Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayşeciğim tek kelimeyle mikemmel gidiyosun canım

çok teşekkür ederim cnm sana iyi bir rakip olmaya çalışıyorum sen kiii etap birincisi olmuş rakibemsinnn
hayırlı bi iş için zayıflamak istiyorummm belki ondan allah yardım ediyodurrr

canım ben o hayırlı iş için 2 ayda tam 11 kilo vermiştim şimdi yine aynı hayırlı iş için uğraşıyorum rabbim ilk bebişimde yardım etti inşallah şimdi de yardım eder ve tabi sana ve bizim gibi herkese ...........

ayyy mutfağımı bile toplamadım daha hazır takımda sevgili rakibem varken biraz sohbet edeyim dedim bu arada sporumu da yaparım yatmadan öncede çamaşırımı asar ve mutfağımı toplarım artık onlarda artı spor olur.....

cnm biraz geç oldu kusura bakma bağlantı koptuu yeni geldi
ne güzel cnm ya yolumuza o hayırlı işlede devam ederiz inşallahhhhamileliğinde çok kilo aldınmı cnm sonradan kolay verilebiliyomuu

24 cnmm 2,5 yıllık evliyimm
Ayşeciğim biz seninle yaşıtmışız. Ben de 3 yıl 2 aylık evliyim.
Menün güzel canım arada ki simit de çok göze batmıyor.
Şimdiden Allah kavuştursun.

ayy bncede 2 lı grup olursa supr bı rekabt olur hee ama sakın ha yanls anlamayın suandada war tabıkı
Ben de uygun ve güzel olacağını düşünüyorum.
ooooooooo kimler varmış burda sevgili rakibelerimmmmm veeeeeeee takım arkadaşlarımmmm hepinize iyi akşamlarrrr yemeğimi yedim sizinleyimmm
Afiyet olsun ve hoş geldin Ayşeciğim.
2.5 kg da olsa zayıflamış oluyorsun canım. İnsanı ne kadar motive ediyor değil mi birilerinin zayıflamışsın demesi...
betülcüğüm hoş geldin datluuummmm
canım yaa meseleyi hallatmişin sevindim rabbim öyle surunlardan muhafaza etsin seni canım......
Hoş bulduk canummmm. Amin canım Rabbim hepimizi muhafaza etsin inşallah.
Ben de bunu bir yerden okumuştum.
ne güzel cnm ya yolumuza o hayırlı işlede devam ederiz inşallahhhhamileliğinde çok kilo aldınmı cnm sonradan kolay verilebiliyomuu
Soru bana sorulmamış ama ben de cevap vereyim. Ben hamileliğimde 22 kilo aldım. doğumda 8 kilosu gitti ve sonraki 2 ayda 7 kilosu. Daha sonraki kilolar da hala üzerimde....

canım ben hamilelikten önce 11 kilo verdim ve hamilelikte 13 kilo aldım ama doğumdan sonra emzirerek hemencecik verdim kilomu zaten doğumla birlikte yaklaşık 9 kilo vermiştim gerisini vermek pek zor olmadı....
benim asıl problemim pco yüzünden yediğimin direk yağa ve şekere dönüşmesi...onun için çabalıyorum kilolardan kurtulursam inşallah bebeğimde olur...

iyi geceler hanımlar ben çıktım yarın görüşmek dileğiyleeeee

sanada iyi geceler canım allah rahatlık versin...

günaydın kızlar nasılsınız negüzel akşam sohbetler edilmiş...bende katılmak isterdim ama eşimden kalmıyo bana akşamları pc

kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta biraz peynir ve bal yedim

canım rabbim yardımcın olsun bende aynı amaç için kilo vermeye uğraşıyorum ....2 ayda 11 kilo çok iyi yaa nasıl bi diyetle verdin canım

ececim nasılsın ...

