Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

izinliler kim kaptan kızanım begüm D var peki ya gerisi...:44:

bu akşamlık birisi mesajları not edebilri mi misafir geldi de gelmeye çalışıcam tekrar..

mesajlar haftalık olsun kşlo bildiriminin altına mesaj sayısını da yazarız olur biter ..
yoksa böyle karışır bence..
iyi geceler cnm bende acayip motive oldum inşallah böyle devam eder en azından bayrama kadarr

ewet ya bayrama kadar biraz kilo verebilseydik çok süper olurdu..

5.msj
sınıf öğretmeniyim canım 15 yılık

ayrıca azminden dolayı tebrik ediyorum .çok iyi çalışıyorsun

o 3lt suyu ne zaman içtin ben bugün hiç içemedim

susuz olmaz hocam lütfen su konusuna biraz daha özen gösterelim olur mu

arkadaşlar ben bu akşam itibariyle regl olmuş bulunmaktayım ve karnım hem çok ağrıyo hemde çok şişti
acaba kiloma ne yönde etki edecek çok merak ediyorum
canım da çok tatlı çekiyor acaba ne yapsam ..
ay deli olucam yaa ayın en stresli dönemi mahvoldum tamda kilo vermeye başlamıştım

4.msj

bugün tv de diyetisyen , kabızlık sorunu olan elma ve muzdan uzak duracak demiş.

ay ben ara öğünlerde hep elma yiyorum okulda ..
kolay oluyor yemesi...
ne işse elma ve muz beni kabız yapmaz,tam tersi etki yapar.

bu günlerde ütü işim çok var,bu günde perdeleri yapcam.

günaydın kızlar bu sabah kendime tost yaptım birde yanına ufak domatiss sekersiz evi süpürdüm toz filan aldım şimdi gidim bi banyo yapım görüşürüz tatlişkolarım:)

günaydın kızlar şua msj konusunda ececim geldiğnde bize bilgi verirse sevinirim her gün 1. mesaj diyemi başlayacağız yoksa bir önceki günden devammı edeceğiz mesala dün akşam 8. msjsa bugün 9. msj diyemmi başlayacağız ? ve çoklu alıntı yaptığımızda o 1 msj yerinemi geçecek ?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
3. msj bugün sıfırdan başanıyorsa
9. msj dünden devam ediyorsa
kızlar kahvaltımı hergünki gibi nesfit sütle yaptım spor olarak iş yerime yürüyerek geldim evime uzaklığı (3.5km) benm yapabileceğim tek spor yürüyüş sanırım cumaya kadar her sabah yürüyerek geleceğim sporsuz olmuyor çünkü inş havalar böyle giderde bayrama kadar en az haftada 3 gün yrüyebilirim

arkadaşlar hepinize merhabalar...nasılsınız..
bende şimdi kahvaltımı yapıp yanınıza geldim ..
ee diyet ve sporlar nasıl gidiyo...

sabah 10:15 kalkış
1 bardak ılık sirke ve pekmezli su

saat11:00
sabah sporu-gerçi öğlen oldu sayılır ama neyse gene de spor sapordur demi :))

saat 12 kahvaltı
1 bardak süt
3 dilim domates
1 kk beyaz peynir

ne işse elma ve muz beni kabız yapmaz,tam tersi etki yapar.

bu günlerde ütü işim çok var,bu günde perdeleri yapcam.

ben de elma yiyince ters etki oluyo muz bazen kabızlık yapabiliyo bol suyla tüketirseniz hiçbiri sorun yapmıyo canlarım...

günaydın kızlar bu gün elma diyetinin 4. günü dayanamadım tartıldım sonuç süper ama tam sonuçu cuma yazacam.

bak bende sabırsızlanmaya başladım ..
sonuçlara göre belki bende deneyebilirim ..

günaydın kızlar bu sabah kendime tost yaptım birde yanına ufak domatiss sekersiz evi süpürdüm toz filan aldım şimdi gidim bi banyo yapım görüşürüz tatlişkolarım:)

maaşallah hamarat bacıma benim benim daha işlerim öylece duruyo ..
bende birazdan başlarım artık dipköşe girişirim..
kakılmıştır benim adım heryeri siler parlatırım ...
benim adım kakılmıştır ben her işi yaparım

:44:ewet ya bende merak ediyorum mesela ben dün gece sayfalar dolusu alıntı yaptım ve bir mesaj yerine saydım:44:

arkadaşlar ben bugün:
önce vücudu ısıtıp
30 defa oturup kalkma hareketi
50 yarım mekik
50 ayakta oklava
120 defa ip atladım
15 defa sandalyeye sırtını dayayıp oturup kalkma
50 çift taraflı basen
30 çift taraflı kalça
çalışması yaptım

7.msj ben de akşamdan devam mesaj saymaya

of of kızlar bu ne azim ya bir sürü hareket elma diyetleri ....

oooooo maşallah.....

çok iyi gidiyoruz ....bu hafta 1. lik bizde

kızlar şimdilik hergün 1. mesaj yazalım ..

bi de şu alıntılar olayı benim kafamı çok karıştırdı ama ben diyorum ki normalde nasılsa öyle olsun alıntılarla birlikte..yoksa çok karışabilir gibi geliyo..bi de zor olur sürekli 1-2 sayfa geri git alıntıla tekrar geri vs... sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

ben gelmeye çalışıcam kızlar ..

bugün de kahvaltım yoktu ama bi liste yaptım en geç perşembeye başlıyorum..

okulum diyetime engel olmayacak..

çook yorgunum çıtırlarım çok..öğle yemeğimi yiyimde dinleneyim biraz..

haftada 42 mesaj zorunlulğuyla olabilir haftalık sayım..her hafta birisi saysın paylaşımları..böyle de olabilir..günde en az 2 mesaj la hafta da toplam 42 mesaj yeterli olacaktır bence ama kendinizi bununla sınırlamayın 80de olur 100de...

unutmayalım ne kadar paylaşım o kadar motive..

bu haftalık karışması sorun değil önümüzdeki pazartesi kesin karar verip başlarız sayıma ama bu hafta da sayacaz..öptüm heppinizi..

selma kızlar öğle yemegınde 3 köfte 3 kaşık patates püresi ve 4 çiii köfte 1 bucuk dilim uno tam tahıllı yedim ve diet cola

maşallah bacıma yürü be kim tutar seni canım 1 bardak süte yatmadan önce 1 çubuk tarçını koy mikrodalgada ısıt çok güzel oluyo tadı ve şeker krizinin önüne geçiyor

7.msj ben de akşamdan devam mesaj saymaya

of of kızlar bu ne azim ya bir sürü hareket elma diyetleri ....

oooooo maşallah.....

çok iyi gidiyoruz ....bu hafta 1. lik bizde
inş canım benim 1. oluruz

o zamn hergün 1. mesj diye başlamayalım dünden devam edlim sayması kolay olur

herkes ne kadar alıntı ypacağını kendi bilir öyle değil mi o zaman ne kadar alıntı yaparsak yapalım 1 msj sayılsın
ben sadece arkadaşların yazdıkları şeylere fikir beyan edeceğim şeyleri alıntılarım mesela...

o zaman mesajlar her gün sıfırlanıyo anlaşılan

bugun biraz dısarı cıkıcam hastaneye gidicem yakın sayılır eve yürüsemmi diorum dolmusa binmeyip kaç hafta oldu hiç dısarı cıkıp yurumedım valla hava almayı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…