- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.861
1 saat yürümüşsün daha ne olsun canım. Menu de guzel.1.msj
mesajları saymaya akşam başladım.yine spor yapamadım ama 1 sa yürüdüm.
6.30 da yemek yedim . karnıyarık ama kızartmadan .fırında pişmiş oldu patlıcanlar
akşam süt içerim.tarçınlı :44:
aslında süt bani çok şişiriyor ama seviyorum.
şimdilik çıkıyorum. sonra görüşürüz
Maşallah Ayser'ciğim. Menü çok güzel. Spor da yapmışsın. Kilolar birer ikişer gidecek bu istikrar karşısında.slmlarrr ben yemeğimi yedim sanırım herkes yemek v.s işlerle uğraşıyo
15:30 da
5 kepekli çubuk
1 light üçgen peynr
yeşilçay
akşam 19.00
4 yk patlıcan yemeği
4 yk light yoğurt
1 dilim denge ekm
yağsız yeşil salata
gece sadece yeşilçay içip yatcam, spor olarak bugün 45 dk fitness yaptım 3lt ye yakın su yatana kadar 3 e tamamlanırrr
İyiyım hamdolsun Fatma'cığım. Sen nasılsın, Ütü işini bitirdin mi?Mesaj 5
betülcüm nasılsın
branşınız neydi ben rehber öğretmenim daha 1 aylık2.msj
ben de öğretmenim ece... ismim derya....
Canım benim üzülme annen de öyle yapmak istememiştir muhakkak bir anlık boşluğuna gelmiştir. Rica ederim canım ne demek. Estağfirullah nasihat demeyelim de tecrübe ettiğim şeyler diyelim.hmm ama bazen özgüvenim o kadar sarsılıyor ki anlatamam hadi bugün haklıydı bunu kabulleniyim ama bazen de aşırıya kaçıyo..bi hurç fermuarı bozuktu ama ben çekerken bozuldu diye bıçakla geldi yanıma kadın tamam korkıyım diye ama insan ister istemez soğuyo yani..nasihatilerin için ve ilgine çook teşekkür ederim çıtırım
menü içinde evde bi tek ben dikkat ediyorum annem sabah kahvaltı ediyorum okulda da ara yiyorum diye söyleniyoud bıraktım elimden geldiğince devam etmeye çalışıyorum ama..hiç umurlarına gelmiyo e bende ki de can yani..
Ben bu gün yine koşu bandına başlayamadım Ece'cik. Ne yapacağız?ayy ay içimde bi sıkıntı var ama bilemedim..
bizim takımda kaç öğretmen var şimdi yaa sayamadım bi :)
isimleri de ezerleyemedim
ee neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ..
Ben takıma gireli iki hafta olacak cuma günü.Kızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.
Kızlar çok yorgunum erken uyumaya gidiyorum,herkese iyi geceler.
5.msj
sınıf öğretmeniyim canım 15 yılık
o 3lt suyu ne zaman içtin ben bugün hiç içemedim
arkadaşlar ben çıkıyorum eşimle telden görüşüp yatcam hepinize iyi gecelerrr yarın görüşmek üzere
6.msj
hepinize iyi geceler
ben de çıktım yarın görüşürüz inş
yarın msj saymaya birden mi başlayacağız ,yoksa böyle devam edecek mi
4.msj
bugün tv de diyetisyen , kabızlık sorunu olan elma ve muzdan uzak duracak demiş.
ay ben ara öğünlerde hep elma yiyorum okulda ..
kolay oluyor yemesi...
Kızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.
günaydınnn
günaydın şirineciğim kendi adıma ben iyiyim sen nasılsın hafta sonu doğum günü nedeniyle çok şımardım herhalde kaçamak haddinden çoktu bugün tekrar düzenli diyete devam.. umarım cumaya kadar kilo vermiş olurum:26::26::26:
afiyet olsun alevciğim ne güzel spor yapıyorsun benm spora pek vaktim olmuyor yaa
canım ben de sabah spor yapmayı seviyorum.
ama okul var sabah çok erken de kalkamıyorum.bugün akşam 5 te başlayıp 6 da bitirecğm .7 de yemeğimi yerim.
spordan 2 sa sonra yemek gerekiyor heralde.
ara öğünde yiyemedim.
akşama kadar su da içmeliyim.okulda içemiyorum lvb gitmek istemiyorum.
bütün bunlra rağm kendimi mutlu ve umutlu hissediyorum.iyi ki varsınız canlarım.