biz kendi aramızda rakip seçtik ama takım için farklı bi rekabet planın varsa onuda yapabiliriz canım....işin içinde rakip olunca daha bi motive edici oluyo

canım bende dün akşam 1 mil olanla başladım çünkü dün sabahda 40 dk iş yerime yürmüştüm bugün yürüyüş yapmadım akşam lelie ile 3 mil yapmayı düşünüyorum hadi her gün düzenli leslie ile yürüyüş yapalım sevgili rakibem ne dersin?

biz bu hafta tarfillle yarışıyoruz ama dediğin neyse onada uyarım canım mantıklı gözüküyor herkes boyunu kilosunu yazsın birbirine boy ve kilo olarak yakın olanlar yarışsın yanlış anlaşılmasın filizciğimdende çok memnunum ben

günaydın kızlar nasılsınız negüzel akşam sohbetler edilmiş...bende katılmak isterdim ama eşimden kalmıyo bana akşamları pc

kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta biraz peynir ve bal yedim
evet bende katılmak isterdim ama benmde eşim kızıyor pcde oturunca gel bnle otur diyo o yüzden akşam sohbetlerinize katılamıyorum. kahvaltın güzel filizciğim bende bugün kahvaltıda nesfit süt yedim.
sabah uyandım 2 tatlı kaşığı çekilmiş keten tohumunu suyla içtim(bağırsakları çalıştırıyor) 2 siyah erik 1 tabak nesfit yedim

ececim nasılsın ...

biz kendi aramızda rakip seçtik ama takım için farklı bi rekabet planın varsa onuda yapabiliriz canım....işin içinde rakip olunca daha bi motive edici oluyo
katılıyorum filizciğim biz şuan rakibiz ama farklı bi rekabetede uyarız. sen kaç yaşındasın filiz?

günaydın kızlar dünkü menüm:
sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 saltalık 1 kk peynir
ara:1 elma
öğlen:domates yemeği yarım tane simit(sokak simiti pastane simiti değil)
ara:1 elma
akşam: 1 tabak kıyma kavurma 1 dilim kepek ekmeği

bugünde
sabah:1 tabak nesfit süt 2 tane siyah erik
ara: 1 elma

gelıyoooooooooooooooooooooooooor gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooor o gelıyoooooooooooooooor
hasret gelıyor
kızlar kendımı cok ıı toparladım tekrr baglandım rejımıme menum
sabah : 1 dılım cawdar ekmek az peynır zeytın domates salatalık ıncır recelınden aldım cok azcık 1 fıncanda yesılcay nasıl sızce

Menün çok güzel canım. Bu hafta güzel kilolar vereceğine inanıyorum. Bu arada domates yemeği nasıl birşey canım?

Hasretcim tekrar o mutlu günlerine hoşgeldin tatlım.....
Menü de güzel bence... Diyete de gayet uygun.. Süper bir dönüşşş.............

kızlar hala regl olmayı bekliyorum ve canım tatlı istiyor:84::84: sabah dolabı açtım eşim dün marketten kendine 5-6 tane albeni almıştı elime aldım arkasına kalorisine baktım 194 cal. müş ama ben naptım yinede yemedim geri dolaba koydum kendimle mücadele ettim resmen ve yemedim filizciğim duyurulur rakbem sen aklıma geldin ve takımım aklıma geldi böyle kaçamaklar yapacağın zaman bende senin aklına geleyim

Menün çok güzel canım. Bu hafta güzel kilolar vereceğine inanıyorum. Bu arada domates yemeği nasıl birşey canım?
bana pek verecekmişim gibi gelmiyor regl olacam kendimi şiş hissediyorum cumaya kadara regl olmuş olursam verebilirim:18: canım domates yemeği aynı menemen gibi düşün ama içine yumurta kırılmıyor soğanı az yağda kavurup üstüne domatesi koyup pişiriyorsun hem kaloriside az ben domatesi çok severim sen nasılsın betülcüğüm diyetin ne alemde

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn menün güzel canım herkesin toparlanmasına sevindim

eet hayatım herkesın gıtsn kıloları artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…