Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar: Hepinize Hayırlı,bereketli, bol paralı ve de bol aşklı bol kilo vermeli bi hafta olsun arkadaşlar

merhaba kızlar
hepimize başarılı bir hafta diliyorum.

sabah 7.30 ılık ballı limonlu su

8.00 kahvaltı
1 dlm kepek ekmeği
1 brd şekersiz çay
biraz yağsız tel peynir
2 zeytin
1 tatlı kaş bal

ara 10.00
1 brd şekersiz çay
biraz çubuk kraker

şimdi yarım lt su içtim.

sabah tartıldım.69.6 bakalım cumaya kadar 68.5 olmalıyım.

merhaba canım bence bu liste hiç de fena değil bakalım arkadaşlarımız ne yorum yapacak
bu arada ballı limonlu su hakkında bana bilgi verirmisin bende merak ediyorum

gayet güzel listen beğendim bende geçen cuma 72.6ydım bu cuma bakim kaç çıkacam hafta sonu kaçamaklarım oldu ama cumaya kadar toparlarım bide ben sadece cumaları tartılıyorum hergün tartılmak motivasyonu düşürüyor yani ben haftada bir tartılmayı doğru buluyorum
benmde yediklerim
sabah:nesfit süt
ara öğün:2 erik
öğlen:yoğurt ve eti form yiyeceğim (iş yerimde yememe uygun sadece bu var)
ara öğünde:yine meyve yerim
akşama allah kerim bilmiyorum henüz

benim metabolizmam çok ağır.

bğrs ları çalıştırmam çok zor.onun için de kilo veremiyorum,sabahleyin bir bard ılık suya limon ve bal katıp içmek iyi geliyor.

bir gunde ılk su ve kayısı yiyeceğim.belki faydası olur.

canım hergün sabah uyandığında 2 tatlı kaşığı çekilmiş toz halinde keten tohumunu su ile iç baırsaklarında faydasını göreceksindir

Son düzenleme:

bence senin öğünlerinde çok güzel bu arada nesfit tok tutuyor mu bende kullanmayı düşünüyorum da

bence senin öğünlerinde çok güzel bu arada nesfit tok tutuyor mu bende kullanmayı düşünüyorum da

ben her sabah nesfit yiyorum yarım yağlı sütle hem seviyorum hemde çalıştığım için hazırlaması kolay oluyor gün içinde yoğurt tüketiyorum yatmadan önce 1 çubuk tarçını bir bardak süte koyup mikrodalgada ısıtıp içiyorum şeker ihtiyacımı karşılıyor süt yoğurt doğru tüketildiğine yağ yakımını hızlandırıyormuş

buda bi yerden alıntı:
Süt-Yoğurt tüketimini ihmal etmeyin. Yapılan araştırmalar diyetle yeterli kalsiyum alındığında yağ yakımının arttığını ve yağlanmanın engellendiğini ortaya koyuyor hem kemik ve eklem sağlığınız hem de kilo kontrolünüz için yağı alınmış süt ve ürünlerini diyetinizden eksik etmeyin.

bilgin için sağol canım ben hayatımda süt ve süt ürünleri yemeyi sevmezdim sanırım kilo veremesemde bu diyetin bana en büyük faydası bu yiyeceklere alışmam olacak

Allah kabu etsin alevcigim. bence guzel bir menu ama proteinli birsyler olsa daha tok tutardi.

canim her gun tartilmak stres hormonlarini artirip kortizon salgilanmasina sebebiyet veriyormus ve kilo hep oldugundan daha fazla cikyormus. menun cok guzel bence begendim.

oglen durumu iyi kurtarmissin canim yogurt yemen gercekten guzel olmus. menun de diyet menusu olarak basarili bence.

bence guzel. kahvaltiya davet edildim deyince ben biraz endiselenmistim ama cok dengeli ve dozunda beslenmissin tebrik ederim. insan sevdigi birinin yaninda sohbet muhabbet derken cok kacirabiliyor ama sen kurtarmissin

bilgi icin tesekkur ederim aslicigim. aksamlari tarcinli sut icmek de cok faydali daha once de cok duydum bunu vucutta kan sekerini dengeliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…