- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.961
hanımlar menümü yazayımmm sabahı yazmıştım ama yine yazayım
sabah
1 dilim kız.kepek ekm.
1 kk light b.peynir
1 tk pekmez
domates,salatalık
ara
1 activa(kayısılı)
öğle
2 yk pilav
2.5 yk kuru fasulye
2 çatal soğan salatası
ara
2 yaş ceviz
5 kepekli çubuk
akşam
5 yk pırasa
4 yk yoğurt
1 dilim kızarmış kepek ekm
3 fincan yeşilçay 2.5 lt su o 3lt olurr(su yetiştiremiyorum tek başıma 1 damacana su 1 haftada bitiyo)
ayşeciğim tek kelimeyle mikemmel gidiyosun canım
çok teşekkür ederim cnm sana iyi bir rakip olmaya çalışıyorum sen kiii etap birincisi olmuş rakibemsinnn
hayırlı bi iş için zayıflamak istiyorummm belki ondan allah yardım ediyodurrr
canım ben o hayırlı iş için 2 ayda tam 11 kilo vermiştim şimdi yine aynı hayırlı iş için uğraşıyorum rabbim ilk bebişimde yardım etti inşallah şimdi de yardım eder ve tabi sana ve bizim gibi herkese ...........
ayyy mutfağımı bile toplamadım daha hazır takımda sevgili rakibem varken biraz sohbet edeyim dedim bu arada sporumu da yaparım yatmadan öncede çamaşırımı asar ve mutfağımı toplarım artık onlarda artı spor olur.....
Ayşeciğim biz seninle yaşıtmışız. Ben de 3 yıl 2 aylık evliyim.24 cnmm 2,5 yıllık evliyimm
Menün güzel canım arada ki simit de çok göze batmıyor.menum
sabah: 1 dılık kepek ekmegı ustune krem peynır
oglen 1 sımıt meywe suyu
aksam bezelye yemegı az salatalk
bugun hep dıscıdeydm cnlarım annemle bırlkte ne bısı yemeye fırst oldu ne nete gırmeye bırazsnrada teyzeme gıtcz yarın almnyaya gıdıo gule gule demeye yne cıkmak zornda kalcm yanı ama ozluorum kı hemn ben sızı
Ben de uygun ve güzel olacağını düşünüyorum.ayy bncede 2 lı grup olursa supr bı rekabt olur hee ama sakın ha yanls anlamayın suandada war tabıkı
Afiyet olsun ve hoş geldin Ayşeciğim.ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm
2.5 kg da olsa zayıflamış oluyorsun canım. İnsanı ne kadar motive ediyor değil mi birilerinin zayıflamışsın demesi...bende bugün spor yok hergün yapmıyorum vücudum alışmasın diyee yarın yapcam inşallah biliyomusun bugün okulda herkes zayıfladığımı karnımın falan gittiğini söyledi çok şasırdım ben bile okadr farkedemedimm sadece 2.5 kilo verdimm
Hoş bulduk canummmm. Amin canım Rabbim hepimizi muhafaza etsin inşallah.betülcüğüm hoş geldin datluuummmm
canım yaa meseleyi hallatmişin sevindim rabbim öyle surunlardan muhafaza etsin seni canım......
Ben de bunu bir yerden okumuştum.arkadaşlar haddim olmayarak sizlerle nacizane bir bilgi paylaşmak istedim bunu bana bi doktor arkadaşım söylemişti .....
biraz utanarak yazıyorum ama belki işinize yarar...
vucutta yeterli su alımı olup olmadığını anlamak için lütfen idrarınıza bakın renginin açık ,şeffaf ve berrak olmasına özen gösterin eğer rengi sarı ise kilo alıyosunuz demektir bu durumda bol su tüketin....
Soru bana sorulmamış ama ben de cevap vereyim. Ben hamileliğimde 22 kilo aldım. doğumda 8 kilosu gitti ve sonraki 2 ayda 7 kilosu. Daha sonraki kilolar da hala üzerimde....cnm biraz geç oldu kusura bakma bağlantı koptuu yeni geldi
ne güzel cnm ya yolumuza o hayırlı işlede devam ederiz inşallahhhhamileliğinde çok kilo aldınmı cnm sonradan kolay verilebiliyomuu
cnm biraz geç oldu kusura bakma bağlantı koptuu yeni geldi
ne güzel cnm ya yolumuza o hayırlı işlede devam ederiz inşallahhhhamileliğinde çok kilo aldınmı cnm sonradan kolay verilebiliyomuu
iyi geceler hanımlar ben çıktım yarın görüşmek dileğiyleeeee
canım ben o hayırlı iş için 2 ayda tam 11 kilo vermiştim şimdi yine aynı hayırlı iş için uğraşıyorum rabbim ilk bebişimde yardım etti inşallah şimdi de yardım eder ve tabi sana ve bizim gibi herkese ...........
