- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #46.961
yok aynı değiliz ben geçen cuma 70.9 kg'dım. Bu cuma ne olacak bilmiyorum. Boyum da 1.63 veya 64...bilemiyorum ben 69 kiloyum bugün itibariyle boyumda 1,64 çıktı bugün
sence aynımıyız canım
ewet canım sanki içine doğuyor sofraya oturunca ekmeği önümden alıp kendi önüne koyuyor
canım oğlum benim annesinin kuzusu..
arkadaşlar çok şükür bu akşam da sporumu aksatmadım ve dayanamadım ve bugün tartıldım sonuç motivasyonumu uçurdu bakalım cumaya sonuç ne olacak
hadi kızlar bu hafta 1. bizim takım olmalı
ayyy inşallah canım yaa o senin çıtırlığın desemyok aynı değiliz ben geçen cuma 70.9 kg'dım. Bu cuma ne olacak bilmiyorum. Boyum da 1.63 veya 64...
canım ölçülerimiz .aynı neredeyse...
ben geçen cuma tam :70.9 kiloydum ama yuvarlak 71 yazdım bildirimde boyumuzda aynı sayılır ...
ay canım çok hoşuma gitti ...belki kendi aramızda da rekabet edebiliriz senle ...
sencede daha iyi olmazmı...
Ay maşallah oğluşuna kıyamam ya. Eee annesi çıtır bi anne olacak ve o da annesiyle hava atacakç
Alev sana maşallah diyorum kuzum.Sen bireysel olarak kesin birincisin bu hafta.
ayyy inşallah canım yaa o senin çıtırlığın desem
sağol bidenem ay inşallah canım yaa nede güzel olurdu...kız birinci olmasamda razıyım iyi kilo vereyim yeterki...
Valla alevcim 100 gr 100 grdır dedim hiç de düzlemedim. 70,9 yani.
evet boylarımız aynı seninle bakalım bu hafta kilolarımız da aynı olacak mı ama sen kesin geçersin beni.
Alevcim ya benim etim çok gevşek 44 beden bile dar gelıyor bazı eteklerde.
Sen kaç bedensin?
Estağfırullah canım hepimiz çıtır olalım inşallah...
İnşallah inşallah zaten iyi vermişsin de bir de üstüne birincilik ballı kaymak olur...
Geçersin canım bak da gör. İnşallah ben de vermişimdir alevciğim. Kaçamaklı bir hafta oldu yine ama bakalım ne olacak cuma günü göreceğiz.tartılsığım tartı başkaydı bende yanılma payı dedim o yüzden yuvarladım kilomu canım...
gerçekten geçermiyim canım yaa geçsemde geçmesemde umarım sende iyi kilo vermiş olursun betülcüm..
benim vücut tipimi çok beğeniyorlar canım kendimi metlemek gibi olmasın hani...
bazen bakıyorum 42 bazen 44 bazen 40 kalıbına göre değişiyor bide benim bacak boyum daha uzun ve kısa etek giymiyorum bu yüzden genelde 1 beden büyük alırım etekleri düşük bel gibi..
kız deme bal kaymak valla dalıcam şimdi buzdolabına zaten regl dönemim felaketim olur yaa kendimi zor tutuyom zaten
ben bugün yaklaşık 3 litre su tüketmişim yine ...
spor olarak yaptıklarımı da yazayım da tam olsun demi...
5 dk yerimde koşma hareketiyle vücudumu ısıttım hatta ateş bastı beni
sonra 30 defa oturup kalkma hareketi
70 tane yarım mekik
100 tane yerimde oklava hareketi
30 tane çift taraflı kalça çalışması
15 tane çift taraflı basen çalışması
bu hareketleri yapmam yaklaşık 30-35 dk sürdü ama hareketler bittiğinde su içinde buldum kendimi..
bu arada spor yaparken aynı zamanda 1.5 lt su tükettim
Geçersin canım bak da gör. İnşallah ben de vermişimdir alevciğim. Kaçamaklı bir hafta oldu yine ama bakalım ne olacak cuma günü göreceğiz.
canım ya benim vücut tipim de elma işte. Göbek bir taraftan, mide bir taraftan. E biraz fazla kilo alınca basen kalça aynı duracak değil ya onlar da diğer taraftan.
