Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimsecikler yok sohbet için,gideyim bari ütü yapayım.
Benim de ütü yapmam lazım. Yine birikti bir sürü sevmiyorum ütü yapmayı.
İyi yapıyorsun canım. Rahmi gibi olmuş aynı. iyi yapıyorum di mi iyi yapıyorum iyi...
Gözün aydın şimdiden Hasret'ciğim. Menü de biraz olmamış gibi sanki. Gerçi açıklamanı yapmışsın dışarıdaymışsın ama sonra kurtarmışsın. İnşallah tartıda da aşağı rakamları görürsün canım.

Rica ederim canım. Aman regl dönemlerinde tatlı krizlerine dikkat et.

arkadaşlar bazılarınız epey bi kilo vermişsiniz tebrik ederimm
cuma zayıflama yarışmalarıyla mı verdiniz yoksa başka bişeyler mi denediniz bide uzun sürdümü
ben çok zor kilo veriyorumda bu sefer nolcak bakalım gerçi şuan ki kilom tam yerleşmemiş 5-6 aylık yeni kilolar

kabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz,ben hiç sevmem kabağı .
ilk diyet kitabını çıkar,çok tutuluyor diyet kitapları
annem patates kabak domates bunları birlikte haşlıyo işte canım ben seviyorum..bazen çoook az etde koyuyo bazende azıcık pirinç veya bulgur katıyor..
hmm saol canım önerin için
hmm ama bazen özgüvenim o kadar sarsılıyor ki anlatamam hadi bugün haklıydı bunu kabulleniyim ama bazen de aşırıya kaçıyo..bi hurç fermuarı bozuktu ama ben çekerken bozuldu diye bıçakla geldi yanıma kadın tamam korkıyım diye ama insan ister istemez soğuyo yani..nasihatilerin için ve ilgine çook teşekkür ederim çıtırım
menü içinde evde bi tek ben dikkat ediyorum annem sabah kahvaltı ediyorum okulda da ara yiyorum diye söyleniyoud bıraktım elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum ama..hiç umurlarına gelmiyo e bende ki de can yani..
sen kaç kilodan kaç kioya indin başarılı oldumu peki araştırmaların canım?
evet canım uygulayabildiğim zamanlar da işime yaradı ama şu sıralar toparlayamadım gitti ..69,5le başladım 64,6dım cuma günü..
İlk önce diyet kitabı yaz bence de. Bu obezite denen şey gün geçtikçe artıyor ve 10 yıl içinde diyet kitaplarına olan ilgi bir hayli fazla olacaktır.
teşekkür ederim çıtırım önerin için

oh oh maşallah .. hadi gözün aydın ...umarım çok güzel olur herşey

Son düzenleme:
off kızlar vallaben bu kadar yoğun olduğuma inanamıyorum böyle giderse pes etmek zorunda kalıcam..bu ayın 24ünde telefondan internetim biticek..acaba 1-2 hafta sonra kaptanlığı geçici olarak bıraksam da izine mi çıksam kaptanlıktan istifa etmek istemiyorum seviyorum olmadı biriniz alırsınız izinli olduğum zamanlar ben cuma günü o kiiye listeyi hazırlarım o da paylaşıma verir..

hiç istemiyorum aslında yaa ama paylaşımda bulunmamak çıldırtıyo beni

anca 5. mesajı yazıyorum şu halime bakın..

ayy ay içimde bi sıkıntı var ama bilemedim..

bizim takımda kaç öğretmen var şimdi yaa sayamadım bi :)

isimleri de ezerleyemedim

ee neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ..

Son düzenleme:
öğretmenlerden biri benim ismim ayşee
hmm memnun oldum ben de ece :) ben daha öğrenciyim öğretmenliği geçtiğimiz yaz başına kadar düşünüyodum hala birçok kişi benimöğretmenlikte kararlı olduğumu sanıyo ama ben reklamcılık istiyorum tabi belli olmaz edebiyat öğretmenliği de bir seçenek :)
Kızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.

eet canım en eski benim sonra maway sonra alew geliyo :) ama eskiler de yakında gelir takıma bir bir izinli olan 3 kişi var onları nereye sığdırıcam acaba bak üye alırken hiç düşünmemiştim :)buluruz bi yer yaaa. :)

Son düzenleme:
4.msj

bugün tv de diyetisyen , kabızlık sorunu olan elma ve muzdan uzak duracak demiş.

ay ben ara öğünlerde hep elma yiyorum okulda ..
kolay oluyor yemesi...

bu akşamlık birisi mesajları not edebilri mi misafir geldi de gelmeye çalışıcam tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…