Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım diyette olduğun için kendince stres yapmışsındır ve ondan gecikmiş olabilir reglin... Çikolatayı yemediğin için ayrıca tebrik ederim seni canım benim.

Cumaya kadar inşallah regl olursun da şişliğin iner Aslıcığım.
İyiyim hamdolsun Aslıcığım. Diyette de düşe kalka ilerliyoruz işte... Buna ilerlemek denirse tabii

Son düzenleme:
Bu cumadan sonra takım içinde ikiye ayrılacağız canım. Rekabet olacak takım içinde de... Bu sayede diğer takıma galip gelmek için daha motive olacağız...

Slm kızlar nasılsınız, keyifler yerinde mi? Sabah bir girdim sonra bir yere gittim geldim ama bu arada bilgisayar açık kalmış. Sitede online kalmışım...

Bugünkü menüm şimdiye kadar olan:
saat 11.30 da 1 kupa az şekerli sütlü neskafe içtim.
Saat 12.30 da: yarım dilim tahıl ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı krem peynir, yarım kib. kutusu peynir, domates salatalık.
Saat 16.00 da: 1 elma yedim.

kızlar regl oldum:)))))
ne zamndr yazcm unutuorum bı zayflıım gıtcm beytı yada ıskender yıcm :))) ck canım ıstıo yaa

diyetisyenim bana eğer yağı çok kısarsan hep yağsız yersen adet düzensizliği yapar demişti belki seninde onunla bi alakası olabilirrr

eet canım olabılır ben cnku yemeklerden harıc hc bıerden yag almıorum salatadan dahı kızartma zaten yok hayatımda

msj 33

Ayşecim meyveli form çaylarının içinde ne var.sinameki var mı?alışkanlık yapıyor mu ?ben bir ara form çayından içiyordum.vücut ona alışınca faydası olmuyormuş.
yarın keten tohumu alıp deneyeyim.bir türlü metabolizmayı çalıştıramadım.sabah ılık ballı sütte iyi geliyor.

msj 34

akşam eve 5.30 ta geldim.çok üşüdüm ısınmak için çay yaptım.2 dilim kızarmış ekmek yedim.yanında peynir ve domates vardı.ilerleyen saatlerde salatalık yerim.
leslie indirince akşam yaparım inş.

msj 35

Ayşecim diyet listen çok sağlıklı.düzenli beslendiğin için kilo vermen kolay oluyor.sporda yapıyorsun.
kısa sürede mezun olursun ama bizi de sohbetinden ve bilgilerinden mahrum etme canım ...

evet yemedim ama canım çok istiyor ve hala orda duruyor çikolata ve eve gidince dolabı açınca yine göreceğim

sevindim betülcüğüm bana sanki sen rejim modunda değilmişsin gibi onun için sordum tatlım

ne zamndr yazcm unutuorum bı zayflıım gıtcm beytı yada ıskender yıcm :))) ck canım ıstıo yaa
sevindim olduğuna dardı bana:18: iskendermi dedin yapma hasret zaten açım canım istedi

güzel

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar .....

akşam yemeğine eşim karışık kızartma istedi ona yapıcam bide mercimek çorbası ama ben yemiycem kendime patates haşladım ve yedim.eşim geç gelcekmiş

aslıcım bi tane ye ya çikolata nolcak bende bi gofret yemiştim yine başa baş oluruz iştee

Gözün aydın Hasretciğim. Oy oy oy iskender mi dedi biri....
Aslında diyet moduna bir giriyorum bir çıkıyorum. Bakalım bu işn sonu nereye gidecek. Sen o çikolatayı görünce yine kendini frenleyip yemeyeceksin canım benim.
Filizciğim sanki kendine yandaş arıyormuşsun gibi geldi bana

Saat 18.15 de:15 gr lor(30 kcal) yedim. (bunu yedim çünkü çok açtım akşam yemeklerine saldırmayayım diye)
Saat 19.15 de: 5 yemek kaşığı taze fasulye (susuz), 2 yemek kaşığı pilav, 3 parça kavun (50 gr), 1 küçük kase yarım yağlı yoğurt....

30 dk. koşu bandında yürüyüş yapacağım.

evet canım sonuçta benim rakibim başa baş olalım demi ama sanırım aslı gelmez bu oyunlara yine yememiştir

Filizciğim sanki kendine yandaş arıyormuşsun gibi geldi bana
evet banada öyle geldi ama ben yermiyim tabiki yemem

beğendim bugünkü memümü

evet canım sonuçta benim rakibim başa baş olalım demi ama sanırım aslı gelmez bu oyunlara yine yememiştir
tabiki yemedim

sabah:1 tabak nesfit süt 2 tane siyah erik
ara: 1 elma
öğlen: 1 domates 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ara:elma
akşam:dünden kıyma kavurma çok az kalmıştı üstüne 2 yumurta kırıp 1 dilim kepek ekmeğiyle yedim.(Yumurta pek sevmem haşlanmış hiç yiyemem vücudumun yumurtayada ihtiyacı olduğu için böyle yedim dikkat ettiyseniz menülerimde hiç yumurta yoktu)
kızlar nasıl menüm sizce?

kızlar bugün bi ara geldim hatta tüm mesajları alıntıladım ama annemin zoruyla anında kalkmak zorunda kaldım ben şimdi genel cevapları vereyim fırsatım olursa dönerim bi ara..

kızlar desteğiniz ve onayınız için teşekkürler insan iyi bi yolda olduğuna onay alınca daha sıkı bağlanıyor..

madem herkesin rakibi var, o zaman şimdilik askıya alalım o fikri..ama ben yalnızım birileri lazım rakip olacak tgdg(yine isimleri unuttum da ) istersen ben rakiben olmayı isterim

biraz önce menümü de yazacaktım unutmuşum...

sabah 1 kepçe çorba(yoğurtlu tuzu az...)
200 ml süt(ikisi arasında yine bi 2,5 3 saat vardı ama..

öğle yarım tabak yoğurt çorbasından aaz bişey de kepek ekmeği

akşam 1 kaşık kadar haşlanmış tavuk(yemek kaşığı)
yarım tabak pırasa
az bişeyde annemin evde yaptığı ekmekten..

bugün hiç acıkmadım ama...

kızlar bugün beden dersinde gülme krizine girdik o arada bayağı kalori yakmışımdır
bu akşam yine çok suuyorum bolca su içecem heralde..ayrıcaaa bugün kenara 3 lira attım.. yarım günün kâr'ı

Bence menün çok güzel canım. Yumurtayı bu şekilde yemen çok da iyi olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…