Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kizlar ben bugun baya bi yogunum cok giremedim sohbete okuyup cikiyorum sadece biraz once dugunden geldik simdi de pazara gidecegim biraz sebze salata malzemesi falan alayim malum diyetteyiz.
aksama girmeye calisirim.

ececim hesaplama isini pek anlamadim daha sonra tekrar muhasebe edelim olur mu? simdi cikmam gerekiyor.

tamam canım hallederiz

kızlaaaaaar...............
içim kıpır kıpır yaaaaa benim motivasyon tavan yaptı içime sığamıyorum
akşam 19.10 da yemeğimi yedim
yemekten sonra 5-10 dk dinlendim sonrada
100 tane oklava hareketi
30 tane mekik
30 ardan 60 tane sağlı sollu basen çalışması
15 tanede kalça çalışması yaptım kızlar

bu arada benim kan şekerim düşmüş yarım 1 su bardağı meyve suyu içtim

benden sonra pek ugrayan olmamis. en hareketli saatlerini oglen yasamis burasi. simdi esime birseyler hazirlayayim gelmeye calisirim daha sonra.

masllah alev costun bizi de costurmaya calisiyorsun. Devamli olur insallah.

merhabaa:)
mesajınızı yeni okudum.beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim:)aranızda olmaktan çok mutluyum.bu yarışmanın beni çok motive ediceğine eminim.bu hafta deneme haftammı oluyo

mesajınızı yeni okudum.beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim:)aranızda olmaktan çok mutluyum.bu yarışmanın beni çok motive ediceğine eminim.bu hafta deneme haftammı oluyo

hosgldn dahlia bnde yenıyım burada eet gerckten ınsan ck guzl motıwe oluyo artk hepbaraberz ıns

hosgeldin dahlia bu cumaya kadar paylasimlarin ne kadar fazla olursa listeye girme sansin da bir o kadar yuksek.
emin ol insan ne kadar cok paylasimda bulunursa motivasyonu da o nisbette artiyor.
tekrar hosgeldin aramiza.

aramıza hoşgeldin canım

umarım hedeflerine bizimle birlikte kolayca ve paylaşarak ulaşabilirsin

bu arada
başlangıç kilon
boyun
hedef kilonu yazarsan
kaptan ve kaptan yardımcısı arkadaşları bilgilendirmiş olursun
kaptanımız -seng-
kaptan yardımcımızda-şirine35-

takım içi paylaşımını yüksek yaparsan yiyip içtiklerinden varsa yaptığın özel hareketler yada kürler varsa bizleri de bilgilendirirsen motivasyonumuz artar ve kenetleniriz

gunaydııııııııııııın cok uykum war ama kuzenm aradı kahwaltya gel dıe oraya gıdıorum ıns cok kacırmam hepınızı koccaman opuorum gelnce hemn buradaım

5. takııııııııııııııııııım hepinize günaydııııınnnnnnnnnn.
ben yine oruçluyum o yüzden akşamki menümle başlayayayım zaten bugün son orucum

1 armut
yarım muz
yarım paket form bisküvi kepek-yulaflı
1 bardak meyve suyu
gece boyunca 2 litre su

kızlar ben bunları yedim ama vicdanım rahat etmedi o yüzden 50 tane oklava hareketi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…