- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.941
msj 15
ay canım okulda çok kötü oluyor ama her tenefüs lvb git.son dersten zor çıktım .
bir ara elma ,limon ,tarçın ,karabiber, karanfil ve yeşil çay karışımı içiyordum.o da metabolizmayı hızlandırıyor.tadınıda seviyorum.
bir de sanki ergenlik çağındaymışım gibi sivilce çıkıyor yüzümde.özellikle çene ve yanak bölg de.lekeleri de geçmiyor.
kremler pek işe yaramadı ,çok sıkılıyorum .şu an burnumun ucunda ve çenemin ortasında çıkmış tam simetri,
ibr srç oğlunun maydanoz kürü var onu denemek istiyorum 15 gün .yarın maydanoz alıp başlayayım.başka tavsiyeniz var mı ?
İyı geceler canım görüşürüz yarın.msj 16
bu gece bu kadar
yarın görüşürüz inş
hepinize iyi geceler ......
kızlar,bu gün öğleden sonra uğrayamadım,kaynanamı hastaneye götürdüm bide temizlik yapıyorum,kusura bakmayın
geçmişi yarın okurum,herkese iyi geceler.
Canım benim üzülme. sonuçta sen onu mecburıyetten yemişsin dışarıda olduğun için. Evde olsaydın diyetini bzmayacaktın ki zaten keyfi çıkmamışsın ki hastaneye gitmişsin.
Bayrama kadar inersın inşallah canım.gezdim gördüm geldim pantolon aldım 44 beden 42 bakalım nezaman inicem
aynen ole hayatm ama ıste cuma yaklasıo ya zaten wermıstm 700 grcık bıde alırsam gerıye dıe telas yapıorum nese ıns yarın duzgun gecırebılırım
Bayrama kadar inersın inşallah canım.
yok canım ya inşallah almazsın. yarın ve perşembe daha dikkatli olursan cauma günü eksi rakamları görürsün.
ben de böyle bişey düşünmüştüm ama toparlayamadım yaa..
o zaman bunu takımda oylamaya sunalım..Ki kabul edilecektir..
ama şunu da düşünelim yine başlık olarak yazıcaz dimi mesaj sayısını..
bu hafta öyle ya da böyle şu mesaj sayma işi karışık olacak ama alışmak ve daha iyi fikir yürütebilmek açısından sayalım ..hanımlar kusuruma bakmayın yaa sizlere söyledim durdum paylaşım diye ama ben giremiyorum geçmişe dönüp geliyorum..
kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde
Kızlar ben bu gün dağıttım biraz bebek görmeye gittik bir arkaaşa ve benim diyet güme gitti.
mmmh.. afiyet olsun canım yaramasın inş.. :)
evet canım vallabaşladık bi işe allah hayırlara yorsun :/
off karıştı valla normal de alıntı yapmamız çok paylaşım yapmışız gibi göstermiyodu pek en azından bana öyle geliyodu..:/ ne kadar alıntı yapacaksanız o anda bir mesaj olarak yazalım diye düşnüyorum..
hmm sirkeli su tarifi için teşekkürler canım denemeyi denerim :)
ayy hiç sorma okuldakiler normal çevremden daha çok destek oluyo..
asıl begüm benden eskiydi canım :) veya da hemen hemen aynıyızdır..
e herhalde gönderecem imzalısından :)
valla bu dönemde çok dikkatli olman lazım hele o tatlı krizleri yok muu:18::18:
aaa o reçel kaavanozunu ulaşamayacağın bir yere kaldırt bence kendine bi yol bulmalısın ..ben araştırırım bi bulursam yazarım takıma
begumd amonra ve 3meleğimvar..bu 3 kişi canım elif abla yani amonra 1-2 haftaya gelirim dedi..geçen gün aramıştım da :)
evet kilo bildirimyi listesinde olması iyi olur..
hadi geçmiş olsuun
ayy valla ben bile karıştırdım ama pes etmek yok bakın nasıl da etkiledi paylaşmı :)
inş. yaa böyle en azından bi yere gezmeye falan gidince yürümüş oluyorum öyle hiç çıkmıyorum..
süper..benden çok daha iyi gidiyosun canım..
ewt yaa ne guzl artık grubumuz harktlendı gırıorum bı bakıorum bı suru yazan olms bı kac un once kımseckler olmuodu bn tek basımaydımama bugnlerdede bn gıremıorum telafı etcm tabıkı bunu ERKEEMİN gelmesıne 1 saatck kaldı gıddımde bısıler hazırlıım uzun yoldan gelıo malum ama bn yemıcm tabı onnla bırlkte dayancm optmm hepınızı
bakarmısın şimdiden takım coştu..
neyse bu seferlik olsun bebişin hatrına ..
ben amonra ve meleğimi mezun sanıyodum ama izinli demek..onlarda gelince takım baya coşar öyleyse...
