Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selma kızlar öğle yemegınde 3 köfte 3 kaşık patates püresi ve 4 çiii köfte 1 bucuk dilim uno tam tahıllı yedim ve diet cola

kola içme canım çok zararlı o..

sağol canım benim tutmayın beni dal gibi olup uçuvericem ve bana inanmayanlara da göstericem gününü..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bakın bence bu mesaj numaralandırma süresi haftalık olsun ..
her hafta kilo bildirimi yaparken kilo bildirimi mesajının alt kısmına bi not düşeriz
hem kendi kilo bildirimimizi yaparız bu arada msj paylaşım sayma işi de aradan çıkar

bakın kızlar örneğin ben
alew2187
başlangıç kilom 71.800
geçen haftaki kilom 71
bu haftaki kilom-atıyorum -70
bu haftaki mesaj sayım -örneğin -42

böyle daha mantıklı olmazmı sizcede nasıl olur

bugun biraz dısarı cıkıcam hastaneye gidicem yakın sayılır eve yürüsemmi diorum dolmusa binmeyip kaç hafta oldu hiç dısarı cıkıp yurumedım valla hava almayı özledim

hayrola canım hasta mısın ...
bence yürü canım malum cumaya bişey kalmadı

çok mantıklı canım bak ben dünüde katıp devam ediyorum saymaya en son msj saymak zor olur mesela bugün 20. msjdamı bitti günüm yarın 21. msj diye başlayacağım sayması kolay olur her gün 1. msj diye başlarsak en son toptan sayacağız aynı şey olacak

bugun biraz dısarı cıkıcam hastaneye gidicem yakın sayılır eve yürüsemmi diorum dolmusa binmeyip kaç hafta oldu hiç dısarı cıkıp yurumedım valla hava almayı özledim

bencede yürü canım hem açılırsın yürümek insana çok iyi geliyor

Slm kızlar nasılsınız? Sabah saat on buçukta çıktım evden daha yeni girdim eve.
Ben yokken epey bi yazmışsınız.

ayy dha ewe yenı geldım wee oluyorum yognlktan sabh 7 de uyandım cok uykum war nısanlım geldıgı ıcın hazrlıkta yapmam gerek pff ne bılm napsam uyusam mı dıyetı hc sormayn nasıl gıdıo dıe anlams dıılım yanı hep dısarıdaım hastanede faln ıste sabah 1 pogaca yedım annmle tyzem borek yıolardı 3 kerede ondan aldım bıyere gıtmeynce hc bozulmuo bnm rejımım yaaaa cok pısmanımmmmmmmmmmmm

Canım benim üzülme. sonuçta sen onu mecburıyetten yemişsin dışarıda olduğun için. Evde olsaydın diyetini bzmayacaktın ki zaten keyfi çıkmamışsın ki hastaneye gitmişsin.

slm bayanlar bugün biraz yoğundum okulda giremedim hiç okuldan sonrada bi arkadaş evine davet etti arkadaşları ve beni veeeee diyetimin 4.gününde elimde olmadan fire verdim çünkü arkadaşın evine ilk gidiyordum ve yeni yeni tanışıyoruz diğerleriyle o yüzden diyet muabbetine girmedim yarın spor yapıp telafi ederim akşamda hafif şeylerle geçiştirirsem olur heralde kızmazsanız menümü yazayımm

sabah 08.30
1 kk light b.peynir
domate.salatalık
1 ç.k zeytin ezmesi
2 dilim kızarmış denge ekm

ara 10.30
1 kayısılı activa

öğlen 12.20( aslında burda kopmaya başladı)
1 kepçe mercimek çorbası
1 ç.b ayran
3/4 kıymalı pide

arkadaştada 3-4 yk patates salatası, 1yk havuç salatası, 1 adet çok ince börek ve 2 adet kurabiye
akşamada artık bişey yemeyim, spor yok 1.5 lt su içtim ama 2,5 olur yatana kadar

ben de böyle bişey düşünmüştüm ama toparlayamadım yaa..

