- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.821
Ahh ah alevciğim kosu bandında yürümeye bir türlü başlayamadım. Ama dün ıtibariyle oklava hareketıne başladım 100 defa. Tabii cardioda yapmak gerek.kızlar sizin sporunuz nasıl gidiyor
kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama ben spora başlayalı sanki karnımdaki ve mide kısmımdaki yağlarda azalma oldu bunu farkedende eşim kıyafetlerimin artık karnıma oturmadığını söyledi ...........
spor yapılırken attığımız ter acaba yağ yakımından mı kaynaklanıyor :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar bide ben spora başlamadan önce içiyorum sirkeli suyumu sanırım öyle daha çok ter attırıyor
yada bana öyle geldi
Ben de iyiyim çok şükür. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah sevdiklerinle bir ömür mutlu olmanı nasip etsin aslıcığım. İnşallah cuma günü tartıda hepimiz en az -1 kg görürüz...günaydın şirineciğim kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın hafta sonu doğum günü nedeniyle çok şımardım herhalde kaçamak haddinden çoktu bugün tekrar düzenli diyete devam.. umarım cumaya kadar kilo vermiş olurum:26::26::26:
Aslıcığım akşamı meyveyle geçiştirmek yerine salata ve çorba yıyebilirsin bence. sonuçta meyvelerde de şeker var.bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah:nesfit süt
ara ögün:3 tane erik
öğlen:1 tabak haslanmış patates yemeği 1 tabak yoğurt
ara öğün: 1paket eti form
akşamıda meyvayla geçiştirmeyi düşünüyorum hafta sonu çok kaçırdığım için cezalıyım
Canım koşu bandı çok işe yarıyor gerçekten. Allah'ın izniyle ben de bu gün başlayacağım.bende spora başlamak istiyorum,arkadaşım hamile olduğu için koşu bandını kullanmıyor,bu gün yarın eşi getircek bana gelsin başarım.
Sevgili kaptanım ben de bir fikir vereyim dedim tabi konuyu anlamışsam:)
Başlığa 1. mesaj yazdım mesela
Her mesajımda mesaj sayımı yazarsam hem kolay olur, hem de paylaşım yapan arkadaşlar ne kadar mesaj yazmış görüp ona göre kendilerini sıkı tutarlar
şimdiye kadar olan menüm:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk ndan biraz fazla peynir
domates, salatalık, maydonoz
1,5 dilim tahıl ekmeği
3 fincan şekersiz çay
ara:
1 küçük elma
Kayukayu elma diyetini ne kadar zamandan beri yapıyorsun ve kaç kılo verdin?hafif ve sağlıklı beslenmişsin,benimde şu elma diyeti bitsin bu tarz bir diyet yapcam.
sabah:az peynir labneydi 1 zeytin yarım domates 1 poğaca
ara bi bardak süt 4 kepekli püsküviii ve bir muz
daha öğle yemegı yıyemedım yaw of köfteleri bekliom eritimde yapcam yada corba içerim..
FATMA CANIM,BU GÜN 3. GÜNÜM BAKALIM CUMAYA NE OLACAK.kayukayu elma diyetini ne kadar zamandan beri yapıyorsun ve kaç kılo verdin?
Bir de canım ismin neydi? Sakıncası yoksa sana isminle hitap etsek kayu kayu demek biraz acaip oluyor da.
gayet güzel bir menü şimdiye kadar. öğle yemeği için de bekleme bence kıymayı onu akşam yapar yersin şimdi çorban varsa onu iç canım.
kabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz,ben hiç sevmem kabağı .kızlarilk mesajda mesaj sayısını yazmayı unutmuşum özür dilerim..
Annem evde yok ama her an basabilir nedense sinir oluyo benim pc başında olmama ders çalışırken bile inanmıyo oyun oynuyosundur diyo bi de yaa..
Neyse bugün sabah kahvaltı yapmadım bi zihin açıcı ilaç var portakallı o.
Birazda su..he bi de arkadaşım küçük keklerden almış onun yarısından daha azdı yediğim..
öğle. Kabak yemeği 3 kaşık yoğurt..
şimdilik bu kadar akşam gelebilirmiyim bilmiyorum olmadı telefondan girerim
kızlar bugün bi arkadaşım bana sen yazıda iyisin kitap yazsana dedi :) ama böyle giderse 1.si aşk 2.si diyet kitabı olacak valla düşünmeye başladım ama ne olur bilmiyorum..
Sizlerden büyük ilham alıyorum paylaşmak istedim.. Vazgeçerim büyük ihtimal ama başka planlarım var da neden olmasın diye düşündüm..
özellikle diyet kitabında başarılı olurum herhaldeAraştırmadığım şey kalmayacak yakında :)
Hımm anladım canım. Dogru diyorsun geç yemek de kötü. Tabi sen kendi programına göre hazırlıyorsun.Şimdiden afiyet olsun.tşk ederim canım allah hepimize nasip etsin:9 inş 1 kilo vermiş görünürüm :26: evde çorba yok ve ben evde en az 7 buçukta oluyorum çorba yaptım yedim derken akşam yemeğim çok geç saate kalır hem benm yediğim meyvelerin şeker oranları az oluyor genelde önerin için sağol tatlım
kızlarilk mesajda mesaj sayısını yazmayı unutmuşum özür dilerim..
annem evde yok ama her an basabilir nedense sinir oluyo benim pc başında olmama ders çalışırken bile inanmıyo oyun oynuyosundur diyo bi de yaa..
neyse bugün sabah kahvaltı yapmadım bi zihin açıcı ilaç var portakallı o.
birazda su..he bi de arkadaşım küçük keklerden almış onun yarısından daha azdı yediğim..
öğle. kabak yemeği 3 kaşık yoğurt..
şimdilik bu kadar akşam gelebilirmiyim bilmiyorum olmadı telefondan girerim
kızlar bugün bi arkadaşım bana sen yazıda iyisin kitap yazsana dedi :) ama böyle giderse 1.si aşk 2.si diyet kitabı olacak valla düşünmeye başladım ama ne olur bilmiyorum..
sizlerden büyük ilham alıyorum paylaşmak istedim.. vazgeçerim büyük ihtimal ama başka planlarım var da neden olmasın diye düşündüm..
özellikle diyet kitabında başarılı olurum herhaldearaştırmadığım şey kalmayacak yakında :)
Şimdiye kadar olan menün süperslm bayanlar şimdiye kadarki menümü yazayım
sabah 8.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim denge ekmeği
bir tutam maydonoz,1 dal marul
1 fincan sekersiz çay
ara 10.20
1 elma
öğle 12.15 ( işte oluyorum yemekhanede ne çıkarsa)
2,5 yk pilav
4 kaşık barbunya
1 çay bardağı kayısı hoşafı
İlk önce diyet kitabı yaz bence de. Bu obezite denen şey gün geçtikçe artıyor ve 10 yıl içinde diyet kitaplarına olan ilgi bir hayli fazla olacaktır.kızlar bugün bi arkadaşım bana sen yazıda iyisin kitap yazsana dedi :) ama böyle giderse 1.si aşk 2.si diyet kitabı olacak valla düşünmeye başladım ama ne olur bilmiyorum..
sizlerden büyük ilham alıyorum paylaşmak istedim.. vazgeçerim büyük ihtimal ama başka planlarım var da neden olmasın diye düşündüm..
özellikle diyet kitabında başarılı olurum herhaldearaştırmadığım şey kalmayacak yakında :)
FATMA CANIM,BU GÜN 3. GÜNÜM BAKALIM CUMAYA NE OLACAK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?