- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.741
inş şirineciğim ben bugün bozdum çünkü bugün benm doğum günüm ama inş cumaya vermiş olacağıminsallah canim. haftaya birincilik 5. takimin...
iyiyiz tşkler tanışmıyoruz ama cvp vereyim dedimselam 5. takımın güzelleri nasılsınız
özlemişim burayı valla ya
ececim bende pazarları pek giremiyorum hafta içleri ve cumarteside gündüz girebiliyorum benide ona göre değerlendiriseniz sevinirim ama yeterince paylaşımda bulunduğumu düşünüyorumarkadaşlar üzgünüm ama yeterli paylaşımı olmayanları ya listeye alamıyorum ya da diskalifiye ediyorum..lütfen uzun süreli gelemediğinizde fırsat bulabilirseniz gelip bildirin gerekirse numaramı ya e-posta adresimi de verebilirim..
elbette 7/24 burada olamayız elbette hayatımızın tamamını buraada paylaşamayız yeterli sınırlarda olmalı bunlar..örn. yanlış olmasın ama sanırım takımda 2 öğretmen var ve biz onları buna göre idare ediyoruz vs.. ben de lise sona gidiyorum takım beni buna göre idare ediyor..
unutmayın biz bir aile sayılırız...çünkü birbirimizi anlıyoruz anlatmak istediğiniz sorunlar da da kendi adıma söyleyeyim bradayım canlarım..
bugün benm doğum günümkızlarrr yediklerimide o yüzden paylaşmayayım sizede kötülük yapmış olmayayım
hoşgeldin alev hayırlı olsun bebişiniz :)
Heeey bende sizinle spora baslayacam yoksa düzenli spor yapamayacağım ...
slm 5. takım aranıza aldığınız için teşekkürler.
adım fatma 87 kiloyum ve artık yeter diyorum.
ben bu gün elma diyetine başladım,bir hafta yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.
selam 5. takımın güzelleri nasılsınız
özlemişim burayı valla ya
1.alew2187 %2,07
2.sirine35 %1,53
3.tarfil %1,15
4.chosen1234 %0,96
5.hasretttt %0,91
6.tdgd %0,86
7.seng %0,15
8.maway %0,00
9.siret %0,00 (eğer bildirim yapmış olduğu halde kilo verememiş olsaydı mawayla 8.liği paylaşacaktı)
şu halime bakın güya kaptanım 7. olmuşum
kızlar bu sıralama yüzdeye göredir..
bizde seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gerçi ben hariç tanıyan kalmadı ama olsun topiğimiz özlemiştir :):) maway da tanıyo galiba seni..
eee anlatsana dedikodu edek az..
bugün benm doğum günümkızlarrr yediklerimide o yüzden paylaşmayayım sizede kötülük yapmış olmayayım
canım benim o kadar bekledim ki kimsecikler gelmedi,tek başıma ne yazacağımı bilemedim.canım bu elma diyeti hakkında bizleri de bilgilendirirsen seviniriz ayrıca öyle bir girip bin girmemek olmaz elinden geldiğince gelip paylaşımda bulun ki hem senin hem takımın motivesi artsın..bir de kendini tanır-tırsan biraz daha çalışıyomusun vs..
elma diyeti,diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde var.
kızlar eşimi dün hacca yolcu ettik,o gelene kadar biraz zayıflamak istiyorum hedefim 60 olmak inşallah yaza kadar hedefime ulaşırım.
bu arada yaşım 30
caım benim biz sadecemenülerle günde bir kez gelmiyoruz buraya elinden geldiğince paylaşım yapmaya çalışmalısın bu hem senin hem de takımın motivesi için önemli..biraz da kendini tanıtırsan iyi olur canım örn. çalışıyormusun?
canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah...
bu arada allah kavuştursun...
selllaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selllaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selamlarrr bugün dışardaydım dışarda yemek zorunda kaldım biraz liiste sarsıldı gibi
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay k zeytin ezmesi
1.5 kk light beyaz peynir,domates salatalık
ara
3 adet diyet bisküvi, 1 brdk light süt
öğle
4 köfte büyüklüğünde tavuk
4-5 adet patates tava
salata
1 kaşık pilav
ara
yeşil çay
akşam
1 armut ve 1 kaşık light yoğrt
1.5 lt su,1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?