- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.761
kızlar bugun menum
sabah : 1 kepek ekmek 6 zeytın 1 yumurtadan yapılmıs menemen
ogeln 2 kasık corba 1 seftalı azcık uzum
aksam: sehrıye corbası az pırasa yemegı we malesf gozleme
weeeee ckulata cok dırendım ama yedım yaaaaaaaa
bu kadr heweslıyım zayflamaya neden hala kacamk oluo anlamıorum
selllaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım onu düşündük hatta gün içinde meşgul olanlar var diye haftada toplam 42 mesaj dedik ama eleştiri almıştı o zaman bana da pek adaletli gelmedi doğrusu selam yazdı 1 mesaj menü yazdı 2 mesaj vs.. ama tekrarbenzeri bişey bulup başlayabiliriz
Ececim siz de belli bir paylaşım zorunluluğu verseniz.
Biz mesela üyeleri alırken 5 mesaj zorunluluğu koyduk.
her gün bir kişi sayıyor mesajları, belli bir nedeni yoksa ve tekrarlanıyorsa izine ayırıyoruz ta ki normal paylaşım yapabilecek duruma gelene kadar.
Mesaj sayımlarını da her gün bir kişi yapıyor.
biliyorum canım buna idare bile gerekmez zaten..ececim bende pazarları pek giremiyorum hafta içleri ve cumarteside gündüz girebiliyorum benide ona göre değerlendiriseniz sevinirim ama yeterince paylaşımda bulunduğumu düşünüyorum
heeey annen yaşıyo muydu bilmiyorum ama söyle ona seni iyi ki dünyaya getirmiş yoksa bizim cici arkadaşımız olamazdınbugün benm doğum günümkızlarrr yediklerimide o yüzden paylaşmayayım sizede kötülük yapmış olmayayım
en son seninle dalga geçtim diye bana ne dediğini hatırlıyorsun di mi? ne oldu da fikrin değişti anacım senin allahım hayırlı zamanında hayırlı evlat nasip etsin inş. ablacımmkızlar 2 haftadır bi tarif deniyorum gerçekten başarılı söyleyim dedim
bu hafta çörek otuna da başladım
aslında onu zayıflamak için değil de bebiş için kullanmaya başlamıştım
ama zayıflamaya da etkisi var diye biliyodum
bi taşla 2 kuş oldu benim için.
bu arada doğru duydunuz bebiş istiyorum
ben de bu tarifi kendimce şöyle geliştirdim
2 litre suyu kaynatıyorum
hani çay demleme süzgeçleri var çaydanlığa içine çay koyup atıyoruz
onun içine 3 tatlı kaşığı bergamutlu yeşilçay 4,5 tane karanfil
bi tane de tarçın kabuğu atıyorum
kaynayan suyu üzerine döküyorum
1 limonu sıkıp kabuğunu atıyorum
5 dk sonra limon kabuğunu alıyorum çünkü acımsı tat veriyo uzun süre kalınca
5 dk sonra da çay süzgecini çıkarıyorum
bu arada ılımış oluyo zaten
1 şişe de sodayı boşaltıyorum
tadı böyle daha lezzetli oluyo tarçın ve karanfilden sebep
üstelik ciddi iştah kesti ben de
2 haftadır yapıyorum
ilk hafta kilo veremedim ama bu hafta
3 kilo eksik çıktım çok sevindim
yediklerime çok dikkat edemiyorum ama
ölçülü yemeye çalışıyorum
bu ara da sabahları öğütülmüş çörek otu da kullanıyorum
onun da etkisi olabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...-form-cayi-zayiflama-kuru-8.html#post21128088
hmm memnun oldum kendi adıma canım bazen oluyo öyle şimdi biraz kaynaşınca daha kolay olacaktır..canım benim o kadar bekledim ki kimsecikler gelmedi,tek başıma ne yazacağımı bilemedim.
ben ev halımıyım,4 yılık evliğim 1oğlum var.
evet yeni gelenlerde süper..cici çıtırlarım onlar benimececim dedikolar sende takımda eskilerden pek kalan olmadı demiştin
ama yeni arkadaşlar da çok cici
ben koşturup duruyorum iş güç falan yaramazlık yok
senin okul nasıl gidiyo
elma diyeti,diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde var.
kızlar eşimi dün hacca yolcu ettik,o gelene kadar biraz zayıflamak istiyorum hedefim 60 olmak inşallah yaza kadar hedefime ulaşırım.
bu arada yaşım 30
canım onu düşündük hatta gün içinde meşgul olanlar var diye haftada toplam 42 mesaj dedik ama eleştiri almıştı o zaman bana da pek adaletli gelmedi doğrusu selam yazdı 1 mesaj menü yazdı 2 mesaj vs.. ama tekrarbenzeri bişey bulup başlayabilirizbi düşüniyim..
