Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh ah alevciğim kosu bandında yürümeye bir türlü başlayamadım. Ama dün ıtibariyle oklava hareketıne başladım 100 defa. Tabii cardioda yapmak gerek.
Ben de iyiyim çok şükür. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah sevdiklerinle bir ömür mutlu olmanı nasip etsin aslıcığım. İnşallah cuma günü tartıda hepimiz en az -1 kg görürüz...
Aslıcığım akşamı meyveyle geçiştirmek yerine salata ve çorba yıyebilirsin bence. sonuçta meyvelerde de şeker var.
bende spora başlamak istiyorum,arkadaşım hamile olduğu için koşu bandını kullanmıyor,bu gün yarın eşi getircek bana gelsin başarım.
Canım koşu bandı çok işe yarıyor gerçekten. Allah'ın izniyle ben de bu gün başlayacağım.

bunu geçen sefer düşünmüştüm bu sefer neden düşünemedim acaba evet doğru..o zaman böyle yapalım..

bu arada hoşgeldin prensesim....yüzünü gören cennetlik, burada görende

Şimdiye kadar olan menüm:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk ndan biraz fazla peynir
domates, salatalık, maydonoz
1,5 dilim tahıl ekmeği
3 fincan şekersiz çay
Ara:
1 küçük elma

şimdiye kadar olan menüm:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk ndan biraz fazla peynir
domates, salatalık, maydonoz
1,5 dilim tahıl ekmeği
3 fincan şekersiz çay
ara:
1 küçük elma

hafif ve sağlıklı beslenmişsin,benimde şu elma diyeti bitsin bu tarz bir diyet yapcam.

sabah:az peynir labneydi 1 zeytin yarım domates 1 poğaca
ara bi bardak süt 4 kepekli püsküviii ve bir muz
daha öğle yemegı yıyemedım yaw of köfteleri bekliom eritimde yapcam yada corba içerim..

hafif ve sağlıklı beslenmişsin,benimde şu elma diyeti bitsin bu tarz bir diyet yapcam.
Kayukayu elma diyetini ne kadar zamandan beri yapıyorsun ve kaç kılo verdin?
Bir de canım ismin neydi? Sakıncası yoksa sana isminle hitap etsek kayu kayu demek biraz acaip oluyor da.

sabah:az peynir labneydi 1 zeytin yarım domates 1 poğaca
ara bi bardak süt 4 kepekli püsküviii ve bir muz
daha öğle yemegı yıyemedım yaw of köfteleri bekliom eritimde yapcam yada corba içerim..

Gayet güzel bir menü şimdiye kadar. Öğle yemeği için de bekleme bence kıymayı onu akşam yapar yersin şimdi çorban varsa onu iç canım.

Son düzenleme:
Ben de iyiyim çok şükür. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah sevdiklerinle bir ömür mutlu olmanı nasip etsin aslıcığım. İnşallah cuma günü tartıda hepimiz en az -1 kg görürüz...

Aslıcığım akşamı meyveyle geçiştirmek yerine salata ve çorba yıyebilirsin bence. sonuçta meyvelerde de şeker var.

tşk ederim canım allah hepimize nasip etsin:9 inş 1 kilo vermiş görünürüm :26: evde çorba yok ve ben evde en az 7 buçukta oluyorum çorba yaptım yedim derken akşam yemeğim çok geç saate kalır hem benm yediğim meyvelerin şeker oranları az oluyor genelde önerin için sağol tatlım

kızlarilk mesajda mesaj sayısını yazmayı unutmuşum özür dilerim..

annem evde yok ama her an basabilir nedense sinir oluyo benim pc başında olmama ders çalışırken bile inanmıyo oyun oynuyosundur diyo bi de yaa..

neyse bugün sabah kahvaltı yapmadım bi zihin açıcı ilaç var portakallı o.

birazda su..he bi de arkadaşım küçük keklerden almış onun yarısından daha azdı yediğim..

öğle. kabak yemeği 3 kaşık yoğurt..

