Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlarr:)
bugun yedıklerımı yazyım sabh 2 dılım kepek ekmegı yumurta 2 tane zeytın arada meyve oglende taze fasulye ayran ekmek yemedım arada yarım paket bıskuvı yedım ama yuruyuşe cıkamıycam bugn cok yorgunum temızlık yapıyorumm:)

merhaba ben geldim

okulda nöbette çok üşüdüm .başım çok şiddetli ağrıdı.onun için öğlen arabayla gidip geldim.yani bugün yürüyemedim.toplantı da vardı.şimdi çok yorgunum.
hiç spor yapacak halim yok.

benim kilolarım bölgesel.bacak ,kalça ve göbekte yağ birikimleri var.oralar için hareket yapmalıyım.
ama bir türlü başlayamadım.akşam hemen uykum geliyor.

bu arada 18.30 akşam yemeği
semiz yemeği
yoğurt
çorba

gelince 16.30 da bir şeftali yedim.bugün su da çok içemedim .bakalım akşam yarım lt daha içebilir miyim.

kızlarr hepinize selam!

hemen çıkmam gerektiği için diğer yazılanları okuyamıyorum yarın yorumlarım inş

bugün yediklerim:

sabah müsli
arada biraz leblebi ve bir adet incir
öğlen tavuk ve yoğurt
arada activia yoğurt
akşam bir kase çorba

1 litre su içtim ama yatana kadar yine içeceğim inş

bugünlük bu kadar ama düne göre daha iyi sanırım :)

ayrıca 30 dk spor yaptım

arkadaşlar ben bu hafta cumaya kadar sizinle pek paylaşım yapamayacağım bebeğimiz oldu yiğenim.........
annemlerdeyim ve burda internet bağlantısı yok
o yüzden bir paylaşımda bulunamayacağım
kısmetse perşembe günü gün içerisinde kilo bildiriminde bulunurum .........
görüşmek üzere allaha emanet olun.............

iyi akşamlar..
mutfakta duran revani ile 5.takım resmen savaşıyor :)
yemicem ... söz :)
diyetim baya ii gidiyor. aynen planladığım gibi de akşam brokoli salatası ve mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek.
az evvel çayın yanında canım bi tatlı çekti ki sormayın.yanına hurma aldım artık. en azından yağ, un, yapay şeker yok.
3-4 tane yiim bari .
sirine34 ve chosen 1234 cvplarınız için tşk ediyorum.. alıntı yapmayı beceremediim için yazılarınızı alamıyorum.. özür)
bu arada geçen burdan tavsiye edilen oklava hareketine dün başladım.hatta dün yaptıktan sonra sabah kanal-d deki doktorum programında çıkan ender saraç da aynı hareketi gösterdi."3 hafta sonra gözlerinize inanamayacaksınız" dedi.oklava hareketi tabi benim evde "vileda hareketi "oldu. oklavam kısa geldi. vileda çubuğunu kullanıyorum :)
kendinize ii bakın. slm ile....
hafta ne çabuk geçiyor di mi:) 2 gün sonra tartılcaz...

sabah kahvaltida ne yedigimi paylasmistim simdi diger yediklerimi de paylasayim hemen

ara: 1 kucuk elma, yarim havuc
ogle: 1 dilim tahil ekmegi, 3 yemek kasigi yogurt
ara: 1 sekerli ve sutlu neskafe
aksam: 2 kepce bulgurlu yesil mercimek yemegi, bol salata. (yemekte bulgur oldugu icin ekmek yemedim)
ara: sade dondurma
toplamda 2,5 lt su ictim.

uuuuuuuuuuwwwwwwww ne kacamagi yaptin ececik...
tebrik ederim elifcigimi masallah verdigi kilolari hic geri almaz ve hep korur insallah...
temizlik de spor sayilabilir menun de gaye guzel...
bu ne durgunluk böyle yaa itiraf edeyim ben de bişey bulamıyorum yazıcak..:26::26:
sen de mi brutus?
gecmis olsun canim. en ufak bi noktamizda bir rahatsizlik olsa dahi hemen etkileniyoruz. menu de guzel gorunuyor...
cumayı heyecanla bekliyorum.kaç çıkacak acaba.?
ben de heyecanliyim insallah vermisizdir hepimiz ve insallah bu haftanin birincisi biz oluruz...
arkadaşlar ölçülerimizi de verecek miyiz?

olcu vermiyoruz diye biliyorum ben verilecek olsaydi basta soylenirdi diye dusunuyorum.
e guzel menu ama su 2 ltreden az olmamali yasemocugum. az da olsa sporda var e daha ne olsun. Benim gibi hic yapmamaktan iyidir...
takimimizin en fazla paylasim yapanlarindan biri olmayinca paylasim durumumuz birazcik gerileyebilir alevcigim.
Allah bagislasin yegenini.. Rabbim anne ve babasina dine, vatana, millete hayirli evlat etsin insallah...

sen o savasi muhakkak kazanirsin siretcigim.. soz de vemissin . hurma en iyisi tabi. bir de hurma butun vitamin ve mineralleri icinde barindiran tek yiyecekmis buna protein ve kalsiyum da dahil. ben de baslayacagim o harekete ama benim de oklavam kisa en kisa zamanda bir tane vileda sopasi almam gerekiyor.
iple cekiyorum ben de cumayi insallah hepimiz kilo vermisizdir.

herkese günaydın arkadaşlar...

ececim bana kızma nolur bi geldin sonra yokoldun diye pazartesi gözkapağımdan ameliyat oldum.önümüzdeki pazarteside diğer gözümden olucammm..

fazla paylaşımda bulunamıyorum ama rejime devam cuma günü kilo bildirimi yapıcam inşallah...tabii kabul ederseniz ...

günaydın kızlar
hemen menümü yazayım
sabah:nesft süt
ara ögün:2 erik
öğlen: 1 köfte tabak yoğurt 1 dilim ekmek(yiyeceği)
ara öğün: 1 şeftali 2 erik biraz üzüm yiyeceğim
akşam ı bilmiyorum belki sadece 1 bardak süt içeceğiöm

Hatunlar şimdi kitap almaya gidiyorum akşama doğru gelecem ara ara uğrarım şu yeterlidir sanırım zeytin peynir yemedim ama kahvalti saatinde çorba ictim ara da link meyve suyu bu kötü oldu ışte öğlen yine çorba ara 1 tane form olacak şimdilik böyle

gecmis olsun canim
aksam 1 bardak sut az degil mi aslicim corba salata yesen daha iyi olur bence.

olsun corba da olsa atlamamissin kahvaltini.

bu ne halll

arkadaşlar rica ediyorum bu akşam hepiniz tek tek buraya gelmemenizin nedenini söyleyin ..elbette ki ileri düzeyde değil bu ...

off toparlanmamız lazımm..

bugün bi kitap aldım içinde diyetle ilgili şeylerde var oradan okur yazarım size de ..

derslere yardımcı kitaplarımında bazılarını aldım yürüyüşte yaptım ..ohh miss..ama arayı hala yemedim

heey yardım edin bana heyecandan öleceğim ... valla bindim bi alamete gidiyom kıyamete başladım bi işe ama umarım sonu hayallerimdeki gibi olur off:18::18::18:

ayyyy :18::18: heyecan mı korku mu anlamadım valla titriyorum..Kızlar şimdilik konu ben de kalsın ben sizinle bir heyecanım olduğunupaylaşmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…