- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.441
artık sız gelecksınız aklıma kacrmamam gerek
artık sız gelecksınız aklıma kacrmamam gerek
hoşgeldin dahlia :)merhabaa:)
mesajınızı yeni okudum.beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim:)aranızda olmaktan çok mutluyum.bu yarışmanın beni çok motive ediceğine eminim.bu hafta deneme haftammı oluyo
günaydın kızlar:Hepinize Hayırlı,bereketli, bol paralı ve de bol aşklı bol kilo vermeli bi hafta olsun arkadaşlar
merhaba kızlar
hepimize başarılı bir hafta diliyorum.
sabah 7.30 ılık ballı limonlu su
8.00 kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
1 brd şekersiz çay
biraz yağsız tel peynir
2 zeytin
1 tatlı kaş bal
ara 10.00
1 brd şekersiz çay
biraz çubuk kraker
şimdi yarım lt su içtim.
sabah tartıldım.69.6 bakalım cumaya kadar 68.5 olmalıyım.
gayet güzel listen beğendim bende geçen cuma 72.6ydım bu cuma bakim kaç çıkacam hafta sonu kaçamaklarım oldu ama cumaya kadar toparlarım bide ben sadece cumaları tartılıyorum hergün tartılmak motivasyonu düşürüyor yani ben haftada bir tartılmayı doğru buluyorummerhaba kızlar
8.00 kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
1 brd şekersiz çay
biraz yağsız tel peynir
2 zeytin
1 tatlı kaş bal
ara 10.00
1 brd şekersiz çay
biraz çubuk kraker
şimdi yarım lt su içtim.
benim metabolizmam çok ağır.
bğrs ları çalıştırmam çok zor.onun için de kilo veremiyorum,sabahleyin bir bard ılık suya limon ve bal katıp içmek iyi geliyor.
bir gunde ılk su ve kayısı yiyeceğim.belki faydası olur.
gayet güzel listen beğendim bende geçen cuma 72.6ydım bu cuma bakim kaç çıkacam hafta sonu kaçamaklarım oldu ama cumaya kadar toparlarım bide ben sadece cumaları tartılıyorum hergün tartılmak motivasyonu düşürüyor yani ben haftada bir tartılmayı doğru buluyorum
benmde yediklerim
sabah:nesfit süt
ara öğün:2 erik
öğlen:yoğurt ve eti form yiyeceğim (iş yerimde yememe uygun sadece bu var)
ara öğünde:yine meyve yerim
akşama allah kerim bilmiyorum henüz
eeeeeeee taşınma işi bitti galiba sizin evinizmiydi hadi güle güle oturun[/QUO
yengmın ewı ama herkes ıste oldugu ıcın bn ılglenıorum syılır hersyle tam anlamıyla yerlesmıs dıılız malesfyerlessekte bnde ewıme gecsm artık ozledım annecımıı kuzenme kahwaltya gtmıstm kacrcam dıe korktm ama nasıl sızce menum
sabah form cay
kahwaltıda yarım sımıt
2 zeytn
1 kbrt kutusu kadr bıle dııl peynır
2 kere tadımlık patates kızartması we sosısten aldım
az domats we salata
smdıde ara ogn olarak karpz yedım nasıl szce
eeeeeeee taşınma işi bitti galiba sizin evinizmiydi hadi güle güle oturun[/QUO
yengmın ewı ama herkes ıste oldugu ıcın bn ılglenıorum syılır hersyle tam anlamıyla yerlesmıs dıılız malesfyerlessekte bnde ewıme gecsm artık ozledım annecımıı kuzenme kahwaltya gtmıstm kacrcam dıe korktm ama nasıl sızce menum
sabah form cay
kahwaltıda yarım sımıt
2 zeytn
az domats we salata
bence yeni başlayan biri için fena değil ayy simiti görünce canım çekti yaaaa
bence yeni başlayan biri için fena değil ayy simiti görünce canım çekti yaaaa
demesemıydm bıde bıercıgın sıser
demesemıydm bıde bıercıgın sıser
emzirirken olsaydı neyse
şimdi tembihlerim bişiy olmas
bence senin öğünlerinde çok güzel bu arada nesfit tok tutuyor mu bende kullanmayı düşünüyorum da
ben her sabah nesfit yiyorum yarım yağlı sütle hem seviyorum hemde çalıştığım için hazırlaması kolay oluyor gün içinde yoğurt tüketiyorum yatmadan önce 1 çubuk tarçını bir bardak süte koyup mikrodalgada ısıtıp içiyorum şeker ihtiyacımı karşılıyor süt yoğurt doğru tüketildiğine yağ yakımını hızlandırıyormuş
buda bi yerden alıntı:
Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.
5. takııııııııııııııııııım hepinize günaydııııınnnnnnnnnn.
ben yine oruçluyum o yüzden akşamki menümle başlayayayım zaten bugün son orucum
1 armut
yarım muz
yarım paket form bisküvi kepek-yulaflı
1 bardak meyve suyu
gece boyunca 2 litre su
kızlar ben bunları yedim ama vicdanım rahat etmedi o yüzden 50 tane oklava hareketi yaptım
merhaba kızlar
8.00 kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
1 brd şekersiz çay
biraz yağsız tel peynir
2 zeytin
1 tatlı kaş bal
ara 10.00
1 brd şekersiz çay
biraz çubuk kraker
şimdi yarım lt su içtim.
gayet güzel listen beğendim bende geçen cuma 72.6ydım bu cuma bakim kaç çıkacam hafta sonu kaçamaklarım oldu ama cumaya kadar toparlarım bide ben sadece cumaları tartılıyorum hergün tartılmak motivasyonu düşürüyor yani ben haftada bir tartılmayı doğru buluyorum
benmde yediklerim
sabah:nesfit süt
ara öğün:2 erik
öğlen:yoğurt ve eti form yiyeceğim (iş yerimde yememe uygun sadece bu var)
ara öğünde:yine meyve yerim
akşama allah kerim bilmiyorum henüz
sabah form cay
kahwaltıda yarım sımıt
2 zeytn
az domats we salata
ben her sabah nesfit yiyorum yarım yağlı sütle hem seviyorum hemde çalıştığım için hazırlaması kolay oluyor gün içinde yoğurt tüketiyorum yatmadan önce 1 çubuk tarçını bir bardak süte koyup mikrodalgada ısıtıp içiyorum şeker ihtiyacımı karşılıyor süt yoğurt doğru tüketildiğine yağ yakımını hızlandırıyormuş
buda bi yerden alıntı:
Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?