Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sehpanın üstünde bi kova üzüm var biraz yedim ama bıraksalar hepsini yerim kendime engel oluyorum ve yemiyorum

Sevgili kaptanım ben de bir fikir vereyim dedim tabi konuyu anlamışsam:)

Başlığa 1. mesaj yazdım mesela
Her mesajımda mesaj sayımı yazarsam hem kolay olur, hem de paylaşım yapan arkadaşlar ne kadar mesaj yazmış görüp ona göre kendilerini sıkı tutarlar

nihayet evdeyim.yorucu bir hafta sonuydu.

ben yokken buralar çok hareketlenmiş ya

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

bu arada doğum günün kutlu olsun canım....

hepinizi bir azimli gördüm çok mutlu oldum.bugün aynada sanki zayıflamışım gibi geldi.ay sizinle başarıyorum

cumaya birinci ben olurum inş kızlar...

şu spor saatinde bana da yardımcı olun...spor olmazsa bölgesel zayıflama çok zor.

bu arada bir süredir belim ve diz kapağım ağrıyor.bel kayması veya fıtık mı oldum acaba
bu hafta doktora gidip bir bakılayım.

ona uygun hareketler yaparım.aslında egzersizle zamanında kaslarımızı kuvvetlendirsek böyle problemlerle karşılaşmayız.

şimdilik iyi geceler....

yarın görüşmek ümidiyle

bu fikri ben de sevdim ....mesajları saymak kolay olur

kızlarr yaa sey sorcam bn smdı 75.900 oldum yaa cok buyuk basarı masllh onu nasıl gstercm cızelgmde bulamadm yaa

hoşbulduk canım tşk
buraya yazarak insan daha motive oluyor,aslında grupları hep takip ederdim okurdum başarı hikayelerini hep okurdum,ama eşim niye bilmem üye olmama izin vermezdi zor izin aldım.

Son düzenleme:
hasretcim çizelgy yptığın siteden şifrenle girip düzenleme yapıyorsun heralde . sonro kaydediyor mu bilmiyorum

ben de denemedm. bu cuma düşersem değiştireceğim.

Kapanış benden olmuş,açılışı da ben yapayım
günaaaaaaaaaaaaydın herkese

Günaydın çıtır adayları!!!
Nasılsınız bu gün bakalım?

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
bugün güne çok dinamik başladım saat 9:30 da kalktım önce sirkeli pekmezli ılık suyumu içtim
ve sonra bol ter atarak sporumu yaptım
duşumu aldım ve minik kuşumla kahvaltımızı yaptık

kahvaltı menüm :
9:30
1 bardak ılık sirkeli pekmezli su

10:45
1 çay bardağı süt
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta

kızlar sizin sporunuz nasıl gidiyor
kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama ben spora başlayalı sanki karnımdaki ve mide kısmımdaki yağlarda azalma oldu bunu farkedende eşim kıyafetlerimin artık karnıma oturmadığını söyledi ...........
spor yapılırken attığımız ter acaba yağ yakımından mı kaynaklanıyor :44:

:44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bide ben spora başlamadan önce içiyorum sirkeli suyumu sanırım öyle daha çok ter attırıyor
yada bana öyle geldi

Kapanış benden olmuş,açılışı da ben yapayım
günaaaaaaaaaaaaydın herkese
günaydınnn

Günaydın çıtır adayları!!!
günaydın şirineciğim kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın hafta sonu doğum günü nedeniyle çok şımardım herhalde kaçamak haddinden çoktu bugün tekrar düzenli diyete devam.. umarım cumaya kadar kilo vermiş olurum:26::26::26:

afiyet olsun alevciğim ne güzel spor yapıyorsun benm spora pek vaktim olmuyor yaa

canım ben de sabah spor yapmayı seviyorum.

ama okul var sabah çok erken de kalkamıyorum.bugün akşam 5 te başlayıp 6 da bitirecğm .7 de yemeğimi yerim.

spordan 2 sa sonra yemek gerekiyor heralde.
ara öğünde yiyemedim.
akşama kadar su da içmeliyim.okulda içemiyorum lvb gitmek istemiyorum.
bütün bunlra rağm kendimi mutlu ve umutlu hissediyorum.iyi ki varsınız canlarım.

kimse senin yazdığın paylaşım konusunda fikir yürütmemiş ececiğim bende anlamadım pek bence herkes kendi saysın yoksa sana zor olacak 1. mesaj 2. mesaj diye herkes kendisi yazarsa iyi olur biliyorum nasılsın der 1. mesj günaydın der 2. mesaj pek mantıklı olmasada en kolay sayma yöntemi budur diye düşünüyorum haftalıkta bi paylaşım sınırı olsun tabi bu benm fikrim en kolay sayma bu olacağı için böyle düşündüm

bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah:nesfit süt
ara ögün:3 tane erik
öğlen:1 tabak haslanmış patates yemeği 1 tabak yoğurt
ara öğün: 1paket eti form
akşamıda meyvayla geçiştirmeyi düşünüyorum hafta sonu çok kaçırdığım için cezalıyım

hasretcim çizelgy yptığın siteden şifrenle girip düzenleme yapıyorsun heralde . Sonro kaydediyor mu bilmiyorum

ben de denemedm. Bu cuma düşersem değiştireceğim.
bende yapmayı denedim ama olmadı çizelgem
günaydın çıtır adayları!!!

bende spora başlamak istiyorum,arkadaşım hamile olduğu için koşu bandını kullanmıyor,bu gün yarın eşi getircek bana gelsin başarım.
sirkeli su işe yarıyormu canım,günde ne kadar içiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…