artık numaralandıracakmıyız msjları ....kimse senin yazdığın paylaşım konusunda fikir yürütmemiş ececiğim bende anlamadım pek bence herkes kendi saysın yoksa sana zor olacak 1. mesaj 2. mesaj diye herkes kendisi yazarsa iyi olur biliyorum nasılsın der 1. mesj günaydın der 2. mesaj pek mantıklı olmasada en kolay sayma yöntemi budur diye düşünüyorum haftalıkta bi paylaşım sınırı olsun tabi bu benm fikrim en kolay sayma bu olacağı için böyle düşündüm
bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
sabah:nesfit süt
ara ögün:3 tane erik
öğlen:1 tabak haslanmış patates yemeği 1 tabak yoğurt
ara öğün: 1paket eti form
akşamıda meyvayla geçiştirmeyi düşünüyorum hafta sonu çok kaçırdığım için cezalıyım
bende yapmayı denedim ama olmadı çizelgem
bende spora başlamak istiyorum,arkadaşım hamile olduğu için koşu bandını kullanmıyor,bu gün yarın eşi getircek bana gelsin başarım.
sirkeli su işe yarıyormu canım,günde ne kadar içiyorsun.
hadi bakalım sonuçları bekliyorum..Ahh ah alevciğim kosu bandında yürümeye bir türlü başlayamadım. Ama dün ıtibariyle oklava hareketıne başladım 100 defa. Tabii cardioda yapmak gerek.
oklava hareketi gerçekten faydalı canım bende yapıyorum belimde gerçekten farkedilir bi incelme oldu...
bu arada cardioda ne demek canım:44:
Ben de iyiyim çok şükür. Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah sevdiklerinle bir ömür mutlu olmanı nasip etsin aslıcığım. İnşallah cuma günü tartıda hepimiz en az -1 kg görürüz...
kız ben en az 1.5 istiyom...
hatta birincide ben olayım yaaa....
Aslıcığım akşamı meyveyle geçiştirmek yerine salata ve çorba yıyebilirsin bence. sonuçta meyvelerde de şeker var.
kız tesdüfünde böylesi yukarıya bende aynısını yazmıştım..
kalp kalbe karşıymış..
Canım koşu bandı çok işe yarıyor gerçekten. Allah'ın izniyle ben de bu gün başlayacağım.
elma diyetin nasıl kilo verdirebiliyomu faydasını gördünmü hiç canım...hafif ve sağlıklı beslenmişsin,benimde şu elma diyeti bitsin bu tarz bir diyet yapcam.
sabah:az peynir labneydi 1 zeytin yarım domates 1 poğaca
ara bi bardak süt 4 kepekli püsküviii ve bir muz
daha öğle yemegı yıyemedım yaw of köfteleri bekliom eritimde yapcam yada corba içerim..
Kayukayu elma diyetini ne kadar zamandan beri yapıyorsun ve kaç kılo verdin?
Bir de canım ismin neydi? Sakıncası yoksa sana isminle hitap etsek kayu kayu demek biraz acaip oluyor da.
ewet adını bende merak ettim yaaa...
Gayet güzel bir menü şimdiye kadar. Öğle yemeği için de bekleme bence kıymayı onu akşam yapar yersin şimdi çorban varsa onu iç canım.
kızlarilk mesajda mesaj sayısını yazmayı unutmuşum özür dilerim..
annem evde yok ama her an basabilir nedense sinir oluyo benim pc başında olmama ders çalışırken bile inanmıyo oyun oynuyosundur diyo bi de yaa..
neyse bugün sabah kahvaltı yapmadım bi zihin açıcı ilaç var portakallı o.
birazda su..he bi de arkadaşım küçük keklerden almış onun yarısından daha azdı yediğim..
öğle. kabak yemeği 3 kaşık yoğurt..
şimdilik bu kadar akşam gelebilirmiyim bilmiyorum olmadı telefondan girerim
slm bayanlar şimdiye kadarki menümü yazayım
sabah 8.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim denge ekmeği
bir tutam maydonoz,1 dal marul
1 fincan sekersiz çay
ara 10.20
1 elma
öğle 12.15 ( işte oluyorum yemekhanede ne çıkarsa)
2,5 yk pilav
4 kaşık barbunya
1 çay bardağı kayısı hoşafı
kızlar bugün bi arkadaşım bana sen yazıda iyisin kitap yazsana dedi :) ama böyle giderse 1.si aşk 2.si diyet kitabı olacak valla düşünmeye başladım ama ne olur bilmiyorum..
sizlerden büyük ilham alıyorum paylaşmak istedim.. vazgeçerim büyük ihtimal ama başka planlarım var da neden olmasın diye düşündüm..
