Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar nasılsınız? Sabah saat on buçukta çıktım evden daha yeni girdim eve.
Ben yokken epey bi yazmışsınız.
valla motivasyonum artmaya başladı öyleki bugün sabah haricinde kaçamak yapmadım diyebilriim bir fırt diyet kola çektim sade :)o da 1 çay kaşığı kadar..

okul bile etkili olurken hastane nasıl olmasın ki..

Son düzenleme:

abartılıcak kadar çok aşırı değil bence ama tabi dikkat edilmemiş.. ne yapalım ölcek halin yok

Son düzenleme:
msj 8

ececim kelimeleri yarın Türkçe öğrt sorar sana yazarım.

bugün diyeti bozanlardan biri de benim
uzun süredir gitmediğimiz bir komşuya gittik .o da bir sürü pasta yapmış.yemesen olmaz
yerken boğazıma dizildi.
çok kötü bir duygu.akşam evde birşey yemedim.

1.5 lt su içtim

çoook teşekkür ederim...o kadar karışık ki :)

evde bari bir salata yeseydin..yarın inş. telafi edecek imkanın olur canım

sonuçta diyetin bugünü güme gitti hemen 10 kilo almadın ya yarın telfai edersin canım benim..
İnşallah canım yarın ve perşembe çok sıkı bır şekilde diyet yapmam lazım. Çünkü cuma sabahı tartıda en az 1,5 kg eksik çıkmak istiyorum.
Ece'ciğim buradaki sapan kelimesi çocukların taş fırlattıkları alet mi?
Bence oyalanmışçasına kelimesinin kökü 'oyala' oya olsa çok farklı olur kelime

valla motivasyonum artmaya başladı öyleki bugün sabah haricinde kaçamak yapmadım diyebilriim bir fırt diyet kola çektim sade :)o da 1 çay kaşığı kadar..

oh oh aman hiç eksilmesi motivasyonun inşallah.

msj 10

çok su içince midem şişiyor.
çok dediğim de topu topu 1 lt içtim öğlene kadar.
lvb çıkamadım
heralde vücudum yeni alışacak.

öğle yemeğim:

1 kase az sulu bir dilim kpek ekmekle nohut o vardı tek bende aksatmıyım dedim.. ara yapmadım uyuyakalmışım:)

akşam:
annem bol biberli domatesli bulgur pilavı yapmış dünden kalan kabakla bir tabakta birleştiridim miss gibi yedim 2 kaşıkta yoğurt
yarım dilim kepek ekmek
bir yudum diyet kola(bir çay kaşığı kadardı)

tam 8e geliyodu yedim bu akşam bi su içerim :) yarın da kahvaltı imkanım yok istisnalar hariç.
ama perşembeden itibaren yapıcam kahvaltımı :)okula meyve de götürmeyi düşünüyorum..ara için..

sabah okulda 1 küçük kek yedim meyvelisinden..o da tamamen boş olmasın vücdudum harcıycak enerji bulsun diye..birazda su içtim bugünlerde hiç su içmiyorum okula ilk başladığımda sabahtan yarım lste bitiriyodum..

neyse kızlar ben kaçayım artık duş almam lazım perşembe okul yok yarın muhtemelen daha rahat olurum :)

iyi geceler

msj 11

ben de yarın ve perş çok sıkı bir diyet yaparım inş

cuma günü kilo vermiş olmalıyım yoksa çok üzülürüm.

bu arada görenler zayıflamışsın diyor .halbuki tartıda pek değişiklik yok.ben de 1 kilo bile fark ediyor.

