Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy o kadar alıntı yapmışım ki nasıl okuycanız bilemedim

sütümü ılıtıyım geliyorum kuzularım

sirinecim senin adın betüldü di mi?

şu hesaplamaları genel olarak mı anlatıyım yoksa sen tek tek sorar mısın ?

ay maşallah maşallah toparladı takımımız

arkadaşlar bi ricam olacak lütfen bir gün girip 2-3 gün girmemezlik yapmayın mesela siret vardı göremiyorum kaç gündür ..

çünkü ona göre üye davet etmemiz lazım eğer varsa bi işiniz bildirin şu gün gelirim diyin mesela ..

ben bi listeyi kontrol edeyim..

kızlar biraz önce ilk aklıma siret geldi onu yazıştım kendisi de okursa lütfen yanlış anlamasın kötü bi niyetim yoktu..

geçen hafta listeye girmiş lütfen şirine35 kesin giriyor listeye diğerlerini bilemem tarfilde yok ortada..

ayy o kadar alıntı yapmışım ki nasıl okuycanız bilemedim

sütümü ılıtıyım geliyorum kuzularım
afiyet olsun keten tohumunu sabah aç karnına toz halinde 1yemek kaşığı hap içer gibi suyla içiyorum ama eğer istiyorsanız toz haline getirmeyip iri halinde 1 yemek kaşığı çiğneyerekte yiyebilirsiniz (ben çiğneyerek sevmiyorum)
canım nesfit tok tutuyor en az 3 saat beni tok tutuyor sonrada ara ögünüm gelmiş oluyor :) ben nesfiti çok seviyorum her sabah yarım yağlı sütle yiyorum hem hazırlaması kolay hem tadı güzel tavsiye ederim arkadaşlar özellikle sabahları evden apar topar çıkanlar deneyin bence

sütümü de içtim ohh miss..

tek kaldııım

nerelerdesiniz küstünüz mü yoğsam bana:85::85:

ben kaçıyorum iyi akşamlar kızlar bende tarçın çubuklu sütümü mikrodalgada ısıtıp içeyim ımmmmmmmm
görüşürüz sağlıcakla kalın

bilgilerin için saol canım kesin deniycem

kızlaar başka yerlerden alıntı araştırma bilgilerine dönüyorum..

Egzersiz sırası ve sonrasında dikkat etmeniz gereken bazı noktalar:

Egzersize yemeklerden en az bir bucuk saat sonra başlayın.

Egzersize önerilen sekilde başlayıp, zamanla arttırmak gereğini unutmayın

Kendinizi aşırı yormayın,ertesi gün tekrar spor yapabilecek gücünüz ve keyfiniz olsun.

Vücudunuzda rahatsızlık hissederseniz egzersizi bırakın.

Egzersiz sonrası içeceğiniz 1 SB light süt yağ yakımınızı arttıracaktır,yanında alacağınız 1 porsiyon taze meyve, kan şekerinizi de dengeleyerek spor sonrası harika bir ara öğün oluşturacaktır.

Yüzme, tempolu yürüyüş ve bisikletteki gibi deri altındaki kan dolaşımı arttıran sporlar yağ yakımınızı destekleyecektir.Kilo verme ve koruma döneminde karın,bacak ve basende sıkılaşma isteniyorsa o bölgeleri calıştıracak kalistenik egzersizler yapılmalıdır

Hayatınızın içinde egzersizler bulundurmayı unutmayın.Haydi asansörü bırakıyoruz!

bir sitede şöyle soruya cevap vermişler..

Bitki çaylarımı aktardan mı almayım yoksa poşet çay kullanabilir miyim?

Aktardan alıp,demleme veya suda bekletme usulü ile yapmış oldugunuz cay en orjinal haliyle tükettiğiniz çay olacaktır ancak güvendiğiniz bir aktar bulmanız çok önemli .Bilimsel çalışmalar sonucu hijyenine dikkat etmeyen aktarların ürünlerinde fare pisliği ve toza oldukça yüksek miktarda rastlanılmış.Güvendiğiniz bir aktar yok ise en sağlıklısı bilinen bir markada poşet bitki çayı tercih etmeniz olacak.

eveeeet kızlar

bana da müsade.yarın okulda nöbetçiyim .....yine yorucu olacak.ama 3 dersim boş.aralarda yzarım.öğlen eve gelince görüşürüz.hepinize iyi geceler....:80:

yahu bi kere de ya bütün gün mutlu ya da bütün gün yaslı olayım bi öyle bi böyleyim yaaa..

arkadaşlar şimdilik üye davet etmeyi bırakıyoruz gidenler olursa ki umarım olmaz o zaman bakarız 11 kişi yeterlidir..

yani soyle mi
benim mesela
gecen haftaki kilom: 72
bu haftaki kilom: 71
72-71= 1 kg
100*1= 100
100/72= 1,38

aa onu söylemeyi unuttum hani 100ü 72ye böldün yaa 1,38888.. çıktı ya
1,38 bu 2 3. basamak 5 ve 5ten büyükse yuvarlıyorsun orası 1,39 olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…