ayyy mutfağımı bile toplamadım daha hazır takımda sevgili rakibem varken biraz sohbet edeyim dedim bu arada sporumu da yaparım yatmadan öncede çamaşırımı asar ve mutfağımı toplarım artık onlarda artı spor olur.....
canım bende dün akşam 1 mil olanla başladım çünkü dün sabahda 40 dk iş yerime yürmüştüm bugün yürüyüş yapmadım akşam lelie ile 3 mil yapmayı düşünüyorum hadi her gün düzenli leslie ile yürüyüş yapalım sevgili rakibem ne dersin?canım bende leslieyi keşfettiğimde ramazan ayıydı çok fazla yapamadım ramazandan sonra düzenli 5 gün 3mil olanı yaptım ve bacağımdaki selülitlerde ciddi biçimde farketti sonra gözümden ameliyat olunca kaldı tekrardan yeni başladım yapmaya düzenli yapınca faydasını göreceğimize eminim canım..
msj18
biz bu hafta tarfillle yarışıyoruz ama dediğin neyse onada uyarım canım mantıklı gözüküyor herkes boyunu kilosunu yazsın birbirine boy ve kilo olarak yakın olanlar yarışsın yanlış anlaşılmasın filizciğimdende çok memnunum benhmm allah tamamına erdirsin canım inş.
kızlar bu arada şu lislienin 500 adımlık versiyonuna başlamayı düşünüyorum kaç kalori yakılır ki öyle...
bu akşam o ses türkiye var onu izliycem :) erkenden yatağımı hazırlarım zaten..elimden geldiğince burdayım canlarım..
bu arada diyorum ki yaş, kilo vs. uygun olanları 2li grup yapalım takım içi yarış olsun diyorum..en azından 2 haftada bir..
hakan peker karamela dinliyorum ve coştum
evet bende katılmak isterdim ama benmde eşim kızıyor pcde oturunca gel bnle otur diyo o yüzden akşam sohbetlerinize katılamıyorum. kahvaltın güzel filizciğim bende bugün kahvaltıda nesfit süt yedim.günaydın kızlar nasılsınız negüzel akşam sohbetler edilmiş...bende katılmak isterdim ama eşimden kalmıyo bana akşamları pc
kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta biraz peynir ve bal yedim
katılıyorum filizciğim biz şuan rakibiz ama farklı bi rekabetede uyarız. sen kaç yaşındasın filiz?ececim nasılsın ...
biz kendi aramızda rakip seçtik ama takım için farklı bi rekabet planın varsa onuda yapabiliriz canım....işin içinde rakip olunca daha bi motive edici oluyo
günaydın kızlar dünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 saltalık 1 kk peynir
ara:1 elma
öğlen:domates yemeği yarım tane simit(sokak simiti pastane simiti değil)
ara:1 elma
akşam: 1 tabak kıyma kavurma 1 dilim kepek ekmeği
bugünde
sabah:1 tabak nesfit süt 2 tane siyah erik
ara: 1 elma
gelıyoooooooooooooooooooooooooor gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooor o gelıyoooooooooooooooor
hasret gelıyor
kızlar kendımı cok ıı toparladım tekrr baglandım rejımıme menum
sabah : 1 dılım cawdar ekmek az peynır zeytın domates salatalık ıncır recelınden aldım cok azcık 1 fıncanda yesılcay nasıl sızce
bana pek verecekmişim gibi gelmiyor regl olacam kendimi şiş hissediyorum cumaya kadara regl olmuş olursam verebilirim:18: canım domates yemeği aynı menemen gibi düşün ama içine yumurta kırılmıyor soğanı az yağda kavurup üstüne domatesi koyup pişiriyorsun hem kaloriside az ben domatesi çok severimMenün çok güzel canım. Bu hafta güzel kilolar vereceğine inanıyorum. Bu arada domates yemeği nasıl birşey canım?
gelıyoooooooooooooooooooooooooor gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooor o gelıyoooooooooooooooor
hasret gelıyor
kızlar kendımı cok ıı toparladım tekrr baglandım rejımıme menum
sabah : 1 dılım cawdar ekmek az peynır zeytın domates salatalık ıncır recelınden aldım cok azcık 1 fıncanda yesılcay nasıl sızce
canım geçmişine bakıp öğrendim yaşını ok öptüm senisen kaç yaşındasın filiz?
Hasretcim tekrar o mutlu günlerine hoşgeldin tatlım.....
Menü de güzel bence... Diyete de gayet uygun.. Süper bir dönüşşş.............
bana pek verecekmişim gibi gelmiyor regl olacam kendimi şiş hissediyorum cumaya kadara regl olmuş olursam verebilirim:18: canım domates yemeği aynı menemen gibi düşün ama içine yumurta kırılmıyor soğanı az yağda kavurup üstüne domatesi koyup pişiriyorsun hem kaloriside az ben domatesi çok severimsen nasılsın betülcüğüm diyetin ne alemde
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnmenün güzel canım herkesin toparlanmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?