Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün de yürüyüş yapmış olacam gop tayım şu an olabildiği kadar yürüyecem :) arkadaşım bugün gelemedi ben geziyorum bazı işlerim var

slm 5. takım aranıza aldığınız için teşekkürler.
adım fatma 87 kiloyum ve artık yeter diyorum.
ben bu gün elma diyetine başladım,bir hafta yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.

Yeni gelenler hoşgeldiniz ...

Kusura bakmayın bilgisayardan girmiyorum şu an sizinle ilgileneceğim ...

Heeey bende sizinle spora baslayacam yoksa düzenli spor yapamayacağım ...

basla canm basla bı saat belırleyelm ben smdı 10 kere merdıwen ınıp cıktm30 tam mekık 20 yarım mekık 100 bel yagları ıcın egzersz 50 de gobek hareketı yaptm aksm yne yapcm

bakıyorum da iyice hırslanmışız hadi bakalım gelsin 1.lik ve bireysel dereceler..

ben şimdi takım içi dereceleri yazıyım size..

1.alew2187 %2,07
2.sirine35 %1,53
3.tarfil %1,15
4.chosen1234 %0,96
5.hasretttt %0,91
6.tdgd %0,86
7.seng %0,15
8.maway %0,00
9.siret %0,00 (eğer bildirim yapmış olduğu halde kilo verememiş olsaydı mawayla 8.liği paylaşacaktı)

şu halime bakın güya kaptanım 7. olmuşum

kızlar bu sıralama yüzdeye göredir..

slm 5. takım aranıza aldığınız için teşekkürler.
adım fatma 87 kiloyum ve artık yeter diyorum.
ben bu gün elma diyetine başladım,bir hafta yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.

canım bu elma diyeti hakkında bizleri de bilgilendirirsen seviniriz ayrıca öyle bir girip bin girmemek olmaz elinden geldiğince gelip paylaşımda bulun ki hem senin hem takımın motivesi artsın..bir de kendini tanır-tırsan biraz daha çalışıyomusun vs..

caım benim biz sadecemenülerle günde bir kez gelmiyoruz buraya elinden geldiğince paylaşım yapmaya çalışmalısın bu hem senin hem de takımın motivesi için önemli..biraz da kendini tanıtırsan iyi olur canım örn. çalışıyormusun?

arkadaşlar üzgünüm ama yeterli paylaşımı olmayanları ya listeye alamıyorum ya da diskalifiye ediyorum..lütfen uzun süreli gelemediğinizde fırsat bulabilirseniz gelip bildirin gerekirse numaramı ya e-posta adresimi de verebilirim..

elbette 7/24 burada olamayız elbette hayatımızın tamamını buraada paylaşamayız yeterli sınırlarda olmalı bunlar..örn. yanlış olmasın ama sanırım takımda 2 öğretmen var ve biz onları buna göre idare ediyoruz vs.. ben de lise sona gidiyorum takım beni buna göre idare ediyor..

unutmayın biz bir aile sayılırız...çünkü birbirimizi anlıyoruz anlatmak istediğiniz sorunlar da da kendi adıma söyleyeyim bradayım canlarım..

Ececim siz de belli bir paylaşım zorunluluğu verseniz.
Biz mesela üyeleri alırken 5 mesaj zorunluluğu koyduk.
her gün bir kişi sayıyor mesajları, belli bir nedeni yoksa ve tekrarlanıyorsa izine ayırıyoruz ta ki normal paylaşım yapabilecek duruma gelene kadar.
Mesaj sayımlarını da her gün bir kişi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…