- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.461
ece bugün bi ara elif geldi ama msj yazmadan gitti ayyy canım yaa ne de çok özlemişim tatkı sohbetini...
bu arada ben o paylaşımı nereye yapıcaktım hani 1. olanların yaptığı paylaşımı...:44:
39. mesajkızlar tarfil kkya giriyo ama özel mesajıma da cevap vermedi :/ takıma da hiç gelmiyo off...umarım gelir kırmış olmaktan korkuyorum..en son ben kafam karışıkdiye onun mesajına dikkat etmeyip listeye almamıştım o tekrardan yazıp anlayışsızlığımı dile getirmişti.(haklıydıda) ben sonra tekrar kontrol edip listeye almıştım..ama görmedi sanırım
pireye kızıp yorgan yakılmazmış ececiğim zayıflamaya niyeti olsaydı zatendevam ederdi diye düşünüyorum ben ...
msj 17
günaydın kızlar ...
nasılsınız bugün ....
msj 19
ne güzel sporunu yapmışsın canım.
ben biraz geç uyandım,erkenden yapmak daha güzel oluyor.
günaydııın bu ne güzel başlangıç böylegunaaaaaaaydııııııııııınn kawlatımı yaptım hareketlerımıde yaptım wee burayaa geldım
günaydın iyiyim canım sen nasılsın..msj 17
günaydın kızlar ...
nasılsınız bugün ....
amaaan gez eğlen sonra okursun kaçmıyo yamsj 20
geçmişi okuyayım dedim ,şimdi eşim geldi biraz gezelim dedi.
şimdilik çıkıyorum akşam görüşürüz.byyyyyyyyy
cok yapamadım ama yaptım eet canm ee bugun haftasonu uyuyun tabıkıben hergun uyudugum ıcın ben haftasonu falan bılmıorum.canım okadr cok sey yemek ıstıokı bugun
günaydııın bu ne güzel başlangıç böyle
günaydın iyiyim canım sen nasılsın..
amaaan gez eğlen sonra okursun kaçmıyo ya
valla benim de canım çok şey istiyo ama savaşıcam :) sırf pilavı çok kaçırırım diye kurana gitmeyi planlamıyorum :)
ben geldiiim
kahvaltım:
çeyrekten biraz fazla lahmacun(canım çok istiyodu ekmek yerine kahvaltıda yedim.Hem de tüm gün benim eritme şansım var)
boolca marul ve 1 koca domates 200 ml ayran..
ayy 2 saat düşündüm ne yazıcağımı bulamadım ara ara uğrarım ben yine..
sabah sabah nasıl yedin kız lahmacunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?