ececim benimde çevremde kimse destek olmuyor ama oğlum çok destek veriyor dün reçel kavanozunu elime aldım anne yeme cıs dedi inanabiliyormusun 2.5 yaşındaki çocuk bile halden anladı da bi eşim anlamadı beni...
aferin kızçem o kolaya bi fırtla hayır demişin tebrik ederim senivalla motivasyonum artmaya başladı öyleki bugün sabah haricinde kaçamak yapmadım diyebilriim bir fırt diyet kola çektim sade :)o da 1 çay kaşığı kadar..
okul bile etkili olurken hastane nasıl olmasın ki..
msj 8
ececim kelimeleri yarın Türkçe öğrt sorar sana yazarım.
bugün diyeti bozanlardan biri de benim
uzun süredir gitmediğimiz bir komşuya gittik .o da bir sürü pasta yapmış.yemesen olmaz
yerken boğazıma dizildi.
çok kötü bir duygu.akşam evde birşey yemedim.
1.5 lt su içtim
msj 10
çok su içince midem şişiyor.
çok dediğim de topu topu 1 lt içtim öğlene kadar.
lvb çıkamadım
heralde vücudum yeni alışacak.
canım önce vücudu ısıtmalısın yoksa kas ağrıların çok olur hemde istediğin gibi kalori yakamazsın ..msj 12
Ayşe cim elma diytinden sonuç alırsan bizi de bilgilendirir misin?
neler yeniyor,kaç gün yapılıyor?
aslında düzenli yemek ve ara öğün yapınca ,buna bir de spor ekleyince zayıflıyorum.Tabi spor konusuna çözüm bulamadım henüz.
her gün okuldan sonra bir iş çıkıyor .eve geliyorum akşam olmuş
akşamda spor yapmak istemiyorum.2 gündür bacaklarımı çalıştırıyorum.10 hrk yoruluyorum.eskiden her bacağı 50 kere çalıştırırdım.yorulmazdım.çok ara vermişim.
vücudum onun için biçimsizleşti.tipik armut
olsun canım bu hafta veremesen de haftaya verirsin ...haftaya daha dikkat edersin moral bozmak yok önemli olan sağlam irade ve motivasyon ...msj 13
ay evet Betül cüm
okuyunca güldüm sanki anlaşmışız.
biri beni davet edecek diye korkuyorum.
hafta sonu da il dışındaydım ,o gün de dikkat edemedim arkadaşta kaldım.
of ya halbuki cumadan sonra çok isteklenmiştim
evet canım ağır kilo verelim ama kalıcı olsun değil mi...msj 14
neyse umutsuzluk yok.
telafi ederiz. 1 günde zayıflayacak değiliz.hazirana kadar bile olsa razıyım .yavaş olsun ama geri gelmesin.
çünkü şok diyetler ve sağlıksız beslenme hem vücuda hem de beyin fonksiyonlarına zararlı.
hap vb ürünleri de kullanmayı sevmiyorum onun için.sağlıklı beslenelim yeter
bende bayrama 65 olurmuyum acaba...:44:Evet umutsuzluk yok. Kısa zamanda almadık ki kiloları kısa zamanda verelim. Ama ben bayrama kadar 65 olmayı çoooooooook istiyorum.
Allah'ım ne olur bayrama kadar Sağlıklı ve hayırlı bir şekilde en fazla 65 kg olayım.[daha az rakamlar da olabilir tabii :))] Ve inşallah herkes istediği kiloda olur bayramda.
bende bayrama 65 olurmuyum acaba...:44:
geçmiş olsun canımkızlar,bu gün öğleden sonra uğrayamadım,kaynanamı hastaneye götürdüm bide temizlik yapıyorum,kusura bakmayın
geçmişi yarın okurum,herkese iyi geceler.
hadi eskisi çöplüğe incele incele giy olur mu..gezdim gördüm geldim pantolon aldım 44 beden 42 bakalım nezaman inicem
ay ne güsel bi sürü yorumlar var takımda valla okudum bir cogunu en azından bana yazılanları vete haklısı alew cola içmemem gerekli ama diet içiyorum bugun dietisyenede gidicektim hastanede yokmus bugun gitmedim
ewt yaa ne guzl artık grubumuz harktlendı gırıorum bı bakıorum bı suru yazan olms bı kac un once kımseckler olmuodu bn tek basımaydımama bugnlerdede bn gıremıorum telafı etcm tabıkı bunu ERKEEMİN gelmesıne 1 saatck kaldı gıddımde bısıler hazırlıım uzun yoldan gelıo malum ama bn yemıcm tabı onnla bırlkte dayancm optmm hepınızı
Alev seninle kılolarımız yakın galiba birbirine değil mi?
oldu artık alevcim ya yapacak birşey yok son pişmanlık fayda etmiyor maalesef.
Vayy be maşallah ogluna annesinin en büyük destekcisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?