- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.901
selma kızlar öğle yemegınde 3 köfte 3 kaşık patates püresi ve 4 çiii köfte 1 bucuk dilim uno tam tahıllı yedim ve diet cola
sağol canım benim tutmayın beni dal gibi olup uçuvericem ve bana inanmayanlara da göstericem gününü..maşallah bacıma yürü be kim tutar senicanım 1 bardak süte yatmadan önce 1 çubuk tarçını koy mikrodalgada ısıt çok güzel oluyo tadı ve şeker krizinin önüne geçiyor
inş canım benim 1. oluruz
bugun biraz dısarı cıkıcam hastaneye gidicem yakın sayılır eve yürüsemmi diorum dolmusa binmeyip kaç hafta oldu hiç dısarı cıkıp yurumedım valla hava almayı özledim
bakın kızlar örneğin ben
alew2187
başlangıç kilom 71.800
geçen haftaki kilom 71
bu haftaki kilom-atıyorum -70
bu haftaki mesaj sayım -örneğin -42
böyle daha mantıklı olmazmı sizcede nasıl olur
çok mantıklı canım bak ben dünüde katıp devam ediyorum saymaya en son msj saymak zor olur mesela bugün 20. msjdamı bitti günüm yarın 21. msj diye başlayacağım sayması kolay olur her gün 1. msj diye başlarsak en son toptan sayacağız aynı şey olacakkızlar bakın bence bu mesaj numaralandırma süresi haftalık olsun ..
her hafta kilo bildirimi yaparken kilo bildirimi mesajının alt kısmına bi not düşeriz
hem kendi kilo bildirimimizi yaparız bu arada msj paylaşım sayma işi de aradan çıkar
bugun biraz dısarı cıkıcam hastaneye gidicem yakın sayılır eve yürüsemmi diorum dolmusa binmeyip kaç hafta oldu hiç dısarı cıkıp yurumedım valla hava almayı özledim
ayy dha ewe yenı geldım wee oluyorum yognlktan sabh 7 de uyandım cok uykum war nısanlım geldıgı ıcın hazrlıkta yapmam gerek pff ne bılm napsam uyusam mı dıyetı hc sormayn nasıl gıdıo dıe anlams dıılım yanı hep dısarıdaım hastanede faln ıste sabah 1 pogaca yedım annmle tyzem borek yıolardı 3 kerede ondan aldımbıyere gıtmeynce hc bozulmuo bnm rejımım yaaaa cok pısmanımmmmmmmmmmmm
bakın kızlar örneğin ben
alew2187
başlangıç kilom 71.800
geçen haftaki kilom 71
bu haftaki kilom-atıyorum -70
bu haftaki mesaj sayım -örneğin -42
böyle daha mantıklı olmazmı sizcede nasıl olur
bu arada msj sayma haftalıkmı günlükmü ben dünden devam ettim ama her gün ayrıysa 2.mesaj
slm bayanlar bugün biraz yoğundum okulda giremedim hiç okuldan sonrada bi arkadaş evine davet etti arkadaşları ve beni veeeee diyetimin 4.gününde elimde olmadan fire verdim çünkü arkadaşın evine ilk gidiyordum ve yeni yeni tanışıyoruz diğerleriyle o yüzden diyet muabbetine girmedim yarın spor yapıp telafi ederim akşamda hafif şeylerle geçiştirirsem olur heralde kızmazsanız menümü yazayımm
sabah 08.30
1 kk light b.peynir
domate.salatalık
1 ç.k zeytin ezmesi
2 dilim kızarmış denge ekm
ara 10.30
1 kayısılı activa
öğlen 12.20( aslında burda kopmaya başladı)
1 kepçe mercimek çorbası
1 ç.b ayran
3/4 kıymalı pide
arkadaştada 3-4 yk patates salatası, 1yk havuç salatası, 1 adet çok ince börek ve 2 adet kurabiye
akşamada artık bişey yemeyim, spor yok 1.5 lt su içtim ama 2,5 olur yatana kadar
kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde
mmmh.. afiyet olsun canım yaramasın inş.. :)kızlar kadınbudu köftelerimin yanına bir patates püresi yaptım şahane oldu biraz fazla yedim sanırsam püreden ama çok güzeldi ben şimdi uyucam herkeze iyi geceler:)yarın görüşürüz
evet canım vallabaşladık bi işe allah hayırlara yorsun :/kızlar artı msjlara numara veriyoruz sanırım hadi takımımıza hayırlı olsun ..........
