Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte regl dönemiyle ilgili bazı uyarılar..

bol miktarda su için.
kafein tüketiminizi en aza indirin.
potasyum yönünden zengin meyveler tüketin.kavun muz portakal greyfrt limon.
bol bol sebze.özellikle idrar söktürücü yönü yüksek olanlar.soğan kereviz marul domates maydanoz tere havuç dolmalık biber
omega3 yönünden zengin balıklar.somon uskumru alabalık ton balığı sardalye
tuzsuz kuruyemişler.
mercimek bulgur buğday tohumu kahverengi pirinç..

önceki diyetisyenimin metabolizmayı hızlandırmak için önerisini paylaşayım sizlerle sabahları uyanır uyanmaz 50 kez zıpladığımız zaman vücut hızı artarmış belki biliyosunuzdur
bu arada sabahki menümüde yazayım biraz geç oldu malum hafta sonu
sabah 11:30
4 kaşık kadar yarım yumurtalı melemen
2 dilim kızarmış denge ekmeği
maydonoz,marul.salatalık
1 bardak şekersiz çay

bugün kahvaltı geç oldugu için akşama kadar 2 ara öğün yapıp akşam kabak yemeyi düşünüyorum

slm kızlar dun pcye format attık.
driver da problem oldugu ıcın ınternete baglanamadık. daha yenı problemi çözdük. o yuzden gıremedım sımdıye kadar.

Doğum günün kutlu olsunn ..
Çook güzel bir sene geçirirsin umarım.
tşk ederim canım

doğum günün kutlu olsun nice senelere canım ...[/QUOTE]
sanada tşk ederim alevciğim

doğum günün kutlu olsun.
tşk ederim hoşgeldin aramıza

selllaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm elif nasılsın girmişsin ama sonra girmemişsin iyisindir umarım

bektarimi yiyim sodamı alıp geliyim

Ben bir uyarıda bulunayım o zaman Ececim hemen.
Yemeğin üstünden en az 1.5 2 saat geçmeden soda içme.
Sindirimi hızlandırıyor, kana daha çabuk geçmesini sağlıyor besinlerin.
Sonrasında yine hızlı bir şekilde ters yönde çalışan hormonumuz inisülin görevini yapmaya başlıyor ve o kandaki hızlı sindirilmiş besinler bir güzel depolanıyor.
Bu da yetmediği gibi ee sindirildi bitti ne olacak şimdi? Tabiki ortaya açlık çıkacak.
Ve acıkacaksın, tıpkı yüksek glisemik indseksli besinler tükettiğinde olduğu gibi.

Kendim istedim hala bi nektarimi yedim siteden çıkınca ...

Iyi ki üşenmişim o zaman..

Babam pcde şimdi bi ara gelecem kızlar ...

slm kızlarr nasılsınız elektrkler yoktu gıremedm bu saate kadr

sağol canım iyiyiz sen nasılsın dicem elktrikler yokmuş çok sinir oluorum elek.su olmadıgında ben..normal cukulata yeme bidahakine yaw diet ye bari:)

haplar konusuda gelince bilemiyorum kızlar elma kromu mesela doktorlarda öneriyor bazıları amerikadaki obezler benimde aklıma geldi haplar metabolizmayı sanırım harekete gecırıyor ama diette yapmak şart tabi kilo vermek için bende biraz şüpheciyim muhakkak o hapların bir yan tesiri olmalı.

slm kızlar dun pcye format attık.
driver da problem oldugu ıcın ınternete baglanamadık. daha yenı problemi çözdük. o yuzden gıremedım sımdıye kadar.
geçmiş olsun diyim o zaman :) hele ki böyle yapmak istediği bişey olupta pcde sorun vardiye yapamıyosa insan sinirleniyo bilirim.. hoşgeldin..
ay ayy çok tşk ederim annem iyiki doğurmuş beni ececğim evet hayatta çok şükür

bilgiler çok güzel ececiğim tşkler
:) allahım hayırlı ve uzun ömürler versin...
umarım sizlere de aktarmaya çalıştığım bilgiler hepimizin işine yarar..
Kendim istedim hala bi nektarimi yedim siteden çıkınca ...

Iyi ki üşenmişim o zaman..

Babam pcde şimdi bi ara gelecem kızlar ...
telefondan yazdım başını yanlış yazmışım.. üşendim diye içmemiştim biraz önce içtim canım benim..saol bilgilendirdiğin için..
slm kızlarr nasılsınız elektrkler yoktu gıremedm bu saate kadr

geçmiş olsuun..

bugün biraz kahvaltıda kaçırdım ama çokta kötü gitmiyorum sanki..canım şu aralar asitli şeyler içmek istiyo ben de kolaya falan engel olabilmek için soda içiyorum...

şeker ilavesizinden..

BİLGİLER İÇİN TŞK CANIM

tşk ederim canım

doğum günün kutlu olsun nice senelere canım ...
sanada tşk ederim alevciğim

tşk ederim hoşgeldin aramıza

slm elif nasılsın girmişsin ama sonra girmemişsin iyisindir umarım

HOŞBULDUK CANIM

arkadaşlar biliyorum eskiler sıkılmıştı konudan sizler daha baştan sıkıldınız paylaşım konusundan ama ben de takımı bi arada tutmak istiyorum..
Sonuçta hiçbirimiz 7/24 sitede olamayız ve paylaşım yapamayız ve gerçekten paylaşımın dengede durması zor..Bıraktığım anda dağıldı en son..

şimdilik iyi gidiyoruz örneğin.

diyorum ki bir kural koyalım..

şöyle birşey var takımımızda çalışanlar var. hepimizde ailelerimizle zaman geçrmek bazı sorumluluklarıızı yerine getirmek zorundayız..bence kişiye göre ayarlayalım günleri ..herkes daha çok ne zaman girebileceğini sınırlarını zorlayarak lütfen yazsın bir de bi liste yapalım alfabetik sıraya göre her 2 günün paylaşımlarını saysın günlük denk düşen paylaşım sayısı da en az 6 olsun...daha düşünecez tabi..fikirlerinizi söyleyin lütfen..

ayy canm walla benm aılem okadr cok sewıokı yemeyı ıcmeyı artk zor dayanıorum ınan bıde ananemler teyzmler hep yakn oturuorz oraya gıtsm ayrı guzl seler yaplmıs ewe gelsm annm zaten sureklı hamur ısı yapıo dıorum dıyettym yapmayn ama nerdeeeeeeee anlayan yokkı bnı

kızlar teyzem hasret gobegın gıtmıs bıraz dıo bnde hıssedıorum bırazck ınsallh cuma gunude tartı bunu dogrular sızın aranıza katılalı bugun 10 gun we 10 gndur ıı gıdıorum sayılr ıns hep aranzda olabılırım

iyi akşamlar herkese kahvaltıdan sonra menümün diğer yarısı

ara 14:00
1 elma,1 küçük armut

ara 16:30
6 adet kepekli çubuk kraker
1 light üçgen peynir
yeşilçay

akşam 18:30
4 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
yeşil salata
2 dilim denge ekmek

ara 21:00
3 diyet bisküvi
yeşilçay

spor: 40 dk leslie su:3lt (bütün gün wcdeydim)
bugünlük bu kadar yazınca epey çok görünüyooo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…