özellikle diyet kitabında başarılı olurum herhaldearaştırmadığım şey kalmayacak yakında :)
selam kızlar yeniden öğlenleyin çorba içtim bir tane tam tahıllı bi dilim ekmek birde yarım bardak diet cola ve bir poçee yedim..
akşamada kadın budu köfte yapçem de yanına patatesleri kızartmıyım diorum haşlıorum şuanda iyi yapıyorum dimi iyi yapıyorum iyi :)
Hımm anladım canım. Dogru diyorsun geç yemek de kötü. Tabi sen kendi programına göre hazırlıyorsun.Şimdiden afiyet olsun.
Ececiğim anneler herzaman haklıdır. Bu gerçekten böyle. Hep derler ya sen beni şimdi değil anne olunca anlarsın diye. O kadar doğru ki. Ben annemi anne olunca anladım.
Menün de hiç bir şey yok neredeyse ececik. Böyle olmaz. Kahvaltı Şart gerçi bunları benim sana söylememin bi anlamı yok çünkü sen de hepsini biliyorsun... Değil mi?
canlarım nasılsınız bakıım ???? sabah 8 bucuk da kalktım yarım saatlık bı yuruyus yaptım ardından 1 dılm kepek ekmegı domates salata yesılcay we bıkac kere de patats kızartmasndan aldm oglen yok ara ogun yok malesf dısardaydm yıyemedm cok azcık smıt yedım yarım bıle dııl smdı de ewe geldm 4 kasık kısır we ızgara tawuk yedım 8 9 gbı de meywe yerım gunu tamamlamıs olurum bugun bırı daha dedı ayflamıssın dıe bıde cuma gunu tartıda - gormessem aglarımkızlaaaaaaar solemeyı unutuodum bıde yarın gece nısanlım gelıo 1 gun durup gtck cooook ozledım
betül teşekkür ederim yorumun için dikkat etmeye çalışıyorum tek kaldığım için kolay oluyo kendim pişirip kendim yiyorum diyetimi bozacak etrafda etkenlerde yok tek etken nefsimmmm şimdilik ona yenilmiyorum 3-4 gün içinde regl olcam inşallah böyle devam eder
1.msj
mesajları saymaya akşam başladım.yine spor yapamadım ama 1 sa yürüdüm.
6.30 da yemek yedim . karnıyarık ama kızartmadan .fırında pişmiş oldu patlıcanlar
akşam süt içerim.tarçınlı :44:
aslında süt bani çok şişiriyor ama seviyorum.
şimdilik çıkıyorum. sonra görüşürüz
slmlarrr ben yemeğimi yedim sanırım herkes yemek v.s işlerle uğraşıyo
15:30 da
5 kepekli çubuk
1 light üçgen peynr
yeşilçay
akşam 19.00
4 yk patlıcan yemeği
4 yk light yoğurt
1 dilim denge ekm
yağsız yeşil salata
gece sadece yeşilçay içip yatcam, spor olarak bugün 45 dk fitness yaptım 3lt ye yakın su yatana kadar 3 e tamamlanırrr
Benim de ütü yapmam lazım. Yine birikti bir sürü sevmiyorum ütü yapmayı.
İyi yapıyorsun canım. Rahmi gibi olmuş aynı. iyi yapıyorum di mi iyi yapıyorum iyi...
ütünün ne çok kalori yaktırdığını bi bilseniz haberlere bile çıktı en çok kalori yakan ev işiymiş ütü
Gözün aydın şimdiden Hasret'ciğim. Menü de biraz olmamış gibi sanki. Gerçi açıklamanı yapmışsın dışarıdaymışsın ama sonra kurtarmışsın. İnşallah tartıda da aşağı rakamları görürsün canım.
bencede
Rica ederim canım. Aman regl dönemlerinde tatlı krizlerine dikkat et.
yerleşmemişse tam olarak yağa dönüşmemiş demektir ..bence gayret edersen çabuk verirsin canım...arkadaşlar bazılarınız epey bi kilo vermişsiniz tebrik ederimm
cuma zayıflama yarışmalarıyla mı verdiniz yoksa başka bişeyler mi denediniz bide uzun sürdümü
ben çok zor kilo veriyorumda bu sefer nolcak bakalım gerçi şuan ki kilom tam yerleşmemiş 5-6 aylık yeni kilolar
benim bildiğim 2 tane ..ayy ay içimde bi sıkıntı var ama bilemedim..
bizim takımda kaç öğretmen var şimdi yaa sayamadım bi :)
isimleri de ezerleyemedim
ee neler yapıyorsunuz anlatın bakalım ..
öğretmenlerden biri benim ismim ayşee
Kızlar herkes yenimi bu takımda,en eskı kim aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?