o zaman bunu takımda oylamaya sunalım..Ki kabul edilecektir..

ama şunu da düşünelim yine başlık olarak yazıcaz dimi mesaj sayısını..

bu hafta öyle ya da böyle şu mesaj sayma işi karışık olacak ama alışmak ve daha iyi fikir yürütebilmek açısından sayalım ..hanımlar kusuruma bakmayın yaa sizlere söyledim durdum paylaşım diye ama ben giremiyorum geçmişe dönüp geliyorum..

kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde

Dediğin gibi Ayşe'ciğim yarın sporla telafi edersin inşallah.

Kızlar ben bu gün dağıttım biraz bebek görmeye gittik bir arkaaşa ve benim diyet güme gitti.

Son düzenleme:
kızlar kadınbudu köftelerimin yanına bir patates püresi yaptım şahane oldu biraz fazla yedim sanırsam püreden ama çok güzeldi ben şimdi uyucam herkeze iyi geceler:)yarın görüşürüz
mmmh.. afiyet olsun canım yaramasın inş.. :)
kızlar artı msjlara numara veriyoruz sanırım hadi takımımıza hayırlı olsun ..........
evet canım vallabaşladık bi işe allah hayırlara yorsun :/
off karıştı valla normal de alıntı yapmamız çok paylaşım yapmışız gibi göstermiyodu pek en azından bana öyle geliyodu..:/ ne kadar alıntı yapacaksanız o anda bir mesaj olarak yazalım diye düşnüyorum..

hmm sirkeli su tarifi için teşekkürler canım denemeyi denerim :)

ayy hiç sorma okuldakiler normal çevremden daha çok destek oluyo..
asıl begüm benden eskiydi canım :) veya da hemen hemen aynıyızdır..
e herhalde gönderecem imzalısından :)
valla bu dönemde çok dikkatli olman lazım hele o tatlı krizleri yok muu:18::18:
aaa o reçel kaavanozunu ulaşamayacağın bir yere kaldırt bence kendine bi yol bulmalısın ..ben araştırırım bi bulursam yazarım takıma
izinliler kim kaptan kızanım begüm D var peki ya gerisi...:44:
mesajlar haftalık olsun kşlo bildiriminin altına mesaj sayısını da yazarız olur biter ..
yoksa böyle karışır bence..
begumd amonra ve 3meleğimvar..bu 3 kişi canım elif abla yani amonra 1-2 haftaya gelirim dedi..geçen gün aramıştım da :)

evet kilo bildirimyi listesinde olması iyi olur..
hadi geçmiş olsuun
ayy valla ben bile karıştırdım ama pes etmek yok bakın nasıl da etkiledi paylaşmı :)
inş. yaa böyle en azından bi yere gezmeye falan gidince yürümüş oluyorum öyle hiç çıkmıyorum..

süper..benden çok daha iyi gidiyosun canım..

Son düzenleme:
kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde
aman aman o krizleri aklına getirme :)
Kızlar ben bu gün dağıttım biraz bebek görmeye gittik bir arkaaşa ve benim diyet güme gitti.

sonuçta diyetin bugünü güme gitti hemen 10 kilo almadın ya yarın telfai edersin canım benim..

bu arada ben bişey sormak istiyorum özellikle öğretmen çıtırlarıma (valla bi öğrenciyim ama burada arkadaş kabul etmekten yanayım)

bugün dil ve anlatım dersinde sözcük türlerini işliyoduk basit türemiş falan..

hoca sapan gelimesinin kökü isimmidir fiilmidir dedi kendide karar verememiş araştırdım netten ama çıkmadı bişey bana mantık olarak fiil gibi geldi ama emin olamadım okulda falan birilerine de sorar mısınız bilmiyorum ama yardım ediiiin.. hoca sormasa bile aklıma takılır o benim..

he bide oyalanmışçasına bunu verdi kökü nedir dedi oya olamaz gibi bu kelime de ..

off bu bile karıştı yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…