Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 27

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlar....

sabah 7.30
1 brd ılık ballı limonlu su
8.00 kahv
1 brd şekersiz çay
1 dilim kepek ekm
domates salatalık
peynir

ara
1 armut
4 çubuk karaker
yarım lt su

öğlen 12.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dolmalık biber
salata (roka -marul-maydanoz)

msj 28

offf

siz olmasanız motivasyonumu çok cabuk kaybederdim.sizin için inatla devam ediyorum.çok zor kilo verip çabuk alan biriyim. o da beni yıkıyor.
1 kg bile olsa razıyım.

msj 29

içinizde en yaşlınız benim heralde

ama sizinle kendimi daha genç ve zinde hissediyorum.tipim minyon .onun için pek göstermiyorum.

yaş ilerledikçe kiloları vermek zorlaşıyor.10 yıl önce diyet yapmıştım.ama çok iradeliydim.asla unlu gıda yemedim.57 ye kadar inmiştim .

sonra her yıl üzerine aldım.1-2 derken 69.6 olduk.

her hafta 600 g verseydim 4 haftada 2.4 kg yapardı.

ama nerde gezmeler,il dışı gezileri.diyet yapınca evden çıkmamam gerekiyor heralde.

inş canım hepbirlikte sen neler yaptın bugün kahvaltını yaptın değil mi?

yaptım canm oglen yemegım war 1 de benım sabh kahwaltım cok zengın dııl yesılcay + 1 dılım kepek ekmegı + ekmegın ustune labne peynırı normalde salatada yıyeblıorum ama bıtms ewde slata

inş canım hepbirlikte sen neler yaptın bugün kahvaltını yaptın değil mi?

yaptım canm oglen yemegım war 1 de benım sabh kahwaltım cok zengın dııl yesılcay + 1 dılım kepek ekmegı + ekmegın ustune labne peynırı normalde salatada yıyeblıorum ama bıtms ewde slata

msj 30

çok sevindim canım.diyet konusu bizi ne kadar etkiliyor ki rüyalarımıza bile giriyor.

msj 31

şimdi gidip öğlen yemeğimi yiyeyim,sonra da okul .gelirken yürüdüm.gidiş gelişte de yürürüm.toplam 45 dk yürümüş olurum.

msj 30

çok sevindim canım.diyet konusu bizi ne kadar etkiliyor ki rüyalarımıza bile giriyor.

eet cok etkılıo yaa.ewde herkes cok ısrar edıo cok azcık olsa ye dıe onlar ederken bıran evet hasret cok az yıyebılırsn dıorum ama yıne wazgecıorum İYİ Kİ WARSINIZ HEPINIZE BNLERCE TESKLERRR

kaç yaşındaydın sen deryacığım? seni anlıyorum canım geçen sene evdeydim kaç kere diyet yaptım ben bile hatırlamıyorum plates diyet ama evde olduğum için haliyle arkadaşlara gidiyordum diyet bozuluyo başka yere gidiyordum yine bozuluyordu şimdi ise kendi işim çalışıyorum daha hareketliyim gezmeye pek fırsat olmuyo şimdilik kaçamaklar sadece haftasonu oluyor o kadarda olacak diyorum ben kendi kendime bide geçen seneki gibi yapmıyorum diyette kaçamak yaptım diye diyeti bırakmıyorum ümitsizliğe kapılma sen bu kiloları 10 yılda almışsın ve vereceksin. ben daha çabuk bi zamanda aldım 2010 temmuzda 64 kiloyla evlendim 2010 ocakta yani 6 ay sonra 70 olmuştum tabi diyet yaptım bıraktım derken en son tartıda 77 yi gördüm dur dedim kendi kendime ve öncelikle inş evlendiğim kiloya inmeyi planlıyorum

afiyet olsun tatlım

msj 31

şimdi gidip öğlen yemeğimi yiyeyim,sonra da okul .gelirken yürüdüm.gidiş gelişte de yürürüm.toplam 45 dk yürümüş olurum.
evet yürü canım bende yürüyorum

bekarken anneme diyet yaparken bişeyler olurdu hem kilo alıyorsun derdi hemde diyete başladığım zaman şu börekten azcık ye diye psikolojik baskı yapardı anneler öyle canım

bekarken anneme diyet yaparken bişeyler olurdu hem kilo alıyorsun derdi hemde diyete başladığım zaman şu börekten azcık ye diye psikolojik baskı yapardı anneler öyle canım [/QUOTE]

anne olunca anlarsın sen yemezken bnde anlamıorum ne yedıgımı dıo tabı zayıf hıc rejım dıe bı derdı yok nee guzl walla bnde bı zayflıım bı gun kendıme ıın yapcm dha zaylamadn hayl kurmak bole bısı

