- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.801
sehpanın üstünde bi kova üzüm var biraz yedim ama bıraksalar hepsini yerim kendime engel oluyorum ve yemiyorum
Sevgili kaptanım ben de bir fikir vereyim dedim tabi konuyu anlamışsam:)
Başlığa 1. mesaj yazdım mesela
Her mesajımda mesaj sayımı yazarsam hem kolay olur, hem de paylaşım yapan arkadaşlar ne kadar mesaj yazmış görüp ona göre kendilerini sıkı tutarlar
hoşbulduk canım tşknihayet evdeyim.yorucu bir hafta sonuydu.
ben yokken buralar çok hareketlenmiş ya
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
bu arada doğum günün kutlu olsun canım....
hepinizi bir azimli gördüm çok mutlu oldum.bugün aynada sanki zayıflamışım gibi geldi.ay sizinle başarıyorum
cumaya birinci ben olurum inş kızlar...
şu spor saatinde bana da yardımcı olun...spor olmazsa bölgesel zayıflama çok zor.
Kapanış benden olmuş,açılışı da ben yapayım
günaaaaaaaaaaaaydın herkese
Günaydın çıtır adayları!!!
Nasılsınız bu gün bakalım?
günaydınnnKapanış benden olmuş,açılışı da ben yapayım
günaaaaaaaaaaaaydın herkese
günaydın şirineciğim kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın hafta sonu doğum günü nedeniyle çok şımardım herhalde kaçamak haddinden çoktu bugün tekrar düzenli diyete devam.. umarım cumaya kadar kilo vermiş olurum:26::26::26:Günaydın çıtır adayları!!!
afiyet olsun alevciğim ne güzel spor yapıyorsun benm spora pek vaktim olmuyor yaagünaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
bugün güne çok dinamik başladım saat 9:30 da kalktım önce sirkeli pekmezli ılık suyumu içtim
ve sonra bol ter atarak sporumu yaptım
duşumu aldım ve minik kuşumla kahvaltımızı yaptık
kimse senin yazdığın paylaşım konusunda fikir yürütmemiş ececiğim bende anlamadım pek bence herkes kendi saysın yoksa sana zor olacak 1. mesaj 2. mesaj diye herkes kendisi yazarsa iyi olur biliyorum nasılsın der 1. mesj günaydın der 2. mesaj pek mantıklı olmasada en kolay sayma yöntemi budur diye düşünüyorum haftalıkta bi paylaşım sınırı olsun tabi bu benm fikrim en kolay sayma bu olacağı için böyle düşündümarkadaşlar biliyorum eskiler sıkılmıştı konudan sizler daha baştan sıkıldınız paylaşım konusundan ama ben de takımı bi arada tutmak istiyorum..
Sonuçta hiçbirimiz 7/24 sitede olamayız ve paylaşım yapamayız ve gerçekten paylaşımın dengede durması zor..Bıraktığım anda dağıldı en son..
şimdilik iyi gidiyoruz örneğin.
diyorum ki bir kural koyalım..
şöyle birşey var takımımızda çalışanlar var. hepimizde ailelerimizle zaman geçrmek bazı sorumluluklarıızı yerine getirmek zorundayız..bence kişiye göre ayarlayalım günleri ..herkes daha çok ne zaman girebileceğini sınırlarını zorlayarak lütfen yazsın bir de bi liste yapalım alfabetik sıraya göre her 2 günün paylaşımlarını saysın günlük denk düşen paylaşım sayısı da en az 6 olsun...daha düşünecez tabi..fikirlerinizi söyleyin lütfen..
bende yapmayı denedim ama olmadı çizelgemhasretcim çizelgy yptığın siteden şifrenle girip düzenleme yapıyorsun heralde . Sonro kaydediyor mu bilmiyorum
ben de denemedm. Bu cuma düşersem değiştireceğim.
günaydın çıtır adayları!!!
bende spora başlamak istiyorum,arkadaşım hamile olduğu için koşu bandını kullanmıyor,bu gün yarın eşi getircek bana gelsin başarım.günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
bugün güne çok dinamik başladım saat 9:30 da kalktım önce sirkeli pekmezli ılık suyumu içtim
ve sonra bol ter atarak sporumu yaptım
duşumu aldım ve minik kuşumla kahvaltımızı yaptık
sirkeli su işe yarıyormu canım,günde ne kadar içiyorsun.kızlar sizin sporunuz nasıl gidiyor
kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama ben spora başlayalı sanki karnımdaki ve mide kısmımdaki yağlarda azalma oldu bunu farkedende eşim kıyafetlerimin artık karnıma oturmadığını söyledi ...........
Spor yapılırken attığımız ter acaba yağ yakımından mı kaynaklanıyor :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44:
Kızlar bide ben spora başlamadan önce içiyorum sirkeli suyumu sanırım öyle daha çok ter attırıyor
yada bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?