- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.501
inş canım hepbirliktesen neler yaptın bugün kahvaltını yaptın değil mi?
inş canım hepbirliktesen neler yaptın bugün kahvaltını yaptın değil mi?
gunaaaaaaaydınn herkese kızlar cuma gunu ıns bomba bnden gelır bugun tartldm ama solemıcm sızlere cuma solıcmtartılmıcktım ama dayanamadm yaa nese bıda tartılmam cumaya kadr gece ruyamda rejımı bozup gozleme flan yıodum ama nasıl pısman oluorum yaa sabh uyandm dedım sukur ruyaymıs gerck olsaydı napardm ben allahm sureklı ırademe sahıp cıkmama ızın werır ıns
msj 30
çok sevindim canım.diyet konusu bizi ne kadar etkiliyor ki rüyalarımıza bile giriyor.
kaç yaşındaydın sen deryacığım? seni anlıyorum canım geçen sene evdeydim kaç kere diyet yaptım ben bile hatırlamıyorum plates diyet ama evde olduğum için haliyle arkadaşlara gidiyordum diyet bozuluyo başka yere gidiyordum yine bozuluyordu şimdi ise kendi işim çalışıyorum daha hareketliyim gezmeye pek fırsat olmuyo şimdilik kaçamaklar sadece haftasonu oluyor o kadarda olacak diyorum ben kendi kendime bide geçen seneki gibi yapmıyorum diyette kaçamak yaptım diye diyeti bırakmıyorum ümitsizliğe kapılma sen bu kiloları 10 yılda almışsın ve vereceksin. ben daha çabuk bi zamanda aldım 2010 temmuzda 64 kiloyla evlendim 2010 ocakta yani 6 ay sonra 70 olmuştum tabi diyet yaptım bıraktım derken en son tartıda 77 yi gördüm dur dedim kendi kendime ve öncelikle inş evlendiğim kiloya inmeyi planlıyorummsj 29
içinizde en yaşlınız benim heralde
ama sizinle kendimi daha genç ve zinde hissediyorum.tipim minyon .onun için pek göstermiyorum.
yaş ilerledikçe kiloları vermek zorlaşıyor.10 yıl önce diyet yapmıştım.ama çok iradeliydim.asla unlu gıda yemedim.57 ye kadar inmiştim .
sonra her yıl üzerine aldım.1-2 derken 69.6 olduk.
her hafta 600 g verseydim 4 haftada 2.4 kg yapardı.
ama nerde gezmeler,il dışı gezileri.diyet yapınca evden çıkmamam gerekiyor heralde.
afiyet olsun tatlımyaptım canm oglen yemegım war 1 de benım sabh kahwaltım cok zengın dııl yesılcay + 1 dılım kepek ekmegı + ekmegın ustune labne peynırı normalde salatada yıyeblıorum ama bıtms ewde slata
evet yürü canım bende yürüyorummsj 31
şimdi gidip öğlen yemeğimi yiyeyim,sonra da okul .gelirken yürüdüm.gidiş gelişte de yürürüm.toplam 45 dk yürümüş olurum.
bekarken anneme diyet yaparken bişeyler olurdu hem kilo alıyorsun derdi hemde diyete başladığım zaman şu börekten azcık ye diye psikolojik baskı yapardı anneler öyle canımeet cok etkılıo yaa.ewde herkes cok ısrar edıo cok azcık olsa ye dıe onlar ederken bıran evet hasret cok az yıyebılırsn dıorum ama yıne wazgecıorum İYİ Kİ WARSINIZ HEPINIZE BNLERCE TESKLERRR
hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bombanı bakalım ben bu hafta napıcam...gunaaaaaaaydınn herkese kızlar cuma gunu ıns bomba bnden gelır bugun tartldm ama solemıcm sızlere cuma solıcmtartılmıcktım ama dayanamadm yaa nese bıda tartılmam cumaya kadr gece ruyamda rejımı bozup gozleme flan yıodum ama nasıl pısman oluorum yaa sabh uyandm dedım sukur ruyaymıs gerck olsaydı napardm ben allahm sureklı ırademe sahıp cıkmama ızın werır ıns
güzel menü canım...ama ben hiç ekmek tüketmiyorum neredeyse ...msj 27
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlar....
sabah 7.30
1 brd ılık ballı limonlu su
8.00 kahv
1 brd şekersiz çay
1 dilim kepek ekm
domates salatalık
peynir
ara
1 armut
4 çubuk karaker
yarım lt su
öğlen 12.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dolmalık biber
salata (roka -marul-maydanoz)
zaten o yüzden burda değilmiyiz yoksa herkes evinde diyet yapar pazartesi diyete başlayıp salı bırakırdı öyle değilmi...msj 28
offf
siz olmasanız motivasyonumu çok cabuk kaybederdim.sizin için inatla devam ediyorum.çok zor kilo verip çabuk alan biriyim. o da beni yıkıyor.
1 kg bile olsa razıyım.
msj 30
çok sevindim canım.diyet konusu bizi ne kadar etkiliyor ki rüyalarımıza bile giriyor.
maaşallah o yürüyüşlerin boool bol kilolar götürsün senden canım..msj 31
şimdi gidip öğlen yemeğimi yiyeyim,sonra da okul .gelirken yürüdüm.gidiş gelişte de yürürüm.toplam 45 dk yürümüş olurum.
Selam kızlar.
Alevcim yazacağım yazacağım yazamadım.
Maşallah ne güzel kilo vermişsin geçen hafta.
Bu hafta ne durumdasın ?
Ben çok verdikten sonraki hafta azıcık verebiliyorum aynı durum sende de mevcut mu?
sağol sanım ewet geçen hafta iyi kilo verdim çünkü çook sıkı ve tavizsiz bi diyet yaptım sabah akşam 45 dk spor yaptım bool su tükettim ve sürekli aktiftim ...
netice de böyle oldsu...
ben bu hafta kilomu koruyup haftaya tekrar düşüşw geçmeyi düşünüyorum...
bi anda kilo verip de halsiz düşmek istemiyorum ...
bu arada baktım sende iyi kilo vermişsin maaşallah..
Geçen hafta ben de güzel verdim de sonraki hafta azıcık gidiyor işte.
Bakalım bu hafta ne olacak.
Yarım kg bile versem yetecek.
Bir hafta korumaya yakın sonraki hafta hızlı olması moral açısından da iyi oluyor aslında.
katılıyorum canım aslında ben bu hafta yine düşüşteyim ama geçen haftaki kadar değil ...
bugün uzun zamandır giymediğim bi eteğimi giydim ve karnım çıkmadı belimdeki yağlar ilk defa taşmadı giyince o yüzden moralim çok iyi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?