Selam kızlar.
Alevcim yazacağım yazacağım yazamadım.
Maşallah ne güzel kilo vermişsin geçen hafta.
Bu hafta ne durumdasın ?
Ben çok verdikten sonraki hafta azıcık verebiliyorum aynı durum sende de mevcut mu?

hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bombanı bakalım ben bu hafta napıcam...

güzel menü canım...ama ben hiç ekmek tüketmiyorum neredeyse ...

msj 28

offf

siz olmasanız motivasyonumu çok cabuk kaybederdim.sizin için inatla devam ediyorum.çok zor kilo verip çabuk alan biriyim. o da beni yıkıyor.
1 kg bile olsa razıyım.
zaten o yüzden burda değilmiyiz yoksa herkes evinde diyet yapar pazartesi diyete başlayıp salı bırakırdı öyle değilmi...

msj 30

ewet yaa hele dün gece rüyamda kazen beni banlamıştı 1 ay ceza yemiştim rüyamda..

msj 31

maaşallah o yürüyüşlerin boool bol kilolar götürsün senden canım..

sağol sanım ewet geçen hafta iyi kilo verdim çünkü çook sıkı ve tavizsiz bi diyet yaptım sabah akşam 45 dk spor yaptım bool su tükettim ve sürekli aktiftim ...
netice de böyle oldsu...
ben bu hafta kilomu koruyup haftaya tekrar düşüşw geçmeyi düşünüyorum...
bi anda kilo verip de halsiz düşmek istemiyorum ...
bu arada baktım sende iyi kilo vermişsin maaşallah..

Geçen hafta ben de güzel verdim de sonraki hafta azıcık gidiyor işte.
Bakalım bu hafta ne olacak.
Yarım kg bile versem yetecek.
Bir hafta korumaya yakın sonraki hafta hızlı olması moral açısından da iyi oluyor aslında.

bu günkü yediklerim le devam edeyim:
sabah 9.30
1 bardak sirkeli pekmezli ılık su

saat 12 kahvaltı
5 ince dilim domates
4 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 lokmacık açma
3 bardak açık şekersiz çay

katılıyorum canım aslında ben bu hafta yine düşüşteyim ama geçen haftaki kadar değil ...
bugün uzun zamandır giymediğim bi eteğimi giydim ve karnım çıkmadı belimdeki yağlar ilk defa taşmadı giyince o yüzden moralim çok iyi bu hafta

slm hanımlar size perşembe günü hatırlatmıştım cuma günü ankarada olcam internetide yeni bağlatıyoruz ankaradaki eve diye hatırlarsanız interneti bağlattık ama c.tesi günü için hat gelir dediler hala gelmemiş bende dün gece geldim kastamonuya geçmişi pek okuyamadım ama listeye baktım merektan ismimi göremedim şimdi benim ne yapmam lazım sizinlemiyim değilmiyim ilk haftadan böyle olması biraz ters oldu tabi ama aksilik işte ttnetçilerin bi dediği bi dediğini tutmuyo gerçi perşembe günü bildirim yapmıştım cuma günüde kilo aynıydı değişiklik yoktu

Benim de aynı şekilde.
Yarım kg 1 kg giderse gidecek ama inceliyorum.
42 bedene çıkıyordum bir ara neredeyse.
Şimdi 38.
O daha 36 da olacak.
ama ölçülerini de al bence.
Bazen kilo vermediğimiz halde incelme oluyor o da moral veriyor.

içim karardı yaw yağdı da yağdı mubarek dietim iyi gidiyor kızlar
sabah klasık kahvaltı yaptım peynir domates ekmek öğlende tavuk suyu corba ızgara köfte yanında he bugun akşam ıcın karnıbahar yaptım güzel olmuş sizler nasılsınız iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…