- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.541
heey yardım edin bana heyecandan öleceğim ... valla bindim bi alamete gidiyom kıyametebaşladım bi işe ama umarım sonu hayallerimdeki gibi olur off:18::18::18:
slm kızlarr 2 gun aradan sonra nıhayetttt gelebldımee nasılsınız
kendi adima cevap vereyim iyiyim hamdolsun hasretcim. sen nasilsin?
Nerelerdesin iki gundur?
ıı dıılım canım yaa maf oldum walla amcamn ewını tasıdık cok yordu benı rejımede dıkkt edemedım zaten ck moralm bozuk ne guzl gıdıodu ama dn we bugun kotucumayada az kaldı
2 kaşık sebzeli bulgur planı yedim canım kaşık dediysem dolu dolu değil devamını da 6 gibi 1 kase yoğurtla ylcem
hasretim yeni başladın zaten böyle ufak tefek oluyor başlangıçta olsun ...
Betülcüm valla özel bir konu bugün heyecanımdan anlatamıycam ama yarın falan anlatirim ...
2 kaşık sebzeli bulgur planı yedim canım kaşık dediysem dolu dolu değil devamını da 6 gibi 1 kase yoğurtla ylcem
hasretim yeni başladın zaten böyle ufak tefek oluyor başlangıçta olsun ...
Betülcüm valla özel bir konu bugün heyecanımdan anlatamıycam ama yarın falan anlatirim ...
O zaman ne yapıyoruz olan biteni unutup özgüvenimizi yerinde tutuyoruz
heey yardım edin bana heyecandan öleceğim ... valla bindim bi alamete gidiyom kıyametebaşladım bi işe ama umarım sonu hayallerimdeki gibi olur off:18::18::18:
selam arkadaşlar ben uzun uzun yazamayacağım sizinle paylaşım yapamıyorum ama aklım sizde vaktim kısıtlı
şimdi annemlerdeyim bi bebeğimiz oldu.......
adı NİSA.........
diyetimi aksatmamaya çalışıyorum ama arada ufak kaçamaklarım oluyor ama toparlıyorum.....
bu arada annemin evi dublek arada merdiven var ve ben bu merdiveni günde 40 -50 defa inip çıkamıyorum ve gün boyu hareket halindeyim ...........
uzun lafın kısası inşallah kilo verebilmişimdir.....
hepinizi öpüyorum........
bu arada diyet ve spor tam gaz devam ediyor değilmi bu hafta 1. liği kaptırmayacağız inşallah..........
selam arkadaşlar ben uzun uzun yazamayacağım sizinle paylaşım yapamıyorum ama aklım sizde vaktim kısıtlı
şimdi annemlerdeyim bi bebeğimiz oldu.......
adı NİSA.........
diyetimi aksatmamaya çalışıyorum ama arada ufak kaçamaklarım oluyor ama toparlıyorum.....
bu arada annemin evi dublek arada merdiven var ve ben bu merdiveni günde 40 -50 defa inip çıkamıyorum ve gün boyu hareket halindeyim ...........
uzun lafın kısası inşallah kilo verebilmişimdir.....
hepinizi öpüyorum........
bu arada diyet ve spor tam gaz devam ediyor değilmi bu hafta 1. liği kaptırmayacağız inşallah..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?