- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.721
Heeey bende sizinle spora baslayacam yoksa düzenli spor yapamayacağım ...
Maşallah hatunuma
eee baska gıtmıo bu aptal yaglarsu sodalı yesılcayada mı baslasam dıorum
ben hazirliyorum simdi hasretcim. baslayacagim bugun icmeye...
ewde soda yok bnde alıp hemn baslıım ozamn ıns faydasını goruruz
insallah canim. haftaya cumaya kadar deneyecegim fayfasini gorursem devam ederim.
bnde hemn alaym we baslıım 1. olalım haftaya
selam 5. takımın güzelleri nasılsınız
özlemişim burayı valla ya
slm 5. takım aranıza aldığınız için teşekkürler.
adım fatma 87 kiloyum ve artık yeter diyorum.
ben bu gün elma diyetine başladım,bir hafta yapmayı düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak.
iyi geceler hanımlar ben aranıza yeni katıldım 1.58 boyunda 63 kiloyum hedefim 4 ay gibi bir sürede 55 kilo olmak yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var şimdiden herkese teşekkür ederim yarın menümle tekrar aranıza katılırım tekrardan herkese iyi geceler bol zayıflamalar..
arkadaşlar üzgünüm ama yeterli paylaşımı olmayanları ya listeye alamıyorum ya da diskalifiye ediyorum..lütfen uzun süreli gelemediğinizde fırsat bulabilirseniz gelip bildirin gerekirse numaramı ya e-posta adresimi de verebilirim..
elbette 7/24 burada olamayız elbette hayatımızın tamamını buraada paylaşamayız yeterli sınırlarda olmalı bunlar..örn. yanlış olmasın ama sanırım takımda 2 öğretmen var ve biz onları buna göre idare ediyoruz vs.. ben de lise sona gidiyorum takım beni buna göre idare ediyor..
unutmayın biz bir aile sayılırız...çünkü birbirimizi anlıyoruz anlatmak istediğiniz sorunlar da da kendi adıma söyleyeyim bradayım canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?