- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.881
hmm memnun oldum ben de ece :) ben daha öğrenciyim öğretmenliği geçtiğimiz yaz başına kadar düşünüyodum hala birçok kişi benimöğretmenlikte kararlı olduğumu sanıyo ama ben reklamcılık istiyorum tabi belli olmaz edebiyat öğretmenliği de bir seçenek :)
eet canım en eski benim sonra maway sonra alew geliyo :) ama eskiler de yakında gelir takıma bir bir izinli olan 3 kişi var onları nereye sığdırıcam acaba bak üye alırken hiç düşünmemiştim :)buluruz bi yer yaaa. :)
bu akşamlık birisi mesajları not edebilri mi misafir geldi degelmeye çalışıcam tekrar..
iyi geceler cnm bende acayip motive oldum inşallah böyle devam eder en azından bayrama kadarr
5.msj
sınıf öğretmeniyim canım 15 yılık
ayrıca azminden dolayı tebrik ediyorum .çok iyi çalışıyorsun
o 3lt suyu ne zaman içtin ben bugün hiç içemedim
ne işse elma ve muz beni kabız yapmaz,tam tersi etki yapar.4.msj
bugün tv de diyetisyen , kabızlık sorunu olan elma ve muzdan uzak duracak demiş.
ay ben ara öğünlerde hep elma yiyorum okulda ..
kolay oluyor yemesi...
1 saat yürümüşsün daha ne olsun canım. Menu de guzel.
Maşallah Ayser'ciğim. Menü çok güzel. Spor da yapmışsın. Kilolar birer ikişer gidecek bu istikrar karşısında.
İyiyım hamdolsun Fatma'cığım. Sen nasılsın, Ütü işini bitirdin mi?
artık numaralandıracakmıyız msjları ....
e peki birden çok alıntı yapınca nasıl olacak...:44:
ben bi fikir yürüttüm alevciğim alıntı hakkında ece cvp verecek bize bi de bugün herkes 1. msj diye başlamış ama bence dünden kalan msjl sayısıyla devam etmek daha mantıklı
endişelenme alevciğim reglin bittikten sonra tartıda olumlu sonucu göreceksindir bu dönemde tartıda vermemiş görürsen üzülme canın tatlı çekiyorsa tarçınlı süt yap iç canımarkadaşlar ben bu akşam itibariyle regl olmuş bulunmaktayım ve karnım hem çok ağrıyo hemde çok şişti
acaba kiloma ne yönde etki edecek çok merak ediyorum
canım da çok tatlı çekiyor acaba ne yapsam ..
ay deli olucam yaa ayın en stresli dönemi mahvoldum tamda kilo vermeye başlamıştım
ne işse elma ve muz beni kabız yapmaz,tam tersi etki yapar.
bu günlerde ütü işim çok var,bu günde perdeleri yapcam.
günaydın kızlar bu gün elma diyetinin 4. günü dayanamadım tartıldım sonuç süper ama tam sonuçu cuma yazacam.
günaydın kızlar bu sabah kendime tost yaptım birde yanına ufak domatiss sekersiz evi süpürdüm toz filan aldım şimdi gidim bi banyo yapım görüşürüz tatlişkolarım:)
günaydın kızlar şua msj konusunda ececim geldiğnde bize bilgi verirse sevinirim her gün 1. mesaj diyemi başlayacağız yoksa bir önceki günden devammı edeceğiz mesala dün akşam 8. msjsa bugün 9. msj diyemmi başlayacağız ? ve çoklu alıntı yaptığımızda o 1 msj yerinemi geçecek ?
artık numaralandıracakmıyız msjları ....
e peki birden çok alıntı yapınca nasıl olacak...:44:
ben bi fikir yürüttüm alevciğim alıntı hakkında ece cvp verecek bize bi de bugün herkes 1. msj diye başlamış ama bence dünden kalan msjl sayısıyla devam etmek daha mantıklı
beni fikrim de şu:
bence mesaj sayılarını haftalık yapalım tamam msj ları numaralandıralım ama hergün sıfırlamayalım kilo bildirimi yapacağımız zaman haftalık msj paylaşımı sayısını kilo bildiriminin altına dipnot düşelim
eee siz ne dersiniz sizce de mantıklı mı:44:
endişelenme alevciğim reglin bittikten sonra tartıda olumlu sonucu göreceksindir bu dönemde tartıda vermemiş görürsen üzülme canın tatlı çekiyorsa tarçınlı süt yap iç canım
inşallah kilolar da gider ..
çubuk tarçın mı kullnmalıyım canım tarçınlı süt kulağa hoş geliyor
bu akşam deneyebilirim..
3. msj bugün sıfırdan başanıyorsa
9. msj dünden devam ediyorsa
kızlar kahvaltımı hergünki gibi nesfit sütle yaptım spor olarak iş yerime yürüyerek geldim evime uzaklığı (3.5km) benm yapabileceğim tek spor yürüyüş sanırım cumaya kadar her sabah yürüyerek geleceğim sporsuz olmuyor çünküinş havalar böyle giderde bayrama kadar en az haftada 3 gün yrüyebilirim
yürüyüş bence süper hem basen ve baldırlardaki selülit ve yağların yakımı da hızlanıyor bölgesel zyıflamaya yardımcı oluyor...
bence fırsatını buldukça yürüyerek gel evine canım..
arkadaşlar buda benden size hem paylaşım hem spor hemde verilen kiloloar içinmaaşallah 5. takımıma benim
maşallah bacıma yürü be kim tutar seniarkadaşlar ben bugün:
önce vücudu ısıtıp
30 defa oturup kalkma hareketi
50 yarım mekik
50 ayakta oklava
120 defa ip atladım
15 defa sandalyeye sırtını dayayıp oturup kalkma
50 çift taraflı basen
30 çift taraflı kalça
çalışması yaptım
inş canım benim 1. oluruz7.msj ben de akşamdan devam mesaj saymaya
of of kızlar bu ne azim ya bir sürü hareket elma diyetleri ....
oooooo maşallah.....
çok iyi gidiyoruz ....bu hafta 1. lik bizde
haftada 42 mesaj zorunlulğuyla olabilir haftalık sayım..her hafta birisi saysın paylaşımları..böyle de olabilir..günde en az 2 mesaj la hafta da toplam 42 mesaj yeterli olacaktır bence ama kendinizi bununla sınırlamayın 80de olur 100de...
unutmayalım ne kadar paylaşım o kadar motive..
bu haftalık karışması sorun değil önümüzdeki pazartesi kesin karar verip başlarız sayıma ama bu hafta da sayacaz..öptüm heppinizi..
kızlar şimdilik hergün 1. mesaj yazalım ..
bi de şu alıntılar olayı benim kafamı çok karıştırdı ama ben diyorum ki normalde nasılsa öyle olsun alıntılarla birlikte..yoksa çok karışabilir gibi geliyo..bi de zor olur sürekli 1-2 sayfa geri git alıntıla tekrar geri vs... sizde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?