- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.001
Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını Rabbim anne ve babasına bağışlasın.
2009 31 mayıs doğumlu. İkizler burcu. İsmi de Zeyneb Beyza...
kız senin gibi rakibeye can kurban anlaşılan bizimkisi adil bi yarış olacak öyleyse sende bi kaçamak yapacak olursan beni unutma emi:)
amma da çene varmış bizde de millet yarın okumaktan yorulmazsa iyidir
kız benim oğlum da 05 mayıs 2009 doğumlu seninki kaç mayıs
tesadüfün böylesi
Tamam ben de bi kaçamak yapacak olursam sen geleceksin aklıma ve hemen o yemeyi düşündüğüm şeyi yemeyeceğim.
Yaa de mi saat kaç olmuş biz hala yazışıyoruz kim der bu hanımların ikişer buçuk yaşında bebekleri var diye. 1 haftada 42 msj dendi ama biz iki günde 50 msj yaptık. Bu gidişle takımın msj ortalamasını yükselteceğiz.
ben de...çok şaşkınım benim oğlum 5mayıs 2009 doğumlu ve benim yiğenimin birinin adı beyzanur diğerinin adı da zeynep ...
ne diyeyim şaşkınım
sevgili rakibem betül ....
ben boş durmayıp 1.5 lt lik şaşalımı aldım elime suyumu içiyorum hadi sende boş durma suyunu al da gel hem içeli hem de güzelleşelim...
evet canım çok büyük bi tevafuk. Rabbim denk getirdi işte birbirimizi.
ben de...
ben boş boş oturuyorum. hiç birşey de içmiyorum. Dur ben de kendime yeşil çay kürümden koyup geleyim.
aynen canım ya 42 msj sınırı dişimizin kovuğuna bile yetmedi...açlıktan sanırım...
50 . msj merdiven dayadım ....
hadi beni anladık regl dönemim koçişten kaçıyorum ama sen niye bu saatte ayaktasın...
benimkisi de mışıl mışıl uyuyor. benim de uykum yok. pc başında vakit öldrüyorum işte.
bencede büyük ve çok güzel bi tesadüfler zinciri ve iyiki de öyle olmuş ben buna çok sevindim betülüm böylece bebiklerimiz konusunda da birbirimize yardımcı olabiliriz:13:
iyi olur hem vakti değerlendiririz...
buna vakit öldürme denemez belkide büyük bi arkadaşlığın tohomlarını ekiyoruz
bugün temel atma yarın açılış...
ben de çok sevindim Alevciğim.
Evet ya bebeklerimiz konusunda da fikir alışverişinde bulunalım.
senin oğluşunun konuşması nasıl?
Benim kız biraz tembel konuşma hususunda. Ne yapabilirim onu dillendirmek için?
senin yeşil çay küründe neler var .....
sade yeşil çaydan mı bahsediyorsun yoksa....
evet vaktimizi değerlendiriyoruz. sen nerelisin canım nerede ıkamet ediyorsun?
büyük bir arkadşlık ve kader ortaklığı. Açılışı da yaparız inşallah.
aynı benimkide tembel betülcüm
benim oğlum anneannesine gidince çok dillendi maşallah dikkatimi çekti kalabalık ve onunla ilgilenen insanların olduğu ortamda daha çok dilleniyo..
mesela bizim gelin doğum yaptı geçen hafta ordaydık annemlerde..
anneannesi,dayıları ,teyzesi,yengesi .... herkesin ilgi odağı oldu benimkide herkese laf yetiştirmeye çalıştı e bizimkilerde çocuğa meraklılar baktım bayağı fark oldu konuşmasında ve sadece 1 haftada..
Benim kür şöyle bir şey. Ben de burada okudum zaten.
1.5 lt suyu kaynatıyorum. Sürahinin içine boşaltıyorum. İçine 2 tatlı kaşığı yeşil çay(aktardan aldım) ve 1 limonun suyunu sıkıp kabuklarını da içine atıyorum. 10 dk sonra süzüp içine 1 şişe maden suyu boşaltıyorum ve bunu gün boyunca içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?