27. mesaj

evet caım o taş fırlattıkları alet..hoca sapmaktan mı gelmiş saptan mı dedi :)
o oyalanmışcasına bu hani zamanla değişen kelimeler var ya onun gibi bişey çıkacak kökü ama ne :/

Son düzenleme:

Bu gün anlaşmış gibi çoğumuz, gittiğimiz misafirliklerin kurbanı olmuşuz galiba

msj 12

Ayşe cim elma diytinden sonuç alırsan bizi de bilgilendirir misin?
neler yeniyor,kaç gün yapılıyor?

aslında düzenli yemek ve ara öğün yapınca ,buna bir de spor ekleyince zayıflıyorum.Tabi spor konusuna çözüm bulamadım henüz.
her gün okuldan sonra bir iş çıkıyor .eve geliyorum akşam olmuş

akşamda spor yapmak istemiyorum.2 gündür bacaklarımı çalıştırıyorum.10 hrk yoruluyorum.eskiden her bacağı 50 kere çalıştırırdım.yorulmazdım.çok ara vermişim.

vücudum onun için biçimsizleşti.tipik armut

msj 13

ay evet Betül cüm

okuyunca güldüm sanki anlaşmışız.

biri beni davet edecek diye korkuyorum.

hafta sonu da il dışındaydım ,o gün de dikkat edemedim arkadaşta kaldım.

of ya halbuki cumadan sonra çok isteklenmiştim

msj 10

çok su içince midem şişiyor.
çok dediğim de topu topu 1 lt içtim öğlene kadar.
lvb çıkamadım
heralde vücudum yeni alışacak.
Deryacığım ben yakında lavabonun önüne yerleşeceğim.
Yarın ve perşembe kilo cuma günü tartıda görmek istediğimiz kilo için çok çalışmalıyız.
Çoooooka çalışmam lazım çooook.

27. mesaj
evet canım o taş fırlattıkları alet..hoca sapmaktan mı gelmiş saptan mı dedi :)
o oyalanmışcasına bu hani zamanla değişen kelimeler var ya onun gibi bişey çıkacak kökü ama ne :/

Çok severdim lisedeyken dil ve anlatım dersini. Gerçi bizim zamanımızda ayrı değildi. Türk dili ve edebiyetı dersi vardı haftada 6 saat 3 saatini edebiyat, 2 saatini Türk dili, 1 saatini de kompazisyon olarak görürdük. Ama zamanla unutuluyor tabii.

Menün güzel Ece'cik.
Haydi sana iyi geceler canım.

msj 14

neyse umutsuzluk yok.

telafi ederiz. 1 günde zayıflayacak değiliz.hazirana kadar bile olsa razıyım .yavaş olsun ama geri gelmesin.
çünkü şok diyetler ve sağlıksız beslenme hem vücuda hem de beyin fonksiyonlarına zararlı.

hap vb ürünleri de kullanmayı sevmiyorum onun için.sağlıklı beslenelim yeter

Benim vücut tipim daha çok elma olarak adlandırılan gruptan galiba. Mide ve göbek problemi oldukça fazla.

Oluyor böyle durumlar maalesef Derya'cığım. Her diyette sabote edecek maniler ve programlanmayan misafirlikler muhakkak çıkıyor. Biz her zaman ki gibi önümüzdeki günleri kurtarmaya çalışacağız.

Evet umutsuzluk yok. Kısa zamanda almadık ki kiloları kısa zamanda verelim. Ama ben bayrama kadar 65 olmayı çoooooooook istiyorum.
Allah'ım ne olur bayrama kadar Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde en fazla 65 kg olayım.[daha az rakamlar da olabilir tabii :))] Ve inşallah herkes istediği kiloda olur bayramda.

Son düzenleme:
msj 15

ay canım okulda çok kötü oluyor ama her tenefüs lvb git.son dersten zor çıktım .
bir ara elma ,limon ,tarçın ,karabiber, karanfil ve yeşil çay karışımı içiyordum.o da metabolizmayı hızlandırıyor.tadınıda seviyorum.

bir de sanki ergenlik çağındaymışım gibi sivilce çıkıyor yüzümde.özellikle çene ve yanak bölg de.lekeleri de geçmiyor.
kremler pek işe yaramadı ,çok sıkılıyorum .şu an burnumun ucunda ve çenemin ortasında çıkmış tam simetri,

ibr srç oğlunun maydanoz kürü var onu denemek istiyorum 15 gün .yarın maydanoz alıp başlayayım.başka tavsiyeniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…