off karıştı valla normal de alıntı yapmamız çok paylaşım yapmışız gibi göstermiyodu pek en azından bana öyle geliyodu..:/ ne kadar alıntı yapacaksanız o anda bir mesaj olarak yazalım diye düşnüyorum..artık numaralandıracakmıyız msjları ....
e peki birden çok alıntı yapınca nasıl olacak...:44:
sirkeli su ...
umarım işe yarar sabah aç karna bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı da pekmez atıyorumm..
sanırım spor yaparken daha çok ter atmamı sağlıyor...
yada bana öyle geldi...
ay canım benim eşimde beni geyik yapıyom sanıyo hala benle dalga geçiyo ama kilolar gitsin görecek gününü..
oleeeeey sonunda birimizin menüsünde yeşillik gördüm...
asıl begüm benden eskiydi canım :) veya da hemen hemen aynıyızdır..yaz canım kitabı ama kitap çıkınca imzalı bitane de bizlere yollarsın artık...
ayy ben oldum bile çok kötüyüm umarım tartıyı olumsuz etkileyecek derecede bişey abartmam ...
bu dönemde tam bi tatlı canavarı oluyorumda..
benim kriz başladı bile reçel kavanozunu elime alıyorum son anda geri bırakıyorum ..
ayy şu 1 hafta çabucak geçeydi bi...
en eski kaptan..sonra begümD vardı izinli sonrada ben yada maway olmalıyız..
begumd amonra ve 3meleğimvar..bu 3 kişi canım elif abla yani amonra 1-2 haftaya gelirim dedi..geçen gün aramıştım da :)izinliler kim kaptan kızanım begüm D var peki ya gerisi...:44:
mesajlar haftalık olsun kşlo bildiriminin altına mesaj sayısını da yazarız olur biter ..
yoksa böyle karışır bence..
hadi geçmiş olsuunarkadaşlar ben bu akşam itibariyle regl olmuş bulunmaktayım ve karnım hem çok ağrıyo hemde çok şişti
acaba kiloma ne yönde etki edecek çok merak ediyorum
canım da çok tatlı çekiyor acaba ne yapsam ..
ay deli olucam yaa ayın en stresli dönemi mahvoldum tamda kilo vermeye başlamıştım
ayy valla ben bile karıştırdım ama pes etmek yok bakın nasıl da etkiledi paylaşmı :)günaydın kızlar şua msj konusunda ececim geldiğnde bize bilgi verirse sevinirim her gün 1. mesaj diyemi başlayacağız yoksa bir önceki günden devammı edeceğiz mesala dün akşam 8. msjsa bugün 9. msj diyemmi başlayacağız ? ve çoklu alıntı yaptığımızda o 1 msj yerinemi geçecek ?
inş. yaa böyle en azından bi yere gezmeye falan gidince yürümüş oluyorum öyle hiç çıkmıyorum..3. msj bugün sıfırdan başanıyorsa
9. msj dünden devam ediyorsa
kızlar kahvaltımı hergünki gibi nesfit sütle yaptım spor olarak iş yerime yürüyerek geldim evime uzaklığı (3.5km) benm yapabileceğim tek spor yürüyüş sanırım cumaya kadar her sabah yürüyerek geleceğim sporsuz olmuyor çünküinş havalar böyle giderde bayrama kadar en az haftada 3 gün yrüyebilirim
arkadaşlar hepinize merhabalar...nasılsınız..
bende şimdi kahvaltımı yapıp yanınıza geldim ..
ee diyet ve sporlar nasıl gidiyo...
sabah 10:15 kalkış
1 bardak ılık sirke ve pekmezli su
saat11:00
sabah sporu-gerçi öğlen oldu sayılır ama neyse gene de spor sapordur demi :))
saat 12 kahvaltı
1 bardak süt
3 dilim domates
1 kk beyaz peynir
aman aman o krizleri aklına getirme :)kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde
Kızlar ben bu gün dağıttım biraz bebek görmeye gittik bir arkaaşa ve benim diyet güme gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?