şimdilik bu kadar akşam gelebilirmiyim bilmiyorum olmadı telefondan girerim

slm bayanlar şimdiye kadarki menümü yazayım

sabah 8.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim denge ekmeği
bir tutam maydonoz,1 dal marul
1 fincan sekersiz çay

ara 10.20
1 elma

öğle 12.15 ( işte oluyorum yemekhanede ne çıkarsa)
2,5 yk pilav
4 kaşık barbunya
1 çay bardağı kayısı hoşafı

kızlar bugün bi arkadaşım bana sen yazıda iyisin kitap yazsana dedi :) ama böyle giderse 1.si aşk 2.si diyet kitabı olacak valla düşünmeye başladım ama ne olur bilmiyorum..

sizlerden büyük ilham alıyorum paylaşmak istedim.. vazgeçerim büyük ihtimal ama başka planlarım var da neden olmasın diye düşündüm..

özellikle diyet kitabında başarılı olurum herhalde araştırmadığım şey kalmayacak yakında :)

FATMA CANIM,BU GÜN 3. GÜNÜM BAKALIM CUMAYA NE OLACAK.
kabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz,ben hiç sevmem kabağı .

ilk diyet kitabını çıkar,çok tutuluyor diyet kitapları

Son düzenleme:
selam kızlar yeniden öğlenleyin çorba içtim bir tane tam tahıllı bi dilim ekmek birde yarım bardak diet cola ve bir poçee yedim..

akşamada kadın budu köfte yapçem de yanına patatesleri kızartmıyım diorum haşlıorum şuanda iyi yapıyorum dimi iyi yapıyorum iyi :)

Hımm anladım canım. Dogru diyorsun geç yemek de kötü. Tabi sen kendi programına göre hazırlıyorsun.Şimdiden afiyet olsun.

Ececiğim anneler herzaman haklıdır. Bu gerçekten böyle. Hep derler ya sen beni şimdi değil anne olunca anlarsın diye. O kadar doğru ki. Ben annemi anne olunca anladım.
Menün de hiç bir şey yok neredeyse ececik. Böyle olmaz. Kahvaltı Şart gerçi bunları benim sana söylememin bi anlamı yok çünkü sen de hepsini biliyorsun... Değil mi?

sen kaç kilodan kaç kioya indin başarılı oldumu peki araştırmaların canım?

Şimdiye kadar olan menün süper
İlk önce diyet kitabı yaz bence de. Bu obezite denen şey gün geçtikçe artıyor ve 10 yıl içinde diyet kitaplarına olan ilgi bir hayli fazla olacaktır.
FATMA CANIM,BU GÜN 3. GÜNÜM BAKALIM CUMAYA NE OLACAK.

Memnun oldum Fatma'cığım. Ben de Betül. Haydi bakalım inşallah istediğin sonucu alırsın.

canlarım nasılsınız bakıım ???? sabah 8 bucuk da kalktım yarım saatlık bı yuruyus yaptım ardından 1 dılm kepek ekmegı domates salata yesılcay we bıkac kere de patats kızartmasndan aldm oglen yok ara ogun yok malesf dısardaydm yıyemedm cok azcık smıt yedım yarım bıle dııl smdı de ewe geldm 4 kasık kısır we ızgara tawuk yedım 8 9 gbı de meywe yerım gunu tamamlamıs olurum bugun bırı daha dedı ayflamıssın dıe bıde cuma gunu tartıda - gormessem aglarım kızlaaaaaaar solemeyı unutuodum bıde yarın gece nısanlım gelıo 1 gun durup gtck cooook ozledım

betül teşekkür ederim yorumun için dikkat etmeye çalışıyorum tek kaldığım için kolay oluyo kendim pişirip kendim yiyorum diyetimi bozacak etrafda etkenlerde yok tek etken nefsimmmm şimdilik ona yenilmiyorum 3-4 gün içinde regl olcam inşallah böyle devam eder

1.msj

mesajları saymaya akşam başladım.yine spor yapamadım ama 1 sa yürüdüm.
6.30 da yemek yedim . karnıyarık ama kızartmadan .fırında pişmiş oldu patlıcanlar

akşam süt içerim.tarçınlı :44:
aslında süt bani çok şişiriyor ama seviyorum.

şimdilik çıkıyorum. sonra görüşürüz

slmlarrr ben yemeğimi yedim sanırım herkes yemek v.s işlerle uğraşıyo

15:30 da
5 kepekli çubuk
1 light üçgen peynr
yeşilçay

akşam 19.00
4 yk patlıcan yemeği
4 yk light yoğurt
1 dilim denge ekm
yağsız yeşil salata

gece sadece yeşilçay içip yatcam, spor olarak bugün 45 dk fitness yaptım 3lt ye yakın su yatana kadar 3 e tamamlanırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…