Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süt içeyim dedim ama kalkamadım yerimden çook yorgunum yaaa..

kızlar ben çıkayım akşam gelebilirsem gelirim en azından telefondan bi girer selam veririm..tabi fırsat bulursam gelirim belki biraz kaynatabiliriz.. çok boşlanıyor burası malum..

kendi adima cevap vereyim iyiyim hamdolsun hasretcim. sen nasilsin?
Nerelerdesin iki gundur?

ıı dıılım canım yaa maf oldum walla amcamn ewını tasıdık cok yordu benı rejımede dıkkt edemedım zaten ck moralm bozuk ne guzl gıdıodu ama dn we bugun kotu cumayada az kaldı

2 kaşık sebzeli bulgur planı yedim canım kaşık dediysem dolu dolu değil devamını da 6 gibi 1 kase yoğurtla ylcem

hasretim yeni başladın zaten böyle ufak tefek oluyor başlangıçta olsun ...

Betülcüm valla özel bir konu bugün heyecanımdan anlatamıycam ama yarın falan anlatirim ...

cumaya cok az kaldi dun gece ben de batirdim ama bugun ve yarin sirf protein yemeye calisacagim belki kurtarabilirim.

iyi olmus canim atlama ogunlerini...
tamam canim ne zaman istersen anlatirsin biz buradayiz...

eet ama okadr kaptrmısım kı kndımı sıze bısı yıynce hemn pısman oluorum ama napıım ewde bısı hazrlayamadıgmz ıcın dısardan yemk zzornda kaldm ama artk cok dkkt edıcm

Ağşam yemeğimi de yedim annemler yerken 1 kaşık falan k. Fasulye yerim ki acıkmayayım onlar da 7 gibi yer zaten erken yatıcam bi de o yüzden erken yedim

selam kızlar

bugün gündüz uğrayamadım.evde de bir sürü iş var.yarım saat yürüdüm.sabah kahvaltısı 7.30 da yaptım.

ara 5-6 tane çubuk kraker
yarım lt su

öğlen
salata ,yoğurt,yarım kepek ekm,çorba

ara
1 armut

akşam 19.00
karnabahar yemeği,salata

selam arkadaşlar ben uzun uzun yazamayacağım sizinle paylaşım yapamıyorum ama aklım sizde vaktim kısıtlı
şimdi annemlerdeyim bi bebeğimiz oldu.......
adı NİSA.........
diyetimi aksatmamaya çalışıyorum ama arada ufak kaçamaklarım oluyor ama toparlıyorum.....
bu arada annemin evi dublek arada merdiven var ve ben bu merdiveni günde 40 -50 defa inip çıkamıyorum ve gün boyu hareket halindeyim ...........
uzun lafın kısası inşallah kilo verebilmişimdir.....
hepinizi öpüyorum........
bu arada diyet ve spor tam gaz devam ediyor değilmi bu hafta 1. liği kaptırmayacağız inşallah..........

allah analı babalı buyutsun nazarlardan korusun

allah analı babalı buyutsun nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…