- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.841
Benim de ütü yapmam lazım. Yine birikti bir sürü sevmiyorum ütü yapmayı.Kimsecikler yok sohbet için,gideyim bari ütü yapayım.
İyi yapıyorsun canım. Rahmi gibi olmuş aynı. iyi yapıyorum di mi iyi yapıyorum iyi...selam kızlar yeniden öğlenleyin çorba içtim bir tane tam tahıllı bi dilim ekmek birde yarım bardak diet cola ve bir poçee yedim..
akşamada kadın budu köfte yapçem de yanına patatesleri kızartmıyım diorum haşlıorum şuanda iyi yapıyorum dimi iyi yapıyorum iyi :)
Gözün aydın şimdiden Hasret'ciğim. Menü de biraz olmamış gibi sanki. Gerçi açıklamanı yapmışsın dışarıdaymışsın ama sonra kurtarmışsın. İnşallah tartıda da aşağı rakamları görürsün canım.canlarım nasılsınız bakıım ???? sabah 8 bucuk da kalktım yarım saatlık bı yuruyus yaptım ardından 1 dılm kepek ekmegı domates salata yesılcay we bıkac kere de patats kızartmasndan aldm oglen yok ara ogun yok malesf dısardaydm yıyemedm cok azcık smıt yedım yarım bıle dııl smdı de ewe geldm 4 kasık kısır we ızgara tawuk yedım 8 9 gbı de meywe yerım gunu tamamlamıs olurum bugun bırı daha dedı ayflamıssın dıe bıde cuma gunu tartıda - gormessem aglarımkızlaaaaaaar solemeyı unutuodum bıde yarın gece nısanlım gelıo 1 gun durup gtck cooook ozledım
betül teşekkür ederim yorumun için dikkat etmeye çalışıyorum tek kaldığım için kolay oluyo kendim pişirip kendim yiyorum diyetimi bozacak etrafda etkenlerde yok tek etken nefsimmmm şimdilik ona yenilmiyorum 3-4 gün içinde regl olcam inşallah böyle devam eder
annem patates kabak domates bunları birlikte haşlıyo işte canım ben seviyorum..bazen çoook az etde koyuyo bazende azıcık pirinç veya bulgur katıyor..kabak yemeğini nasıl yapıyorsunuz,ben hiç sevmem kabağı .
ilk diyet kitabını çıkar,çok tutuluyor diyet kitapları
hmm ama bazen özgüvenim o kadar sarsılıyor ki anlatamam hadi bugün haklıydı bunu kabulleniyim ama bazen de aşırıya kaçıyo..bi hurç fermuarı bozuktu ama ben çekerken bozuldu diye bıçakla geldi yanıma kadın tamam korkıyım diye ama insan ister istemez soğuyo yani..Ececiğim anneler herzaman haklıdır. Bu gerçekten böyle. Hep derler ya sen beni şimdi değil anne olunca anlarsın diye. O kadar doğru ki. Ben annemi anne olunca anladım.
Menün de hiç bir şey yok neredeyse ececik. Böyle olmaz. Kahvaltı Şart gerçi bunları benim sana söylememin bi anlamı yok çünkü sen de hepsini biliyorsun... Değil mi?
evet canım uygulayabildiğim zamanlar da işime yaradı ama şu sıralar toparlayamadım gitti ..69,5le başladım 64,6dım cuma günü..sen kaç kilodan kaç kioya indin başarılı oldumu peki araştırmaların canım?
teşekkür ederim çıtırım önerin içinİlk önce diyet kitabı yaz bence de. Bu obezite denen şey gün geçtikçe artıyor ve 10 yıl içinde diyet kitaplarına olan ilgi bir hayli fazla olacaktır.
canlarım nasılsınız bakıım ???? sabah 8 bucuk da kalktım yarım saatlık bı yuruyus yaptım ardından 1 dılm kepek ekmegı domates salata yesılcay we bıkac kere de patats kızartmasndan aldm oglen yok ara ogun yok malesf dısardaydm yıyemedm cok azcık smıt yedım yarım bıle dııl smdı de ewe geldm 4 kasık kısır we ızgara tawuk yedım 8 9 gbı de meywe yerım gunu tamamlamıs olurum bugun bırı daha dedı ayflamıssın dıe bıde cuma gunu tartıda - gormessem aglarımkızlaaaaaaar solemeyı unutuodum bıde yarın gece nısanlım gelıo 1 gun durup gtck cooook ozledım
ayy ay içimde bi sıkıntı var ama bilemedim..
bizim takımda kaç öğretmen var şimdi yaa sayamadım bi :)
isimleri de ezerleyemedim
ee neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ..
seninde ilk haftanmı cnm benim 3.günümKızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.
hmm memnun oldum ben de ece :) ben daha öğrenciyim öğretmenliği geçtiğimiz yaz başına kadar düşünüyodum hala birçok kişi benimöğretmenlikte kararlı olduğumu sanıyo ama ben reklamcılık istiyorum tabi belli olmaz edebiyat öğretmenliği de bir seçenek :)öğretmenlerden biri benim ismim ayşee
Kızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.
seninde ilk haftanmı cnm benim 3.günüm
aynı gün gelmişisiz canım.
evet ikiniz aynı gün geldiniz..aynı gün gelmişisiz canım.
2.msj
ben de öğretmenim ece... ismim derya....
3.msj
bir hafta oldu takıma yeni katıldım sayılır.
ama beni çok motive etti
Kızlar çok yorgunum erken uyumaya gidiyorum,herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?