 1 sınıf okutmak beni sandığımdan daha fazla yoruyor. günlük menülerimi yazmayı aksatıyorum. az evvel pc yi açarken kesin beni takımdan diskalifiye fln etmişlerdir dedim ama şükür özel msj ım yok ..diyetime dvm ediyorum . geçen eşimden ciddi övgüler aldım :)
lütfen sık sık uğrayamayışımı işi bıraktı olarak yorumlamayın .. hepinizi çok seviyorum. yediğim her lokmada aklımdan hiç çıkmıyorsunuz.:)
slm ile...

arti 1,5 dilim cavdar ekmegi yazmayi unutmusum

canim uzulme sen diyetine devam et ve siteye girdiginde de bi yaz biz seni anlariz. zordur muhakkak durumun calismadigim icin bilemem. Allah yrdimcin olsun. menun de gayet guzel.

günaydın kızlar ben bugün kahvaltıda tost yedim yarım domates bakalım gün nasıl geçicek herkeze selamlar

günaydın şirine menün çok güzel afiyet olsun

anlıyorum seni bende çalışıyorum iş yerimde internet var işyerimde girebiliyorum çoğu zaman evde çok işim oluyor girdiğinde bi slm bişeyler paylaş buralarda olduğunu hissettir canım kolay gelsin sana

günaydın kızlar ben bugün kahvaltıda tost yedim yarım domates bakalım gün nasıl geçicek herkeze selamlar

günaydın bende kahvaltıda 2 küçük dilim ıspanaklı yufka böreği ve domates yedim (hemen tepki vermeyin ben arada kaçamak yapıyorum dozunda olduktan sonra kilo bile veriyorum) kalori hesabı yapıyorum çünkü:) mesela geçndede o hafta dondurma yememe rağmen 1.5 kilo vermiştim önemli olan dozunda olmasıdır diye düşnüyorum

günaydın kızlar
güne hızlı başlamışsınız.ben de öğle yemeğine geldim.bugün tartılmadım

sabah kahvaltı
süt ve special k

10.30
ara bir elma
yarım lt su
1 şekersiz çay

12.30 öğle
1 kase merc çorbası
salata
2 biber dolma
1 dilim kepek ekm

öğleden sonra yarım lt daha su içicem.
bugün de okula yürüyerek gidip gelicem.şimdilik byyyyyy

akşam görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.....beni umutlandırıyorsunuz...:80:

afiyet olsun canım evet tartılma cuma sabah tartılırsın nerdesiniz kızlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…