dananın kuyruğu kopacak cumaya desene betülcüm
benim vücut tipim ne bilmiyorum bak sana tarif edeyim
benim belim incedir ama karnımda koca bi yağ tabakası var ama kıyafet seçimlerimden dolayı kimse anlamaz
midemde de öyle abartılacak bi yağlanma yok onu da mekikle halletmeye çalışıyorum
hımmm gelelim kalçaya kalçamda değil ama biraz aşağı kısımlarım biraz kalın ve basen ve bel kısmıda yağlanmalar var
anlican kısmi yağlanmalardan muzdaribim ...
ama inan eşim hariç kimse bunlardan haberdar değil.. gerçekten kıyafet seçimim kiloları kapatıyor canım ve ben öyle çok bol da giymiyorum
Bak tamam tamam sustum sen de sakın mutfağa falan gitme.
Ben de 2.2 lt su ayrıca da 600 ml sodalı yeşıl çay içtim.
Sporlarına da maşallah alevciğim.Allah nazardan saklasın. Basen çalışmasını nasıl, kalça çalışmasını nasıl yapıyorsun?
Evet canım cuma günü dana kuyruksuz kalacak.dananın kuyruğu kopacak cumaya desene betülcüm
benim vücut tipim ne bilmiyorum bak sana tarif edeyim
benim belim incedir ama karnımda koca bi yağ tabakası var ama kıyafet seçimlerimden dolayı kimse anlamaz
midemde de öyle abartılacak bi yağlanma yok onu da mekikle halletmeye çalışıyorum
hımmm gelelim kalçaya kalçamda değil ama biraz aşağı kısımlarım biraz kalın ve basen ve bel kısmıda yağlanmalar var
anlican kısmi yağlanmalardan muzdaribim ...
ama inan eşim hariç kimse bunlardan haberdar değil.. gerçekten kıyafet seçimim kiloları kapatıyor canım ve ben öyle çok bol da giymiyorum
yok kız gitmiyom ne işim var mutfakta bu güzel arkadaşı ve hoş sohbetini bırakırmıyım hiçbir yemeğe değişirmiyim hiç
sağol canım bak şimdi ...
yere uzanıp yana yatık pozisyon alıyorum başımı dirseğime dayıyorum ve bacağımı önce kendime doğru çekip sonra yukarı uzatıp daha sonra tekrar kendime çekip yere uzatıyorum
diğer harekette ise yere yan yatıpbacağımı arkaya doğru kaldırıyorum...
umarım aydınlatıcı olabilmişimdir
gösteremeden ancak bu kadar tarif edebildim betülcüm..
kızlar ben yarın kahvaltıya ablamı çağırdım ... ablam ben ve yemek aynı bermuda şeytan üçgeni gibi bişey :18::18:
ablamla sohbete bi başlayınca lokmaları sayamaz oluyorum ne yapsam diye düşünüyorum tam da kilo bildirimi öncesi büyük bi hata yapmam umarım...:18:
Evet canım cuma günü dana kuyruksuz kalacak.Ne güzel sen de becerikli hatunlardansın ve aynı zamanda bakımlı. Ama kilo verdıkten sonra hiç öyle kilolarımızı kapatacak kıyafet bulmak için uğraşmayacağız. Gireceğiz bir mağazaya beğendiğimiz kıyafetleri alıp çıkacağız inşallah. Değil mi?
inşallah canım o günleri de görücez ..
eskiden bebek emzirdiğim için fazla dar giyemiyordum .. malum göğüsler...ama emzirmeyi bırakalı üst kısımdan yana rahatladım darısı aşağı katın başına ..
Ay canım benim teşekkür ederim kişi kendisi neyse karşısındakini de öyle görürmüş.
Bu arada sen kaç yaşındasın alevciğim.
Amin canım darısı aşağı kata. ben de iki kata birden inşallah.inşallah canım o günleri de görücez ..
eskiden bebek emzirdiğim için fazla dar giyemiyordum .. malum göğüsler...ama emzirmeyi bırakalı üst kısımdan yana rahatladım darısı aşağı katın başına ..
estağfurullah canım tatlı gerçekler...
ben 23 yaşındayım betülüm sen kaç yaşındasın ,kaç yıllık ewlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?