Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ece bugün bi ara elif geldi ama msj yazmadan gitti ayyy canım yaa ne de çok özlemişim tatkı sohbetini...

bu arada ben o paylaşımı nereye yapıcaktım hani 1. olanların yaptığı paylaşımı...:44:

39. mesajkızlar tarfil kkya giriyo ama özel mesajıma da cevap vermedi :/ takıma da hiç gelmiyo off...umarım gelir kırmış olmaktan korkuyorum..en son ben kafam karışıkdiye onun mesajına dikkat etmeyip listeye almamıştım o tekrardan yazıp anlayışsızlığımı dile getirmişti.(haklıydıda) ben sonra tekrar kontrol edip listeye almıştım..ama görmedi sanırım

Son düzenleme:

pireye kızıp yorgan yakılmazmış ececiğim zayıflamaya niyeti olsaydı zatendevam ederdi diye düşünüyorum ben ...

pireye kızıp yorgan yakılmazmış ececiğim zayıflamaya niyeti olsaydı zatendevam ederdi diye düşünüyorum ben ...

ama ne biliyim başka bi yere mesaj yazmamış belki heemn çıkmak zorunda falan kalıyordur..bi daha mesaj gönderiyim ben en iyisi..

gönderdim özel mesajı..

günde 6 mesaj az geldi hiç paylaşım olmayan takıma
maşallah bize

kızlarr valla bi arkadaşım olsun gece yatıya gideyim onun odası olsun ışıkları da kapatıp uzuuun uzun konuşalım sabahlara kadar..

niye onu da bilmiyorum ama ihtiyacım olduğunu hissediyorum

herkes gitti..BEnim uykum geldi ben de çıkayım artık yatağıma kavuşmak istiyorum...

koccaman öpüyorum sizi

iyi gecelerr

Son düzenleme:
gunaaaaaaaydııııııııııınn kawlatımı yaptım hareketlerımıde yaptım wee burayaa geldım

msj 18

dün misafirler geç gitti.akşamda bilg bana bırakmadılar

onun için uğrayamadım.

sabah kahvaltı yaptım.maydanoz suyu kaynattım.onu içeceğim.
bugün de sporumu yaparsam keyfime diyecek yok.

msj 20
geçmişi okuyayım dedim ,şimdi eşim geldi biraz gezelim dedi.
şimdilik çıkıyorum akşam görüşürüz.byyyyyyyyy

msj 19

ne güzel sporunu yapmışsın canım.
ben biraz geç uyandım,erkenden yapmak daha güzel oluyor.

cok yapamadım ama yaptım eet canm ee bugun haftasonu uyuyun tabıkı ben hergun uyudugum ıcın ben haftasonu falan bılmıorum.canım okadr cok sey yemek ıstıokı bugun

gunaaaaaaaydııııııııııınn kawlatımı yaptım hareketlerımıde yaptım wee burayaa geldım
günaydııın bu ne güzel başlangıç böyle
msj 17

günaydın kızlar ...

nasılsınız bugün ....
günaydın iyiyim canım sen nasılsın..
msj 20
geçmişi okuyayım dedim ,şimdi eşim geldi biraz gezelim dedi.
şimdilik çıkıyorum akşam görüşürüz.byyyyyyyyy
amaaan gez eğlen sonra okursun kaçmıyo ya
cok yapamadım ama yaptım eet canm ee bugun haftasonu uyuyun tabıkı ben hergun uyudugum ıcın ben haftasonu falan bılmıorum.canım okadr cok sey yemek ıstıokı bugun

valla benim de canım çok şey istiyo ama savaşıcam :) sırf pilavı çok kaçırırım diye kurana gitmeyi planlamıyorum :)

ben geldiiim

kahvaltım:
çeyrekten biraz fazla lahmacun(canım çok istiyodu ekmek yerine kahvaltıda yedim.Hem de tüm gün benim eritme şansım var)
boolca marul ve 1 koca domates 200 ml ayran..

ayy 2 saat düşündüm ne yazıcağımı bulamadım ara ara uğrarım ben yine..

1 de yemek yeme saatım az kldı :))))) acıktım bırazck zaten

sabah sabah nasıl yedin kız lahmacunu ?

öğle menüm:
yoğrudun dibini sulandırdım azıcık içine de marul koydum.azcıkda kepekli ekmek doğradım..afiyetlen yedim

biraz önce yarım avuç çekirdek yedim..(tuzsuz)

akşama allah kerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…