Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canım benim o kadar uğraşıp yazmışsın. Ben buna benzer hareketleri internetten bakıp yapayım. İnşallah sen de faydasını görürsün.
bence baya fark oldu özellikle oklava hareketi çok faydalı sırt bölgesi bayağı düzeldi bence iri göğüslü olmanın dez avantajları...

ablam benim annem gibi betülcüm annemle konuşamayacağım şeylerimi bile onla paylaşırım bilmediğimi sorarım annemi özlediğimde bile ona sarılıp onu koklarım ben...
senin ablan yok benim de kız kardeşim bu arada benim 2 ablam var anlican benden ballısı yok
benim en büyük yiğenimle aramda sadece 3 yaş var teyze yiğeniz ama sokağa çıkınca bizi kardeş sanıyorlar ...

güvenini umarım boşa çıkarmam ve yarınki kahvaltıyı da az zaiyatla atlatırım

Amin canım darısı aşağı kata. ben de iki kata birden inşallah.

inşallah canım..
ben de 24 yaşındayım 87 ocak doğumluyum.
evliliğimde de ağustosta 3 yıl bitti.
Sen kaç yıllık evlisin?

aslında bende 87 liyim ama kimlik 88 işte yani anlican 24 yaşımdayım ve 20 şubat doğumluyum
ben 5.5 yıllık ewliyim 22 ocakta 6 yıl bitecek
ay tesadfüfün de böylesi farkındamısın herşeyimiz aynı gibi betül

bizim ewdw benim yaşım tam bi muamma ...
babam bi yanda 88 martlısın diye tutturur ..
annem başka bi yandan 27 şubatlı der ...
anlican bende şaşkınım ama kimlikte 88 mart doğumluyum

o oklava hareketine ben de başladım. Oturduğum yerden yapıyorum bel bölgesi daha fazla çalışsın diye. Bakalım sonuçlarını bekleyip göreceğiz.

Ben ikisi konusunda da şanssızım. Benim ne ablam ne de kız kardeşım var 2 tane erkek kardeş sahibiyim. Ee erkek kardeş de bir yere kadar. Hiç bir şey konuşamıyorsun ki.

Alevcim sen çok iradeli ve nefsine hakim olabilen bir hanımsın. Zayiat sıfır olacak Allah'ın izniyle bak ve gör.

Son düzenleme:

Evet her konuda benzer özellıklerimiz var. Bak biz seninle kişisel olarak rekabet edelim. Bize olumlı-u getirisi fazla olur diye düşünüyorum. Ne dersin?

bizim ewdw benim yaşım tam bi muamma ...
babam bi yanda 88 martlısın diye tutturur ..
annem başka bi yandan 27 şubatlı der ...
anlican bende şaşkınım ama kimlikte 88 mart doğumluyum

Oooo senın doğum tarihin baya bay tartışma konusu olmuş. Aman boşver kimlikde ne yazıyorsa odur doğum tarihin.

Eeee senın şimdi annenin dediğine göre mi yoksa babanın dediğine göre mi burcun?

oklava hareketinin yanına bide yarım mekik koyarsan süper olacak canım..benim 2 ablam var ewet ama rabbim eşantiyon olarak bir ağbi bide erkek kardeş vermiş bana anlican 3 kız 2 erkek kardeşiz biz..
kız bana bakma konuşurum ama bi bakmışım ki patates kızartması yiyorum aslında iyi fikir en iyisi ben patates kızartmayım hatta ablama vereyim gazı o da diyete başlasın yarın böylece de zaiyat 0 olur demi.

Evet her konuda benzer özellıklerimiz var. Bak biz seninle kişisel olarak rekabet edelim. Bize olumlı-u getirisi fazla olur diye düşünüyorum. Ne dersin?

bence tamamdır rekabeti severim ve sen tam dişime göre bir rakipsin o zaman bu geceden itibaren başladık tamam mı

Oooo senın doğum tarihin baya bay tartışma konusu olmuş. Aman boşver kimlikde ne yazıyorsa odur doğum tarihin.

Eeee senın şimdi annenin dediğine göre mi yoksa babanın dediğine göre mi burcun?

her ikisine görede balığım hemde sapına kadar sende oğlak yada kovasın sanırım:44:

Evet evet sen yarın cıss olan bir şeyler yapma sakın. Domates, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta, birazcık da maydonoz marul roka falan. Hıh tam bi diyet kahvaltısı. Bu sayede ablan da diyete başlamış olur ihtiyacı varsa tabi. Hem maksad bir araya gelip sohbet etmek değil mi?

bence tamamdır rekabeti severim ve sen tam dişime göre bir rakipsin o zaman bu geceden itibaren başladık tamam mı

her ikisine görede balığım hemde sapına kadar sende oğlak yada kovasın sanırım:44:

Tamam bak başladık ssevgili rakibem. Sen de benim dişime göre bir rakipsin.

Oo balık burcu demek ben de kova burcuyum ama pek taşıdığım söylenemez özellıklerini...

Oğluşun hangi ayda doğdu ismi ne?

aynen canım zaten rekabet tavan yaptı benim görürsün bak ben sütle peynir yumurtaya talim edicem ablamada maydanoz veririm limonlu zaten bayılır kızartma da yapıcam sırf inat olup yememek için yarın sonuçlsrı bildiririm

ben ucundan azcık kova da taşıyorum ama tam bi balık burcu kadınıyım ..
oğlum mayıs doğumlu boğa burcu balık boğayla anlaşamıyo pek ve biz onunla çok zıt iki kutubuz ...
prensimin adı taha betül teyzesi..

Tamam bak bildir sonuçları. Hatta tam cıss yemeyi düşündüğün an ben geleyim aklına...

Tamam bak bildir sonuçları. Hatta tam cıss yemeyi düşündüğün an ben geleyim aklına...

kız senin gibi rakibeye can kurban anlaşılan bizimkisi adil bi yarış olacak öyleyse sende bi kaçamak yapacak olursan beni unutma emi:)

amma da çene varmış bizde de millet yarın okumaktan yorulmazsa iyidir

Alevim ben hangi burcun özelliğini taşıdığımı bilmiyorum karma karışık bir insanım işte.
Benim kızım da 2009 mayıs doğumlu. İkizler burcu.

Ayyy maşallah taha ismini o kadar çok seviyorum ki oğlum olursa ismini taha koymayı bile düşünüyorum.
Rabbim ismi gibi mübarek eylesin inşallah. Salih evlat layıkıyla kul eylesın rabbim oğluşunu

kız benim oğlum da 05 mayıs 2009 doğumlu seninki kaç mayıs
tesadüfün böylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…