Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet inceledim betülcüğüm çok sağlıklı görünüyor gerçektende siz başlayın hasretle umarım güzel sonuçlar alırsınız

geçmiş olsun deryacığım...

ya bende elma diyeti yapıyorum daha anlamdım acıktırıyormu acıktırmıyormu çünkü kaçamaklarım oluyor

güzel bilgiler tşkler ece

ay ben baktım ece çok komik görünüyorlar gerçekten ya

nişan alışverişinede düğünede kayınvaliden kayınbabam eşim ve ben gittik hiç bi sorun yaşamadım çok şükür annemi bile almadım yanıma zaten gerekte yok bizne istiyorsak onu aldım çok şükür

arkadaşlar kk nde araştırdım 5 günde 5 kilo verdiren bi diyet var yarından itibaren onu denicem bakalım sonuç ne olacak..
dene baklaım alevciğim bende önümüzdeki haftalarda deneyeciğim bu diyeti

gunaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn
günaydın tatlım

bugun amerkan kalp vakfı 2 dıyetıne basladm cnm smdıde spor yapcm bakalm cumaya sonuc nolcak
bence bu diyet çok sağlıklı ve bence kaçamk yapmazsanız güzel kilo verebileceğinize inanıyorum ben

kolay gelsin alevciğim bütün bu işleri bir günde bitrmeyecksin değilmi çünkü bana bitmez gibi geldi

günaydın çıtırlarım bugün nasılsınız beni soracak olursanız elma diyeti yapıyorum güya ama kaçamak çok şimdilik daha adepte olamadım akşam misafirim vardı onlarla olunca tabi kaçırdım ama ben yılmıyorum dün kaçtıysa bugün yarın önümüzde zayıflamak için günler çok değilmi asla kaçamak yaptığım zaman diyeti bırakmayı düşünmüyorum pazartesiden itibaren cuma akşamına kadar elma diyetini düzenli yapacağım
bugün yediklerim
sabah kahvaltı yapmadan evden çıktım apar topar yani iş yerinde 1 paket eti form yedim
öğlen 1 tane tost ondan sonrası elma

msj 15

hepinize günaydım canlarım

bugün çoooooooook mutluyum
nihayet sabah spor yaptım.
önce 8.00 da uyandım.susamışım.demek ki vücudum istiyor. su içtim.
sonra 50 dk koşu bandında yürüdüm.esneme hareketlerini yaptım.
20 yarım mekik,20 tam mekik,20 şer bacak hareketleri yaptım.bu hafta 20 yapmayı düşünüyorum. vücudum alışsın diye ...
sizinle paylaşmak istedim.

bence bu diyet çok sağlıklı ve bence kaçamk yapmazsanız güzel kilo verebileceğinize inanıyorum ben

banada oyle gelıo cnm 1 hafta denıcm eer fayasını gorursem dewamını gtrcem ole sıkıcı da dııl

hadı bakalm cuma yararını gorrsun bnların

ooo süpersin deryacığım gün çok enerjik başlamışsın tebirkler

bnde sımdı sporumu yaptım :
100 defa yerımde zıpladım
30 yarım mekık
30 tam mekım
30 bel hareketı
30 ayak hareketı
30 sırt hareketı
30 yerden kıbrıt toplama

30 GÜN BOYUNCA

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

kızlar burda 2 porsiyon meyve diyorya 2 çesit meyvedenmi söz ediyor

30 GÜN BOYUNCA

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

kızlar burda 2 porsiyon meyve diyorya 2 çesit meyvedenmi söz ediyor

hayr canm yanı daha dogrusu senn ıstegıne baglı mesela bn ıncır yıcm 2 ıncır 1 porsyona esıt 4 tane yıcem yada 2 ıncır 1 elmada yıyeblırdım oda 2 porsyona esıt

biter bebeğim biter aleve bu işler vız gelir tırıs gider hatta camlar ve kapılar bitti bile canım...
bu arada kahvaltıyı da aradan çıkardım çok rahatladım...

canım kahvaltılar en önemli öğün ben normalde kahvaltı hiç yapmazdım ama diyete başlayalı kahvaltımı hiç atlamıyorum böyle daha dinamik oluyorum...

çok güzel başladın bu haftaya canım azmin için tebrik ederim seni..

hadi allah yardmcın olsun...

bnde sımdı sporumu yaptım :
100 defa yerımde zıpladım
30 yarım mekık
30 tam mekım
30 bel hareketı
30 ayak hareketı
30 sırt hareketı
30 yerden kıbrıt toplama
maaşallah hasretçim bu hafta çok azimli gördüm seni böyle giderse sonuç mükemmel olacak bence

arkadaşlar takımımızın bu haftaki azmine bakıyorumda şimdiden haftaya mükemmel başladık hadi bu hafta kendimizi sıkalım ve herkez 5. takımın arkadaşlığını ve azmini görsün emi canlarım...

kızlar kahvaltımı paylaşayım hemen temizliğe dönücem:
sabah kaltığımda
1 bardak ılık pekmezli-sirkeli su

kahvaltı saat 12 de
1 domates yaklaşık 8 dilim
yaklaşık 2 kk peynir
2 tane közlenmiş yeşil biber
1 su bardağı süt
1 lokmacık ekmek üstü ezme

saat 14 tede 1 elma veya yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

eet canm oleyım allaha sukur hırs yaptım ama bıde sonuc alamazsam yne yıkılırım walla

kızlar buyurun gelın oglen yemegımı yıorum canım cok 3 u 1 arada ıstıo ıcsemmı :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…