Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet biliyorum o kürü hatta bır ara başlayacaktım da nasip olup da başlayamadım. Şu an sodalı yeşil çay kürü yapıyorum. haftaya cumaya kadar bunu bi yapayım, daha sonra belki ben de başlarım maydonoz kürüne...

kızlar,bu gün öğleden sonra uğrayamadım,kaynanamı hastaneye götürdüm bide temizlik yapıyorum,kusura bakmayın
geçmişi yarın okurum,herkese iyi geceler.

msj 16

bu gece bu kadar

yarın görüşürüz inş

hepinize iyi geceler ......
İyı geceler canım görüşürüz yarın.
kızlar,bu gün öğleden sonra uğrayamadım,kaynanamı hastaneye götürdüm bide temizlik yapıyorum,kusura bakmayın

geçmiş olsun canım ve aynı zamanda kolay gelsin.
İyi geceler.

gezdim gördüm geldim pantolon aldım 44 beden 42 bakalım nezaman inicem

Canım benim üzülme. sonuçta sen onu mecburıyetten yemişsin dışarıda olduğun için. Evde olsaydın diyetini bzmayacaktın ki zaten keyfi çıkmamışsın ki hastaneye gitmişsin.

aynen ole hayatm ama ıste cuma yaklasıo ya zaten wermıstm 700 grcık bıde alırsam gerıye dıe telas yapıorum nese ıns yarın duzgun gecırebılırım

ay ne güsel bi sürü yorumlar var takımda valla okudum bir cogunu en azından bana yazılanları vete haklısı alew cola içmemem gerekli ama diet içiyorum bugun dietisyenede gidicektim hastanede yokmus bugun gitmedim

Bayrama kadar inersın inşallah canım.
aynen ole hayatm ama ıste cuma yaklasıo ya zaten wermıstm 700 grcık bıde alırsam gerıye dıe telas yapıorum nese ıns yarın duzgun gecırebılırım

yok canım ya inşallah almazsın. yarın ve perşembe daha dikkatli olursan cauma günü eksi rakamları görürsün.

ewt yaa ne guzl artık grubumuz harktlendı gırıorum bı bakıorum bı suru yazan olms bı kac un once kımseckler olmuodu bn tek basımaydım ama bugnlerdede bn gıremıorum telafı etcm tabıkı bunu ERKEEMİN gelmesıne 1 saatck kaldı gıddımde bısıler hazırlıım uzun yoldan gelıo malum ama bn yemıcm tabı onnla bırlkte dayancm optmm hepınızı

kaptancım oylamaya gerek yok cuma bildiriminde büyük bi başlık va ilanla duyuralım arkadaşlara ...
bakarmısın şimdiden takım coştu..

olur öyle canım seninde işin başından aşkın...dediğim gibi cuma günü kesin başlayalım benim yönteme..

kızlar regl oldum beni özlemiş heralde 1-2 gün erken geldi ama işin ilginç yanı tatlı krizim tutmadıı kendimi çok kaptırdım heralde

gel bacım sende bendensin ....
maaşallah kızlar adetlerimiz bile aynı dönemde gidiyor bi arkadaşımız daha vardı regl olan dimi...
o zaman napıyoruz tatldan uzak duruyoruz ...cıs onlar cıssss...

Kızlar ben bu gün dağıttım biraz bebek görmeye gittik bir arkaaşa ve benim diyet güme gitti.

neyse bu seferlik olsun bebişin hatrına ..

ben amonra ve meleğimi mezun sanıyodum ama izinli demek..onlarda gelince takım baya coşar öyleyse...
ececim benimde çevremde kimse destek olmuyor ama oğlum çok destek veriyor dün reçel kavanozunu elime aldım anne yeme cıs dedi inanabiliyormusun 2.5 yaşındaki çocuk bile halden anladı da bi eşim anlamadı beni...

Evet ya bu mesajları sayma işi iyi oldu gerçekten. Hevesle okuyorum ben de. Haydl git yap sen hazırlığını, ama sakın yeme.

oldu artık alevcim ya yapacak birşey yok son pişmanlık fayda etmiyor maalesef.
Vayy be maşallah ogluna annesinin en büyük destekcisi..

aferin kızçem o kolaya bi fırtla hayır demişin tebrik ederim seni

yapma bitanem yaa o pastacıkları yerken aklına bizdemi gelmedik
neyse bi daha olmasın lütfen zararın neresinden dönsek kar dimi

msj 10

çok su içince midem şişiyor.
çok dediğim de topu topu 1 lt içtim öğlene kadar.
lvb çıkamadım
heralde vücudum yeni alışacak.

alışırsın canım bünye zamanla kendini alıştırıyor

canım önce vücudu ısıtmalısın yoksa kas ağrıların çok olur hemde istediğin gibi kalori yakamazsın ..
spora başlamadan önce 2-3 dk yerinde koşarmış gimi yaparsan yaptığın hareketlerin daha çok faydasını görürsün..

olsun canım bu hafta veremesen de haftaya verirsin ...haftaya daha dikkat edersin moral bozmak yok önemli olan sağlam irade ve motivasyon ...
gerisi zaten gelecektirr

evet canım ağır kilo verelim ama kalıcı olsun değil mi...

bende bayrama 65 olurmuyum acaba...:44:

geçmiş olsun canım
e bide kolay gelsin temizlikte spor gibi tüm kasları çalıştırıyor umarım tartıda da etkisini gösterir..

hadi eskisi çöplüğe incele incele giy olur mu..

ay ne güsel bi sürü yorumlar var takımda valla okudum bir cogunu en azından bana yazılanları vete haklısı alew cola içmemem gerekli ama diet içiyorum bugun dietisyenede gidicektim hastanede yokmus bugun gitmedim

kız bende tam bi kola canavarıyım ..dayanamayacağımı bildiğimden ewe cola sokturmuyorum eşim bile kızıyo sen diyettesin cezasını ben çekiyorum colasız yemeğin tadı çıkmıyo diyor

gözün aydın canım rabbim mutluluğunuzu daim eylesin...

oldu artık alevcim ya yapacak birşey yok son pişmanlık fayda etmiyor maalesef.
Vayy be maşallah ogluna annesinin en büyük destekcisi..

ewet canım sanki içine doğuyor sofraya oturunca ekmeği önümden alıp kendi önüne koyuyor
canım oğlum benim annesinin kuzusu..

arkadaşlar çok şükür bu akşam da sporumu aksatmadım ve dayanamadım ve bugün tartıldım sonuç motivasyonumu uçurdu bakalım cumaya sonuç ne olacak
hadi kızlar bu hafta 1. bizim takım olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…