hoşgeldin canım tekrar öncelikle geçmiş olsun diyim allahım hayırlısını nasip etsin sadece kilo da değil her türlü sorunlarında kendi adıma konuşıyım yanında olurum canım elimden geldiğincetamam bende paylaşımlarda bulunmaya çalışırım öğretmenim daha yeni göreve başladım 24 yaşındayım evliyim eşim evim ankarada ben kastamonudayım sık sık ankaraya gidip geliyorum daha önce diyetisyenle 10 kiloya yakın verdim fakat düşük gebelik yaşadım birazda dikkat etmeyince geri aldım kilolar yerleşmeden tekrar vermek istiyorum kışa doğru bebek düşünüyorum ben çok zor kilo veriyorum bu yüzden desteğinize ihtiyacım var
pekmez miiiii :2: ben sevmem pekmezkıziar bugünkü yediklerim
sabah 1 kaşık sütlaç
arada 1 bardak sirkeli pekmezli ılık su
öğlen-kahvaltı öğlene sarktı
4 tane zeytin
4 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
4dilim kızarmış patates
1 dilim ekmek üstü ezme
1 bardak meyve suyu
saat 16 da
2 dilim ekmek üstü ezme
ayy sanki ben bu akşam 4 küçük köfte yemedim sanki ben bugün öğlen bi tane dankek yemedim sani ben geçtiğimiz hafta hiiiiçkaçamak yapmadım ama 0,1 de olsa vermiştimkızlar bugun menum
sabah : 1 kepek ekmek 6 zeytın 1 yumurtadan yapılmıs menemen
ogeln 2 kasık corba 1 seftalı azcık uzum
aksam: sehrıye corbası az pırasa yemegı we malesf gozleme
weeeee ckulata cok dırendım ama yedım yaaaaaaaa
bu kadr heweslıyım zayflamaya neden hala kacamk oluo anlamıorum
canııııııııııııım ne ara geldin senn anlat herşeyi dinlemek istiyorum ..selllaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah hatunumamenü sabah 2dilim kepek ekmek,domates,salatalık,yarım yumurta 4zeytin,kibrit kutusu kadar peynir,yeşil çay.
gün boyunca 5 elma,2litre su,2fincan yeşilçay
şşşt sakınkızlarr yarın sırf meywe yıcm bugun ıcın kndımı cezalandrcm
selamlarrr bugün dışardaydım dışarda yemek zorunda kaldım biraz liiste sarsıldı gibi
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay k zeytin ezmesi
1.5 kk light beyaz peynir,domates salatalık
ara
3 adet diyet bisküvi, 1 brdk light süt
öğle
4 köfte büyüklüğünde tavuk
4-5 adet patates tava
salata
1 kaşık pilav
ara
yeşil çay
akşam
1 armut ve 1 kaşık light yoğrt
1.5 lt su,1 saat yürüyüş
En azından herkes bir şelyler yazmış oluyor.
Gün içinde hiç yazmayanlar bile oluyordur ama kural olduğunda takım sürekli hareketli oluyor.
iyi kötü görüyorsun bizim takımı ececim.
Sürekli birileri var.
o zaman şöyle yapalım mesela hafta da 2 gün birşey yazmıyorsa üye ceza alsın..haftanın bir günü 20-25 paylaşım yapsın ...
hmm dediğin gibi yapalım ben tam olarak bişey belirliyim takıma da sorıyım sen de fikrini söylersin
20-25 paylaşıma ulaşmak çok kolay değil, bence abartılı olur.
Günlük 5 deyin mesela.
Hafta sonu saymayın mesajları, sonuçta çalışanlar evliler eşleriyle olanlar var.
Hafta içi de nedenini önceden belirtmeyen ve haftada 2-3 kere tekrarlayana bir yaptırım olsun.
Ama hep aynı kişi sayacağına mesajları sırayla sayılırsa çok rahat edersiniz.
herkesin buraya karşı sorumluluğunu unutmaması açısından da faydalı olur.
günaydııııııııııııınGünaydın kızlar...
günaydın canım hmm olsun spor yapmışsın sonuçta büyük bi etkisi olmamıştır..günaydın arkadaşlar ....
nasılsınız ay ben dün ufak bi kaçamak yaptım ama sonra sporla topladım sanırım......
günaydın canım sanadagünaydın hanımlarrrr herkese bol zayıflamalarrr
günaydın kızlar bu sabah : 1 bucuk dilim tam tahıllı ekmek 4 catall peynir 1 yumurtadan yapılmış omlet yarım domates bir jambon yedim..annemle tlf da konuştuk zayıflama hapı almış sabah 2 akşam 2 yutucakmış ay bendemi alsam diorum bir yan etkisi varmıdır bu zayıflama haplarının oldumu hiç aranızda kullanan arkadas?
günaydın kızlar bu sabah : 1 bucuk dilim tam tahıllı ekmek 4 catall peynir 1 yumurtadan yapılmış omlet yarım domates bir jambon yedim..annemle tlf da konuştuk zayıflama hapı almış sabah 2 akşam 2 yutucakmış ay bendemi alsam diorum bir yan etkisi varmıdır bu zayıflama haplarının oldumu hiç aranızda kullanan arkadas?
ben daha önce lahana kapsülü kullandımm hiç bir işe yaramadı haplar,çaylar falan hikaye öyle bi hap bulunsa öncelikle amerikada obezite biterdi önce onlar kullanırdı bu işin yolu belli eğer bi rahatsızlığınız yoksa diyet+egzersiz
aynen..sana katılıyorum,hep para tuzağı bunlar.
Bende kahvaltımı yptım,2.elmamı bitirdim,1litrede suyumu içtim.ama bu gün regli oldum inşallah diyetimi fazla etkilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?