Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hasretciğim tebrik ederim seni ne güzel iradene sahip olmuşsun canım benm haftasonu ya çoğumuz eşi falan evdedir bende yarın çok giremeyebilirim

menümün devamı:
saat14:30 1 kase yoğurt

saat 18
1 elma
2 kuru incir
4 badem

saat 19
3 kaşık melemen
3 kaşık patates kavurması
1 dilim domates
1 dilim salam
5 tane badem
2 tane kuru incir
1 kuru kayısı
1 lokmacık tadımlık kestane reçeli
2 bardak çay
1 lokmacık ekmekçik ama çok az

suuuuuuuuuuu

kızlar bütün işlerim bitti sayılır biraz dinleneyim banyoda halı yıkamaya girişicem
aslında erken vakitte yıkayacaktım ama ağbim geldi alışverişe gittik sonra bebişin yanına gittik derken vakit geç oldu...

yaa ben 2 gündür spor yapamadım acaba hantallaşmaya mı başlıyorum ne
bugünkü temizliği spor yerine sayabilirmiyim acaba:44:

selam kızlar bugunu yine güzel atlattım dietime sadık kaldım marketten kahvaltı için special k aldım ve yeşil çay aldım kendime ehehe hee birde kepekli galete aldım öle işte gezdim marketi yalnız akşam yemegıne gec kaldım dısardayken ınsanın canı bişi yemek istemior yahu sizler nasılsınız iyisinizdir umarım

yaa ben 2 gündür spor yapamadım acaba hantallaşmaya mı başlıyorum ne
bugünkü temizliği spor yerine sayabilirmiyim acaba:44:

dünyanın işini yaptın alevciğim tabiki hantallaşmazsın normal ev temizliği yapmadınki detaylı temizlik yaptın bence yaptığın sporlardan daha çok kalori yakmışsındır

ayy sonunda gelebildim..

maşallah normal de burada haftasonu çıt olmazdı ben zorla bişeyler yazmaya çalışırdım bu sefer sohbet almış başını gitmiş ben yokum:2:

kusuruma bakmayın valla hatunlar bebişin yanına gittik bugün yarın kuranı var annesi falan temizlik yaptı biz ona baktık ben biraz ders çalıştım ee malum ygs+lys öğrenciyim artık :)
hatta ben biraz erken geldim eve evi süpürdüm..
duş falan aldım dizimi seyrettim yanında da 5i1yerde içtim ohh mis.

işte menüm:
sabah peynir, mantar, 2 dilim kepek ekmeği

öğle yarım sigara böreği(sadeydi) sonra 2 kere 5 kat merdiven indim çıktım o yüzden :)(ne yazık ki yicek başka bişey bulamadım)

akşam:1tabak barbunya azıcıkta çeçil peynirinden yedim..

1ltreye yakın içebildim bugün su..

acıkacağıma ihtimal vermiyorum..

ayy canm bnm sen ne kadr az yıosun bole yaa bn okadrcık selerle kesınlıkle dayanamam olurum kı aclıktan been

dünyanın işini yaptın alevciğim tabiki hantallaşmazsın normal ev temizliği yapmadınki detaylı temizlik yaptın bence yaptığın sporlardan daha çok kalori yakmışsındır
inşallah yaa ben bu haftaya karansarlıkla başladım içimde bi karamsarlık var sanki bu hafta kilo alacakmışım gibi hissediyorum kendimi..

kızlar bi bakarmısın menüme sizcede çok kaçırmışmıyımdır...

kesnlıle katılıorum ck kalorı gtmıstr emınım
inşallah yaa sanırım motivasyona ihtiyacım var benin...

maaşallah sana canım ben yediklerimden hiç bahsetmeyim o zaman..

normalde ben de dayanamam..Ama iki gündür sihirli bir el değdi :)

o el bana da değsin.. noluyyy...

solesene bee canm o el banada deysın

bende istiyom yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…