- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.401
evet inceledim betülcüğüm çok sağlıklı görünüyor gerçektende siz başlayın hasretle umarım güzel sonuçlar alırsınızKızlar amerikan kalp vakfı diyeti diye bi aratır mısınız google den. Bu diyet 1 ayda 10 kg vaad ediyor ve çok sağlıklı görünüyor. Her besin grubundan var içinde. Acaba bu diyete başlasam mı ne dersiniz?
geçmiş olsun deryacığım...msj 7
vaaaaaaayyyyyy beeeeeeee
kızlar 1.olmuşuz ......fatma ve alev bize örnek oldu. azmin elinden birşey kurtulmuyor.
ben de az önce hast gittim.belim ve ayağım ağrıyordu.mr çektirdik.bakalım sonuçlar pazartesi belli olur.
ya bende elma diyeti yapıyorum daha anlamdım acıktırıyormu acıktırmıyormu çünkü kaçamaklarım oluyormsj 11
tv de diyetisyen ,diyet yapanlar elma çok tüketmesin demiş.çok acıktırıyormuş.armut yiyebilirmişiz.elmayı da üzerine tarçın döküp yiyin demiş.tarçın kan şekerini düzenleyip acıkmayı geciktiriyormuş.
kardeşim her diyetisyen ayrı birşey söylüyor.
güzel bilgiler tşkler ecezayıflamak isteyen birinin kalori hesabı yapması oldukça önemlidir.ancak en az bunun kadar önemli diğer nokta da bu kalorinin nasıl alındığıdır.
günlük kalori ihtiyacınızı 2 öğünde fazla şekerli ve yağlı yiyeceklerle karşılıyor nasıl olsa kalori sınırımı aşmadım diyorsanız büyük hata yapıyorsunuz..doğru olanı bu kalori sınırı içinde karbonhidrat proteğin ve yağlar arasıında denge sağlamak.bu besinlerinin birinin eksik veya fazla alınması diyetin dengesini bozar.
kilo kaybettikçe kolari harcamasında düşüş olur.bunun üstesinden gelmek için harcanan kalori miktarına uyum sağlamak için aldığınız kalori miktarını azaltmalısnz daha fazla egzersiz yapmalısınz..
ilk 3 ayda başlangıç kilonuzun %5ini vermeniz oldukça iyi bir ilerlemedir.
eğer fazla kilo vermeniz gerekiyorsa küçük miktarlara bölün.
kısa zamanda kilo vermeye çalışamyın kilo kaybınız ne kadar hızlı olursa verdiğiniz kiloların alımı da o kadar hızlı olur..
*günlük aldığınız kalori miktarı harcadığınız kalori miiktarından 500 kalori eksik olduğu takdirde 1 haftanın sonunda yaklaşık 454 gr yağ yakmış olursunuz..
ay ben baktım ece çok komik görünüyorlar gerçekten yamaşallah bize daha haftanın başından 30a merdiven dayadık :)
böyle giderse günlük 40 mesajdan haftalık 280 mesaj yapacaz :)ama motivasyona büyük katkısı olduğuna inanıyorum sizce?
bu arada betülcüm o sana attığım sitede ünlüler boğazlarını tutmasaydı bölümüne bak
yerlerdeyim gülmekten :)
nişan alışverişinede düğünede kayınvaliden kayınbabam eşim ve ben gittik hiç bi sorun yaşamadım çok şükür annemi bile almadım yanıma zaten gerekte yok bizne istiyorsak onu aldım çok şüküruykum geldi sanki yaa :)
bişey dicem özelinize giriyo biraz cevap vermezseniz saygı duyarım..
(evli olanlara ya da nişan alışverişi yapmış olanlara vs.)
düğün ya da nişan alışverişi yaptığınız zamanların zorluklarından vs. biraz bahsedermisiniz merak ettim :)
yanınızda gelenler genel de aile büyükleri miydi ne gibi zorluklar çıkardılar..
dene baklaım alevciğim bende önümüzdeki haftalarda deneyeciğim bu diyetiarkadaşlar kk nde araştırdım 5 günde 5 kilo verdiren bi diyet var yarından itibaren onu denicem bakalım sonuç ne olacak..