- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.441
canlarım bugun benı yalnız bıraktınız( hafta sonu olduguıcın sanırım nese aksam ustu annmle caya gıttık komsuya borekler neler neler serws yapmadıkı ama beeeeen tabıkı bırkere annemın boregnden ısırdım bıkerecık hatta cok kucuk ısırdım dıebılırım ılkkez bu kadr ırademe sahp cıkıorum ozellıklede rewanı yemıorum hayret edıorum kndıme ııkıde bu hafta kılo wermemısm eer werseydm bu kadr hırs yapamazdm MUTLUYUM:)))))))))))
Hıh ben neydim aşk olsun sanaa ..
ayyyy canm benııııııııııımmsen harıc sende olmasaydın bıde patlardım kı ben hem bılgılendrdın hemde can sıkntımı aldın sen bnm
Unutturur muyum hiç kendimi
yaa ben 2 gündür spor yapamadım acaba hantallaşmaya mı başlıyorum ne
bugünkü temizliği spor yerine sayabilirmiyim acaba:44:
dünyanın işini yaptın alevciğim tabiki hantallaşmazsın normal ev temizliği yapmadınki detaylı temizlik yaptın bence yaptığın sporlardan daha çok kalori yakmışsındır
ayy sonunda gelebildim..
maşallah normal de burada haftasonu çıt olmazdı ben zorla bişeyler yazmaya çalışırdım bu sefer sohbet almış başını gitmiş ben yokum:2:
kusuruma bakmayın valla hatunlar bebişin yanına gittik bugün yarın kuranı var annesi falan temizlik yaptı biz ona baktık ben biraz ders çalıştım ee malum ygs+lys öğrenciyim artık :)
hatta ben biraz erken geldim eve evi süpürdüm..
duş falan aldım dizimi seyrettim yanında da 5i1yerde içtim ohh mis.
işte menüm:
sabah peynir, mantar, 2 dilim kepek ekmeği
öğle yarım sigara böreği(sadeydi) sonra 2 kere 5 kat merdiven indim çıktım o yüzden :)(ne yazık ki yicek başka bişey bulamadım)
akşam:1tabak barbunya azıcıkta çeçil peynirinden yedim..
1ltreye yakın içebildim bugün su..
acıkacağıma ihtimal vermiyorum..
ayy canm bnm sen ne kadr az yıosun bole yaa bn okadrcık selerle kesınlıkle dayanamam olurum kı aclıktan been
normalde ben de dayanamam..Ama iki gündür sihirli bir el değdi :)
solesene bee canm o el banada deysın
inşallah yaa ben bu haftaya karansarlıkla başladım içimde bi karamsarlık var sanki bu hafta kilo alacakmışım gibi hissediyorum kendimi..dünyanın işini yaptın alevciğim tabiki hantallaşmazsın normal ev temizliği yapmadınki detaylı temizlik yaptın bence yaptığın sporlardan daha çok kalori yakmışsındır
menümün devamı:
saat14:30 1 kase yoğurt
saat 18
1 elma
2 kuru incir
4 badem
saat 19
3 kaşık melemen
3 kaşık patates kavurması
1 dilim domates
1 dilim salam
5 tane badem
2 tane kuru incir
1 kuru kayısı
1 lokmacık tadımlık kestane reçeli
2 bardak çay
1 lokmacık ekmekçik ama çok az
suuuuuuuuuuu
inşallah yaa sanırım motivasyona ihtiyacım var benin...kesnlıle katılıorum ck kalorı gtmıstr emınım
ayy sonunda gelebildim..
maşallah normal de burada haftasonu çıt olmazdı ben zorla bişeyler yazmaya çalışırdım bu sefer sohbet almış başını gitmiş ben yokum:2:
kusuruma bakmayın valla hatunlar bebişin yanına gittik bugün yarın kuranı var annesi falan temizlik yaptı biz ona baktık ben biraz ders çalıştım ee malum ygs+lys öğrenciyim artık :)
hatta ben biraz erken geldim eve evi süpürdüm..
duş falan aldım dizimi seyrettim yanında da 5i1yerde içtim ohh mis.
işte menüm:
sabah peynir, mantar, 2 dilim kepek ekmeği
öğle yarım sigara böreği(sadeydi) sonra 2 kere 5 kat merdiven indim çıktım o yüzden :)(ne yazık ki yicek başka bişey bulamadım)
akşam:1tabak barbunya azıcıkta çeçil peynirinden yedim..
1ltreye yakın içebildim bugün su..
acıkacağıma ihtimal vermiyorum..
normalde ben de dayanamam..Ama iki gündür sihirli bir el değdi :)
solesene bee canm o el banada deysın
olur canım bu gece o sihirli elin rüyasına aksaçlı nine olarak giderim söylerim
ayy akşam akşam saçmaladım :)
hahahhayy aclık kafana mı wurdu ne senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?